![]() |
#1441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej
Żanetka chyba wróci na wieś do rodziny, będzie mieć więcej czasu na "Helę"
![]()
#1442 |
Rozeznanie
|
pora na newsy
![]() 02.10 Reżyserem odcinka jest Jarosław Sypniewski. Marek spotyka się z Weroniką i Adamem. Ma nadzieję, że pomogą mu rozwiązać problemy związane z fałszywymi oskarżeniami Alicji. Grzegorz zaczyna myśleć o wyjeździe do Irlandii. Prosi Hoffera o kontakt ze znajomym, który założył tam firmę budowlaną. Po pracy, przypadkiem spotyka Magdę. Dziewczyna nalega na kolejne spotkanie. Michał obawia się, że nie będzie umiał spełnić oczekiwań żony i małego Rafałka. Kinga jednak jest dobrej myśli. Uważa, że wszystko jest kwestią czasu i dobrych chęci. 03.10 Reżyserem odcinka jest Jarosław Sypniewski. Zimiński ma kłopoty ze znalezieniem świadków, którzy pomogliby mu w oczyszczeniu jego osoby z zarzutów o molestowanie seksualne. Koledzy z pracy nie ukrywają, że boją się zemsty Alicji. Karol pomaga Izabeli w małych domowych kłopotach. Brzozowska daje mu się namówić na wspólne treningi. W dniu imienin Antosi jej ojciec znowu daje o sobie znać. Porosi Weronikę o kolejną rozmowę dotyczącą ich córki. 04.10 Reżyserem odcinka jest Jarosław Sypniewski. Kinga przypomina mężowi o planowanym obiedzie z Rafałem. Michał nie jest pewny, czy dobrze robią zapraszając chłopca do siebie i obawia się, że obowiązki zawodowe nie pozwolą mu uczestniczyć we wspólnym obiedzie. Igor cały czas daje Romanowi do zrozumienia, ze mu nie ufa i bacznie go obserwuje. Hoffer ma dość takiej atmosfery w własnym domu. Marek ma nadzieję, że Basia pomoże mu w sprawie z Alicją. Brzozowska jest zaskoczona, że to mężczyzna jest poszkodowany w sprawie o molestowanie seksualne. 05.10 Reżyserem odcinka jest Jarosław Sypniewski. Kamil ostrzega Piotra, że nie pozwoli mu skrzywdzić Małgosi. Mimo to Mierzejewski dalej wykorzystuje zauroczenie niczego nie świadomej Gosi. Magda pod pretekstem porady związanej z remontem mieszkania ściąga Grzegorza do siebie. On czując, że chodzi jej o coś więcej w pośpiechu wychodzi. Izabela dowiaduje się czym zajmuje się jej nowy znajomy. Karol obawia się, że jego zawód nie przysporzy mu przychylności Izabeli. 09.10 Reżyserem odcinka jest Jarosław Sypniewski. Grzegorz ponownie przychodzi do Magdy. Spędzają czas na miłej rozmowie i niewinnych pieszczotach. Marta nie może przestać myśleć o problemach ojca. Filip zarzuca jej, że przez Romana zupełnie zapomina o swoich sprawach. Piotr zaprasza Małgosię na wspólny wyjazd do Krakowa. Marek prosi córkę, aby przed wyjazdem przedstawiła mu swojego nowego chłopaka. 10.10 Grzegorz dzwoni do rodziców Żanety. Pani Helena informuje go, że Marysia jest bardzo chora. Młody Zięba w jednej chwili decyduje się do nich pojechać. Małgosia przedstawia Piotra swoim rodzicom. Mimo, że Mierzejewski stara się być nad wyraz uprzejmy ojciec Gosi ma wątpliwości, co do jego osoby. Do Hofferów przyjeżdża matka Ewy. Nie świadoma problemów Romana przywozi mu w prezencie nalewkę z wiśni. 11.10 Lekarz informuje Grzegorza i Żanetę, że ich córeczka jest w ciężkim stanie. Pani Helena sugeruje, że trzeba ochrzcić dziecko. Basia spotyka się z szefem Marka i Alicją. Ma zamiar opisać sprawę związaną z rzekomym molestowaniem seksualnym. Alicja próbuje ją odwieźć od tego pomysłu. Irena zaczyna domyślać się, że córka ma problemy z mężem. Próbuje dowiedzieć się od Ewy i Igora o co chodzi. 12.10 Alicja chce się dogadać z Markiem. On żąda, żeby przyznała się szefowi do swoich kłamstw. Ewa opowiada matce o problemach z mężem. Prosi ją, żeby nie rozmawiała o tym z Romanem, bo to są ich sprawy, które sami muszą załatwić. Rafałek niespodziewanie pojawia się w mieszkaniu Kingi i Michała. Okazuje się, że ojciec chłopca wziął go na spacer i zostawił samego w parku. 13.10 Alicja chce się dogadać z Markiem. On żąda, żeby przyznała się szefowi do swoich kłamstw. Ewa opowiada matce o problemach z mężem. Prosi ją, żeby nie rozmawiała o tym z Romanem, bo to są ich sprawy, które sami muszą załatwić. Rafałek niespodziewanie pojawia się w mieszkaniu Kingi i Michała. Okazuje się, że ojciec chłopca wziął go na spacer i zostawił samego w parku. 16.10 Rafał zostaje na noc u Kingi i Michała. Brzozowska chciałaby, aby chłopczyk pomieszkał u nich przez jakiś czas. Grzegorz wyrzuca sobie swoją głupotę. Ma nadzieję, że nie jest jeszcze za późno i uda mu się odzyskać względy Żanety. Alicja zostaje zwolniona z pracy. Szef firmy przeprasza Marka za niesłuszne podejrzenia i ma nadzieję, że Zimiński wkrótce wróci do swoich zawodowych obowiązków. 17.10 Grzegorz przeprasza Żanetę za swoje zachowanie. Tłumaczy, że potrzebował czasu, aby zrozumieć jak bardzo mu na niej zależy. Kinga i Michał mają nadzieję, że w trakcie ubiegania się o status rodziny zastępczej sąd wyrazi zgodę, żeby Rafał, przez ten czas, mieszkał z nimi. Weronika, Antosia i Adam idą na spotkanie z Sebastianem. Petrus prosi Adama, aby adoptował jego córkę. 18.10 Dzięki matce Ewy Igor i Roman przełamują wzajemną niechęć i zaczynają ze sobą normalnie rozmawiać. Grzegorz wyczuwa brak zaufania ze strony rodziców Żanety. Zapewnia, że ich córka będzie miała z nim dobre życie. Markowi trudno odnaleźć dawny entuzjazm do pracy. Nie wyobraża sobie współpracy z ludźmi, którzy go zawiedli. |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
dzięki za newsy do nowych odcinków
![]() albo mi się wydaje, albo te nowe odcinki są teraz lepsze i ciekawsze od tych starszych ![]()
#1445 |
Zakorzenienie
|
Żaneta i Grzegorz będą razem!
![]() ![]() ![]() A ta Magda to jakaś dziewczyna którą Grzesiek spotka po pracy ![]() ![]()
![]() |
#1446 |
Zadomowienie
|
Ja jak czytałam streszczenie to pomyślałam, że to jest pierwsza dziewczyna Grześka (po tym jak wyszedł z więzienia). Ale teraz myslę, że tamta miała inaczej na imię. A może i nie?
#1448 |
Zakorzenienie
|
ja sie bardzo ciesze że Żanetka i Grzegorz bedą razem
![]() i mam nadzieje że ta Gośka też przejrzy na oczy.. i Roman też zacznie sie normalnie zachowywać ![]()
#1449 |
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj nie oglądałam, bo mi się zasnęło nim serial się zaczął
![]()
#1450 |
Zakorzenienie
|
Oo bedzie sie działo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Wtajemniczenie
|
oj bedzie bedzie
![]()
![]() |
#1452 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Gosiutko, zdradź tylko czy Żaneta zgodzi sie aby byc z Grzesiem!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
No właśnie
![]() Ale czuję,że się zgodzi ![]() ![]()
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
wyjechała
![]() ![]()
#1455 |
BAN stały
|
Aż mi się smutno zrobiło jak odjeżdzał pociag z Zanetą i malutką
![]() ![]() A jutro,dziennikarz chce przelecieć Gośke,ale ktoś im przerwie początek zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Wtajemniczenie
|
Kamil im przerwie
![]()
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
Smutno dzisiaj bylo,az mi sie ryczec chcialo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
Popłakałam się wczoraj
![]() Myślałam,że Grzesiek chociaż przytuli Żanetę na pożegnanie a wyszło jakoś tak oschło ![]() I jak Grzesiek mówił do Marysi,że bez niej nie wytrzyma ![]() Atka83 ten moment mi się najbardziej podobał ![]() ![]()
![]() |
#1459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no te teraz byle do poniedzialku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
Żaneta, Grzesiek i Marysia musza być razem!
Też wydaje mi sie, ze po tym jak ona wyjedzie Grzesiej zrozumie, że ja kocha ![]() Żal mi Kamila. Lubię go, a ten redaktor mnie wkurza ![]()
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę się już doczekać poniedziałku
![]() Mnie też ten redaktor wkurza ![]()
![]() |
#1462 |
BAN stały
|
Kamil im przerwie hehe
Oh jaki wredny Kamilek,przerwie taką akcje hehe Rock Fanka,tak myslisz,hm ciekawe,ciekawe jak to będzie.Mam nadzieje,że tak jak piszesz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
szkoa tej naszej Zanci;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
Dowiedzialam się , że w przyszłym tygodniu Alicja oskarży Marka o molestowanie seksualne , a Iza pozna jakiegoś młodszego mężczyzne
![]() Jeżeli Pani Maria nie zniknie z ekranu , to przestane oglądać tą opere mydlaną raz na zawsze ! ![]()
#1467 |
Zakorzenienie
|
Czemu Maria?
![]()
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
odcinek gdy Żaneta wyjeżdzała od Ziębów był starsznie wzruszające..mam nadzieję, ze jednak Grzesiu zmądrzeje i wróci do niej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Zakorzenienie
|
Wiemy,że wróci
![]()
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
Ale się porobiło, wrrr... głupia ta Alicja
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.