![]() |
#1441 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Hej wszystkim w ten szary poranek.U nas beznadziejnie.Emi nie śpi nam całymi dniami od 7 do 20.Jak zaliczy jedną drzemkę 30min to jest Max.Czasem na spacerze przysnie też na pół godziny. Budzi nam się w nocy z krzykiem punkt 4.30 i tak od 5dni, więc na pół śpiąca karmię ale ona wcale nie ma zamiaru spać o tej porze. Jestem niedospana przemeczona i Non stop glodna.Czy to zeby?nie wiem nic nie widac i nie wyczuwam.
Jakby któraś potrzebowała poduszkę do krzesełka Z Ikei ta pompowana to mogę odsprzedac bo się okazało ze mam 2....
#1442 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego cudownego dla Hani!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Wtajemniczenie
|
Sto lat Haniulku <3 co tam Matka wycudowalas w prezencie?
U nas OOOKROOOPNIE... Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
Haniu dla Ciebie wielka buźka ❤🌹🍦🎂🎁
My od wczoraj w trójkę siedzimy bo mała coś się pochorowala. Tym razem biegunka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Z deszczem w butach
|
Dziękujemy
![]() Manu - figurki z bajki Psi Patrol (ulubionej ostatnio), jest szał, od niespełna 3h nie może się od nich oderwać ![]() ![]() Ale na Święta mam w planie bardziej kreatywne zabawki, chyba "Króliczek" Granna będzie. Albo "Ratujmy króliczki". Pierwsze to gra logiczna, a drugie planszowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
Ooo wracam do zywych. Niuniutas jeszcze spi. Ja od godziny łaże wyspana nawet. Tate odprawilam z lozka o 1.30 jak ktorys raz chrapnal az sie malutek zaczal krecic
![]() Dagga sto lat dla corci ![]() ![]() My tez ciagle w gondoli. Ale jeszcze miejsca tyle ze spokojnie nie planujemy wyciagac spacerowki w najblizszym i ciut dalszym czasie. Wspolczuje przezyc przy ciazach i porodach ![]() Mi sie dzis snilo ze doktorka mi powoedziala ze jestem w 9 tc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Ja w ogole od jakiegos czasu po obudzeniu czuje sie jak kiedys w ciazy. Mdli mnie strasznie i przechodzi jak cos przegryze. Wtedy tak bylo ech... Ale teraz to jak? Skad? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Hahaha ale ja jestem głupia
![]() ![]() ![]() Dagg, sto lat dla Hani ![]() ![]() ![]() Zastanawiam się jak zabezpieczyć dom przed Marysią, mamy taką szafkę rtv z szybami w drzwiczkach, już jest bardzo ciekawa... a Marysia potrafi przydzwonić czołem w ścianę (tzn. w moją rękę, bo pilnuję), ale jak wiadomo, najciekawiej tam, gdzie nie wolno (musiałbyście zobaczyć jakiego popędu dostaje, kiedy widzi moje kapcie albo japonki męża ![]() ![]() Martunia, zdrówka dla Zuzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
Dagga i inne podwojne mamusie w lutym D. bratanek konczy dwa lata.
Tak sie zastanawiam teraz nad prezentem na gwiazdke ale totalnie nie wiem na jakim etapie rozwoju jest taki niespelna dwulatek. Co go zainteresuje jaki rodzaj zabawek? |
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Zakorzenienie
|
Agassek przebije Cię. Wstaje rano szynciutko się zbieram na pobranie krwi, patrze oklapnięte, średnio świeze. Przypomniałam sobie, że mam mały podręczny suchy szampon. Psykam wlosy, ale to nie to, zapach jakiś... małym dezydoratem psykałam włosy
![]() Hania! RADOŚCI I MIŁOŚCI ![]()
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
Agassek przebije Cię. Wstaje rano szybciutko się zbieram na pobranie krwi, patrze włosy oklapnięte, średnio świeze. Przypomniałam sobie, że mam mały podręczny suchy szampon. Psykam wlosy, ale to nie to, zapach jakiś inny... małym dezydoratem psykałam włosy
![]() Hania! RADOŚCI I MIŁOŚCI ![]()
![]() |
#1451 | |
Zakorzenienie
|
Haha, żabcia, przynajmniej głowa Ci się nie spoci
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1452 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Zadomowienie
|
brawo Zabcia,mój M.Ostatnio chciał mnie obsepic z kremu do twarzy bo mu się skończył i się wysmarowal peelingiem i taki zdziwiony...mówi: chyba Ci się krem zważyl bo ma jakieś śmieci....
#1454 |
Zakorzenienie
|
To mi się dziś pospało...od północy do 6.30! Co prawda o 1.30 poleciałam zagrzać mleko dla kociaka, ale nie ściągałam więc zaraz padłam. Myślałam, że mi bufet rozerwie!
Młode nam się zasłuchało w muzyce poważnej, czy to już pora uczyć go miłości do musicali? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobre! Nie będą się pociły ![]() Cytat:
piasek kinetyczny + małe foremki do niego albo play dough +foremki, narzędzia do wałkowania, wycinania, ale nie jakies skomplikowane typu robienie plomb tylko po prostu zwykły zestaw Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Wtajemniczenie
|
Iwonia podrzucisz link do tych workow na zabawki?
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Wtajemniczenie
|
Iwonia mój mąż też chrapie okropnie! Dziś wylądował na kanapie bo przeszedł samego siebie. Musi schudnąć!
Prezenty dla dwulatka - puzzle ok. 20 elementów, sprawdź Czuczu. Są tańsze i droższe wersje. Ciastolina, klocki, samochodziki, lego Duplo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Z deszczem w butach
|
U nas na tym etapie fascynowały - ksiażki ze szczegółowymi obrazkami (oczywiście Ulica Czereśniowa), książki z ruchomymi elementami (otwierane drzwiczki itp), lego Duplo, budowanie z klocków i pierwsze próby rysowania - a do tego można jakąś matę wodną, albo takie tabliczki "magiczne", suwakiem się usuwa rysunek, sa takie zestawy też z pieczątkami, u nas pieczątki to też był hit.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Wtajemniczenie
|
Żabcia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
![]() Dziękujemy za wszystkie życzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zadomowienie
|
wszystkiego najlepszzego dla Hani !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 |
Z deszczem w butach
|
Wody mi odeszly, skurcze mialam co 2-3 min, a nie bylam na czczo, inaczej byloby miejscowe.
Do tej pory mi przykro, ze nie widziałam Hani zaraz po porodzie.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Moderatorka z pazurem
|
Aaa ok. Nagly przypadek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | ||||
Zadomowienie
|
Dagg, przyłączam się do życzeń wszystkiego najlepszego dla Hani
![]() Cytat:
Znam ten ból dziecka które w dzień nie chce spać. U nas ładny sen nocny od ok. 20 do 6.30, ale to czy po karmieniu rano jeszcze uśnie, to już loteria. Czasem uda się Go jeszcze poskromić na 3 godziny jak ostatnio w weekend, a czasem to jest 40 minut. Cytat:
Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90200486/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60098961/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90130417/ Cytat:
![]() Mam kuzyna o dwa lata młodszego i pamiętam, ze zawsze rodzice i ciotka się śmiali, bo jak jeździliśmy do nich to ja się tylko samochodzikami bawiłam, a jak oni przyjeżdżali do nas, to on tylko lalkami ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Wtajemniczenie
|
Mona poszło
![]() ![]() Kurcze czekam na ząbki...tak jak widzę, nie tylko ja... Czekam na pierwszy siad... A później płaczę, że moja Mała Miś już nie taka mała....
#1468 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ratujmy króliczki super gra ! Ja wybrałam dla 3 latka "Potwory do szafy" dla drugiego mysle nad Odkrywczym domkiem Dumel - bo to prezent łaczony mikolajki+urodziny tylko nie wiem czy dla chlopca taki domek pasuje 😛 w kazdym razie zapytalam jego mamy czy lubi gry to ona mowi ze on jest jeszcze za mały na gry (3 latek ) serio!? Ona nie wie jakie super gry sa dla 3latkow. Tyle ze zaden trzylatek nie bedzie gral sam w re gry wiec nie dziwne ze nie umie skoro nikt mu nigdy nie pokazał ![]() Haha 😂😂😂 Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Dziekuje za wszystkie podpiwiedzi zabawek na pewno cos wybiore
![]() Manu kupilam na insta wpisz w google panda i banda i wejdz w grafike. Zreszta widze ze sa tez na fb. Anika wiem ze mozna sie przewracac itp ale potrafie juz u Jogurtasa rozroznic przewrocenie sie na spokojnie a takie gwaltowne w tej samej chwili co jest halas z pojekiwaniem wyedy jest kilka razy lewy bok plecy prawy itd zaraz akcja chce smoczula i inne dziwy. Edytowane przez Iwonia27 Czas edycji: 2016-11-16 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.