|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
codo rejonu to ul.Dworcowa więc samiutkie centrum ![]() a pogoda faktycznie super ![]() Ale żeby nie było tak całkiem poza tematem-czy któraś z Was miała już w łapkach ten podkład i korektor 2w1? Jak się sprawuje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Raczkowanie
|
Witam! Mam juz wystawioną fakturę z 02 i przyjdzie zalegla szminka capuucino, tarka do stóp i elegancka paletka cieni
![]() ![]()
#1443 |
Zakorzenienie
|
A czy któraś z Was używała tego kremu Maximum Body Makeover? Nie ma żadnych recenzji w KWC, a ja mam mały problem z rozstępami, jestem ciekawa, czy by się sprawdził, a nie chcicałabym wywalać pieniędzy w błotko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam znów wstępną listę z kat. 02 i wyszło mi tego dużo, ale raczej tanie rzeczy biorę:
- krem do stóp intensywnie zmiękczający - krem do rąk z gliceryną, bo tani ![]() - mleczko w sprayu do suchych i zniszczonych włosów - szampon nabłyszczający(bo promocja i duża butla ![]() - błyszczyk meteliczny Metallic garnet ![]() I do tego czekam na zaległy zestaw SPA z oliwką ![]() ![]() ![]()
#1445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Raczkowanie
|
jej jaka miła niespodzianka z nowym katalogiem, dziękuję
![]() prawie wszystko mi się podoba i będzie się trzeba ograniczać z zakupami z 04 mam w domciu nową 1 szt. kremu Niebieskie algi i Bambus oraz żel z tej serii- jak ktos zainteresowany bo widzę że żel jest w ofercie ale kremu nie ma a mi niepotrzebny |
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
Jadis78, Witam z Wrocławia również
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Zadomowienie
|
Ostatnio wiele osób pytało się o torbe z bambusową rączką z PS z kat 02 właśnie przedchwilką pzypadkowo na nią natrafiłam na alegro oto jej zdjęcie w rzeczywistości:
http://www.allegro.pl/item156026623_...a_okazja_.html Pozatem znalazłam zdjęcie torby Kithira też ktoś ostatnio pytał o złotą: http://www.allegro.pl/item156380596_..._polecam_.html niebieską torebke halle: http://www.allegro.pl/item156115191_...a_wyjscia.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pilnie poszukuję składu nowej maseczki Naturals z miodem, czy któraś z Was ją ma i mogłaby przepisać skład?
![]()
![]() |
#1456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1457 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1458 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Asiuchna - jak zawsze wielkie dzięki za katalog ! ![]() Nic mi sie w nim na razie nie widzi, no ale zobaczymy....... Mam do Was pytanie - chwalicie serię Naturals Algi i Bambus - czemu ona taka fajna jeste ?? Bo się nad tonikiem zastanawiam, ale z opisu to nic nie wynika. Plizzz napiszcie coś o tym ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 |
Zadomowienie
|
nie ma za co cieszę się, że chociaż czasami mogę pomóc
![]() Ponadto dla zainteresowanych torbą weekendową i kuferkiem na kosmetyki torba: http://www.allegro.pl/item155685354_...eekendowa.html kuferek: http://www.allegro.pl/item155683532_...ekendowy_.html http://www.allegro.pl/item155559817_...tyki_avon.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1462 |
Raczkowanie
|
Witam (już nie z rana;-))...po obejrzeniu na spokojnie kat. 04 jak dla mnie jest dużo ciekawszy niż 03, nawet fajny ten minikatalog - kilka rzeczy wezmę, z demo koniecznie kupię kremy na dzień i noc, ....z netto tez parę rzeczy mnie zaineresowało...ale to jeszcze tyle czasu do zamawiania bo ja mam b. póżne terminy ..jak nie ostatnie...z 04 pierwszy termin mam chyba 15.03...także czekać muszę dłuuugo. aha...bardzo bardzo pięknie dziękuję ASIUCHNAza poświęcony czas, jesteś kochana. pozdrawiam. Aneta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie kusi ta torebeczka która jest dodawana jako gratis do wody In Bloom! Baaardzo mi się podoba
![]() Jakby któraś z Was ją widziała to bardzo prosiłabym o opis i może o zdjęcie ![]() Jak się okaże fajna, to wezmę sobie ta wode i torebeczke ![]()
![]() |
#1464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
Jest dostępna w sprzedaży od kilku miesięcy. Mamy zgłoszoną starą wersję, dziewczyny oceniają tam nową wersję maseczki i nie wiem czy powinnam rozdzielić te zgłoszenia, czy w starym wymienić tylko fotkę i info
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=529
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a wiecie kiedy Asiuchna da katalog do neta?
![]() |
#1467 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() miałam raz ten krem - zapach doscyć przyjemny, konsystencja jest bardziej bogata (gęstsza) niż kremu na cellulitu, skóra po wmasowaniu jest taka lekko tłustawa; dość długo taka zostaje co wskazuje (jak dla mnie), że krem nie za bardzo się wchłania; stosowałam raz dziennie wieczorem, starczył mi na 1,5 miesiąca efektów zbyt spektakularnych nie zauważyłam - normalnie używałam razem z balsamem do ciała bardziej polecam inny kosmetyk - krem na rozstępy Fissan (cena około 20 zł) - nie ma za ciekawego zapachu, konsystencja jak maść, ale widać efekty (rozstępy przybrały kolor skóry i nie są zbyt mocno widoczne) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Zakorzenienie
|
anetapan, dziękuję pięknie za tamta wypowiedz na temat kolorów podkładów, a czy możesz mi jeszcze powiedzieć który z tych jasnych jest najbardziej zbliżony do Porcelain beige (koloru któego już nie ma), albo najlepiej który jest troszkę troszkę od niego ciemniejszy? a może masz próbnik tych kolorów na karcie i byś mogła wkleić tu zdjęcie tych kolorów, a może ty sama masz jakiś odcień i byś mogła zdjątko zrobić?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.