|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Gizelciu sliczne to Twoje Sloneczko
i chyba oczka Twoje ma
|
#1442 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie raz dobrze raz zle..Tomek stracil prace..nie wiem co teraz bedzie..narazie Zus wyplaca mu l4 ale co dalej nie wiem..chlop sie tym przejal strasznie.. Ja dzis bylam w sadzie..moja sprawa juz deobiega konca..huuura..nie beda mnie juz meczyc.. Oliwia wciaz sie smieje..jest sliczna a jej usmieszek jest jeszcze sliczniejszy..ma moje oczy..duze i niebieskie.. Powoli Oliwia reguluje sobie potrzebe jedzenia w nocy..wstaje o 3 i o 6..narazie jest dobrze choc nie ukrywam zmeczenia..z reszta na zdjeciu widac moje podkrazone oczy.. |
||
|
|
|
#1443 |
|
Zadomowienie
|
..czyli narazie nic sie nie zmienilo..
![]() Oliwia juz wydaje pierwsze dzwieki..mowi slodkie ajjjj ![]() Lubi jak sie z nia bawie w glupie miny..powoli zaczyna wszystko chwytac..teraz wierci mi sie na rekach.. ..niedawno zauwazylam ze dzwiga powolutku glowke.. |
|
|
|
#1444 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy widzialyscie te zdjecia ale wysylam
|
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1446 |
|
Zadomowienie
|
Opowiadajcie w skrocie co tam u Was slychac?Nie jestem na dlugo bo zaraz jade podpisac pozyczke..trzeba jakos zarabiac pieniazki
|
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Łoł, witaj Agatko
Mała jest cudna, jak na nią patrzę to coraz bardziej chce mi się takiego maleństwa ślicznego A Tomek szuka pracy?Asiu, dzięki za fluidki, ja jak sie wyśpię to mam dobry humor, ale łapię na zapas, bo ostatnio coś mi humorek często przez pogodę klapie ![]() Kachulko, cieszę się, że zaczęliście sobie wszystko wyjaśniać Mój braciszek z bratową przeprowadzają się na to samo osiedle, na którym my mieszkamy
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj gizelciu
rozkoszna ta twoja malutka Mam nadzieje, ze sprawy sie wam dobrze uloza |
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka fajnie że wreszcie sie pojawiłaś
Widac ze schudłas i widac ze zmeczona, ale widac tez ze szczesliwa jestes z tej małej slicznej kruszynki
|
|
|
|
#1450 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje Wam dziewczynki
![]() Tak Tomek szuka pracy..chcial sie zalapac na kierowce..zobaczymy czy cos z tego wyjdzie.. Mijalea a jak tam Twoje Malenstwo?Brzuszek juz rosnie..jak sie czujecie?Mam nadzieje ze wszystko przebiega pomyslnie.. Pomidorko fajnie ze braciszek bedzie blisko mieszkal..bracia to jednak skarby..wiem to po moim ![]()
|
|
|
|
#1451 |
|
Zadomowienie
|
gizelcia cudowna dzidzia!!! Trzymajcie się jakoś z Tomkiem, najważniejsze że macie siebie, a razem zawsze raźniej.
A my wczoraj wróciliśmy z lubelszczyzny, od razu po wyjeździe z wawki klimat się zmienia - jest świeżej hihihihi
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Agaciu milo ze zajrzalas bo my juz sie martwilysmy o Ciebie.Oliwka sliczna i Ty tez wygladasz ladnie ale widac ze zmeczona jestes kochana.Unas na wateczku narazie nowych mamus nie przybywa,wszystko po staremu
Mam nadzieje ze niedlugo skoncza sie wasze problemy,Tomek znajdzie prace i bedzie wszystko dobrze,milo ze do nas zajrzalas .Buziaki
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
No bracia to skarby
A najmłodszy się właśnie pierwszy raz w życiu zakochał i jest to takie cudowne, że dzwoni do starszej siostry i mi to sam mówi, nie muszę z niego wyciągać tylko chce się ze mną tym dzielić |
|
|
|
#1454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..z Tomkiem niestety po staremu..raz dobrze a raz zle.. |
|
|
|
|
#1455 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
malutka jest słodka i bardzo do ciebie podobna, a zmeczona widac ale i widac ze szczesliwa ![]() a z Tomkiem mam nadzieje ze sie ułozy i bedzie tylko dobrze Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1456 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Oooooooooooooo Agatka sie pojawila
![]() ![]() wwwwww koncu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niunia jest slicznaaaaaa Trzymaj sie dzielnei kochana i zagladaj do nas czesciej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pomidorko Twoj brat tak Ci sie zwierza, jak moj mojej mammie... Nawet o 3 w nocy jak przychodzil to cos jej opowiadal, jakie to dziewczyny sa wredne Miedzy moim a mna jest roznica 7lat wiec nie mamy az tak wielkiego kontaktu...
|||||||||||||||||||||
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A między mną a tym co się przeprowadza są cztery lata różnicy. Z młodym zawsze mieliśmy taki kontakt, chyba jesteśmy do siebie podobni
|
|
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kobietki
Miłego dnia , piszcie dużo , po pracy do Was zajżę |
|
|
|
#1459 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygladacie coraz piekniej z Olisia Cytat:
Cytat:
![]() Agatko zagladaj do nas czesciej, bo my sie tu o Ciebie martwimy i nigdy nie zapominamy o Tobie, nawet jesli akurat pochalniaja nas jakies inne tematy, to zawsze czekamy na Ciebie kochana trzymaj sie cieplutko, ucaluj Oliwke |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1460 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cze dziewczyny
![]() Pomidorko to w Twojego schematu, ja powinnam sie bratu zwierzac hmmmm oooooooooooooooo nie, nie, nieeeeee... Zacznijmy od tego, ze on nie potrafi rozmawiac, ale w zyciuuuuuu... Nic o mnie nie wie i tak zostanie ![]() Kasiu wzajemnie ![]() ![]() ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Marcelko
ja niestety nie ide dzis na przymiarke, bo kolezanka nie mogla, ale jestem juz umowiona na jutro na 16.30 juz nie moge sie doczekac |
|
|
|
#1462 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To na jutro te przyjemnosci zostawiasz wiecie co, ja to nie lubie tak przymierzac... Zdecydowanei wole ogladac, dotykac, ale nie przymierzac hmmm ciekawe jak ja swoja wybiore
||||||||||||||||||||||
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() Marcelinko ja tez nie lubie przymierzac ![]() u mnie dopiero teraz owulka bedzie, strasznie pozno bo to juz 19dc dzisiaj ale dobrze, ze w ogole bedziebardzo sie ciesze, bo hormonki mam takie spokojne teraz, widac radza sobie jakos wykresik spokojniutki, a kiedys to mozna by bylo gory i doliny rysowac![]() na gieldzie tez idzie, co raz sie cos zarobi i juz jednemu znajomemu z Polski oddalismy pieniazki, mamy tez dla mojej siostry juz, coraz mniej tych dlugow jest do splaty, co nas bardzo cieszy a jeszcze mezowi zaczyna sie szykowac inna praca, ale narazie nic nie bede mowic o co chodzi, zeby nie zapeszyc ![]() ja dzisiaj dalej w dobrym nastroju i dzisiaj mezowi juz nie odpuszcze, bo az mnie nosi a to fluidki dobrego nastroju dla Was, gdyby ktorejsc brakowalo:milego dnia dla wszystkich
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1466 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Asiu Hehe no i bedziecie sie "ustosunkowywac"
![]() ![]() ![]() Ja ogolnie tak jak pisalam, ogladac moge, ale tez nie zadlugo ale przymierzac grrrrrrrrrrrrrr nie lubie... Ojjjj Kinia to musisz brac ta pierwsza jest najczesciej obstawiana :d tylko czy czulabys sie w niej super??I czy Ci sie podoba??
|||||||||||||||||||||
|
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
tak Marcelinko, mam nadzieje, ze wieczor bedzie "stosunkowo" udany
![]() a ja nie lubie chodzic na zakupy w zimie- jak mam na sobie tyle ciuchow i chce np bluzeczke przymierzyc ![]() zdjac kurtke, szalik, sweter itd rozebrac sie do rosolu po to, zeby zalozyc piekna bluzeczke, ktora zaraz po zalozeniu juz mi sie wydaje paskudna ![]() pozniej wychodzac ze sklepu zauwazy inna ladna rzecz i po raz kolejny ide do przymierzalni i sie rozbieram/ubieram i tak w kolko co za czasy
|
#1469 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||||||||||||||||||||||
|
|
#1470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

i Kubus 

Mała jest cudna, jak na nią patrzę to coraz bardziej chce mi się takiego maleństwa ślicznego