![]() |
#1441 |
Raczkowanie
|
Dot.: Betterware
ja również otrzymałam maila o wysyłce paczki z 1 kwietnia
![]() jestem tylko ciekawa jaka będzie data spłaty kredytu na fakturze bo chyba nie 14 kwietnia <szok> ![]()
#1443 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Wtajemniczenie
|
Witam.
Miał ktoś okazję korzystania z wycieraczki z trawy morskiej? Jeżeli tak, to będę wdzięczna za odpowiedź jak się spisuje ten gadżet. ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
BAN stały
|
Szanowni Państwo,
Uprzejmie informujemy, że zamówienia złożone w dniach 30.03, 31.03, 1.04.,2.04 zostaną dostarczone we wtorek 13 kwietnia. Zamówienia złożone w dniach 3.04 – 6.04 zostaną dostarczone w środę 14 kwietnia lub w czwartek 15 kwietnia. Zamówienia złożone w dniach 7.04 – 11.04 zostaną dostarczone w czwartek 15 kwietnia lub w piątek 16 kwietnia. Termin płatności prosimy liczyć od daty dostarczenia przesyłki. Przepraszamy Państwa za wszelkie niedogodności związane z opóźnieniem przesyłek i zapewniamy, że robimy wszystko co jest możliwe, aby terminy dostarczania Państwa zamówień wróciły jak najszybciej do naszych standardów. Z wyrazami szacunku Zespół Betterware Poland |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
OPŁATA WYSYŁKOWA 9,90 co to jest może ktoś wyjaśnić?? pozdrawiam ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam! ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Rozeznanie
|
Ja też jutro otryzmoię paczuszkę z pierwszego jestem ciekawa tego zestawu z programu
![]() To może jeszcze w tym tygodniu też katalogi będą ...tak by było wedle rozpiski |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
BAN stały
|
Wg mnie katalog na maj nie jest specjalny! Kwietniowy jest lepszy - też juz mam better
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Rozeznanie
|
Ja paczuszkę mam dostać w czwartek. Chętnie obejrzę skany katalogu,a tymczasem proszę napiszcie jakie promocje są w majowym katalogu itp
![]()
#1455 |
Raczkowanie
|
szczerze mówiąc katalog na maj szału nie robi ;/ praktycznie można na palcach policzyć jakie nowości są dodane ;/ kiepsko widzę zamówienia majowe ;/
pozdrawiam
#1456 |
BAN stały
|
Ja też :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Raczkowanie
|
A ja się wkurzyłam, bo jeszcze połowy miesiąca nie ma, a już są rzeczy wyprzedane:/
Ładna mi poprawa:/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 |
BAN stały
|
Dzięki serdeczne za skany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Po pierwsze- dziękuje za katalog ![]() A po drugie- mam pytanko- czy któraś z Was posiada może na zbyciu, któryś z tych produktów: Poręczne wieszaczki Pojemniki na ubrania Mydelniczka To rzeczy zamówione przez nową klientkę, których nie udało mi się złapać i chętnie odkupiłabym je od kogoś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
BAN stały
|
MAM NA ZBYCIU:
1 opakowanie - 2szt. pojemniki na ubrania ,rękawice silikonowe, 2 szt.pieprzniczka i solniczka,gilotynke, 2 różowe pasty,ściereczke do mycia okien,2 biedronki timery,igły,lusterko podwojne powiekszajace, Dostałam maila z UPS więc jutro dostane katalogi na maj ![]() Edytowane przez STARLA77 Czas edycji: 2010-04-13 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
BAN stały
|
Dzieki za skany JennyAniołku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
Jutro dostanę paczkę z 02.04
![]() Nowy katalog mi się podoba np. pojemnik na owoce z pierwszej strony i akurat jest kilka rzeczy w promocji np. nakładka na deskę, które u mnie cieszą się dużym powodzeniem, także jestem pełna optymizmu co do majowego katalogu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.