|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
ygerna to trzymam kciuki
![]() ja nastawiłam sobie budzik na 8... wstałam przed chwilą ;/ wiec na szybko kawka i męcze analize finansową ..
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
to widze mamcik, ze sobie pobiegasz?
![]() oj Agat.. ja to sie nigdy nie naucze a Mirek? nie kocha.. kolega taki... bebeczki 3mam mocno kciuki za was wszystkie!! ![]() no i dzien dobry ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- dziewuchy macie jakies fajne filmy?
|
|
#1443 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
jak czytam posty to wy uczycie sie oj a ja musze pracowac i do domu prace wzielam bo mnie grypa rozlozyla lecze sie domowymi sposobami ,antybiotyk mam wiec sama wezme bo cholerka nie pojde do szpitala i bede siedziala 5 godzin zeby czekac na lekarza ,ktory mi powie ze mam grype ,taka diagnoze sama moge sobie wystawic i bez zbednych nerwow.Jakos mi smutno samej w domu byc tak zawsze mialam halas cos sie dzialo ,a tak to caly czas mam posprzatane nawet nie umiem sama sobie zrobic balaganu ,a tak to zawsze cos sie dzialo a tu nic . Oliwka powiedizala babci ze zostanie do konca lutego w Polsce bo jej to podoba sie ,a ja boje sie ze moja mama bedzie miala jej dosc juz ,ale jak sie zgodzila to chyba nie .Niech sie nacieszy wnuczka bo dopiero przyjedziemy chyba na wakacje i to jeszcze nie wiadomo...![]() Dobra ja wracam do pracy ,a nie chce mi sie liczyc ,Ja bym z checia bym polozyla sie i poszla spac ![]() Milego dnia dziolchy
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
agatka przyciemnilam, na swieta mialam prawie czarne
Ale teraz juz wyblakly troche.. A Twoje mi się podobaja strasznie i Ci pasują..![]() Marys no wlasnie nie wiem, moze przeloze wizyte, a co mi tam Chociaz moze by sie udalo napisac to w inny termin albo pojde bez zerowki od razu na egzamin. Ale jednak wolalabym sie sprawdzic najpierw..:/I pochwale sie Wam, o malo nie rozwalili mi ferii ale kobieta sie nie zgodzila i juz moge jechac na dworzec po bilet na pociag
|
|
|
|
|
#1445 |
|
Zadomowienie
|
jak rozwalili ferii ;> ;>
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Bo na ferie jade na wyciecze i tak fajnie zaplanowany kazdy dzien i jeden dzien poslizgu by popsul wszytsko
Ale kobieta stwierdzila ze idzie na urlop i mamy sie dostosowac do jej mozliwych terminow z egzaminem..
|
|
|
|
|
#1447 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Halo, halo gdzie wszystkie
Uczą się ?????????Przepraszam że trochę Was zaniedbałam, ale Paula chora. Ma jelitówkę i siedzimy w domu a i tak czasu brak, niewiem jak to jest. Robote musiałam wziąść do domu bo teraz najgorętszy okres u nas. W sobotę i tak pójdę, bo do 20-tego się nie wyrobię. Tak poza tym to ok Cytat:
Brata zwolnił Patryk, bo ja to bym pewnie od usranej śmierci mu dawała kolejne szanse wiedząc że się nie nadaje. Kurde węża musieliśmy kupić i tysiączek poszedł A co do kamieni, to albo je wysikałam bezboleśnie, albo nadal są 24 stycznia mam wizytę u urologa więc się okaże.Cytat:
Ja przez 10 lat brałam leki na tarczycę i jakoś to na mnie nie wpłynęło. Będzie dobrze Cytat:
Zdrówka życzę Cytat:
A jaki wyjazd planujesz???????????PROSZĘ ZAGŁOSOWAĆ NA UŚMIECH PAULINKI ![]() ![]()
|
||||
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
szczecin nawiedzam...
Ale za to mi sie komplikuje z zaliczeniem na wtorek :/ |
|
|
|
|
#1449 |
|
Zadomowienie
|
zaglosowane
![]() niech juz sie ta sesja skonczy
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
oj moje baby kuja i kuja, a ja tutaj tylko siedze i trzymam za was kciuki
widzicie jaka jak ja was kocham?![]() gdzie jest Nati?
|
|
#1451 |
|
Zadomowienie
|
no Marys
mam nadzieje ze Te Twoje kciuki to przetestowane są i przynoszą same 5 ![]() bo biorąc pod uwage ile je trzymasz to mi do magistra powinny starczyc hahaha:d
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
biorac pod uwage ile ja je trzymam to wam powinni same 5 jeszcze przed egzaminem dawac
|
|
#1453 |
|
Zadomowienie
|
patrz a nie dają;/ robie wszystko oprócz nauki
taki mi sie nie chceeeeeeee
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
kurde bo to tak jest zawsze
do nauki juuuuz!
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Słonko dziękuję za głos A z nauką tak zawsze jest, jak trzeba się uczyć to jest tyle rzeczy do zrobienia Ja od godziny patrzę na papiery które wzięłam do domu i za cholerę nie chcą się same zrobić
|
|
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
No popatrz.. tez dziwne
patrzy sie patrzy i nic sprawdz czy nie reagują na głos
|
|
#1457 | |||
|
Zakorzenienie
|
w outlecie terra nova
kupiłam sobie, siostrze i koleżance i weszłam w XSCytat:
ja własnie też chcę te paski sobie kupić,ale z jakiejśtam innej firmy, ale nie pamiętam teraz a nie chcę mi się przewalać KWC, jak już będę miała to Wam powiem. też słyszałam, że zeby robią się mega wrażliwe no ale kilka dni może da rade wytrzymac, mnie się zawsze marzył biały uśmiech,ale mam szkliwo plamkowe i mogę tylko marzyć ![]() Cytat:
![]() niby leki biorę a czuję się gorzej ale to chyba ze zmęczenia i niewyspania Cytat:
już głosowałam ![]() jadę na weekend do domu więc znowu mnie nie będzie, ale moja mama ma urodziny więc poświętujemy już nie mogę się doczekać jak zobacze jej minę jak otworzy prezent zrobiłam jej cudny, boski, piękny album naszej rodzinki- od naszych narodzin do teraz, taki drukowany w formie książki, cudoostatnio strasznie dostaję w tyłek, nie mam na nic czasu, jeszcze dowaliłam sobie fitness i ledwo dycham, ale z fitnessu nie zrezygnuję! nie ma to tamto. ostatnio strasznie dostaję w tyłek, nie mam na nic czasu, jeszcze dowaliłam sobie fitness i ledwo dycham, ale z fitnessu nie zrezygnuję! nie ma to tamto. chodzę na super zajęcia połaczenie fitnessu z elementami sztuk walki i super się można wyładować, agresja wychodzi z człowieka razem z potem, rewelacja! jestem ciekawa czy spadłam coś z wagi,bo widzę po spodniach, że mi wszystkie z tyłka lecą, ale jakoś na boczkach wciąż się odkłada tłuszczyk i miałam dzisiaj okropny sen, aż spazmów dostałam i moment do pionu mnie postawiło. śniło mi się że miałam 10sekund żeby uciec z jakiegoś wielkiego pomieszczenia i goniły mnie dwa wielkie, groźne psiury z żółtymi szalonymi oczami a ja na rękach miałam mojego Kitka i one chciały go zeżreć, dranie jedne masakra jakie człowiekowi głupoty się mogą śnić, nawet nie wiem z czego to, ale doszłam do wniosku że kocham mojego Kitka miłością dozgonną![]() 3mam za Was wszystkie kciuki na tych kolosach, zaliczeniach, egzaminach itd
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
|
#1458 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Monia ja zaglosowalam na Twoja Pauliny Nie mam czasu nawet tu wejsc obiecuje ze odwiedze was do niedzieli bo mam tyle pracy ze matko boska No nic milego dnia dziewczynki
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez zagłosowałam
![]() koło zaliczyłam na 4!! wogole masakra nawet na tyle nie umiałam, ba nawet na tyle nie odpowiedziałam a ten pan mgr tak mi patrzył w oczy brr...aż sama nie wiedziałam gdzie patrzeć![]() właśnie wróciłam i nie wiem w co ręce włożyć i na którą godz iść na tańce ale chyba pójde na 16.30 póki jestem na chodzie bo potem bedę bardziej zmęczona
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za głosy
My dopiero wróciłyśmy do domu. Paula czuje się dobrze więc poszłam z nią do pracy na trochę ( papiery na polecenia głosowe też nie reagują Pogoda do Goś jak ja Ci zazdroszczę że chudniesz tak ładnie. Ja od 5 stycznia dietkuję i ćwiczę |
|
|
|
|
#1461 |
|
Zadomowienie
|
a ja narazie nie mam czasu ćw
od lutego zamierzam narazie tylko dietka w stylu MŻ i nul fastfoodów .. tak bym chciała miec w wakacje płaski brzuszek
|
|
|
#1462 |
|
Zadomowienie
|
HALOOOOOOOOOOOOOOOOOO?
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
no halo halo
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Szlag mnie zaraz trafi!! Mam jakieś powalone zadanie z muzyki, siedze nad nim jak głupia i nic nie mam.
|
|
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
jakie??
a w końcu spiewasz na zaliczenie czy zachorowałaś?
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Spiewam, co m itam. Śpiewanie to pikus przy tym, co mam zrobić pisemnie. Przygotowac ok 10 zabaw uwrazliwiajacych na muzyke o temacie- sporty zimowe. Ja pogięło. Każdy mówi mi co innego jak to zrobic bo mnie nie bylo i tyle. na dodatek [psize sama i musze przygotowac tyle samo co zespoły 3osobowe:/
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
ok 10 zabaw to może tez być 2
![]() ja nie wiem w co ręce włozyć.wczoraj byłam na imprezie, dzis cała niedziela rozwalona bo do niczego nie mogę się zebrać, jutro ta wejściówka a w piatek test zaliczeniowy
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Ech. Żebym to ja chociaż dwie miała...
A ja jutro teoretycznie zaliczać niemiecki powinnam ale zapowiem się na konsultacje. Później we wtorek muzyka, w środę zaliczenie- wspomaganie rozwoju dzieci niewidomych i slabowidzacych, w czwartek zaliczenie z dydaktyki specjalnej, w piatek zaliczenie a pozniej egzamin z psychologii niewidomych i slabowidzących. A pozniej na 2 tygodnie sesji rozlozone: środowisko, matematyka, pedagogika specjalna i metody badań...
|
|
|
|
|
#1469 |
|
Zadomowienie
|
Kasia cholera co to za tematy ;D masakra ;D
ja dzisiaj zdobyłam dwie 5
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie muzyki? Znalazlam jakiejs piosenki nuty i juz mam 4 zabawy ale cholera znalezc sensowne nuty to koszmar. te sa z jakiegos probnego arkusza egzaminu 6klasistow
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

a Mirek? nie kocha..
oj a ja musze pracowac i do domu prace wzielam bo mnie grypa rozlozyla
lecze sie domowymi sposobami ,antybiotyk mam wiec sama wezme bo cholerka nie pojde do szpitala i bede siedziala 5 godzin zeby czekac na lekarza ,ktory mi powie ze mam grype ,taka diagnoze sama moge sobie wystawic i bez zbednych nerwow.Jakos mi smutno samej w domu byc tak zawsze mialam halas cos sie dzialo ,a tak to caly czas mam posprzatane nawet nie umiem sama sobie zrobic balaganu
,a tak to zawsze cos sie dzialo a tu nic .
Oliwka powiedizala babci ze zostanie do konca lutego w Polsce bo jej to podoba sie ,a ja boje sie ze moja mama bedzie miala jej dosc juz ,ale jak sie zgodzila to chyba nie .Niech sie nacieszy wnuczka bo dopiero przyjedziemy chyba na wakacje i to jeszcze nie wiadomo...

Uczą się ?????????
i znowu kupiłam spodnie i koszule- body
24 stycznia mam wizytę u urologa więc się okaże.