|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
dobry wieczór, pewnie znowu sama jestem
![]() Malusna witaj kobieto po ciężkich przejsciach nie daj sie . ja poki co tez z kompletem zębów i nawet nie chce myslec o wyrywaniu co do implantówe moj tata juz prawie rok robi dwa i cały czas jakies problemy. A co sie nacierpi to juz nie mówie , no i kasa ![]() Dorbar, House silnie uzaleznia strzez sie..........choc juz chyba za pozno
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja już po koncercie było za***...........nie ma to jak wyjść do ludzi hmm chyba już piszę jak człowiek z dziczy ![]() ale co mi tam ubawiłam się super spotkałam kilku znajomych co nawet nie liczyłam A jutro jadę też do znajomych //ale tylko na kawkę / Ale mam straszną ochotę na zabawę //potańczyłabym // tz siedzi obok i udaje że mi dotrzymuje towarzystwa ![]() tyle że z zamkniętymi oczami ![]() Wersta dzięki Mała oo nawet nie wiesz jak ja ci współczuję :Przytul: Dla mnie dentysta to też wielka trauma miałam ostatnio rwanie /na jesień/ ale pod narkozą, i jestem zadowolona bo wszystko super się zagoiło a ja nic nie czułam //dopiero potem zanim się zagoiło, ale to już pestka/ i jak na razie nic z tym nie robię , bo to z tyłu i tego nie widać mam jeszcze do leczenia ale nie mogę się przemóc podziwiam osoby co idą do dentysty od tak bez żadnego strachu dobra zmykam czas do łóżka, bo jutro nie będzie zmiłuj się tylko dzieciaki będą budzić ![]() aaa jeszcze chciałabym przywołać naszą kochaną matkę założycielkę, chciałabym jej przypomnieć że święta się już skończyły i wypadało by się choć przywitać ;
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie!
W końcu chwila czasu ![]() TZ juz prawie zdrowy, wiec nie potrzebuje mnie do wszystkiego i do niczego. Naprawdę niecierpię jak mi choruje ten duży... już wole katar Piotrka, ktory przy wychodzących piątkach trwa już ponad 2,5 tg ![]() jest go mniej, no ale jest.. rano furkot taki z nosa, ze mnie uj strzela ![]() Idę nadrobic
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
helooo
![]() dzis pospałam bo podrzuciłam małą rano babci no ale dzis nocka wiec mus był ja w sumie dentysty sie nie boje byle nie rwanie miałam wyrywane tylko mleczaki i mam traumę. Jak mi kły rosły stałe na mlecznych i musiałam rwac wiem ze ryczałam jak bobr kiedy sie okazało ze z drugiej strony jest tak samo
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodniki przejezdne wydarłam magica ze strychu i popylałam. Ola woli magica, on ma większe siedzenie, dłuższe szelki i wygodniej jej w nim. Cudnie jest!!! Korzystajcie baby ile wlezie z dnia dzisiejszego!
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
u nas też cudna pogoda a mnie dziś serce tak ścisnęło że 1,5 godz. leżałam w bezruchu dawno nie miałam takiego ataku tera jeszcze mnie trochę telepie ale jest dobrze widocznie wczoraj miałam za dużo wrażeń //nie służą mi takie wychodne //
|
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
o jaka tu cisza, wszystlie wybyły sie dotleniac
my tez byłyśmy na spacerku a potem w M1. Kupiłam pare pierdołek typu glina, plastelina, farbki itp i będziemy cos tworzyc Kasiulko, Ty sie chyba kiedys pytałaś o takie świecące kaczki do kąpieli widziałam w media markt zestaw 3 małych + 1 duza za 34 zł. No ale pewnie juz nieaktualne
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
mnie House nie wciągnął
widziałam naście odcinków. moooooooże jakbym od początku oglądała ![]() Idźka usypia, jutro znowu muszę ją zerwać przed 8 do przedszkola
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulko przy kasach na połkach lezały. Jakbys chciała to nie ma problemu zebym Ci przesłała
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
u mnie ok, daję radę dziewczyny za to tż mnie doprowadza do pasji, dzisiaj od rana dostał ... opier.. tak mnie wkurzył, grzebał się jak mucha w smole zawsze rano on myje i ubiera do wyjścia dziecko a dziś z niczym się nie wyrobił wrrrmiałabym ochotę na pobuszowanie po wyprzedażach coś na poprawę nastroju by się przydało ![]() Wersta - dzięki za odp ze względu na cenę przede wszystkim
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Hello.
Ja juz po wizycie w zlobku, dziec odstawiony. Gotuje wode na kaffke i zabieramy sie za sniadanie. Tz ma klienta dopiero po 10, wiec sniadamy dzis razem. P.S. zakupilam na all mala paczke ciuszkow dla malej, heh, zobaczymy coz tam przyleci do nas. |
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja zaraz pędzę na śniadanie, tylko Ola skończy jeść ![]() Maluśna mnie też korcą wyprzedaże, ale ja wydałam tyle na przełomie listopad/grudzień że muszę mieć ban na zakupy ![]() Jowiszkowa daj znać jak tam Idźka będzie po dniu dzisiejszym ze spaniem, o ile dobrze pamiętam, a ja się chyba dziś wreszcie przejdę do tego przedszkola bo koleżanka mnie zlała i nie odpisała.
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
ogladam wlasnie dd tvn, normalnie az nie moge. mowia o chlopcu, ktory polknal granulki kreta, ma popalony przelyk, zoladek i ukl. oddechowy, do tego w szpitalu doszlo do powiklan i maly nie chodzi....kosmos normalnie. do tego jeszcze ojciec, ktory akurat nie dopilnowal dziecka i maly zjadl te granulki, wzial rozwod z mama malego i zrzekl sie praw rodzicielskich
|
|
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu spanie jutro lub w środę, zapomniałam wyprać jej koca
poza tym katar ma mniejszy ale zaczęła kaszleć, zwłaszcza w nocy napiszcie jaki dla niej syrop kupić, wyjdę do apteki o 11. ![]() kaszel raczej suchy. siedzę przed jajem, czas na drugą kawę i śniadanie ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- kolejną przechowalnię dzieci u mnie otworzyli. idzie się z mojej klatki w porywach 40-60 sekund. ale drogo jak wszędzie niestety. 850 bez żarcia, czyli dojdą jeszcze 2stówy. ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- no polećcie jakiś syrop bez recepty bo wychodzę za pół godziny
|
|
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Za pozno przyszlam. Ja bym Ci polecila Tartephedreel - http://www.heel.pl/index/ofirmie/lek...rtephedreel_n/ 5kropli 4 razy dziennie na lyzeczce z h2o np.
jedyne co ostatnio probowalam i dalo efekt po 1 dniu, zadne prawoslazowe, drosetuxy itp... nie dzialaja, a na noc to mamy http://www.bangla.babyonline.pl/zdje...p-up3449-1.htm ale z tym to ostroznie trzeba, musisz kontrolowac, czy kaszel nie jest juz mokry,bo jak jets mokry to nie powinno sie nic dawac, co hamuje kaszel, bo mozna doprowadzic do zapalenia oskrzeli czy pluc. Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-01-10 o 12:01 |
|
|
|
#1457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
On sie chyba tego nigdy nie nauczy. Wola jak juz gatki mokre..... |
|
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- kupiłam Idze sporą skarbonkę w pepco za całe 3,99. ale zadowolona ![]() mam jeszcze zachomikowany kubek ze słomką z Księżniczką z bajki,ale to na jutro lub środę - nagroda za pierwsze spanie w przedszkolu jak będzie tak kaszlała jak w nocy to jutro chyba nie ma to sensu bo będzie innym tylko przeszkadzała ![]() link do kropli wysłałam małżowi, może jej kupi |
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
hello
ja takie zwykłe prawoślazowe , babkowe itp. syropy to stosuję na Mikim jak ma katar raz miał tylko kaszel jak był mały, to dostał wtedy już na receptę te goryczkowate specyfiki ![]() o Veronka, widzę że sie coś ruszyło w ramach małej fredericzki daj cynk czy zakup zadowalający bo my linkowe mamy zawsze zdajemy realację co tam u nas w zakupach a propos, znowu sprzedawca wysłał coś listem zwykłym ![]() znaczy znowu mogło mi coś nie dojść ? tak ? zobaczę co ugram na tym kancie ![]() pobrał 6 zł za polecony, zmarnował ze 3 zł ![]() nadal poluję na jakies tanie ciążowe portki dżinsowe, bo jak roztopy to wracam ze spraceru zszargana jak pies a muszę Wam powiedzieć, że nastała jakaś posucha ciuchlandowa, pustki albo szmaty jak ze śmietnika nic dawno nie kupiłam pamiętam jak dwa lata temu buszowałam z małym Mikim, to full różniastych ubrań było a teraz koszmarek M ma tylko jedne spodnie wyjściowe, dobre co to nie muszę mu zawijać mega chyba allegro mi zostanie |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
veronko jak napisałaś o tym biednym chłopczyku//oczywiście nie oglądałam// ale zaraz mi się przypomniał Karolek jak mi się napił tego chol..... płynu, jak sobie pomyślę jak to się mogło skończyć mam nauczę do końca życia, wystarczy że mi Karol zniknie z oczu to już mam tamto przed oczami/ ooo a teraz za plecami Kajo mi gra na organach jak gra to posługuje się samymi podkładami, ale na klawiszach też gra, koncert jak nic //raz pogłaśnia prawie na fol a raz z cisza co do kaszlu to ja daję stodal, bo ten kaszel z kataru to on do końca nie jest taki suchy a stodal jest i na suchy i na mokry ale ten Supremin też mam w apteczce ale tego drugiego syropku nie znam dziewczyny czy myślałyście co na dzień babci i dziadka zakupić ja myślałam do babci zakupić taki fartuszek //co myślicie/ http://www.koszulki.com/cgi-bin/shop...&lang=pl&ppts= a do dziadka nie wiem czy taką bluzeczkę, tyle że on bardzo mało w takich bluzeczkach chodzi http://www.koszulki.com/cgi-bin/shop...&lang=pl&ppts= albo taki kubek http://www.koszulki.com/cgi-bin/shop...&lang=pl&ppts= albo taką siateczkę http://www.koszulki.com/cgi-bin/shop...&lang=pl&ppts= co myślicie
|
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
Co do dnia babci to ja dam tylko mojej mamie (już mam kupiłam super krem) i babci (czyli prababci Oli- kupię soki i owoce) bo taboretowie nie dają nic Oli na dzień dziecka, więc nawet się nie zamierzam wysilać
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
u nas babcie i dziadkowie daleko więc nie mam problemu
niestety.a może jakieś laurki przyniesie z przedszkola
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Kristi ja w ogródku pytałam i my będziemy robic same jakies dzieło sztuki ![]() ja u małej lubie drosetux albo eurespal, drugi chyba tylko na recepte. A ten supremin to teraz sama pije, nie wiedziałam ze mozna i dzieciom podawac
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takuśna i ona chce pic ten eurespal bo mi Kajo pluje na wszystkie strony i zawsze są cyrki jak ma to pić zresztą reszta dzieciaków też nie przepada za tym |
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w przerwie obiadowej znad szpinakowych pierogów
![]() po 2 miesiącach wrócił do mnie kredens ![]() Idźka (dla mnie brzmi bombowo ) zalicza 1sze spanie? fiuuu! ciekawa jestem jak będzie
|
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz, jak by nie chciala spac w przedszkolu, to pociesze, ze Borys do tej pory nie spi w zlobku. Zadko kiedy sie zdarza zeby zasnal. Ale chodzic do zlobka bardzo lubi.
|
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz nie śpi od godziny konwersuje w pokoju na tapczanie i się bawi. ale w grupie nie wszystkie dzieci usypiają więc luz najwyżej się wyleży.w ogóle to już lepiej tam dziś ją podglądałam po obiedzie w łazience z całą grupką i już nie ma tej obrażonej wiecznie miny no i rano brak szklanych oczu nie żeby skakała z radości ale godzi się z losem ![]() a dziś z dumy mało nie pękłam,bo na korytarzu 3 wielkie brystole wiszą z pomalowanymi na biało domkiem,choinką itp. i Iga jako autor na jednym z nich
|
|
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo dla Idźki ![]() A widzisz Idźka szybciej oswoi przedszkole niż ty znajdziesz pracę ![]() Miłe to uczucie widzieć pierwsze prace na wystawce swoje dziecka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

nie daj sie .
co do implantówe moj tata juz prawie rok robi dwa i cały czas jakies problemy. A co sie nacierpi to juz nie mówie , no i kasa 

hmm chyba już piszę jak człowiek z dziczy 

//raz pogłaśnia prawie na fol a raz z cisza