|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Woooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooo ooooow
|
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Wtajemniczenie
|
Kama, co za masakra!
![]() ![]() ![]() Heh, a ja sobie stłukłam kość ogonową. Poślizgnęłam się na lodzie i pojechałam na tyłku ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-12-30 o 23:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem,że wpadłaś tylko po to żeby komus zwrócić uwagę jakim jest "głupim "człowiekiem,bo chodzi w samej sukience To przecież mogłaś to na priv napisać O maj gad... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Zadomowienie
|
Niestety Red to typowe, im więcej osób tym mniejsza szansa, że ktoś Ci pomoże, rozproszenie odpowiedzialności etc.
Sama ostatnio szłam ulicą w centrum, słyszę nagle za sobą takie plask, oglądam się -starsza pani upadła. Pomogłam jej wstać, na szczęście nic jej nie było więc nie wzywałam karetki, podziękowała mi i poszłam. Minęło ją kilka osób i żadna z nich się nie zatrzymała. A wiem jak boli stłuczenie kości ogonowej, bo kiedyś brat "for fun" odsunął mi krzesło ogrodowe i też cierpiałam kilka dni. Trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Zadomowienie
|
Wydaje mi się,że nie trzeba wiedzieć aby "wiedzieć" :P
---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Na dwójce własnie leci film "Zerwany" Chciałam obejrzeć ale zobaczyłam początek i już mnie serce bolało Nie mogę patrzeć na takie zlo... ![]() Wybierajcie na pudelku żenadę roku,hahahaha ![]() Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-12-31 o 00:01 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1448 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja niestety tez sie czasem zastanawiam, czy pomóc... ale to w przypadku np. leżącego mężczyzny, pierwsza mysl jest taka, ze jest pijany. wiem, że to zły odruch, ale nie pomóc kobiecie to jest już szczyt szczytów. tymbardziej, ze widzieli, ze nie "lezalas sobie" tylko ewidentnie nagle się poślizgnęłaś. no nic... pozostaje tylko współczuć i dać całuska w dupkę ![]() ![]() swoja droga, pamietam jak kiedys na kolonii spadlam we snie z lozka pietrowego... cud, ze tylko kosc ogonowa mialam stluczona ![]() haha, żenujące te ich żenady ![]() alez mnie tu dawno nie bylo Zazdrośniczki, juz prawie 50 stron nowej części! Tęskniłam ![]()
![]() |
#1449 |
Zadomowienie
|
Heeej kreaturkka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
E.J., a ty co?
przyszlas ot tak sobie by zrobic zadyme? a potem bedziesz stekac nad swoim losem i udawac ofiare? jeszcze kiedys uwazalam ze jestes tu czasem niesprawiedliwie traktowana, ale teraz gdy ni z gruszki ni z pietruszki wyjezdzasz z takim haslem to stwierdzam ze powinnas nad soba popracowac, ostro popracowac. no ludzie, reki opadywuja normalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj spokoj EJ a co mialam kombinezon narciarski wlozyc? Mialam sukienke legginsy i wysokie kozaki. bylam na zakupach ciuchowych i sukienke po prostu szybciej sie sciaga niz spodnie bluzki swetry itd. PO co sie tlumacze przeciez dla EJ to pewnie ja go zachecilam ![]() Moze ty zawsze wszedzie nosisz spodnie ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
ja tak samo w sprawie EJ bylam zawsze neutralna, nawet zasem uwazalam ze niesprawiedliwie sie ja atakuje. ale wchodze dzis i patrze ;D i mnie sie dostalo ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kama, ale przecież do kogo Ty piszesz, no proszę Cię. Ty niedobra dziewczynko, pewnie przechodząc koło niego jeszcze podwinęłaś tą kieckę, by więcej było widać, już ja swoje wiem, to wszystko Twoja wina! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- No nic kobietki, ja już wstałam, teraz muszę pomału sie ogarynać. Przede wszystkim pokój, a raczej biurko, bo po wczorajszych próbach fryzurowych i makijażowych wygląda jak pobojowisko, tata nawet podsumował: "o mój Boże". Tż niedługo przybędzie, więc trochę porządku musi być, bo nie znajdzie miejsca na kluczyki od auta ![]() Z racji tego, że już prawdopodobnie mnie nie będzie na forum, życzę Wam wszystkiego co najpiękniejsze w tym Nowym Roku, niech spełnią się nasze marzenia, osiągajmy mnóstwo sukcesów w każdej sferze życia, cieszmy się z tego co mamy, bądźmy dobre dla TŻtów i TŻci niech będą dobrzy dla nas. Życzę też udanego i radosnego witania Nowego Roku, czy to we dwójkę czy w większym gronie ![]() Wszystkiego najlepszego Kobietki! Ja się bawię od 20:00 do 4:00 ![]() Buziaki! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kama, współczuję, naprawdę. Ja bym go tak urządziła, że by mu się takich akcji odechciało! Co za palant. Dziewczyny, zapewne nie będę miała czasu później, więc już teraz życzę Wam udanego Sylwestra - szampańskiej zabawy do rana, a w Nowym Roku szczęścia, miłości i pieniendzy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Raczkowanie
|
![]() Hej dziewczynki ![]() Przeczytałam historię Kamili i jestem w lekkim szoku, przecież 19 to nie jest jeszcze jakaś późna pora... ![]() Co do Sylwestra idę na domówkę, będę tam jedyną dziewczyną, bo mnie koleżanki wystawiły. ![]() ![]() Z moich obliczeń wynika, że ten rok będzie tym dobrym. U mnie to jest tak na zmianę, poza tym sprawdza się powiedzenie, że jaki pierwszy dzień w roku, taki cały rok. ![]() Życzę Wam wszystkiego najlepszego w tym nowym 2010 roku, dużo miłości, sukcesów, no i zdrowia! ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Widzę, że E.J. wyznaję zasadę, że ofiary gwałtu same się o niego proszą wyzywającym strojem, mruganiem do przechodniów i zalotnym spojrzeniem. Gratuluję. ![]()
#1455 |
Zakorzenienie
|
E.J., mnie tez rece opadly... Tyle wystarczy.
Dojechalam do Gdanska. I juz od pierwszych minut tu spedzonych znow nie lubie tego miasta. Juz moja dziura lepiej radzi sobie z odsniezaniem!! Siedzialam w pociagu obok starszego, oblesnego typa, ktory kilka razy rzucal aluzje do swojego domowego lozka, a przez sen oblesnie sapal i mruczal. Fuj!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() podczytuje was po trochę żebym potem nie miała bardzo dużo do nadrabiania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E.J. a co do twojego posta to odnoszę takie wrażenie że jesteś po prostu zazdrosna. ah.. szkoda słów. nie będę cie krytykować ale mogę ci tylko życzyć abyś nabrała więcej pewności siebie to może przestaniesz tak głupio pisać. a tak poza tym to... ![]() Udanego Sylwestra życzę i szampańskiej zabawy!!! SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
To co dziewczyny, zaczynamy szykowanie
![]()
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
Kamila o masakra
![]() Ja już po śniadaniu, trochę się jeszcze pouczę, żeby potem oddać sie szaleństwom tvp 2 ![]() Nie wiem czy wpadnę jeszcze także, życzę Wam wszystkiego dobrego i oby ten Nowy Rok 2011 przyniósł jak najwięcej dobrego ![]()
#1459 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale widocznie taki typ ![]() Zamiast kurde nam życzenia( ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale co zrobić jak po niedzieli zaczną się zaliczenia.. a tak przynajmniej coś czytam i wiem, że minimalnie ale coś robię ![]()
![]() |
#1461 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja jadę szukać kreacji... szukam od kilku dni i nic
![]() ![]() Trzymajcie kciuki, żebym coś znalazła ![]() E.J. ten komentarz nie był na miejscu.. ![]() Poza tym.. szczęśliwego nowego roku ! Oby był jeszcze lepszy niż ten! ![]() ![]()
#1463 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do nauki to ja niestety też się uczyłam/uczę przez tą przerwę świąteczną ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() Ja również wam życzę szczęśliwego nowego roku ![]()
![]() |
#1464 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję przyda się
![]()
#1466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki EJ
![]() |
#1467 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
Poczekajcie jak to wszystko przeczyta, wtedy się dopiero zacznie.
![]() Ja powinnam coś robić ze sobą, a taaak mi się nie chce. ![]()
![]() |
#1469 |
Zadomowienie
|
Wiecie ja to bym jeszcze jej oburzenie zrozumiała gdyby się wypowiadała na wątku
![]() ![]() PS: Nie masz wpojonych zasad dobrego wychowana? Jak Cię gdzieś długo nie było to wypada powiedzieć dzień dobry,ale widać tak Cię szlag trafił zachowaniem Kamili ,że zapomniałaś ![]() Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-12-31 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |
Wtajemniczenie
|
O, Parvanti, nie poznałam Cie, zmienilas avatar
![]() co u mnie to mi sie nie chce rozpisywać... z TŻ cudownie, pracy mam po dziurki w nosie ![]() ![]() ![]() ![]() a u Ciebie co slychac? ![]() Cytat:
Gdyby miała coś trochę dłuższego prawdopodobnie musialby sie troche bardziej wysilic, zeby dotknac ja w krocze i by tego nie zrobil, albo by dotknal przez ubranie, co jest juz troche mniejszym złem. Nie mowie Kamila, ze to Twoja wina ![]() Po prostu pomysl,ze skoro taki czlowiek grasuje w okolicy i wyraznie zainteresowal sie Toba (to juz drugi raz!), to idac tamtedy powinnas sie ubrac troche inaczej, a najlepiej w ogole sama po ciemku tamtą trasą nie chodzić....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.