| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-12-31, 00:04 | #1441 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cytat: 

__________________ "Lepiej, żeby mnie nienawidzili takim, jakim jestem,  niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę" K.Cobain | |
|     | 
|  2010-12-31, 00:05 | #1442 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: ♥ 
				 | 

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Woooooooooooooooooooooooo  ooooooooooooooooooooooooo  ooooow

| 
|     | 
|  2010-12-31, 00:13 | #1443 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Kama, co za masakra!   Współczuje strasznie, a zachowanie policjantów-totalne prymitywy  . Uważaj na siebie, postaraj się nie chodzić wieczorami tamtą trasą  . Heh, a ja sobie stłukłam kość ogonową. Poślizgnęłam się na lodzie i pojechałam na tyłku  . Teraz to już w ogóle pozamiatane, jutrzejszy Sylwester spędzę leżąc na brzuchu z kieliszkiem szampana  . Co najlepsze, koło mnie przechodzili ludzie i zgadnijcie, czy ktokolwiek zapytal sie, czy wszystko w porzadku, czy nie pomóc mi wstać?  NIKT. 
				__________________   Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-12-31 o 00:15 | 
|     | 
|  2010-12-31, 00:23 | #1444 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Cytat: 
 Rozumiem,że wpadłaś tylko po to żeby komus zwrócić uwagę jakim jest "głupim "człowiekiem,bo chodzi w samej sukience To przecież mogłaś to na priv napisać O maj gad... | |
|     | 
|  2010-12-31, 00:24 | #1445 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Niestety Red to typowe, im więcej osób tym mniejsza szansa, że ktoś Ci pomoże, rozproszenie odpowiedzialności etc. Sama ostatnio szłam ulicą w centrum, słyszę nagle za sobą takie plask, oglądam się -starsza pani upadła. Pomogłam jej wstać, na szczęście nic jej nie było więc nie wzywałam karetki, podziękowała mi i poszłam. Minęło ją kilka osób i żadna z nich się nie zatrzymała. A wiem jak boli stłuczenie kości ogonowej, bo kiedyś brat "for fun" odsunął mi krzesło ogrodowe i też cierpiałam kilka dni. Trzymaj się   | 
|     | 
|  2010-12-31, 00:40 | #1446 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: ♥ 
				 | 

Kto wie, ten wie   | 
|     | 
|  2010-12-31, 00:59 | #1447 | 
				 | 

Wydaje mi się,że nie trzeba wiedzieć aby "wiedzieć" :P ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Na dwójce własnie leci film "Zerwany" Chciałam obejrzeć ale zobaczyłam początek i już mnie serce bolało Nie mogę patrzeć na takie zlo...  Wybierajcie na pudelku żenadę roku,hahahaha   Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-12-31 o 01:01 | 
|     | 
|  2010-12-31, 01:10 | #1448 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

Cytat: 
 ja niestety tez sie czasem zastanawiam, czy pomóc... ale to w przypadku np. leżącego mężczyzny, pierwsza mysl jest taka, ze jest pijany. wiem, że to zły odruch, ale nie pomóc kobiecie to jest już szczyt szczytów. tymbardziej, ze widzieli, ze nie "lezalas sobie" tylko ewidentnie nagle się poślizgnęłaś. no nic... pozostaje tylko współczuć i dać całuska w dupkę    swoja droga, pamietam jak kiedys na kolonii spadlam we snie z lozka pietrowego... cud, ze tylko kosc ogonowa mialam stluczona  ale mialam ooogromnego siniaka nastepne pare LAT. haha, żenujące te ich żenady  alez mnie tu dawno nie bylo Zazdrośniczki, juz prawie 50 stron nowej części! Tęskniłam   
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post34053713 ->Majowa nowa wymiana  ! in my past life I was a dancer, I danced my life away ... | |
|     | 
|  2010-12-31, 01:55 | #1449 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Heeej kreaturkka  Napisz co u Ciebie   | 
|     | 
|  2010-12-31, 08:17 | #1450 | 
| Zakorzenienie | 

E.J., a ty co?  przyszlas ot tak sobie by zrobic zadyme? a potem bedziesz stekac nad swoim losem i udawac ofiare? jeszcze kiedys uwazalam ze jestes tu czasem niesprawiedliwie traktowana, ale teraz gdy ni z gruszki ni z pietruszki wyjezdzasz z takim haslem to stwierdzam ze powinnas nad soba popracowac, ostro popracowac. no ludzie, reki opadywuja normalnie   | 
|     | 
|  2010-12-31, 08:44 | #1451 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Cytat: 
 daj spokoj EJ a co mialam kombinezon narciarski wlozyc? Mialam sukienke legginsy i wysokie kozaki. bylam na zakupach ciuchowych i sukienke po prostu szybciej sie sciaga niz spodnie bluzki swetry itd. PO co sie tlumacze przeciez dla EJ to pewnie ja go zachecilam  Moze ty zawsze wszedzie nosisz spodnie  dla mnie to nie argument ze niby co prowokowalam? przeciez mowilam ze to zboczeniec stoi i czeka  na ofiary a nie nagle sobie pomyslal " o fajna macne ją sobie" ;/ ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat: 
 ja tak samo w sprawie EJ bylam zawsze neutralna, nawet zasem uwazalam ze niesprawiedliwie sie ja atakuje. ale wchodze dzis i patrze ;D i mnie sie dostalo  bo sukienka zimą straszne!!!! przeciez to nie byla letnia sukienka tylko taka na zimę (tak EJ takie cos istnieje  ) i o dziwo nosza to kobiety (EJ jak nie widzialas to uwierz na slowo)   
				__________________ | ||
|     | 
|  2010-12-31, 08:58 | #1452 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Kama, ale przecież do kogo Ty piszesz, no proszę Cię. Ty niedobra dziewczynko, pewnie przechodząc koło niego jeszcze podwinęłaś tą kieckę, by więcej było widać, już ja swoje wiem, to wszystko Twoja wina!    ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- No nic kobietki, ja już wstałam, teraz muszę pomału sie ogarynać. Przede wszystkim pokój, a raczej biurko, bo po wczorajszych próbach fryzurowych i makijażowych wygląda jak pobojowisko, tata nawet podsumował: "o mój Boże". Tż niedługo przybędzie, więc trochę porządku musi być, bo nie znajdzie miejsca na kluczyki od auta  . Łeb myślę, że teraz umyję, to tak o 17 zacznę się spokojnie czesać i nie będą takie świeże i puszące. Z racji tego, że już prawdopodobnie mnie nie będzie na forum, życzę Wam wszystkiego co najpiękniejsze w tym Nowym Roku, niech spełnią się nasze marzenia, osiągajmy mnóstwo sukcesów w każdej sferze życia, cieszmy się z tego co mamy, bądźmy dobre dla TŻtów i TŻci niech będą dobrzy dla nas. Życzę też udanego i radosnego witania Nowego Roku, czy to we dwójkę czy w większym gronie   Wszystkiego najlepszego Kobietki! Ja się bawię od 20:00 do 4:00   Buziaki!   | |
|     | 
|  2010-12-31, 09:03 | #1453 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Cytat: 
 Kama, współczuję, naprawdę. Ja bym go tak urządziła, że by mu się takich akcji odechciało! Co za palant. Dziewczyny, zapewne nie będę miała czasu później, więc już teraz życzę Wam udanego Sylwestra - szampańskiej zabawy do rana, a w Nowym Roku szczęścia, miłości i pieniendzy  Wszystkiego dobrego, oby nadchodzący rok był lepszy od mijającego   | |
|     | 
|  2010-12-31, 09:07 | #1454 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Hej dziewczynki  Przeczytałam historię Kamili i jestem w lekkim szoku, przecież 19 to nie jest jeszcze jakaś późna pora...  Co do Sylwestra idę na domówkę, będę tam jedyną dziewczyną, bo mnie koleżanki wystawiły.  Ale co tam, grunt że będzie TŻ.  Z moich obliczeń wynika, że ten rok będzie tym dobrym. U mnie to jest tak na zmianę, poza tym sprawdza się powiedzenie, że jaki pierwszy dzień w roku, taki cały rok.  Życzę Wam wszystkiego najlepszego w tym nowym 2010 roku, dużo miłości, sukcesów, no i zdrowia!  ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Widzę, że E.J. wyznaję zasadę, że ofiary gwałtu same się o niego proszą wyzywającym strojem, mruganiem do przechodniów i zalotnym spojrzeniem. Gratuluję.   
				__________________ pozwalam aby kołysały mnie kolejne dni, jest cudnie | 
|     | 
|  2010-12-31, 09:20 | #1455 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

E.J., mnie tez rece opadly... Tyle wystarczy. Dojechalam do Gdanska. I juz od pierwszych minut tu spedzonych znow nie lubie tego miasta. Juz moja dziura lepiej radzi sobie z odsniezaniem!! Siedzialam w pociagu obok starszego, oblesnego typa, ktory kilka razy rzucal aluzje do swojego domowego lozka, a przez sen oblesnie sapal i mruczal. Fuj!! | 
|     | 
|  2010-12-31, 10:25 | #1456 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

Witam   podczytuje was po trochę żebym potem nie miała bardzo dużo do nadrabiania  Sylwestra spędzam z TŻ u niego w domu  będzie wolna chata a po 24 może przyjdą jakieś znajomi  myślę że będzie bardzo fajnie  zostaje u niego na noc to na forum będę dopiero w niedziele wieczorem  E.J. a co do twojego posta to odnoszę takie wrażenie że jesteś po prostu zazdrosna. ah.. szkoda słów. nie będę cie krytykować ale mogę ci tylko życzyć abyś nabrała więcej pewności siebie to może przestaniesz tak głupio pisać. a tak poza tym to...  Udanego Sylwestra życzę i szampańskiej zabawy!!! SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU    | 
|     | 
|  2010-12-31, 10:29 | #1457 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

To co dziewczyny, zaczynamy szykowanie   
				__________________       Zwykła noc spędzona w Twoim mózgu. Obce ciała, psychicznie nadzy razem w łóżku. | 
|     | 
|  2010-12-31, 10:41 | #1458 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Kamila o masakra    Ja już po śniadaniu, trochę się jeszcze pouczę, żeby potem oddać sie szaleństwom tvp 2   Nie wiem czy wpadnę jeszcze także, życzę Wam wszystkiego dobrego i oby ten Nowy Rok 2011 przyniósł jak najwięcej dobrego   
				__________________ . | 
|     | 
|  2010-12-31, 10:45 | #1459 | ||
				 | 

Cytat: 
 No ale widocznie taki typ  Zamiast kurde nam życzenia(  ) złożyć to...dokończyłabym ale się powstrzymam  ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat: 
  Ja palcem do niedzieli nie ruszę  Taka już jestem,wszystko na ostatnią chwilę   | ||
|     | 
|  2010-12-31, 10:50 | #1460 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Cytat: 
   ale co zrobić jak po niedzieli zaczną się zaliczenia.. a tak przynajmniej coś czytam i wiem, że minimalnie ale coś robię   
				__________________ . | |
|     | 
|  2010-12-31, 10:50 | #1461 | |
				 | 

Cytat: 
  to taki typ i ona się nie zmieni. E.J., przepraszam, ale taka dorosła kobieta z ciebie a zachowujesz się jak gówniara. | |
|     | 
|  2010-12-31, 10:51 | #1462 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Dziewczyny a ja jadę szukać kreacji... szukam od kilku dni i nic     Trzymajcie kciuki, żebym coś znalazła  E.J. ten komentarz nie był na miejscu..  Poza tym.. szczęśliwego nowego roku ! Oby był jeszcze lepszy niż ten!    
				__________________ ____________   ,,To, co dziś jest rzeczywistością, wczoraj było nierealnym marzeniem ''    | 
|     | 
|  2010-12-31, 10:56 | #1463 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

Cytat: 
 Co do nauki to ja niestety też się uczyłam/uczę przez tą przerwę świąteczną  najgorsze, że miałam zrobić troszkę więcej ale się nie udało  ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat: 
  Ja również wam życzę szczęśliwego nowego roku   
				__________________  30/2025 | |||
|     | 
|  2010-12-31, 10:59 | #1464 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-12-31, 11:00 | #1465 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Dziękuję przyda się    
				__________________ ____________   ,,To, co dziś jest rzeczywistością, wczoraj było nierealnym marzeniem ''    | 
|     | 
|  2010-12-31, 11:01 | #1466 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

Cytat: 
  Dzięki EJ 
				__________________  30/2025 | |
|     | 
|  2010-12-31, 11:05 | #1467 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-12-31, 11:09 | #1468 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

Poczekajcie jak to wszystko przeczyta, wtedy się dopiero zacznie.  Ja powinnam coś robić ze sobą, a taaak mi się nie chce.   
				__________________       Zwykła noc spędzona w Twoim mózgu. Obce ciała, psychicznie nadzy razem w łóżku. | 
|     | 
|  2010-12-31, 11:22 | #1469 | 
				 | 

Wiecie ja to bym jeszcze jej oburzenie zrozumiała gdyby się wypowiadała na wątku   wyraziła swoje zdanie i trzeba przyjąć je na klatę mimo,że bylo beznadziejne,no ale w takim wypadku? Kpiny  PS: Nie masz wpojonych zasad dobrego wychowana? Jak Cię gdzieś długo nie było to wypada powiedzieć dzień dobry,ale widać tak Cię szlag trafił zachowaniem Kamili ,że zapomniałaś   Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-12-31 o 11:25 | 
|     | 
|  2010-12-31, 11:34 | #1470 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

O, Parvanti, nie poznałam Cie, zmienilas avatar  co u mnie to mi sie nie chce rozpisywać... z TŻ cudownie, pracy mam po dziurki w nosie  i ta przerwa swiateczna topnieje mi w zastraszajacym tempie  a teraz sylwester spedzam w domku z TŻ, ale przeczytawszy wasze posty, stwierdzilam, ze sie wystroje  lece po jakas kiecuszke  a u Ciebie co slychac?  Cytat: 
 Gdyby miała coś trochę dłuższego prawdopodobnie musialby sie troche bardziej wysilic, zeby dotknac ja w krocze i by tego nie zrobil, albo by dotknal przez ubranie, co jest juz troche mniejszym złem. Nie mowie Kamila, ze to Twoja wina  nawet jakbys szla w kostiumie kapielowym ,to masz do tego prawo i nikt nie ma prawa Cie zaczepiać. ALE troszke mnie dziwi, ze skoro juz raz cie to spotkało, a teraz szłaś po ciemku,sama, ta sama trasa to nie przyszło Ci do głowy, żeby "bardziej" sie ubrać. W ten sposob jestes bardziej narazona niz dziewczyna w spodniach czy dlugim plaszczu, i cokolwiek bys nie powiedziala, tak bedzie. Po prostu pomysl,ze skoro taki czlowiek grasuje w okolicy i wyraznie zainteresowal sie Toba (to juz drugi raz!), to idac tamtedy powinnas sie ubrac troche inaczej, a najlepiej w ogole sama po ciemku tamtą trasą nie chodzić.... 
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post34053713 ->Majowa nowa wymiana  ! in my past life I was a dancer, I danced my life away ... | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

21.06.2008
 21.06.2008