Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r. - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-25, 11:44   #1441
nawojka8583
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cześć Mamusie!
Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
hej mamusie
ja nie pojechalam do szkoly;/ zlapala mnie jelitowka..
wczoraj w nocy dostalam silnych wymiotow pojrchalam na pogotowie odrazu
lekarz mnie zbadal i powiedzial ze z maluszkiem ok i ze ktos mi wirusa sprzedal;/

teraz lezee i pije herbatke
a tzcik byl na gieldzie i sprzedal w koncu auto
Uska to nie ja, to nie ja, nie bij. To AgaMili zapoczątkowała jelitową na forum. No właśnie a gdzie jest AgaMili? Dawno się nie odzywała A Tobie Uska współczuje. U mnie już naszczęście lepiej.
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 11:46   #1442
uska000
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie!

Uska to nie ja, to nie ja, nie bij. To AgaMili zapoczątkowała jelitową na forum. No właśnie a gdzie jest AgaMili? Dawno się nie odzywała A Tobie Uska współczuje. U mnie już naszczęście lepiej.
nie wiem ktora z was ustalcie to miedzy soba, jedna ma wpierdziel ;p
tylko wirusy tu roznosicie katary jelitowki.. oj nie ladnie;/

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 11:47   #1443
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Nie ma jak pepco.Ja też kupiłam rozm.L
Teraz z nudów poczytałam sobie trochę I część ,fajnie tak zobaczyć jak się dowiadywałyśmy o II kreseczkach
Eliza no fajnie i było to tak niedawno, a u mnie już dziś pełne 27 tygodni
Stary 2011-09-25, 11:49   #1444
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
dodatkowe metody naturalne na katar ludzie chwala sobie plukanie nosa nie wiem nie sprawdzalam;p
http://www.naturalnamedycyna.pl/pora...apalenie-zatok
tz wyslany po krople i masc rumiankowa
dostal w zamian pyszne sniadanie, to powinien miec sile

a Tobie Uska powrotu do zdrowka

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
no co co? trzeba sobie wywalczyc pozycje
no tak...
zadziora

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
cześć Dziewczynki!!

możecie mi powiedzieć, co myślicie o tym wózku? http://allegro.pl/navington-gondola-...829860825.html
Lucy, kiedys ktoras ciezarowka pisala, ze na targach widziala ten wozek i byla na tyle zachwycona, ze od razu kupila
tylko nie jestem pewna,czy ten model...ale na pewno firma navington
moim zdaniem sa super ladne, ale ja zeglara - dlatego mi sie kolorystyka bardzo podoba

jednak ja szukam czegos, w co mozna wpiac fotelik maxi cosi i na razie jedo fyn jest moim faworytem

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
wody tak pół kubeczka i pół kostki wystarczy, chyba że gotujesz dla pułku wojska trzeba podlać tym, żeby na dnie naczynia było, wtedy miesko ci się nie wysuszy
pieknie dziekuje
przepis wydaje sie prosty i mam nadzieje, ze uda mi sie go wykonac
a mieska ile najczesciej kupujesz?

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
A co sądzicie o tym: http://allegro.pl/wozek-gleboki-muts...831051918.html dziwny ten stelaż
na moje za mala gondola i to juz slyszalam od wielu uzytkownikow tego wozka
ale generalnie prowadzi sie i uzytkuje super - wlasnie ten stelaz podobno jest spoko

Sometimes when I close my eyes, I can't see

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2011-09-25 o 11:58
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 12:11   #1445
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
hej mamusie
ja nie pojechalam do szkoly;/ zlapala mnie jelitowka..
wczoraj w nocy dostalam silnych wymiotow pojrchalam na pogotowie odrazu
lekarz mnie zbadal i powiedzial ze z maluszkiem ok i ze ktos mi wirusa sprzedal;/

teraz lezee i pije herbatke
a tzcik byl na gieldzie i sprzedal w koncu auto
Uska i gratuluje pozbycia się auta

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
no wiec nie widzialam,czy dodac wody do tej kostki,czy ma posluzyc jako przyprawa do naturalnych "sokow" mowilam, ze ja raczej pupa nie kucharz...
Kochana, a ile tej wody? tyle co na ulotce? ))

Dziewczyny, RATUNKU !!!! Od wczoraj mam taki katar,ze to po prostu szok. Ciezko mi caly czas oddychac przez buzie, a nawet wydmuchac tego nie moge, bo nie chce leciec, wszystko stanelo. Jak dmuchalam po wodzie morskiej,to juz kilka razy poleciala mi krew... Nos juz mnie boli od samego dotyku i jest czerwony ja u klauna.
Jakies pomysly? Disnemar nie pomaga W OGOLE...
Pearpearl ja nie wiem co Ci poradzić. Trzeba przywołać znachorkę: Agatku gdzie jesteś. Pearpearl myślę, że skończy się na podaniu czosnku, ale ja się nie znam
Oj gapa ze mnie, nie doczytałam, że znachorka pojawiła się w trymiga

Edytowane przez nawojka8583
Czas edycji: 2011-09-25 o 12:48
Stary 2011-09-25, 12:13   #1446
Lily Rose
Rozeznanie

Hej dziewczyny.
Ja nareszcie dostałam się do kompa, od wczoraj mąż siedzi i ogląda różne rzeczy do remontu i oblicza koszty.

Piękny dziś dzień, mam w planach zrobienie racuszków z jabłkami

Uska, jak dobrze, że wszystko z maluszkiem ok.

Lucy, widziałam wczoraj w sklepie z dziecięcymi ciuszkami tego navingtona, ładnie się prezentuje ale jest ciężki bardzo niestety.
A ja na początku chciałam x-landera, a teraz po 3 wizytach w sklepie zastanawiam się nad Jedo Fynem.....O, widzę, że Pearl też ma Jedo jako faworyta.

Najdroższy Aniołek 7.12.2010 [']

Lily Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 13:32   #1447
ewula83
Rozeznanie

Hej Mamusie!!

Ja koncze gotowac obiadek,zjemy i wyciagne TZ na spacer,bo piekna pogoda.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-25, 13:56   #1448
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
cześć Dziewczynki!!

możecie mi powiedzieć, co myślicie o tym wózku? http://allegro.pl/navington-gondola-...829860825.html

wczoraj spotkaliśmy znajomego, wiózł córeczkę właśnie w tej bryczce. Zachwalał. spodobał nam się ten wózek... ale kompletnie nie wiem co o nim myśleć

oglądam teraz właśnie ten sam wózek rano sobie czytałam gazetkę "mamo to ja" i był tam ten wózek pokazany więc od razu wł kompa i sobie go oglądam bo ładnei wygląda wizualnie i wygląda ze nawet ładną dużą spacerówkę ma
Stary 2011-09-25, 14:26   #1449
pearpearl
Wtajemniczenie

Moje Dziecie sie chyba az tak nie jara Dexterem jak jego matka, bo usnelam w polowie odcinka i dopiero teraz dokonczylam. Bardziej podobal mu sie Zakochany kundel wczoraj przed snem

Cytat:
Pearpearl ja nie wiem co Ci poradzić. Trzeba przywołać znachorkę: Agatku gdzie jesteś. Pearpearl myślę, że skończy się na podaniu czosnku, ale ja się nie znam
Oj gapa ze mnie, nie doczytałam, że znachorka pojawiła się w trymiga
tak, tak... zawsze mozna liczyc na naszego watkowego znachora
no i tak dla odmiany kazala zaaplikowac czosnek
no, ale musze stwierdzic, ze pierwszy raz od dwoch dni oddycham przez nos

Cytat:
Napisane przez Lily Rose Pokaż wiadomość
Lucy, widziałam wczoraj w sklepie z dziecięcymi ciuszkami tego navingtona, ładnie się prezentuje ale jest ciężki bardzo niestety.
A ja na początku chciałam x-landera, a teraz po 3 wizytach w sklepie zastanawiam się nad Jedo Fynem.....O, widzę, że Pearl też ma Jedo jako faworyta.
tak, tak
i widzialam bardzo duzo dobrych opinii o tym wozku
na "cokupic" ma drugie miejsce, ale jak czytalam inne fora, to tez byl chwalony
zwlaszcza wersja freeline

Chyba dociera do mnie dziwna tajemnicza won... Cos jakby bylo gotowane. Czyzby tz znowu punktowal? A po snie to tak milo zjesc cos cieplutkiego...
Witam w drugiej polowie dnia, Bebzoniki

Sometimes when I close my eyes, I can't see

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2011-09-25 o 14:27
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 14:53   #1450
AgaMili
BAN stały

Jestem jestem . BYlam na BOOT SALE . Wydalam 90 funtow a kupilam milion ubranek dla Alanka/Marcelka(?), kosz do spania, mate edukacyjna, Milence wyprawke jesienna, sobie ciazowe ciuchy, autobus lalki barbie z kenem, lalka i 3 dzieci, lalke + lozeczko i akcesoria dla Mili i bylam w aucie obladowana jakbym napadla na sklep . Zrobilam zdjecia, potem wrzuce. Mam body, spiochy, pajace, dzinsy, bluzeczki, sliniaczki, buciki, ogrodniczki, koszule, kamizelki, komplety, pizamki, czapeczki, niedrapki, niektore ubranka nowe z metkami, reszta w bardzo dobrym stanie i jestem mega szczesliwa bo mam juz 95% wyprawki ubrankowej .

Z tz mielismy mega awanture z ktorej jestem zadowolona bo wykrzyczelismy wszystko to co mielismy na sercu. Wczesniej mielismy kilka tygodni ciszych dni i zamiatanie problemow pod dywan i wiem juz wszystko. Nie bede tu pisac szczegolow ale mam nadzieje ze teraz wszystko sie ulozy.

Mam troche do nadrabiania
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 15:00   #1451
NataliaM1103
Rozeznanie

Dziewczyny a wanienke kupujecie zwykłą taką dlugą czy inną? np http://allegro.onet.pl/profilowana-w...818845583.html,

A laktator kupujecie ?

Edytowane przez NataliaM1103
Czas edycji: 2011-09-25 o 15:09
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-25, 15:05   #1452
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Eliza no fajnie i było to tak niedawno, a u mnie już dziś pełne 27 tygodni
u mnie 25t1d

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
pieknie dziekuje
przepis wydaje sie prosty i mam nadzieje, ze uda mi sie go wykonac
a mieska ile najczesciej kupujesz?

na moje za mala gondola i to juz slyszalam od wielu uzytkownikow tego wozka
ale generalnie prowadzi sie i uzytkuje super - wlasnie ten stelaz podobno jest spoko
na gulasz dla 2 os kupuję ok. 40-45dag wołowinki, kroję w kawałeczki. A na pieczeń kawałek, też ok. 40dag - wychodzi ok. 4 kawałków i w zależności od apetytu mamy na dwa albo na jeden dzień obiad

Co do wózków to chyba mało modeli ma gondolę na poziomie 80cm długości. Najczęściej są to właśnie 75cm. Ja sama myślę, że moje maleństwo w czerwcu-lipcu przejdzie do spacerówki (rozłożonej) więc mam nadzieję, ze do tego czasu będzie się mieściło w gondoli.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 15:30   #1453
Lucy1111
Zakorzenienie

Dziękuję Wam bardzo za opinie! Mojemu tak się spodobał, że był gotowy wczoraj licytować na allegro! Wariat

Obawiam się, że z zakupem wózka będzie tak samo jak z kupnem sukni ślubnej... Mimo jasno sprecyzowanej wizji sukni, wybrałam zupełnie inną... bo mnie urzekła. Myślę, że z wózkiem będzie podobnie. Chcę lekki, a kupię pewnie ciężki

Inutil, ten drugi wózek, który pokazałaś nawet mi się podoba. Pierwszy nie, bo stelaż jest za bardzo kosmiczny....

Natalia, ja zarówno wanienkę, jak i laktator dostanę od znajomej. Wanienka chyba normalna, nie profilowana. Ale znajomi mają taką profilowaną i są zadowoleni
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 15:51   #1454
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Jestem jestem . BYlam na BOOT SALE . Wydalam 90 funtow a kupilam milion ubranek dla Alanka/Marcelka(?), kosz do spania, mate edukacyjna, Milence wyprawke jesienna, sobie ciazowe ciuchy, autobus lalki barbie z kenem, lalka i 3 dzieci, lalke + lozeczko i akcesoria dla Mili i bylam w aucie obladowana jakbym napadla na sklep . Zrobilam zdjecia, potem wrzuce. Mam body, spiochy, pajace, dzinsy, bluzeczki, sliniaczki, buciki, ogrodniczki, koszule, kamizelki, komplety, pizamki, czapeczki, niedrapki, niektore ubranka nowe z metkami, reszta w bardzo dobrym stanie i jestem mega szczesliwa bo mam juz 95% wyprawki ubrankowej .

Z tz mielismy mega awanture z ktorej jestem zadowolona bo wykrzyczelismy wszystko to co mielismy na sercu. Wczesniej mielismy kilka tygodni ciszych dni i zamiatanie problemow pod dywan i wiem juz wszystko. Nie bede tu pisac szczegolow ale mam nadzieje ze teraz wszystko sie ulozy.

Ooo super, że tak dużo udało Ci się kupic

Ja u siebie tez musze zrobic przegląd, co mam ,a czego jeszcze mi brak. Ubran ciążowych nie mam wiele, tyle co dostałam od znajomej, ale ona dała mi ubrania letnie, wiec w grudniu nie bardzo da sie w nich chodzic.. a szkoda, nie chce wydawac na takie ubrania za duzo kasy, najchetniej to bym w ogole nic nie kupowała.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 15:54   #1455
Anulka_86
Raczkowanie

cześć dziewczyny...
co myślicie o Tummy tub ???
http://www.patiimaks.pl/Product.aspx...ucer=tummy-tub

zastanawiałam się już nad taką "wanienką " i nie wiem do końca co myśleć.

Wszystkim choruszkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia...w szczególności tym z jelitówką ....oj oj... nienawidzę tej choroby.
Mnie powoli też katar bierze....
Anulka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-25, 16:25   #1456
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ale mam dzisiaj lenia nawet na wizażu mi się pisać nie chce

Agamili rządam zdjęć zakupów Fajnie, że z TZ lepiej
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 16:55   #1457
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:

to super dzień mieliscie, tyle zakupów daje mega radość

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wanienke kupujecie zwykłą taką dlugą czy inną? np http://allegro.onet.pl/profilowana-w...818845583.html,

A laktator kupujecie ?
zwykłą i chyba dokupię dokładany profil, ale nie w wersji na stałe. No i stelaż
Laktator kupię jak okaże się potrzebny - pokaże mojemu tż co to jak wygląda i jak się okaże, że jest potrzebny to skoczy mi kupi w sklepie.

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
ale mam dzisiaj lenia nawet na wizażu mi się pisać nie chce
piękna pogoda my dziś byliśmy na 3h spacerku i wróciliśmy z mega głodem, a tu gulasz z wołowinki się nie zrobi w 1h ja zajadłam głoda jabłkiem ale tż dzielnie czekał

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 17:09   #1458
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anulka_86 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny...
co myślicie o Tummy tub ???
http://www.patiimaks.pl/Product.aspx...ucer=tummy-tub

zastanawiałam się już nad taką "wanienką " i nie wiem do końca co myśleć.

Wszystkim choruszkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia...w szczególności tym z jelitówką ....oj oj... nienawidzę tej choroby.
Mnie powoli też katar bierze....

niedawno koleżanka mi przesłała linka ztym i teraz co wchodze do sklepu poglądać wózki itp to wszędzie to widze są ustawione obok tv gdzi ena filmiku pokazuja jak dziecko jest w tym kąpane i szczerze ja bym tego nie kupiła nie przekonuje mnie to w ogóle wydaje mi się to nie potrzebnym bublem bo to tylko tak na góra max 3mc a potem i tak trzeb akupić normalną wanienkę - wymyślili wiaderko bo dziecko czuje sie w nim podobno jak w łonei matki i tak będą kosić teraz na tym siano a że jest to na bardzo krótki okres czasu i potem i tak będzie trzeba wydać kolejne pieniądze na normalną wanienke to już nikt o tym nie myśli - mi się to w ogóle nie spodobało nei włożyła bym do takiego czegoś dziecka równei dobrze można kupić zwykłe wiaderko i kąpać w nim maluszka

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

a ostatnio będąc w sklepie przyuważyłam takie coś http://www.wszystko.dla.dziecka.pl/p...ee-tippee.html i nad tym się poważnie zastanawiam bo to naprawdę bardzo pomysłowa i fajna rzecz bo są też droższe modele ale to jeszcze w miarę w przystępnej cenie jest
Stary 2011-09-25, 17:12   #1459
agacia_cz
Zadomowienie

ja wanienkę dostanę zwykłą i do tego tą foczkę czy jak to tam sie zwie...
laktator też dostanę
a wiadrka do kąpieli w życiu bym nie użyła
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-25, 17:24   #1460
Lily Rose
Rozeznanie

Anulka_86 My na pewno się nie zdecydujemy na to wiaderko. Dla mnie to kompletnie niepotrzebny gadżet, a większą frajdę na pewno będzie nam sprawiać kąpiel malucha w wanience. My chyba kupimy zwykłą z ikei, słyszałam, że się sprawdza.http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00173388/
A teraz przeglądam stronę ikei i może na jakąś komodę z przewijakiem się zdecydujemy??

Monika fajny ten pojemnik Nie widziałam tego nigdy.

Stary 2011-09-25, 17:34   #1461
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Anulka_86 My na pewno się nie zdecydujemy na to wiaderko. Dla mnie to kompletnie niepotrzebny gadżet, a większą frajdę na pewno będzie nam sprawiać kąpiel malucha w wanience. My chyba kupimy zwykłą z ikei, słyszałam, że się sprawdza.http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00173388/
A teraz przeglądam stronę ikei i może na jakąś komodę z przewijakiem się zdecydujemy??

Monika fajny ten pojemnik Nie widziałam tego nigdy.

wanienka fajna i jaka tania bym musiała się przejechać do ikei i popatrzeć
Stary 2011-09-25, 17:41   #1462
Lily Rose
Rozeznanie

Monika, a ja siedzę teraz na stronie i się rozczulam nad tymi tekstyliami dla dzieci Seria ogrodnicza i zabawki torva są boskie Szkoda, że łóżeczka mają bez wyjmowanych szczebelków. No i wszystko tanie

Stary 2011-09-25, 17:43   #1463
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
porażenie mózgowe powstaje przy narodzinach najczęściej z powodu niedotlenienia, czasem jak dziecko jest za długo w brzuchu bez wód płodowych (tak mi się wydaje)
ja nie wiem, nie znam się i wolę nie dochodzic do tego...
Cytat:
Napisane przez 19mala83 Pokaż wiadomość
Agatek to może razem na porodówce się spotkamy a gdzie rodzisz?w Toruniu?bo ja jeszcze nie wiem, najbliżej będę miała do Brodnicy ale do lekarza chodzę do Torunia, a to zawsze lepiej jak lekarz będzie pod ręką. W Brodnicy nikogo nie znam, do lekarza nie chodziłam, jeszcze nad Chełmżą sie zastanawiam bo tam dają znieczulenie zewnątrzoponowe a w Toruniu kazał mi zapomnieć o czymś takim bo nie ma anestezjologów no i nie wiem, ale jak trafie na dr Agatka w Toruniu to poród mi niestraszny
w Toruniu o tak najbliżej... 15 km mam tam z mojej wsi fajnie by było jakbyśmy na porodówce się spotkały... chyba wezmę czosnek, żebysmy się nie nudziły jak dłużej nam zejdzie...
Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
dziewczyny no chorowac mi tu prosze!!!!!!!!
Agatka wszystki przygotuje 5 główek(nie zabkowhihi) czosnku to napewno sie wyleczycie

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-25, 18:16   #1464
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

a ja znów oglądam ubranka w necie jak głupek
Stary 2011-09-25, 18:23   #1465
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
możesz dać zdjęcie tych jeansów co kupiłaś na allegro na sobie????
Mężuś zaraz przyjdzie, to poproszę go, żeby zgrał zdjęcia na kompa z dzisiejszej wycieczki, bo akurat byłam w tych spodniach

A właśnie zakupiłam te spodnie dresowe:
http://allegro.pl/spodnie-dresowe-ci...839796357.html

Są troszkę droższe, ale mam jakiś uraz do spodni dresowych i mam wrażenie, że tylko droższe się nie kurczą. Tak więc mam nadzieję, że te spełnią moje oczekiwania
Zdjęcia będą w klubie w wątku o zdjęciach brzuszkowych, bo brzuszek też widać

Edytowane przez kropeczka1984
Czas edycji: 2011-09-25 o 18:36
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 18:28   #1466
Lily Rose
Rozeznanie

Kropeczko dresy wyglądają na wygodne.

Dziewczyny mam pytanie-kupowała któraś z was legginsy ciążowe?Bardziej opłaca się kupić w sklepie czy na allegro???Chętnie bym sobie kupiła jakieś dobrej jakości i nie chcę ryzykować zakupu bubla.

Stary 2011-09-25, 18:31   #1467
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
a ja znów oglądam ubranka w necie jak głupek
ja też ciagle oglądam
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 18:36   #1468
agawoo
Zakorzenienie

Hej
Nie zaglądałam dziś, bo nie było kiedy .. Najpierw śniadanko, obiad u teściów, a potem korzystaliśmy z ładnej pogody i spacerki urządzaliśmy

Uska, Pearl zdrowiejcie

Cytat:
Napisane przez dph Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki nadrobiłam Was ale padam bo dopiero posprzątałam po gościach stwierdzam że starość nie radość, (no chyba że ciąża tak na mnie działa) bo pomimo że gośćmi byli moi przyjaciele to ja już się zastanawiałam kiedy pójdą :P i pomyśleć że rok temu na tej samej imprezie były tańce...ale teraz zmykam spać DOBRANOC
Czyżbyś miała urodziny?

Cytat:
ja pytałam w piątek lekarza o to, że znowu mam mdłości, niedobrze mi, słabo mi się często robi. Powiedział, że obserwować i jak tak dalej będzie to coś z tym trzeba będzie zrobić, bo niekoniecznie teraz powinno tak być mam nadzieję, że przejdzie.
Ja swojego muszę zapytać, bo ja na początku ciąży nie miałam wcale, a ostatnio mnie dopadły kilka razy .. i chyba jeszcze jakaś infekcja, bo mi się w głowie kręci .. Super

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Witam niedzielnie mamusie

a ja dzisiaj wstałam szybciutko bo aż o 8 rano i dzień wydaje mi się taki długi ... zjadłam pyszną jajeczniczkę na sniadanie, wypiłam kawkę i zabrałam się za obiad

Ultra,
ja tez miała dzisiaj jajeczniczkę na śniadanie

Cytat:

Aga,
gratuluję zakupów
I trzymam kciuki, żebuy z TZtem się ułożyło

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 18:36   #1469
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
ja też ciagle oglądam
ze mnie juz się TZ śmieje, ze zwariowałam
Stary 2011-09-25, 18:37   #1470
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Kropeczko dresy wyglądają na wygodne.

Dziewczyny mam pytanie-kupowała któraś z was legginsy ciążowe?Bardziej opłaca się kupić w sklepie czy na allegro???Chętnie bym sobie kupiła jakieś dobrej jakości i nie chcę ryzykować zakupu bubla.
Oj, mnie by się też jakieś fajne leggnsy przydały Podpinam się pod pytanie

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości