![]() |
#1441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
ja na Sebka mogę głosować wieczorem tylko.
![]() |
#1442 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pod strzelcami przy zjeździe na A4 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bry! U nas nocka superowa od 21 do 7 i po karmieniu do 9.45 ![]() ![]()
![]() |
#1443 |
Raczkowanie
|
Witaj Graza1985!
Miło Cię poznać ![]() Ja dziś mam cudowny dzień... pierwszy raz od roku, wychodzę wieczorem sama bez TŻ.... Ciekawa jestem jak długo wytrzymam bez Anulki... |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
Zosia, zapomniałam zapomniałam Ci odpisać a jak pisałam to wiedziałam, że jeszcze coś miałam napisać. Mówiłam że starość nie radość
![]() ![]() AgA, a co to jest ten biorytm? ![]() G haj ![]()
#1445 |
Raczkowanie
|
Magda060184 - zazdroszcze ja to od miesiąca nie wychodziłam nigdzie ani sama ani z małżowiną
![]() Monia - wpisujesz sobie w google biorytm i tam ci wyskakują rózne strony gdzie sobie można sprawdzić np na onecie. tam wpisujesz date urodzenia i masz tam takie trzy wykresy jeden to jest fizyczny, drugi to emocjonalny, trzeci to intelektualny i to jest w sali od -100 do 100 i sobie odczytujesz na dany dzien jaki masz ... szczerze mowiąc czasem sie sprawdza < zwłaszcza jak mi jakiś egzmin nie poszedł to składałam na biorytm :P > Edytowane przez ---AgA--- Czas edycji: 2011-10-14 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
Graza
![]() już Cię lubię, choć tak mało znam ![]() dziecko nie chce mojego cyca ![]() possie 30s i koniec ![]() od rana tak ma ... już drugie karmienie takie ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Raczkowanie
|
andziot- A może zjadałaś coś nie tak? Ja też tak raz mialam że mała płakała przy cycu jakbym jej krzywde chciała zrobić a po kilku godzinach przeszło jakby nigdy nic. Nie wiem co jej było ale babcia oskarżyła mój obiad.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mamuśoptymistka u Ciebie nadal to samo? Wrrr ![]() Cytat:
Anula jak dziś się czujesz? Lepiej? ![]() Amarcia ogarniaj się i wracaj do nas! ![]() MoniaK a jak Tymus tak się budzi to jak go usypiasz? cyc? U nas żadna inna metoda nie działa.. a pobudki też co 2 godz, praktrycznie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co więcej nadal są na gościnnych występach ![]() Zatem uprzejmie dziękujemy za stanie na straży praworządności naszego forum, donosicielstwo jest teraz w cenie, ukłon w Waszą stronę! A swoją drogą niedawno wybory były, taka lekka sugestia, że może lepszym rozwiązaniem było rozpoczęcie kariery politycznej i możliwość bacznego obserwowania wszystkiego i wszystkich dookoła a tym samym umoralnianie i karanie ludzi na szerszą skalę. Cytat:
![]() ![]() ![]() napisz nam coś o swoim dzidziusiu ![]() ago_pe zdrówka dla chłopaków; amarciu ![]() ![]() blueberry cudnie, że Wam się udało ![]() ![]() ![]() ![]() anula ubieraj się ciepło, zwłaszcza brak dekoltu, mnie to nawet położna kazała pieluchę flanelkową kłaść na stanik żeby nie przewiało ![]() oby Ci przesżło szybko, mój dzidziuś nadal zbuntowany UU mówi nie, czekam teraz na laktator, koleżanka pojechała do hurtowni odebrać. I tak stałam się posiadaczką dwóch ![]() trzeci, też w reklamacji- tym razem trzeciej i jadę odebrać pieniądze, bo nie chcę już patrzeć nawet na niego; się witam ![]() jedna pobudka w nocy, brak apetytu, kręci Wiktor głową przy jedzeniu i pluje ![]() zaraz będę ratować UU, bo pękną nowy laktator jedzie na syrenie ![]() no i poszło sprzęgło w aucie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o 8 było poranne karmienie i mało zjadła, ale zazwyczaj jak je w nocy koło 4 to rano głodna za bardzo nie jest, więc się nie przejęłam, ale teraz już powinna normalnie zjeść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Wtajemniczenie
|
![]() Moje dziecko spało dziś UWAGA od 19-tej do 7-ej ![]() ![]() ![]() Gusia-kaszkę kupiłam w sklepie ze zdrową żywnością i dostałam 3 próbki gratis...Pózniej się zapytam Tż jak ten sklep się nazywa. ![]() Graza 1985-Witamy ![]()
#1454 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1455 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Andziot, może to jednorazowe? ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-10-14 o 09:52 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja przed karmieniem przykładałam ciepłe okłady(do butelki po cisowiance lałam ciepłą wodę)mi dawało to ulgę i małemu się lepiej ssało jak kanaliki się rozszerzały a co do budzika to ja sobie nastawiałam i wybudzałam małego(nie protestował na szczęscie tylko grzecznie pił), bałam się że się nie obudzę jak mi pierś się przepełni, a że często przysypia mi się w pozycji brzuszno-bocznej bałam się że przycisnę pierś i się pogorszy trzymam kciuki za ciebie ![]()
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
Ale by bylo
![]() ![]() Ale pech z tym autem ![]() ![]() ania2631 dziekuje ![]() andziot To nic Gabunia nie jadla od rana? Moze ma chwilowy brak apetytu |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
hej wam
ja na szybko olenka drzemie mamy ja w domku bo nie mam duzo pracy wczoraj zainwestowalam w porzadna antyalergiczna koldre z poducha do niej i kuilam posciel z Nino zaplacilam 170zl ale mozenie bedzie miala tych wysypek na buzi pol nocy sie tarla po buzi ![]() ja mam antyalergiczna bo maz alergik i posciel mam porzadna i pralam w jej proszku kurde no pozniej zajrze, buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
tylko kaszkę na wieczór na mm, ale to łyżeczką
no ale zaczęłam z butli picie podawać ... Gaba leży na brzuchu i pluje na cały dom ![]() w ogóle odkryłam dlaczego moje dzieci późno swoje stopy odkrywają --> bo ciągle na brzuchu leżą ![]() jak mała poleży 5min na plecach to już z mężulem się zastanawiamy o co chodzi ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
30 minut usypialam ole, jak juz bujalam na podusi to sie podnosila i siadala sobie normalnie
masakra teraz tak za kazdym rzem bedzie?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kiedyś też mi UU niewytrzymywały nocą, teraz to sie jakoś unormowało. Bratowa mi tłumaczy, że mleko się ma, może się wydawać, że mniej, ale jest bardziej odżywcze...już sama nie wiem ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- [QUOTE=andziot;29953701]tylko kaszkę na wieczór na mm, ale to łyżeczką no ale zaczęłam z butli picie podawać ... Gaba leży na brzuchu i pluje na cały dom ![]() w ogóle odkryłam dlaczego moje dzieci późno swoje stopy odkrywają --> bo ciągle na brzuchu leżą ![]() a Gabi z Zochą przyjmą mojego Julka na krótki kurs "jak leżeć na brzuchu"? ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wieka22 Czas edycji: 2011-10-14 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Witaj nowa mamusiu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba kojarzę ten lasek ![]() Cytat:
![]() ![]() Witamy ![]() Dzisiaj nie pobiliśmy rekordu spania bo tylko do 9 (o 2 i 7 pobudka na jedzonko) teraz mój synuś ma drzemkę a ja powinnam coś robić (zapaliłam tylko w piecu bo zimno) Będę leniuchować!!! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
rano o 8 - po gdzieś 15s z każdego U o 10 - podobnie ![]() tak jakby pić tylko chciała ... Cytat:
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
w ogóle mniej ostatnio je z piersi |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
Hello! Właśnie zaczynam nadrabiać wszystko i widzę, że nam Grazin zbanowali
![]() Też obstawiam, że stoi za tym jakaś mamuśka zazdrosna [zapewne dodatkowo z syndromem niedopchnięcia], która musiała sobie ulżyć zgłaszając Grażynę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() My wczoraj przesunieci o dwie godziny, bo mielismy spotkanie z ksiedzem o 19 w innym miescie. Musielismy wziac Antka, bo nie mialam go z kim zostawic, ale byl mega grzeczny ![]() Kapiel zaliczylismy doiero o 20:30... Lolka nie plakaj u nas podobnie. tak sie cieszylam, a teraz znow pobudla kolo 4 ![]() ![]() Andziot, ale Gaba zachowuje sie normalnie? Nie ma jakis oznak przeziebienia? Hmm... ciekawe czemu tak malo ssie... ![]() Aga_pe zdrowka dla Was!!!! O jejciu jejciu oby szybko przeszlo. Anula biedulko kochana dobrze, ze juz goraczka spadla. Teraz tylko niech ten bol przejdzie... wypoczywaj ![]() Graza ![]() Agus87 szukanie co uczula to jak szukanie igly w stogu siana, bo tak naprawde moze byc to wszytsko... nawet rzeczy, ktore w zyciu bys nie podejrzewala, ale tak niestety z alergia jest ![]() ![]() Ide dzis na miasto. Musze zajrzec do dentysty by sie zapisac, bo od wczoraj zab mnie boli! PIERWSZY RAZ W ZYCIU ![]() ![]() ![]() ![]() No i bede robic ciasteczka... bardzo specyficzne ciasteczka ![]()
#1466 |
Zakorzenienie
|
Dobra, to się przywitam, żeby nie było, że się w krzaczorach chowam
![]() Graża ![]() Wiesz, że ja też zapałałam do Ciebie dziwną sympatią? ![]() ![]() Chciałam powiedzieć, że jednak noce nie są w kratkę. Mieliśmy pobudki o 19:55! (sąsiedzi piętro wyżej chyba grywają wieczorami w boule ![]() Mam nadzieję, że to skok i zaraz się skończy, bo inaczej ja się skończę. I to tyle, bo zbieram się na spotkanie z tą koleżanką ode mnie z roku, która jest w ciąży ![]() A poza tym przyszedł nowy fotelik i trochę się rozkłada do leżenia, więc nie ma pozycji super-siedzącej, więc moje sumienie bardziej uspokojone, jeśli lada dzień będę musiała młodego przesadzić do niego. Na razie stoi w kącie i czeka ![]()
![]() |
#1467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiesz, to moje samozaparcie, troszkę męczące jest, ale naprawdę bardzo bardzo chcę i wczoraj ta radość Gabika podczas karmienia plus tryskajace jak z jakiegoś źródełka mleczka to wywołało we mnie euforię normalnie porównywalną do porodu ![]() Ale numer z Twoimi UU i Gabi... czyżby Malutka sama za Ciebie podjęła decyzję o odstawieniu ? Graza, witaj ![]() ![]() a ja najpierw gdy sie zalogowałam zobaczyłam zaproszenie do przyjaźni i olałam ![]() Gusiu, efekt poszczepienny calkiem przyjemny, jeśli o to lulanie chodzi ![]() MoniaK, jak nocka ?? Moria, to masz rację, bez sensu w kolejny inwestować, kciuki aby Ci się udało coś upolować. A jaki bierzesz rozmiar? Ja mam jesienny z Columbii 68 i wciąż biję się z myślami czy brac 68 czy 74.... Pozioma, dziękowac za cynk ![]() ![]() Loluś, u nas pobudka była na pierwsze jedzenie o 4.40 !! Nie poddawaj się z kaszką! Ty zaczęłaś później podawać, może jeszcze Antonek zaskoczy ![]() Anulko, rozumiem Twoje dylematy, ja takowych nie mam ale wiem, że będę się biła z myślami gdy Malutka skończy 6msc - bo chcę b. karmić a z drugiej strony nie chcę aby była ciągle tylko na cycku... Super, że Ci ciut lepiej Kochana ![]() ![]() ![]() Moniqac, przede wszystkim strasznie się cieszę, że wyniki Szymonka się poprawiły! Rehabilitacją się nie martw, w końcu ona po to aby przyniosła efekt. Ile macie zabiegów do wybrania? Dziękuje Słonko za doping, dla mnie to karmienie to priorytet.. tak bardzo chcę! Milusio, że ktoś mnie tak mocno wspiera i stoi za mną murem. Kofana jesteś ![]() Dzien doberek ![]() Dziecie wietrzy się na tarasie... bez czapki ![]() Zakładacie już czapusie? Pewnie tak.. ja w sumie też gdy byliśmy na paintballu ale teraz na dwór nie no i chyba nic się jej nie stanie, skoro ma kaptur ? Wieczorem udoiłam wczoraj 100ml z jednej UU, ależ była moja wielka radość ![]() I tu Delicadeza, dziękuję Ci za motywację ![]() Dzidziuś na pierwsze karmienie obudził się o 4,40 ale nie wiem czy to zasługa, że mega ciemno w pokoju, czy zasługa kaszki ![]() Mój dzieć już 20 tygodni dziś kończy.....
![]() |
#1468 | ||||
Zakorzenienie
|
Zoska nei chce jesc UU!!!!!!!!!!!! Sloiczek wszamala bez zajakniecia a UU od rana nei chce!!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nooo takie nocki ja tez chce....u mnie kaszka nie pomaga....;( delicadeza no oby przeszlo, mam dzisiaj zamiar cieplo sie ubrac chyba jakis golf sobie zarzuce mimo, ze bede pewnie musiala ja nakarmic w helsestasjon zaraz po szczepieniu bo bedzie wyyyyycieeeee ![]() moja tez obrazona na UU dzisiaj moze to pelnia? ![]() Lolus lepiej sie czuje dziekuje kochana ![]() ale boli dalej... wlasnie dziecko moje zjada stopke i w ten sposob sciaga skarpetki co 5 minut! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj obudził mi się już o 22:30 ![]() ![]() ![]() więc stwierdziłam, że po 2,5 godz. na pewno nie jest głodny, więc cyca nie będzie.. smok wciskałam milon razy, za kazdym razem wypluwał ![]() ![]() stwierdzilismy z mężem, że wezmiemy go na przetrzymanie i wrzuciliśmy system "olej".. odłożyliśmy do łóżeczka, niech sie wypłacze, zmęczy, pójdzie spać.. no, ale oczywiście nie poskutkowało, bo wycie było przez 20 min... mi serce pękało, cały blok pewnie go słyszał.. a ten Łobuz nawet nie myślał przestać płakać!! Oczywiście skończyło się cycem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my juz po chlopaki na antybiotyku, obydwoje ![]() pytalam o spadek ponizej 3 centyla, wreszcie wiem co i jak i stres mnie troche z tego tytulu opuscil. fajnie jak ktos tak rzeczowo wyjasni ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.