Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-12, 19:22   #1441
megi-megi
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
moj tz wzial aspirine C i wyladowal u lekarza.reakcja alergiczna.spoch caly na zewnatrz i w srodku.az nic nie mogl powiedziec.caly czerwony w bablach.cisnienie okropnie skoczylo...teraz biedny lezy i odpoczywa.
O kurka - nie pomyślałabym, że tak można od aspiryny. Ja mam tak samo od Penicyliny. Dokładnie - puchnę wszędzie, skóra robi się jak poparzona i skacze mi ciśnienie. Zawsze dostawałam na to jakieś olbrzymie zastrzyki.

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Aga - a co u Was dzisiaj tak słodko?
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 19:24   #1442
monka23
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Nataszkaale slodzinka .

Mloda, ajj zawiesilam sie sorry , idę teraz cos sprzątać , kawę zrobiłam ktora pewnie mi kopa nie da ,a potem sie rozbudze naturalnie , jak zawsze , na bank tam będę wpadac i sie wymadrzac i dopingować oczywiście.
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 19:37   #1443
megi-megi
Zakorzenienie

Nataszka - jaka mała pyza oczka ma te same, tylko wysmuklała i już jakby wydoroślała... niesamowite, jak nam dzieci rosną.

A miałam wam powiedzieć o siostrze A. - pamiętacie - pokłóciłam się z A., bo chciał przenieść imprezę na niedzielę, bo ona nie może w sobotę. Nie przenosiliśmy, bo mi ten czop odszedł i każdy dzień to niewiadoma i jeszcze coś tam... okazało się, że prosiła, żeby przenieść, a w niedzielę też nie znalazła czasu, żeby przyjść i dotąd też nie. Przypominam, że mieszka kawałeczek obok Cóż....
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 19:43   #1444
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Moja mama ma tak samo od wszystkich lekow z koncowka -yna, ina. Puchnie cala, lacznie z gardlem. Nie moze oddychac, dostaje babli. Widzialam to 2 razy w dziecinstwie i pamietam to do dzis.

Nataszka- urocza mala

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Edytowane przez ASIULEK_23
Czas edycji: 2013-03-12 o 20:24
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 19:57   #1445
mloda1989
Zakorzenienie

megi jak to odszedl ty tam jakis wacik aplikuj czy cos jeszcze 5 dni masz siedziec w w dwupaku

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

aga a on pierwszy raz w zyciu aspiryne bral?? wow moj tezet to chyba juz nalogowo lyka jak tylko zaczyna go cos pobolewac..
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 20:08   #1446
monka23
Zakorzenienie

Asiulek z tele piszesz ? tylko sie nie denerwuj , lajcik

Aga o kurde . Niech odpoczywa.

Megi pi.z.dą sie rodzi , albo sie nabywa, ta siostra twojego tz-ta to pi.zd.owe uposledzenie wrodzone . Tego juz sie nie wyleczy .

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-03-12 o 20:18
Stary 2013-03-12, 20:21   #1447
agnieszka09
Wtajemniczenie

MLODA okazuje sie,ze jest uczulony na wszystkie tabletki na przeziebienie typu aspiryna,polopiryne, fervexy itp...to juz nie pierwszy raz.kiedys bral noramlnie takie tabsy ale od dwoch lat dzieja sie takie cyrki.
to byl straszny widok

MEGI moja Karinka to lasuch tak samo ja.moge sie przyznac,ze jestem uzalezniona od slodyczy.codziennie musi byc dla Kariny jakis lizaczek,cukierek albo cisteczko...po poczkach nie ma sladu.Karinka zjadla trzy a reszte mam i zostaly tylko wyrzuty sumienia

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 20:23   #1448
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
ja dalej wpierniczam wedlowskie cuksy i dalej z takim samym pożądaniem
Byłam dziś w biedrze i wybrałam kilka waniliowych

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
]lind- tak mi się przypomniało- fajna Ci pomadkę ochronną kupiłam?? No na śmierć zapomniałam... dopiero teraz mi się przypomniało
A dziś robię frytki z ziemniaków frytkowych od tego pana co tak zachwalał
No ja zapomniałam zapytać... A potem skoczyłam sobie do kiosku i kupiłam.. A ostatnio w Misiowym pokoju sprzątałam i pod łóżkiem pod szufladą starą znalazłam co zgubiłam
I jak frytki? My robiliśmy w ndz, nie smakowały mi Za suche... Fakt że zachwalał że nie wciągają tłuszczu ale dla mnie już nie jak frytki smakowały

Byliśmy dziś na pizzy (tej co wczoraj mieliśmy jechać) i stwierdzam że DaGrasso się zepsuło Ciasto jakby cieńsze, lżejsze, dodatków mniej... Zwykle z tz ledwo dawaliśmy radę, a dziś nawet Michał wciągnął 2kawałki a my nienajedzeni wyszliśmy

Michał kimnął w aucie i teraz jeszcze nie śpi, tz maluje sufit w kuchni, jutro jedziemy ze ścianami wreszcie... A potem generalne porządki

Michaś

Edytowane przez lindsley
Czas edycji: 2013-03-12 o 20:25
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 20:30   #1449
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Asiulek z tele piszesz ? tylko sie nie denerwuj , lajcik
No... chciałam to edytować na fonie i nie dałam rady teraz na kompie to zrobiłam
No o co mam się denerwować

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Byłam dziś w biedrze i wybrałam kilka waniliowych

No ja zapomniałam zapytać... A potem skoczyłam sobie do kiosku i kupiłam.. A ostatnio w Misiowym pokoju sprzątałam i pod łóżkiem pod szufladą starą znalazłam co zgubiłam
I jak frytki? My robiliśmy w ndz, nie smakowały mi Za suche... Fakt że zachwalał że nie wciągają tłuszczu ale dla mnie już nie jak frytki smakowały

Byliśmy dziś na pizzy (tej co wczoraj mieliśmy jechać) i stwierdzam że DaGrasso się zepsuło Ciasto jakby cieńsze, lżejsze, dodatków mniej... Zwykle z tz ledwo dawaliśmy radę, a dziś nawet Michał wciągnął 2kawałki a my nienajedzeni wyszliśmy

Michał kimnął w aucie i teraz jeszcze nie śpi, tz maluje sufit w kuchni, jutro jedziemy ze ścianami wreszcie... A potem generalne porządki
Frytki bez szału, że tak powiem. Nie ma to jak te z maca ale Werce smakowały mięsa nie widziała na talerzu tylko te frytki...

Jaki kolor wybraliście do kuchni??

Ja wybieram płytki do łazienki i chyba zachorowałam na chorobę monki bo chcę koniecznie białe

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2013-03-12, 20:32   #1450
agnieszka09
Wtajemniczenie

LINDSLEY a to u Was jakis remoncik czy odswiezanie mieszkania.my musimy lekko odswiezyc,pomalowac sciany bo juz sa brzydkie i widac zabrudzenia

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2013-03-12, 20:33   #1451
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
aniap w tym etapie razem dzialamy bo mnie tez wybrali do testowania

ide nadrabiac bo troche mnie tu nie bylo...

3 latkom najlepsze choc spoznione zyczenia

a chorowitkow tuuuulam!!!
I super

Cytat:
[

Ania i co znowu musisz złożyć stronę ?

D
Już mam założoną , mam nadzieję że będziecie wpadać
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=681434

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
Oj dobrze ze mam niepodrodze do biedry i szkoda ze nie mam jednego ulubionego slodycza, tylko jadlabym wszytsko
ta co się odchudza , a co post to o batonie .
Lepiej wcinasz niż ja ja to tylko z 5 michałków i koniec

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Dziewczyny post jest a Wy ciagle i niezmiennie o slodyczach.

Megi - ja Any i Asiulka to od 3 lat nienawidzę za to ich bezkarnie obrzeranie sie slodyczami. Mam tylko nadzieje ze Libra ma racje i za pare lat przemiana materii im sie zmieni i bedą pięknie przybierały w dupie i udach.
Ana to przynajmniej z kretem walczy za karę.[COLOR="Silver"]

i.
Ta Ana polata za kretem i jeszcze jej bardziej dupa schudnie

No właśnie ja tu z młodą się dietujemy a wy o żarciu , ładnie mi tu tak Ale damy radę .
Jutro na fitness się zapisuję , trezba troszkę zadek w końcu ruszyć .

Szymek dziś w domu został z babcią , jutro chyba też go jeszcze zostawię .

Asiulek mała Wercia śliczna .

Nataszka - dobrze że już lepiej , oby do domku .
Stary 2013-03-12, 20:35   #1452
agnieszka09
Wtajemniczenie

ASIULEK ja mam biale plytki i strasznie mnie denerwuja zastanow sie

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2013-03-12, 20:51   #1453
monka23
Zakorzenienie

Lind haha nie ma jak porządki , u mnie juz od ok 2 tyg wszystko sprzatamy i juz mam dość , juz chce ogarniac tylko dzienny syf . Naszczescie najgorsze juz za nami .

Asiulek hehe no bo białe super ale wiadomo ze nie wszystkie białe , niektóre wygladaja badziewnie , pewnie to zauważyłas

Ania no będziemy będziemy .
Stary 2013-03-12, 20:53   #1454
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
dlaczego??

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Lind haha nie ma jak porządki , u mnie juz od ok 2 tyg wszystko sprzatamy i juz mam dość , juz chce ogarniac tylko dzienny syf . Naszczescie najgorsze juz za nami .

Asiulek hehe no bo białe super ale wiadomo ze nie wszystkie białe , niektóre wygladaja badziewnie , pewnie to zauważyłas

Ania no będziemy będziemy .
No, no, jasne. ja bym chciała z takim lekkim połyskiem i dodatki (znaczy pasek dekor) albo szary/czarny albo błękitny bądź zielony...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2013-03-12, 20:56   #1455
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
No co ty biały to anielski kolor , lekarsto na moja spaczona psychikę . A tak serio to chyba rzecz gustu , równie dobrze mozna mieć zielone, czerwone bronzowe szare czarne itd i tez moga sie znudzic .

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
dlaczego??

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

No, no, jasne. ja bym chciała z takim lekkim połyskiem i dodatki (znaczy pasek dekor) albo szary/czarny albo błękitny bądź zielony...
Moje sa z polyskiem , zależy jak swiatlo pada to widać cos Ala srebro , złoto ,yyy taki polysk , uwielbiam je . Ale jaaa głupia . Zrobiliśmy sobie taki motyw z mozaiki szklanej , pasek na cała długość prysznica ( bateri ) od sufitu do brodzika.

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-03-12 o 20:57
Stary 2013-03-12, 21:04   #1456
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
No co ty biały to anielski kolor , lekarsto na moja spaczona psychikę . A tak serio to chyba rzecz gustu , równie dobrze mozna mieć zielone, czerwone bronzowe szare czarne itd i tez moga sie znudzic .

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Moje sa z polyskiem , zależy jak swiatlo pada to widać cos Ala srebro , złoto ,yyy taki polysk , uwielbiam je . Ale jaaa głupia . Zrobiliśmy sobie taki motyw z mozaiki szklanej , pasek na cała długość prysznica ( bateri ) od sufitu do brodzika.
czuje, ze to coś w moim guście. Gdzie foty obiecane??

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2013-03-12, 21:07   #1457
mloda1989
Zakorzenienie

Cytat:
czuje, ze to coś w moim guście. Gdzie foty obiecane??
aniap ja wspominam sobie teraz null... zero slodyczy powstrzymam sie bo kurcze ja nie potrafie dozowac

monka gdzie foty miala byc lazienka na zdjeciu a nie w opisie

aga to wspolczuje... kurcze ze tak mozna sie na cos uczulic po czasie....
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 21:18   #1458
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Spóźnione WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KALINKI

Lind Tobie też samych dobrych dni

Aga mój Tz też jest uczulony na leki i to jest tragedia bo jest ich coraz więcej. Puchną mu ręce, stopy, brwi, usta itd. Ostatnie przeziębienie skończyło się na pogotowiu i szybkim odczulaniu czy coś takiego.

Edzia wybacz. Strasznie zakręcona jestem, czytam nieuważnie stąd mocno wyprzedzone życzenia. Przynajmniej już nie zapomnę we właściwym czasie

Nataszka zdrówka dla Amelki
Stary 2013-03-12, 21:19   #1459
ania p
Zakorzenienie

No monka dawaj łazienkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 21:35   #1460
monka23
Zakorzenienie

Jutro na bank zrobię jak nie zapomnę .

Asiulek wklejalm linka do moich kafelek i tam był przykład jak na ścianie wyglądają , tak sie blyszczaly .
Ale to jeszcze nic , jak robiłam kuchnie to były takie sliczne kafelki srebrne z to dopiero był połysk . Przy zakupie okazało sie ze nie produkują ich juz
Stary 2013-03-12, 21:39   #1461
aneczkkaa
Zakorzenienie

.
20-12-14 10 tc

Edytowane przez aneczkkaa
Czas edycji: 2013-03-25 o 16:07
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 21:41   #1462
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki kolor wybraliście do kuchni??
Jasny żółty, nie chce mi się teraz sprawdzać co to za odcień... Na pewno jaśniejszy niż jest teraz...

Cytat:
LINDSLEY a to u Was jakis remoncik czy odswiezanie mieszkania.my musimy lekko odswiezyc,pomalowac sciany bo juz sa brzydkie i widac zabrudzenia
Odświeżamy ściany, zabieram sie za to od pół roku Ale farba jest to już z górki... Nic poważniejszego póki co nie planuję choć przydałoby się oj przydało
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Lind Tobie też samych dobrych dni

Libra w przypływie chwili kupiłam sobie różę wielkokwiatową. Pomóż gdzie i kiedy ją posadzić? Co z nią robić zanim ją wysadzę? Ona w takiej paczuszce z ziemią jest... Zawsze chciałam mieć ale nie przemyślałam zakupu i tego że śnieg i mróz za oknem...

Mój łobuz jeszcze nie śpi a usypiałam go już długo i przyszedł za mną znów

Michaś
Stary 2013-03-12, 21:53   #1463
monka23
Zakorzenienie

Aneczka pierogi to latwizna , ostatnio robiłam z przepisu ( moje wypieki Doroty) pycha ciasto , wg przepisu . Bo tak sprawdzam ktore ale ten mi spasowal i w sumie większość podobnych , ten ci polecam .
Pierwszym razem jak robiłam to z 2 paki mąki poszły do śmietnika , tz musiał lecieć kupować . Dzwonilam na skypie do starszych, na facebooku koleżanki pytaly mamy kuchnia cała z mąki , ciasta .

Lind pociesze cie, ze moj chyba chyba wlasnie padł , w koncu ,cudnie . Spał mi w wózku . Nie lubię jak śpi w dzien bo potem późno chodzi spać , co innego o 11 a nie po południu.

A tu kuchnia z tymi kafelkami , mozaika na ścianie , znalazłam fotkę , cos tam widać , ale miałam świra na punkcie tej mozaiki , zreszta dalej mam .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (20,9 KB, 36 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 22:03   #1464
monka23
Zakorzenienie

Libra wow , wypilam ta kawę, a teraz w brzuchu mam defilade uuu bedzie sie działo
Stary 2013-03-12, 22:11   #1465
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Libra ja tyz ,nie jutro dopiero .
Zjadłam teraz dwie zielone chilli , mamoooooooooo az mi w uszach miod stopilo , palucha wsadzalam bo myślałam ze mi z uszu płyn leci . Głupia ja . Język morda wypalona . Następnym razem zjem jak tz mówił a nie same .
o matko ,zwariowałaś mogłaś się udusić nie wiedziałaś i tym ,to że Ci mordę wypaliło to akurat może nie zaszkodzi
Cytat:
libra- oj wybredna jesteś ja uwielbiam wszystko co toffi. Lody też. tej milki jeszcze nie jadłam ale jak bedzie w realu to jutro sobie do pracy kupię

ostatnio mój stały zestaw do pracy (rano zawsze odwiedzam real) to 2 batony 3bit, jeden teatralny lub grzesiek i paka kwaśnych żelków do tego wiele innych rzeczy, np. uwielbiam to:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CCEQ9QEwAg

no ładny zestawik ale na nic bym się nie pokusiła
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
O tak - bakaliowe - mmmm. Ale kiedyś też tam było pełno bakalii - figi zwłaszcza, a teraz z połowa tego. No ale poświęcam się ku chwale Grycanek.

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
to macie też mojego bąbelka, ale liczę że też dacie popatrzeć na swoje
jaka kluseczka fajna ale bardzo się nie zmieniła od małego
Cytat:
moj tz wzial aspirine C i wyladowal u lekarza.reakcja alergiczna.spoch caly na zewnatrz i w srodku.az nic nie mogl powiedziec.caly czerwony w bablach.cisnienie okropnie skoczylo...teraz biedny lezy i odpoczywa.

ale aby bylo w temacie-dzisiejsza Karinka
O matko ale się musieliście przestraszyć , bardzo silna reakcja ,nigdy wcześniej nie brał?

Karinka niezły łakomczuch
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
A miałam wam powiedzieć o siostrze A. - pamiętacie - pokłóciłam się z A., bo chciał przenieść imprezę na niedzielę, bo ona nie może w sobotę. Nie przenosiliśmy, bo mi ten czop odszedł i każdy dzień to niewiadoma i jeszcze coś tam... okazało się, że prosiła, żeby przenieść, a w niedzielę też nie znalazła czasu, żeby przyjść i dotąd też nie. Przypominam, że mieszka kawałeczek obok Cóż....
co za szantrapa , no rzeczywiście bardzo chciała przyjść
Cytat:
Megi pi.z.dą sie rodzi , albo sie nabywa, ta siostra twojego tz-ta to pi.zd.owe uposledzenie wrodzone . Tego juz sie nie wyleczy .

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość

Libra w przypływie chwili kupiłam sobie różę wielkokwiatową. Pomóż gdzie i kiedy ją posadzić? Co z nią robić zanim ją wysadzę? Ona w takiej paczuszce z ziemią jest... Zawsze chciałam mieć ale nie przemyślałam zakupu i tego że śnieg i mróz za oknem...

Mój łobuz jeszcze nie śpi a usypiałam go już długo i przyszedł za mną znów
wsadź ją do dużej doniczki i postaw gdzieś w chłodniejszym pomieszczeniu jeśli masz a jeśli nie to normalnie w pokoju i posadź do ogrodu dopiero jak już przejdą mrozy bo szlag ją trafi ,
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 22:13   #1466
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
wsadź ją do dużej doniczki i postaw gdzieś w chłodniejszym pomieszczeniu jeśli masz a jeśli nie to normalnie w pokoju i posadź do ogrodu dopiero jak już przejdą mrozy bo szlag ją trafi ,

Michaś
Stary 2013-03-12, 22:16   #1467
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Libra wow , wypilam ta kawę, a teraz w brzuchu mam defilade uuu bedzie sie działo
ile tego kardamonu dałaś do kubka

Dajcie spokój pierogi to nic trudnego ale trzeba uczyć się na błędach własnych oczywiście ,jak wam się rozwalą podczas gotowania to znaczy że słabo sklejone ,jak się zrobią dziury to ciasto za luźne i nie ma się co zniechęcać ,wtedy wiadomo co następnym razem poprawić,ja już się nie moge doczekać z truskawkami
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 22:18   #1468
monka23
Zakorzenienie

Udusić dlaczego ? Nie jadlam na raz , ogólnie dwie dałam radę , odzwyczailam sie od jedzenia surowych i mnie przypalilo fest , moj tz jedna za druga je .
Kiedys jak sie poznaliśmy tak mnie wkrecil ze "nie osre ,nie ostre , masz spróbuj " , naiwna ja zjadlam 1 i dym w uszach , aż slinotok miałam , łzy z oczy ciurkiem leciały , CZUB
Stary 2013-03-12, 22:19   #1469
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Dajcie spokój pierogi to nic trudnego ale trzeba uczyć się na błędach własnych oczywiście ,jak wam się rozwalą podczas gotowania to znaczy że słabo sklejone ,jak się zrobią dziury to ciasto za luźne i nie ma się co zniechęcać ,wtedy wiadomo co następnym razem poprawić,ja już się nie moge doczekać z truskawkami
musze zrobić
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 22:25   #1470
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
ile tego kardamonu dałaś do kubka

Juz byłam na 2 posiedzeniach uuu ( sorry , ale tak żebyś miała relacje na żywo i ze działa, oczywiście bez wyobrażania , sama teoria ) nie wiem na oko to z lyzeczke , półtorej dałam - przesadzilam ?

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
musze zrobić
Rób tak wlasnie grubsze ciasto jak będziesz walkowac , nie cieniasy , ja dużo miałam takich cienkich i mi cipy rozwalone wychodziły . Aż doszłam do wprawy.
Potem jak nie ugotujesz wszystkich , to opsyp deskę bardzo grubo mąka, poloz surowe pierogi , zeby sie nie dotykały , opsyp z deczka i do zamrazki. Jak zamarzna to do woreczkow , u mnie nigdy nie idzie cała tura wiec mroze a potem na szybko mam dla lepkow obiad .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości