|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Legnica i okolice
Cytat:
i tak sobie pomyślałam ciekawe czy Paula będzie mieć dziewczynkę mam prorocze myśli![]() ![]() Z foto to pokażę jakieś zachody słońca jakie trafiłam w Międzyzdrojach i jakieś takie łoooo, a jak znajdę po weekendzier chwilę (w weekend pracuję) to może coś więcej
|
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj w 1 troszkę Ci poziom uciekł, ale i tak piękne
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj nie czepiaj sie
Poziom mogl uciec jak sie Beata upajała urlopem ![]() Jak chcesz sie dowiedziec jaki kolor i formula to idz na watek Lumiere, wklej swoje foto kawalka twarzy i Ci dobiorą tam sa ekspertki Fajne foteczki Juz niedlugo i ja zrobie jakies, ale swoim zlomem ![]() Anoo proroczo To ja Ci napisze lepiej. Kiedys weszlam do C&A, patrze a tam kurtki po 35zl na zimę z łapkami, futrzanym cieplym kapturem.. no i mysle aaa kupie bo to tanio dosc jak za nową. W innych sklepach to kolo 100zl, masakra. No i kupilam a kolezanka do mnie: "a wiesz co masz w brzuchu?" a ja .. no nie ale mam przeczucie na dziewczyne a jak nie dziewczyna to wykastruje No ale sie trafilo ![]() Jak chcecie zobaczyc to tu filmik z ziewania http://www.youtube.com/watch?v=tAXbIlFRn1gDobra, zbieram sie na pociag 3majcie kciuki za sloneczko nad morzem i zeby bylo w miare bo chce do wody wejsc
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiem właśnie, wiem i strasznie mnie to denerwuje - no ale poza tym szczegółem to mi siuę podoba
![]() Cytat:
Jaki czad, jak sobie ładnie ziewa ![]() No boskie to jest Paula a do jakiego ty lekarza chodzisz obecnie?? Bo szukam jakiegoś porządnego a wiadomo jak to jest... No to w takim razie udanego urlopu życzę ![]() Paula-Apiska a jak tam u Ciebie po dzisiedszych opadach deszczu?? Wrocław czy może akurat w domu? Jak patrzę na to co się dzieje to |
|
|
|
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anecka - zamówiłam dwie próbki na allegro, LW i LMW oraz dostane próbkę cienia ;D A słuchaj te essence to cienie z natury??
|
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Halo, co tutaj tak cicho
Gdzie się wszyscy podziali ![]() Mam 3 dni wolnego a czuję się fatalnie. Głowa mnie potwornie boli i aż jest mi niedobrze |
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
hmm a moze zamiast tabletek po prostu przejdz sie do kwadratu na lawke na alejke gdzie cisza i spokoj
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh dopiero mi głowa przeszła, cały dzień mnie bolała, nafaszerowałam się tabletkami jak nigdy
Pogoda to jednak potrafi człowieka wykończyć... |
|
|
|
|
#1450 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale mi tab zbytnio nie pomagają więc zazwyczaj po prostu śpie cały dzień .... A jak się zaczęły pierwsze upały to glowa mnie przez 5 dni z rzędu bolała ;/ moze nie aż tak bardzo, ale i tak na niczym nie mogłam się skupić :| |
|
|
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też rozsadza głowę ...
|
|
|
#1452 |
|
Wtajemniczenie
|
ja za to mialam tak ze spuchnietymi nogai
. Jak bylo po 40 stopni nad morzem to miala tak spuchniete ze nawet chodzic nie moglam nio ale kurde trzeba orzywic watek kiedys tak duzo plotkowaluysy a teraz cichutko tu strasznie
|
|
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Bo prawie ciągle ostatnio pada deszcz to każdemu chce się spać a nie na wizażu siedzieć. Ale zgadzam się z Magdą, trzeba ożywić nasz wątek
![]() No więc do roboty dziewuszki ![]() Słuchajcie czy znacie w Legnicy jakiegoś niedrogiego ale dobrego jubilera. Bo w pracy zachaczyłam o drzwiczki szafki moją srebrną branzoletką i się mi ona rozciągnęła A to był prezent na 18 urodziny (które były już hoho czasu temu) i szkoda mi ją wywalić terazI teraz nie mam pojęcia jak to zrobić, czy to się opłaca naprawiać czy może przetopić i zrobić jakąś zawieszkę Tylko czy to warte jest
Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2010-08-26 o 23:01 |
|
|
|
|
#1454 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze kiepska sprawa
. Ale jak by nie patrzec jak da ja sie ciagle nosic to mozna sprobwac naprawic i bedzie jako taki wzorek Bo jesli ma wartosc taka bardzije sentymentalna to mysle ze warto wydac pienuazki Beatko widze ze tez zabralas sie za swoja wage . Stosujesz jakas diete czy poprostu mniej jesz i sporcik ??Bo ja zaczelam stosowac Ther Line forte i chodze na basen i saune . Nie wiem po tym obozie sportowym mnie tak napadlo
|
|
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo tą moją błyskotkę lubię i szkoda mi ją wyrzucać. Muszę chyba po niedzieli przejść się po jubilerach, może coś mi podpowiedzą
![]() A co do wagi to tak, czas się za siebie zabrać. Ogólnie to staram się mniej jeść. Żadnych pepsi, kebabów, żadnej pizzy z izerskiej choć mam do niej mega słabość. Obecnie mój system żywienia wygląga mniej więcej tak że na śniadanie płatki na mleku potem około 13 jak jestem q pracy to jem z sonko takie chlebki żytnie (wyglądają jak wafelki) następnie około 15:30-16:00 coś sobie przekąszę, ale nie tak żeby się najadać. Kolacja około 18-18:30 - w każdym bądź razie nie później niż po 19:00 no i codziennie wieczorem biegam. jak nie na dworze to w domu. Kupiłam sobie z siostrą orbitreka no i śmigam na nim dzień w dzień i przyznam że moja kondycja trochę leży i kwiczy choć zaczyna się poprawiać. W szkole to jeszcze się biegało ale to było 6 lat temu. No a moim celem jest lato 2011 jak znajdę chwilę to się jeszcze na basen zapiszę bo kiedyś to w każdą sobotę byłam na basenie, tylko muszę zobaczyć jak z moimi finansami to będzie wyglądać bo zapisałam się na kurs językowy no i mam tam raty do płacenia po okoł o 200 zł 8 rat więc z tym basenem to zobaczę jeszcz. ewentualnie jakiś aqua fitnes![]() Aaaa no i teraz jak się znowu chłodniej zrobiło to maniakalnie piję czerwoną herbatę. Tylko teraz jak mi się skończy to nie będę kupować w markecie tylko się przejdę do tego sklepu na przeciwko galerii gwarnej i tam u nich kupię tą cherbatkę. Napewno będzie lepsza niż taka marketowa ![]() No i mam wpisane że zaczynam od 69 ale tak po prawdzie to już ze 2-3 kg mniej jest bo wcześniej pamiętam była 7 z przodu
Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2010-08-26 o 23:46 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1456 |
|
Wtajemniczenie
|
mi bardziej chodzi o polepszenie kondycji do stycznia bo wtedy jade na oboz sportowy
. A tak basenik to moze tez sie na delfinka zapiszesz ?? Mialabym z kim chodzic i tam zaleta jest to ze chodzisz kiedy chcesz i na ile chcesz
|
|
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze mnie tylko oświeć gdzie to jest bo bladego pojęcia nie mam
Hmmm a ile tam płacisz?? Może się skuszę
|
|
|
|
|
#1458 |
|
Wtajemniczenie
|
to jest ten nowy basen na galektycznej
tam jest tak ze kupujesz karnet za 50 zl i dostajesz do wykorzystania na basenie 60 zl . Mozesz korzystac z sauny i normalnie z basenu a to automatycznie pieniazki Ci pobiera . Tutaj jst napisane co i jak dokladnie http://basendelfinek.pl/cennik.php
|
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
To ciekawa oferta
zobaczę po 10 jak to będzie wyglądało z kasą i się okaże. ale całkiem możliwe że skorzystam ![]() Teraz uciekam spać bo rano do pracy na 12 godzin bleeee Dobranoc
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1460 |
|
Wtajemniczenie
|
zapraszam ,zapraszam na basenik
milej nocki
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Konto usunięte
|
Heh ja z herbat to tylko czerwoną, zieloną i białą :P Tylko czerwona niestety daje popalić i zęby szarzeją
A na delfinka chodziłam przez całe lato Kupiłam karnet za 200 zł (250 doładowanie) fajnie bo na razie pustki tam były i można się wypływać, ale boję się co będzie w roku szkolnym.Sauna do końca sierpnia jest gratis potem trzeba płacić wg cennika No i jeżeli chodzi o karnety to na jeden karnet może wejść do 5 osób więc jak masz się z kim zgadać to się opłaca te droższe Kasa przechodzi z karnetów jeżeli po skończeniu terminu ważności znowu doładujesz :P A dziewczyny ... ktoś ma jakieś sposoby na pękające naczynka ![]() |
|
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
imp a gdzie Ci pękają te naczynka? mozna zastosowac laser IPL na zamykanie ale tanie to nie jest. Mnie pekaly na twarzy kiedys i pomogl mi metroruboril krem + zaczecie stosowania filtrow
![]() Beata, a nie ma juz zlotnika tu obok apteki na zlotoryjskiej? tu zaraz obok rataja? Bo wlasnie ja chcialabym przetopic stary piersionek i kolczyki na obraczke .. heh i jakos zapominam zawsze rzucic okiem czy on tu jeszcze jest. Jak trafisz na niedrogiego i uczciwego to daj znac :P
|
|
#1463 |
|
Konto usunięte
|
nogi ... to poważniejszy problem bo to co mam to już olać, ale bardziej boję się, że się powiększa pogłębia i wogóle ;/ chciałabym jakos przeciwdziałać wzmocnić żyły, naczynia itp ale z tego co widzę to średnio można coś z tym robić (a przynajmniej nic co daje porządne efekty)
Edytowane przez b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe Czas edycji: 2010-08-27 o 15:01 |
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Jesz cerutin? To tez bardzo pomaga, ja sobie jedna tabletke dziennie jem tak o i w ogole (odpukac) nie choruję i sciany nacyzn krwionosnych mi sie uszczelnily. Nie mam juz krwotokow z nosa i wlasnie nie pekaja zylki na nosie i pod kolanami
|
|
#1465 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wogóle jaka dzisiaj pogoda :| pada, przejaśnia się na 5 min i znowu leje ...beznadzieja. Oby za tydzień było ładnie na "otwarciu rynku"
|
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Raczkowanie
|
witam, nawet nie wiedziałam, że istnieje taki wątek. Kilka lat temu mieszkałam w Legnicy, to były super studenckie czasy, zakochana jestem w tym mieście, choć już kilka miesięcy nie byłam w L-cy to zawsze gdy tylko jestem u teściów na Wilkowie k/ Złotoryji to staram się choć pojechać pochodzić po parku. jestem z Bogatyni, gdzie mieszkam i pracuję
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Wie ktoras czy sa jeszcze mieszkania na sprzedaz tam obok obwodnicy na Zlotoryjskiej? Bo widzialam ze nie wszystkie mieszkania sa zajete, ale nie wiem gdzie szukac, kto sprzedaje? jakas strona?
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejna z bogatyni ;-)
|
|
|
#1469 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ciekawe jak się tamta okolica będzie rozwijać... sama w sumie chętnie bym się czegos dowiedziała bo powoli przydałoby się jakoś na swoje iść :/ |
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Zadomowienie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;21827848]ale Tobie chodzi o te TBS-owskie w lasku złotoryjskim? To chyba trzeba jakieś podanie złożyć, od ręki raczej się nie dostanie :P
Ciekawe jak się tamta okolica będzie rozwijać... sama w sumie chętnie bym się czegos dowiedziała bo powoli przydałoby się jakoś na swoje iść :/[/QUOTE] Z tego co się orientuje to te TBSy na złotoryjskiej są już zajęte. Ale mogę sie mylić
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.

Fajna jest paletka z ebaya, nie pamietam juz nazwy, ale jest watek o niej, sama chcialam zamawiac ale doszlam do wniosku ze nie zuzyje tego
tam chyba ze 120 kolorow ale cienie BARDZO MOCNO napigmentowane. Ja juz sie przyzwyczailam do sypkich 

Tylko czy to warte jest