|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Arrabiata sen wymiata ![]()
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
noo
![]() ![]() Teso- może to takie jednodniowe marudzenie? bo zupa była za słona ![]() ![]() en- dziwie się Twojemu tż. ale dobrze mu powiedziałaś. warunki do mieszkania w spokoju zwłaszcza psychicznym macie nędzne, a jak jest możliwość wyprowadzki to ja bym uciekała w podskokach. czarownico- kciuki ![]() surka- też kciuki za szczepienie! ![]() Oliwia nadal śpi... od 20:30 ![]() ![]()
#1443 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zadomowienie
|
magda-
![]() Czarownica1-trzymam kciuki za wizytę ![]() Fiazo-super,jakby etat był Twój. Surka-kciuki za szczepienie.Btw uświadomiłaś mi przypadkiem,że nie zamieściłam swojego opisu porodu ![]() U nas noc średnia,bo mamy mały kłopot.Robalek się budzi co półtorej godziny na jedzenie.Trochę pociamka mleczka(ilość naprawdę znikoma)i przysypia.Kręci się w łóżeczku i marudzi(przez sen?nie wiem)Za jakiś czas(zbyt krótki,żeby ktokolwiek się wyspał,czy on,czy my)powtórka z rozrywki.Na śpiocha nie da się nakarmić,bo wprawdzie ciągnie wtedy ze smoka,ale nie połyka,i po kilkunastu sekundach jest popłoch,że dziecko się dusi. Poprosimy o radę dobre Ciotki.Może ja coś źle robię,a nie zdaję sobie z tego sprawy.Będę wdzięczna za każdą sugestię. Elaine-już dawno temu miałam napisać,że jesteś dobrą duszą tego(tzn naszego,bo chyba już mogę tak powiedzieć)wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jestem,ale nie mam kiedy pisać, bo niby skoku u nas nie ma ( i nie było ale ciii) ale mały chce 100% mamy, zabawa z mama jest najlepsza ![]() Udaje mi się Was podczytywać ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43692367] A i wczoraj (czyli tydzień po wizycie) mój Synio zrobił to, przez czego brak został skazany na rehabilitację - złapał się za stópki. Dziś wyczyn powtórzył, więc to nie był przypadek.... -5[/QUOTE] a muszą się łapać za stópki?? mój się jeszcze nie łapie...??? Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43692014]Sorry dziewczynki, nie czytam, nie pisze... Nie mam weny... I w dodatku cos dolega mojemu dziecku ![]() Dzis mielismy miec II szczepienie ( taaak dopiero bo nie spieszy mi sie ) i znow je przeloze bo nie wiem co sie dzieje.. Wczoraj wieczorem pierwszy raz ze spaceru wracalam z ryczacym dzieckiem na rekach, a w dodatku po kapieli przed zasnieciem dal taki popis histerii ze az poplakalam sie razem z nim... Budzil sie srylion razy... Kupa zielona.. No nie wiem... Zebow nie widze... Dzis sprawdzamy. ![]() ![]() ![]() uu biedne dzidzio...oby wszystko było ok! Cytat:
Cytat:
![]() W spzitalu się mnei pytali kiedy wody odeszły a ja serio nie mam pojęcia....możliwe, ze podczas kąpieli przed szpitalem..to tak szybko trwało... ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
nasza mała łapie się obecnie tylko za kolanka
![]()
#1447 |
Zakorzenienie
|
A my bylismy na spacerku i pędem wracaliśmy bo pi...ździawka na maxa...brrrr zmarzłam..i jeszcze mżawka zaczęła padać, dobrze, ze folię miałam...brrr
Ponarzekam.... NIE CIERPIĘ LISTOPADA (wybacz MArgosiu) i tej wstretnej pogody i tego że o 15.30 robi się szarówa!!! bleee |
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
Elooo.
Zly dzien, zly dzien. Lali w nocy tak krew poszla z noska, ze cala posciel, pizamka i Lala we krwi, myslalam, ze rano na zawal zejdę ![]() Spieprzylam stelaz, lakier wykonczeniowy rozpuszcza chrom ![]() Maz dzis przywiezie inny chrom, do felg, i od poczatku zabawa ![]() Dopiero sie zebralam, zeby wstawic skrzydelka w miodzie i przeleciec podlogi. Mam łupież ![]() ![]() Lilo ma swedzacy babelek na posladku, smialam sie, ze co kąpiel łapką tam drapie, a tu bąbel jak po ugryzieniu komara, z tym, ze zaden komar jej tam nie uzarl pod pampersem ![]() W wolnej chwili pliz pomozcie mi kombinezon wybrac, bo sie zainspirowalam wczorajszymi postami, a w taki zly dzien to juz nic nie wiem, ktory najladniejszy - rozpietosc cenowa od 10 do 160 pln ![]() Help....... SIS MELA, jak mowilas z buraczkiem, wrzatkiem zalac na noc i pic w dzien?....
#1449 |
Zadomowienie
|
Mój ma prawie 5 miesięcy i zaczął się łapać wczoraj. Każdy bobas idzie swoim tempem. Niektóre dzieci nie łapią zabawek a już się obracają w każdą stronę i odwrotnie- łapią zabawki a się nie potrafią obracać. Ja już przestałam świrować na tym punkcie
![]()
#1450 | |||
Wtajemniczenie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43692014]Sorry dziewczynki, nie czytam, nie pisze... Nie mam weny...
I w dodatku cos dolega mojemu dziecku ![]() Dzis mielismy miec II szczepienie ( taaak dopiero bo nie spieszy mi sie ) i znow je przeloze bo nie wiem co sie dzieje.. Wczoraj wieczorem pierwszy raz ze spaceru wracalam z ryczacym dzieckiem na rekach, a w dodatku po kapieli przed zasnieciem dal taki popis histerii ze az poplakalam sie razem z nim... Budzil sie srylion razy... Kupa zielona.. No nie wiem... Zebow nie widze... Dzis sprawdzamy. ![]() [/QUOTE] Oby się polepszyło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43692367] A i wczoraj (czyli tydzień po wizycie) mój Synio zrobił to, przez czego brak został skazany na rehabilitację - złapał się za stópki. Dziś wyczyn powtórzył, więc to nie był przypadek.... [/QUOTE] ![]() Cytat:
Szkoda, że Tż nie rozumie, a uważam, że Twoje argumenty są jak najbardziej zasadne. Przytulam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie!!!! Chcę już wiolę i lato!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1452 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co to może być za bąbel ![]()
![]() |
#1453 |
Konto usunięte
|
Nosz... Chciałam mu podać te manne, śni mi sie ten gluten po nocach, wszystko gotowe, to mi zrobił taki koncert, ze w momencie zasnął...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o kombinezony... Ja dla małego bym wybrała 1 lub ostatni super są....Ten włochaty odpada bo by miał te włochy w buzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo cholercia kuplismy ten lidlowy...ale on na rozmiar 74/80 jest ogromny...i tak się zastanawiam....na takim 68.... ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Wiooolaaa wracajjjjj!!!! Aż mi przypomniałaś, jak to wymyśliłyśmy wiolę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
Madi, w Wójciku
![]() Weź Ty kup ten ostatni, bo jest na Allegro w licytacji od 25 pln, to ja będę miala o jeden mniej do zgryzu ![]() Tu jest: http://allegro.pl/kombinezon-wojcik-...697203944.html A ten drugi za 9 dycha na Tablicy, we Wro :P A ja chyba kupię wlasnie ten wlochaty, futerko sie odpina ![]() Albo wlasnie falbankowy z Mothercare jak Tari sugeruje. No help, bo nie wiem ![]()
#1458 |
Zakorzenienie
|
Oliath zalac buraka na pol godz i wypic wode.
My na spacerze, rece mi zgrabialy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1459 |
Zakorzenienie
|
En przykro mi, może tż pójdzie po rozum do głowy
![]() My po wizycie u pediatry. Niestety brak poprawy, a krzyki przy jedzeniu najprawdopodobniej z powodu bólu gardła ![]() Coś się też zaczyna dziać z uszkiem, na szczęście nie ma jeszcze zapalenia i nie boli. Jeżeli w tydzień się nie poprawi, to kolejna wizyta i pewnie antybiotyk, więc prosimy o magiczne kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też tylko za kolana Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1462 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że któraś z Was tu polecała jakiś inhalator, błagam, kojarzycie sprawę? Chcę kupić, bo wolałabym obejść się bez antybiotyku..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
Oli: Mój ranking kombinezonów: Miejsce pierwsze- kombinezon nr 1. Miejsce drugie- kombinezon nr 3, miejsce trzecie- kombinezon nr 4.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
Kejt, trzymam kciuki za poprawę u małego.
Czym można posmarować przesuszona powieke dziecka? Linomag a+E? Tam skóra jest cienka i blisko oka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1465 |
Zakorzenienie
|
Kejt- zdrówka dla Fi. Oby szybko mu się poprawiło. Elaine chyba używała z Igorkiem jakiegoś inhalatora.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
Madiiii, tak w ogole to ja sie nie chce narzucac, ale mam sliczny spiworek z Disneya na jednej mojej aukcji, taki zimowy
![]() ![]() ![]()
#1467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
Ale mi sie spać chce, a tż zaraz do pracy idzie i nie bedzie komu spojrzeć na piotrka, chyba że go nakaemie i położę pod karuzelę, a sama przysnę
Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A typ nr 2 to niestety wlasnie tez moj typ, niestety, bo najdrozszy, ale w komplecie jest jeszcze czapeczka i szalik z tej samej kolekcji Wojcika, i za nowe w sklepie wlascicielka zaplacila zusammen do kupy 430 pln ![]() Edit: To moze jednak nie bierz, Madi, jedynki ![]()
Iza ![]() Diablicja ![]() Lilo ![]() Kubulek ![]() Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-11-13 o 11:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.