|
|
#1441 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann cz. XX
Cytat:
U mnie podobnie, niektórych nie było wcale.... Czym bliżej końca promocji tym większe obleganie chyba ![]() Cytat:
Ja również trzymam kciuki Przy szafie Bourjois też było dość spokojnie z tym że wybrakowana już była... |
||
|
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
statni dzień ,a no kupię jeszcze coś :p
|
|
|
|
|
#1443 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Tak się zastanawiam, a może są do upolowania w Rossmann lub Superpharm lub w Hebe takie zestawy? http://majajula.blogspot.com/2013/01...-foudre-i.html Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-27 o 20:55 |
|
|
|
|
#1444 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy w szafie sally hansen znajdę ten słynny preparat do usuwania skorek? patrzyłam na rossnecie i jest tylko takie w formie lakieru do paznokci.
Jutro otwarcie mojego nowego rosska ale nie ma podanej godziny...ide na 8 mam nadzieje, ze trafie
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z serii Salon Pro jest piękny ciemny granat - Punk Rock, natomiast z 60 seconds jest kolor ciemno szary, betonowy
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, powiecie mi jak jest ze zwrotami rzeczy kupionych na promocjach ?
można? a można w innym rosmanie niz sie kupiło?
|
#1447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Otóż to co to jutro będzie... ![]() Cytat:
Nie kuś 29zł? taka cena? Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2013-11-27 o 20:57 |
|
|
|
|
#1448 |
|
Przyczajenie
|
Ja dwa dni temu wymieniałam podkład do twarzy na inny i nie było problemu. Najpierw mi zwrócili kasę a potem wybrałam sobie inny podkład ale wcale nie musiałam tego robić
|
|
|
|
#1449 |
|
Makeup challenge winner
|
Fajny, również jako tło do brokatu, konfetti i wzorków.
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Nie, Możesz próbować zwrócić tylko w Rossmannie z rachunku i musisz wykazać, że to nie Ty odtworzyłaś produkt. Nieotwarte wymieniają bez problemu... Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-27 o 21:01 |
|
|
|
#1450 |
|
Raczkowanie
|
Niech ta promocja już się skończy ...
|
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1452 |
|
Rozeznanie
|
Powiem Ci, ze jak tylko wykoncze moje zapasy, to polece po kolejne Bardzo ładnie pachnie do tego
|
#1453 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1454 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
Kupię sobie wodę perfumowaną z Mexx ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierwszego dnia mylalam ze było duzo ludu ale to co dzialo sie dzisiaj to mnie zaskoczyło nie dało sie dopchac do szaf
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
A ja musze cos napisac, no masakra, bylam dzisiaj przed praca w Rossmannie bo stwierdzilam, ze kupie sobie jednak whispera z maybellina, testuje sobie kolory na rece, gdy obok mnie staje jakas babka na oko 50 lat, smierdzi potem ale to szczegol, wyciaga kredki do oczu, kazda otwiera marze sobie po rece, odklada, bierze nastepna i tak pare razy, po chwili otwiera tusze, chyba ze 3 takie same, doslownie takie same, idzie na lakiery, mi sie juz cisnienie podnosi, no bo sorry ja bym nie chciala po kims macanej kredki czy utlenionego juz tuszu, otwiera te lakiery... podchodzi ekspedientka, delikatnie jej zwraca uwage, zeby nie otwierala produktow, poniewaz tusz wyschnie a kredek nikt nie kupi, bo nosi slady uzytkowania, a ta smierdzaca pani sie na nia wydarla, ze jest klientka, ze ma swoje prawa, ze jak chce zablysnac (ekspedientka) to niech idzie do kolezanek itp, wlaczylam sie do rozmowy, ze jezeli pani otwiera produkty to niech je kupi, bo nikt nie chce kupic uzywanych, tymbardziej ze sa testery, a kultura wymaga obycia w spoleczenstwie, to zaczela na mnie sie drzec, przyszla chyba kirwoniczka nie wiem nie zwrocilam uwagi na plakietke i widzialam, ze dosc mocno potrktowala klientke, nie wiem jak sie to skonczylo bo poszlam, no ale ludzie litosci ;/
Kazda z nas jest klientka, ale bez przesady, zeby az tak sie chamsko zachowac i myslec, ze sie jest bogiem i wszsytko mozna ;/
|
#1457 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Po za tym moja skromna kolekcja lakierów ma tylko 28 sztuk, więc w porównaniu do Waszych to nic![]() Kupiłam dzisiaj lakier SH Extreme wear w kolorze 300 white one. Jest to fajny biały kolor, właśnie maluje nim pazurki. Nie robi prześwitów. Tyle jeśli chodzi o pierwsze wrażenie.
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1460 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie, śmiesznie niska cena by była ale może nie myślę już lepiej co by było...![]() Oooo na zapachy damskie mogła bym się jeszcze skusić
|
|
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Długo się trzymają paznokcia?Kupiłam na tej promocji z wobo i lovely i jestem strasznie niezadowolona zw na trwałość, a nie chce kolejnych pieniędzy wydawać w błoto
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Po tym jak puder Eveline okazał się niewypałem zaczynam się zastanawiać nad Manhattanem Clearface
Eveline kupiłam bo chciałam coś z lusterkiem, ale może bez lusterka też przeżyję. Pytanie tylko czy znajdę kolor vanilla
|
|
|
|
#1464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aż nóż się w kieszeni otwiera. A najgorsze jest to, że taki burak wyśle potem skargę na pracownika i dziewczyna następnym razem nie zwróci już uwagi następnemu klientowi a my kupujemy używane kosmetyki po kimś kto może nie koniecznie przestrzega podstawowych zasad higieny.
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
No tak a potem klienci przychodza z pretensjami do sklepu, ze z produktem jest cos nie tak, a przeciez to nie ekspedientki tego uzywaja tylko klienci, ale tego nie wytlumaczysz, bo ich to nie interesuje...bydlo i jeszcze raz bydlo ;/ staram sie nie kupowac tam kosmetykow, no ale jak juz musze to prosze o produkt z szuflady. No ale wspolczuje tam pracujacym, bo strach zwrocic uwage, bo baba sie zaraz z piesciami rzuci, bo slepa jest i nie widzi testerow...
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
akurat mam tylko carrefour market więc wątpię żeby była szafa, poza tym na bilet, to już mi się kompletnie nie opłaca. ale dzięki za info
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro tka go polecacie to może go jutro przygarnę jeśli znajdę go w swoim Rossku. Mnie zastanawia jedno-skoro w nowym Skarbie jest wiele promocji na zapachy m.in damskie to raczej pewnie nie ma co liczyć w grudniu na tę obniżkę -40%
|
|
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1470 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
W tym roku nie widziałam takich ale są różne z Loreala i czekam do stycznia na wyprzedaż |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

. Ja dostałam bez problemu. Przy szafie Bourjois jakoś tak spokojnie.
statni dzień ,a no kupię jeszcze coś :p

można? a można w innym rosmanie niz sie kupiło?

kusi 
Eveline kupiłam bo chciałam coś z lusterkiem, ale może bez lusterka też przeżyję. Pytanie tylko czy znajdę kolor vanilla 
ESPANA
PORTUGAL
Türkiye