Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-28, 16:56   #1441
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

Cytat:
Napisane przez Truskowa Pokaż wiadomość
Miałam na myśli choćby tasiemczyce. Warto zawsze sprawdzić, po wykupieniu preparatu jaki przepisał nam lekarz rodzinny na jakie pasożyty wewnętrzne działa. Ale tak jak mówię, akurat to są groźniejsze pasożyty niż najczęściej spotykane glisty, lambdie i zauważylibyśmy objawy u kotka, że jest ich nosicielem, także tutaj nie ma się o co martwić, dopóki nie zostały one wykryte u naszego zwierzaka.
Wiesz, zależy jaki preparat dostał kotek, często działają one tak z 3 miesiące jeśli chodzi o kropelki ale wiadomo, nigdy nie mamy pewności, że zadziałają tak jak należy ponieważ każdy organizm kotka jest inny. Jeśli kotek je to surowe mięsko warto odrobaczać go co 3 miesiące zwykłymi tabletkami dostępnymi u weterynarza.
Jeśli okazało się, że kotek miał glisty, myślę, że powinno się wyprać jego posłanie (także naszą pościel, jeśli śpi z nami w łóżku). Koty często wymiotują (choćby ze względu na tzw. ''kłaczki'') a także wypróżniają do kuwety a to drogi wydalania z ich organizmu jajeczek, larw, członów pasożytów, niektóre mogą naprawdę długo przetrwać zanim trafią na kolejnego żywiciela, dlatego dobrze by było zadbać o wypranie pościeli czy posłania kotka. I tak jak pisałaś, jeśli jajeczko z powrotem trafiłoby do jamy ustnej kotka, cykl rozpoczął by się na nowo.
Takie niedobre stworzenia te pasożyty :P
nie no ja mam już dość,przecież to zwariować można
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 17:11   #1442
Truskowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
nie no ja mam już dość,przecież to zwariować można
Spokojnie ja nie chciałam Cię w żadnym wypadku straszyć
Po prostu wypierz pościel i posłanie kotka, został odrobaczony tak jak piszesz więc wszystko powinno być dobrze
Truskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 17:14   #1443
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie ja nie chciałam Cię w żadnym wypadku straszyć
Po prostu wypierz pościel i posłanie kotka, został odrobaczony tak jak piszesz więc wszystko powinno być dobrze
czlowiek się naczyta,i zaczyna sie schizować
ja u mojego nie zauważyłam w ogóle objawów zarobaczenia czym kolwiek
nie wymiotuje często a jak już to "kłaczkiem", biegunki nie ma,apetyt też mu dopisuje
Stary 2014-01-28, 17:19   #1444
Truskowa
Raczkowanie

Cytat:
nie wymiotuje często a jak już to "kłaczkiem", biegunki nie ma,apetyt też mu dopisuje
Przepraszam Cię bardzo, przecież chodziło o kota Twojego taty, zamotałam się i cały czas myślałam, że Twój kotek miał tą glistę. Jeśli Twój nie miał żadnych objawów a po odrobaczeniu w kale nie będzie martwych pasożytów wszystko jest w porządku
Truskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 17:39   #1445
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam Cię bardzo, przecież chodziło o kota Twojego taty, zamotałam się i cały czas myślałam, że Twój kotek miał tą glistę. Jeśli Twój nie miał żadnych objawów a po odrobaczeniu w kale nie będzie martwych pasożytów wszystko jest w porządku
nie no spoko,ja cały czas myslałam,że piszesz w kontekście właśnie mojego taty kota
napisałam juz tacie sms żeby z babcia poprali pościel,ale czy to zrobią nie wiem,oni mają raczej takie podejście jak mój Tż "weź przestań panikować, nic Ci nie jest i kotu też!"wiec...
w kale ja nigdy nic nie widziałam ale w żwirku też cięzko stwierdzić,zawsze tą kupke ma taka twarda

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

dobra wystarczy Afery Robaczanej już
Muszę sie pochwalić,że zużyłam już ten okropny szampon z Biovaxu z olejami,oczywiście nie do włosów,do golenia był fantastyczny
i Timotei Moc i Blask
Na chwilę obecną mam Joanne z Pokrzywa, YR Volume (polecam,bardzo fajny) i Dove do farbowanych kusi mnie ta Schauma Kids różowa
ale obiecałam sobie,że z masek i odzywek nie kupię nic do póki mi się nie pokończą,bo przez to,że mam tego tyle tak na prawdę nie jestem w stanie stwierdzić co mi tak na prawdę służy a co nie,bo co chwila coś nowego używam
Stary 2014-01-28, 17:48   #1446
Agatau88
Zakorzenienie

Dziewczyny opinie o tych spodniach proszę jeszcze

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
ale obiecałam sobie,że z masek i odzywek nie kupię nic do póki mi się nie pokończą,bo przez to,że mam tego tyle tak na prawdę nie jestem w stanie stwierdzić co mi tak na prawdę służy a co nie,bo co chwila coś nowego używam
to piona, mam tak samo
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 17:54   #1447
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

to piona, mam tak samo
mam nadzieje,że Cię nie uraziłam

Laski,dzieciakom na prawdę powinni zabierać internet i wszelkie tego typu narzędzia
http://www.youtube.com/watch?v=9JjKI...ature=youtu.be
Stary 2014-01-28, 17:56   #1448
Agatau88
Zakorzenienie

KYLIE no ale czym? myslalam o takich spodniach ale wlasnie nie wiem do czego nosić bo wydaja się mega długie te nogawki
Stary 2014-01-28, 18:02   #1449
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
KYLIE no ale czym? myslalam o takich spodniach ale wlasnie nie wiem do czego nosić bo wydaja się mega długie te nogawki
ze może Cie uraziłam,że tak prosto z mostu napisałam,że nie mój typ
Stary 2014-01-28, 18:04   #1450
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
ze może Cie uraziłam,że tak prosto z mostu napisałam,że nie mój typ
Ale skad! Ja mam gust specyficzny
Stary 2014-01-28, 18:09   #1451
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Ciekawe jak tam Bunny
Stary 2014-01-28, 18:21   #1452
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
O aniu kochanie gdzie to jest, tam co galeria blekitna? I przyjmuja na nfz? Nie moge znalezc ich strony internetowej do kogo chodzisz, jak jestes zadowolona to prosze nazwisko lekarza.

Moze nie bedzie tak zle...

Dodzwonilam sie, jutro na 16
Niech mi ktos przypomni, czy w razie usg od reki trzeba isc na czczo? Jak to jest?
Ja jak mialam isc na usg to na czco, ale miałam na rano isc

Powiem wam ze mnie ostatnio boli strasznie jajnik, wogóle w trakcie seksu momentami. Musze do ginka tez isc sie zbadać.

Cytat:
proszę
musiałam statyw i parasolke rozkładać żeby były dobrze doświetlone
całych nie robiłam,bo chodzę cały dzień od wyschnięcia w związanych i są nie wyjściowe

teraz dopiero zobaczyłam jaką Tż dał nazwe pliku
Jej, dopiero na kompie widze jak jasniutko

Że też mi popiele wychodza zawsze beżowo i potem rudzieją

Bunny jak to jest ze u mnie tak to wychodzi? Że jak perły dodam to jest lepiej A po popielu o dziwo beż który rudzieje...

Tak miałam po tej mieszance pół na pół, ale znowu mam wrażenie że teraz kolor jest czystszy, chociaz lekko wpada w żółć, ale też jest ciut ciemniejszy, nie taki rozbielony jak po tamtej mieszance. Za to pięknie przygasił te zrudziałe pozostałości Śladu nie ma, pięknie wyrównane.

Teraz mam jeszcze 1/2 tubki 12/89 i 1/4 12/61 wiec to na pewno zużyje. Ale tak sie zastanawiam, czy na przyszłość nie spróbować 12/61 i 12/96
Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Inka bez cukru jest pyszna! Serio Nie wyobrażam sobie dodawać do niej cukru

Tiaa, ja to miałam przeboje w pierwszej połowie 2013 z włosami W styczniu ścięłam włosy do ramion na dłuższego boba a wczerwcu miałam jeszcze krótsze bo mi się wykruszyły od rozjaśniania i farbowania Dopiero teraz zaczęły ładnie rosnąć i odzyskały naturalny skręt Mam już taką długość że nie muszę ich prostować bo fajnie się same układają

A co do koloru to korci mnie żeby iść do fryzjerki na pasemka i pasemkami dojść do blondu, a potem farbować jakąś 10tką całość Ale z drugiej strony wydaje mi się że mimo że zielone oczy fajnie wyglądają u blondynek to mi blond nie będzie pisany.. Chociaż sama nie wiem. Dziewczyny w blondzie wyglądają wg. mnie delikatniej, bardziej anielsko I chciałabym kiedyś dojść do wymarzonego koloru blond i żeby mi było w nim dobrze, ale boję się że wydam kupę kasy na fryzjerkę a potem okaże się że mi nie pasuje i lipa będzie Dlatego na razie zapuszczam brązowe kłaki

I dzięki za oczy, ale wolałabym niebieskie albo brązowe Chociaż moje też nie są złe, są takie.... kocie

O kurcze to ta dieta chyba nie dla Ciebie Agatko To może lepiej do dietetyka pójść w takim razie?

Spodnie takie: http://ebutik.pl/product-pol-132422-...e-jeansy.html# , a na mnie pokażę jak dorwę aparat od tż Z tym że ja mam grubsze nogi niż ta laska na zdj więc nie ma tego efektu
Ja mam zielone i wolałabym też zielone Ale inny odcień, taki bardziej jasny, czystszy.
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 18:22   #1453
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Jak odrobaczasz zwierzaka i on potem ma rozstoj zoladka to sie kupy obserwuje co wylazi z niego, tak na przyszlosc.
Ja u lolki widzialam zarobaczenie jak trafila do nas jako szczenie.
Ciezko bylo ja odrobaczyc, co rusz robale wracaly.
Chyba po 4 dawce juz nigdy wiecej nie bylo.
Teraz odrobaczam raz do roku profilaktycznie i obserwuje kupe, od kilku lat nic.
Koty wymiotuja glistami i tasiemcami, widzialam u dzikich kotow u mamy nieraz na murku przed domem jak to wyglada, jak nitka makaronu. Nie przeoczylabys, bo kot tego nie zje.
Cytat:

to piona, mam tak samo
Agatko dzwony maja byc do ziemii bo maja zakryc calego buta szpilke.
Ja kiedys namietnie chodzilam w takich postrzepionych jak kowbojskie spodnie, teraz juz mi sie nie podobaja, ale ze ja nie moge w spodniach chodzic to i nie rozmyslam nad tym.

Wrocilam i nic nie wiem.
Usg w piatek, wynikow nie dostane tylko w poniedzialek w karcie beda i mam wizyte znowu.
Dzis nic nie zobaczyla bo "krew wszedzie", stwierdzila tylko ze szyjka czysta.
Obmacujac mnie, bolalo jaki sukinsyn,stwierdzila ze cos jakby jest skrocone, cokolwiek mialo to znaczyc.
Takze wizyta bez sensu, a jak mnie na usg wciskali w kolejke to z wielka lacha, ze lekarka moze mimo to nie przyjac i nich pani prywatnie idzie.
Takze czuje sie okropnie.
Stary 2014-01-28, 18:23   #1454
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe jak tam Bunny
Nooo
Stary 2014-01-28, 18:25   #1455
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Ja jak mialam isc na usg to na czco, ale miałam na rano isc

Powiem wam ze mnie ostatnio boli strasznie jajnik, wogóle w trakcie seksu momentami. Musze do ginka tez isc sie zbadać.

Jej, dopiero na kompie widze jak jasniutko

Że też mi popiele wychodza zawsze beżowo i potem rudzieją

Bunny jak to jest ze u mnie tak to wychodzi? Że jak perły dodam to jest lepiej A po popielu o dziwo beż który rudzieje...

Tak miałam po tej mieszance pół na pół, ale znowu mam wrażenie że teraz kolor jest czystszy, chociaz lekko wpada w żółć, ale też jest ciut ciemniejszy, nie taki rozbielony jak po tamtej mieszance. Za to pięknie przygasił te zrudziałe pozostałości Śladu nie ma, pięknie wyrównane.

Teraz mam jeszcze 1/2 tubki 12/89 i 1/4 12/61 wiec to na pewno zużyje. Ale tak sie zastanawiam, czy na przyszłość nie spróbować 12/61 i 12/96

Ja mam zielone i wolałabym też zielone Ale inny odcień, taki bardziej jasny, czystszy.
Po prostu ty masz wiecej zoltego pigmentu i musisz go gasic perla, a np. Kylie czy ja mamy wiecej czerwonego i stad potrzeba nam do gaszenia popielu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-28, 18:28   #1456
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Jak odrobaczasz zwierzaka i on potem ma rozstoj zoladka to sie kupy obserwuje co wylazi z niego, tak na przyszlosc.
Ja u lolki widzialam zarobaczenie jak trafila do nas jako szczenie.
Ciezko bylo ja odrobaczyc, co rusz robale wracaly.
Chyba po 4 dawce juz nigdy wiecej nie bylo.
Teraz odrobaczam raz do roku profilaktycznie i obserwuje kupe, od kilku lat nic.
Koty wymiotuja glistami i tasiemcami, widzialam u dzikich kotow u mamy nieraz na murku przed domem jak to wyglada, jak nitka makaronu. Nie przeoczylabys, bo kot tego nie zje.

Agatko dzwony maja byc do ziemii bo maja zakryc calego buta szpilke.
Ja kiedys namietnie chodzilam w takich postrzepionych jak kowbojskie spodnie, teraz juz mi sie nie podobaja, ale ze ja nie moge w spodniach chodzic to i nie rozmyslam nad tym.

Wrocilam i nic nie wiem.
Usg w piatek, wynikow nie dostane tylko w poniedzialek w karcie beda i mam wizyte znowu.
Obmacujac mnie, bolalo jaki sukinsyn,stwierdzila ze cos jakby jest skrocone, cokolwiek mialo to znaczyc.
Takze wizyta bez sensu, a jak mnie na usg wciskali w kolejke to z wielka lacha, ze lekarka moze mimo to nie przyjac i nich pani prywatnie idzie.
mój po żadnym odrobaczeniu rozstroju nie miał

Kurde i co ,w sumie dalej nic nie wiesz
ale ciąże wykluczyli chociaż?
Stary 2014-01-28, 18:29   #1457
Agatau88
Zakorzenienie

BUNNY bo na nfz tak jest szkoda ze nie możesz isc prywatnie. szyjka może być skrócona ale co z tego, to nic nie znaczy.

A co ogolnie myślisz o dzwonach odnośnie typu figury>
Czyli długie musza być...
Stary 2014-01-28, 18:29   #1458
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu ty masz wiecej zoltego pigmentu i musisz go gasic perla, a np. Kylie czy ja mamy wiecej czerwonego i stad potrzeba nam do gaszenia popielu.
Nom, mi włosy nigdy nie żółcieją,tylko idą w stare złoto,miedź
Stary 2014-01-28, 18:31   #1459
Agatau88
Zakorzenienie

Ciaze wykluczy usg albo test ciążowy. ewentualnie palpacyjnie w ciąży jest szyjka rozpulchniona.
Stary 2014-01-28, 18:31   #1460
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie na naturalkach mi sie robiły zawsze złote refleksy więc może i to to, zimą co prawda zimny kolor. Może coś w tym jest że też w takich typowych popielach wygladam troche jak chora
To myślisz że 12/61 +12/96 miałoby jakis sens u mnie? Bo nastawiona jestem na kolestony typowo, ewentualnie na alfę bo polubiły sie z moimi włosami

Wogóle mam wrazenie ze mi dosłownie codziennie po pare cm rosna, juz jak rozpuszcze to mi cycki zakrywaja A odrosty małe
Troche końce do podciecia mam ale póki co bede troche ratowac, czy odżyją, bo w zimie zawsze mi sie konce strasznie pusza i wygladaja jak sianko troche

Kochana badz dobrej mysli, skonczy ci sie @, dostaniesz wyniki usg to tez cos sie bardziej rozjasni
Stary 2014-01-28, 18:33   #1461
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

chce ktoś tubke Alfy 11,21,mam do odsprzedania jeszcze jedną
Stary 2014-01-28, 18:33   #1462
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Nom, mi włosy nigdy nie żółcieją,tylko idą w stare złoto,miedź
Ja jak juz widze na mokro ze odrost idzie w beż/rudy to wiem ze to nie to i ze bedzie rudzieć. A jak widze ze jest jasno - żółty tzn ze dobrze

Mi czyste popiele wychodzą beżowo a potem mniej lub bardziej rudzieją. Tak jak 219 np z palette. A najlepiej mi wychodziło c10 i a10 ewentualnie - ocieplała sie ale nie tak mocno
Stary 2014-01-28, 18:40   #1463
Eveline1000
Rozeznanie

Hej

Bunny dziękuję to spróbuję alfy 11.11 na następne farbowanieMam nadzieję że wyjdzie mi jak KylieBidulko mam nadzieję że szybko się wszystko wyjaśni u Ciebie i wszystko będzie ok

Agatko mi osobiście te spodnie się nie podobają ale kazdy ma inny gust

Kitka super że z Tosią już lepiejSpokojnie dasz sobie radę i będziesz już w domku z tz i Tosiąwszędzie dobrze ale w domu najlepiej

Dziewczynki muszę zrobić coś do jedzenia coś szybkiego a nie wiem co .Dajcie jakiś pomysł
Eveline1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 18:43   #1464
Agatau88
Zakorzenienie

szybko do jezenie robi się wiele co chcesz zrobić? Salatka ryz tuńczyk kukurydza...kanapki. twarożek.wiele rzeczy
Stary 2014-01-28, 19:00   #1465
201606240916
Konto usunięte

bunny zarejestruj się tam co ci pisałam. Tam mają aparat do usg w każdym gabinecie i robią od razu w razie potrzeby, i bez łaski.
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 19:05   #1466
milka_m
Rozeznanie

Cytat:
Ej laleczki sliczne mam pytanie.
Czy wy przy takim mrozie chodzicie w legginsach i jakis swetrach/tunikach? Czy spodnie dzinsy?
Mam jakas dziwna schize ze w getrach to zmarzne i zaraz pecherz chory bedzie a znow w spodniach niezdrowo mi chodzic i juz nie wiem co robic...mam dluga kurtke za pupe na zime.
Jak wy teraz chodzicie ubrane?
Ja chodzę głównie w rajstopach i na to spodnie nieocieplane a'la legginsy i mi ciepło a uwierz mi, zmarzluch jestem straszny Jak zakładałam dżinsy to było mi zimniej, niby grubsze a zimno.

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Miałam już taki rudo-blond i źle się czułam. Jeśli będę robić blond to chcę taki: https://www.youtube.com/watch?v=NUeGZ1yjQ34
Mnie też się bardzo jej kolor podoba, śliczny

Cytat:
Pozale się Wam bylam się po farbe i zaszłam do stradiego, zawsze tam zachodzę bo go uwielbiam:P i mierzyłam spodnie dzwony-bo chciałam i one sa długie takie ze nie wiem:/wszystkie ich spodnie są ok a te dzwony masakra, nawet pani mowila ze musiała powiesić je wyżej niż zawsze. i tu pytanie-czy one sa takie długie po to żeby nosić je ze szpilami? I co myślicie o takim fasonie spodni?

http://www.stradivarius.com/webapp/w...?menuId=298037
Kiedyś nosiłam tylko dzwony, teraz też lubię, może nie takie bardzo szerokie jak kiedyś ale lubię rozszerzoną nogawkę. Poza tym mi takie pasują bo ja mam szerokie biodra i jak zakładam rurki to to jeszcze bardziej widać. Nie wiem jaką Ty masz figurę. Takie spodnie super wyglądają ze szpilkami, sexy ale muszą zakrywać prawie całe buty dlatego często dzwony są dłuższe Mnie się tam podobają

Cytat:
Wrocilam i nic nie wiem.
Ale mi Cię szkoda, że tak się musisz ciągle męczyć Oby usg dobrze wyszło i w końcu te problemy przeszły.

Kylie, włosy cudo!!! Jak Ty to robisz, że tak ślicznie Ci zawsze wychodzi

Bunny, jakbym chciała jaśniej, to mam nałożyć tę samą alfę 11.10 na oxy 12% czy jakąś inną farbę, może z innym oxy?

Blog

Edytowane przez milka_m
Czas edycji: 2014-01-28 o 19:06
milka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 19:09   #1467
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
mój po żadnym odrobaczeniu rozstroju nie miał

Kurde i co ,w sumie dalej nic nie wiesz
ale ciąże wykluczyli chociaż?
Czasem maja sraczke, czasem nie.
Moja lolka zawsze ma.
Ciazy nie wykluczyli, zapytala tylko czym sie zabezpieczam Z mezem jak powiedzialam ze prezerwatywy to bylo a to dobrze i tyle.
Cytat:
BUNNY bo na nfz tak jest szkoda ze nie możesz isc prywatnie. szyjka może być skrócona ale co z tego, to nic nie znaczy.

A co ogolnie myślisz o dzwonach odnośnie typu figury>
Czyli długie musza być...
Agatko nie stac mnie na leczenie sie prywatnie, bo niech bedzie za usg za konsultacje i leki i juz musze kase napozyczac...od czegos ten nfz w koncu jest.

Dzwony dla szczuplych, zgrabnych kobiet, inaczej efekt slonicy.
Cytat:
Ciaze wykluczy usg albo test ciążowy. ewentualnie palpacyjnie w ciąży jest szyjka rozpulchniona.
Zawsze myslalam ze ginekolog sie pozna jak sie w ciazy przyjdzie...gdybym np ja teraz byla?
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
W sumie na naturalkach mi sie robiły zawsze złote refleksy więc może i to to, zimą co prawda zimny kolor. Może coś w tym jest że też w takich typowych popielach wygladam troche jak chora
To myślisz że 12/61 +12/96 miałoby jakis sens u mnie? Bo nastawiona jestem na kolestony typowo, ewentualnie na alfę bo polubiły sie z moimi włosami

Wogóle mam wrazenie ze mi dosłownie codziennie po pare cm rosna, juz jak rozpuszcze to mi cycki zakrywaja A odrosty małe
Troche końce do podciecia mam ale póki co bede troche ratowac, czy odżyją, bo w zimie zawsze mi sie konce strasznie pusza i wygladaja jak sianko troche

Kochana badz dobrej mysli, skonczy ci sie @, dostaniesz wyniki usg to tez cos sie bardziej rozjasni
Ma szanse ladnie ci wyjsc.

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
bunny zarejestruj się tam co ci pisałam. Tam mają aparat do usg w każdym gabinecie i robią od razu w razie potrzeby, i bez łaski.
Aniu ale to i tak pewnie w tym tygodniu by mnie nie przyjeli bo terminy wszedzie...
Jesli w poniedzialek sie wkurze to juz sie przeniose tam gdzie mowisz, przynajmniej blizej domu.
Cytat:
Napisane przez milka_m Pokaż wiadomość
Ja chodzę głównie w rajstopach i na to spodnie nieocieplane a'la legginsy i mi ciepło a uwierz mi, zmarzluch jestem straszny Jak zakładałam dżinsy to było mi zimniej, niby grubsze a zimno.

Mnie też się bardzo jej kolor podoba, śliczny

Kiedyś nosiłam tylko dzwony, teraz też lubię, może nie takie bardzo szerokie jak kiedyś ale lubię rozszerzoną nogawkę. Poza tym mi takie pasują bo ja mam szerokie biodra i jak zakładam rurki to to jeszcze bardziej widać. Nie wiem jaką Ty masz figurę. Takie spodnie super wyglądają ze szpilkami, sexy ale muszą zakrywać prawie całe buty dlatego często dzwony są dłuższe Mnie się tam podobają

Ale mi Cię szkoda, że tak się musisz ciągle męczyć Oby usg dobrze wyszło i w końcu te problemy przeszły.

Kylie, włosy cudo!!! Jak Ty to robisz, że tak ślicznie Ci zawsze wychodzi

Bunny, jakbym chciała jaśniej, to mam nałożyć tę samą alfę 11.10 na oxy 12% czy jakąś inną farbę, może z innym oxy?
Wystqrczy na 9% ale na dlugosci naloz chciaz na 20-30 minut.jesli by nie bylo jasniej wystarczajaco, to tylko rozjasniacz.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-28, 19:19   #1468
milka_m
Rozeznanie

Cytat:
Wystqrczy na 9% ale na dlugosci naloz chciaz na 20-30 minut.jesli by nie bylo jasniej wystarczajaco, to tylko rozjasniacz.
No ale to nie będzie się odznaczać z odrostem? bo teraz się wyrównało i odrost jest taki jak reszta a jak się rozjaśni na długości, to odrost wyjdzie mi tak jak teraz i będzie się odróżniać, tak?

Blog

milka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 19:20   #1469
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
Czasem maja sraczke, czasem nie.
Moja lolka zawsze ma.
Ciazy nie wykluczyli, zapytala tylko czym sie zabezpieczam Z mezem jak powiedzialam ze prezerwatywy to bylo a to dobrze i tyle.

Agatko nie stac mnie na leczenie sie prywatnie, bo niech bedzie za usg za konsultacje i leki i juz musze kase napozyczac...od czegos ten nfz w koncu jest.

Dzwony dla szczuplych, zgrabnych kobiet, inaczej efekt slonicy.

Zawsze myslalam ze ginekolog sie pozna jak sie w ciazy przyjdzie...gdybym np ja teraz byla?

Ma szanse ladnie ci wyjsc.

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Aniu ale to i tak pewnie w tym tygodniu by mnie nie przyjeli bo terminy wszedzie...
Jesli w poniedzialek sie wkurze to juz sie przeniose tam gdzie mowisz, przynajmniej blizej domu.

Jeśli podejrzewasz, że możesz być w ciąży, i nie daje ci to spokoju, to zrób test najlepiej
Tak to już jest, jak się trafi na nieodpowiedniego, i niezaangażowanego lekarza Mam nadzieję, że w poniedziałek coś już ci powie więcej, bo dzisiaj to porażka.
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 19:33   #1470
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milka_m Pokaż wiadomość
No ale to nie będzie się odznaczać z odrostem? bo teraz się wyrównało i odrost jest taki jak reszta a jak się rozjaśni na długości, to odrost wyjdzie mi tak jak teraz i będzie się odróżniać, tak?
Jak nalozysz na cale to rownomiernie powinno pojqsnic.
Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Jeśli podejrzewasz, że możesz być w ciąży, i nie daje ci to spokoju, to zrób test najlepiej
Tak to już jest, jak się trafi na nieodpowiedniego, i niezaangażowanego lekarza Mam nadzieję, że w poniedziałek coś już ci powie więcej, bo dzisiaj to porażka.
Aniu ja w ta ciaze nie wierze.
Kochalismy sie co prawda 17 dnia cyklu, czyli mogloby cos byc, ale nie wierze, gumka byla cala.
Dzis mnie ugniatala jak mieso, mimo ze mowilam ze boli a ta rozluznic sie, nic nie moge wyczuc, a na koniec cos mruknela skrocone i skonczyla badanie.
Potem gapila sie na rekawiczki i z obsesja powtarzala ale krwi jest jakby pierwszy raz widziala kobiete w okresie. Porazka.
A ja mowilam ze dalej krwawie, dzis 6 dzien.

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości