|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Cytat:
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja u mojego nie zauważyłam w ogóle objawów zarobaczenia czym kolwiek ![]() nie wymiotuje często a jak już to "kłaczkiem", biegunki nie ma,apetyt też mu dopisuje
|
|
|
|
|
#1444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisałam juz tacie sms żeby z babcia poprali pościel,ale czy to zrobią nie wiem,oni mają raczej takie podejście jak mój Tż "weź przestań panikować, nic Ci nie jest i kotu też!"wiec... w kale ja nigdy nic nie widziałam ale w żwirku też cięzko stwierdzić,zawsze tą kupke ma taka twarda ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- dobra wystarczy Afery Robaczanej już ![]() Muszę sie pochwalić,że zużyłam już ten okropny szampon z Biovaxu z olejami,oczywiście nie do włosów,do golenia był fantastyczny ![]() i Timotei Moc i Blask Na chwilę obecną mam Joanne z Pokrzywa, YR Volume (polecam,bardzo fajny) i Dove do farbowanych kusi mnie ta Schauma Kids różowa![]() ale obiecałam sobie,że z masek i odzywek nie kupię nic do póki mi się nie pokończą,bo przez to,że mam tego tyle tak na prawdę nie jestem w stanie stwierdzić co mi tak na prawdę służy a co nie,bo co chwila coś nowego używam
|
|
|
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny opinie o tych spodniach proszę jeszcze
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Laski,dzieciakom na prawdę powinni zabierać internet i wszelkie tego typu narzędzia http://www.youtube.com/watch?v=9JjKI...ature=youtu.be |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
KYLIE no ale czym?
myslalam o takich spodniach ale wlasnie nie wiem do czego nosić bo wydaja się mega długie te nogawki
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak tam Bunny
|
|
|
|
#1452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem wam ze mnie ostatnio boli strasznie jajnik, wogóle w trakcie seksu momentami. Musze do ginka tez isc sie zbadać. Cytat:
Że też mi popiele wychodza zawsze beżowo i potem rudzieją ![]() Bunny jak to jest ze u mnie tak to wychodzi? Że jak perły dodam to jest lepiej A po popielu o dziwo beż który rudzieje...Tak miałam po tej mieszance pół na pół, ale znowu mam wrażenie że teraz kolor jest czystszy, chociaz lekko wpada w żółć, ale też jest ciut ciemniejszy, nie taki rozbielony jak po tamtej mieszance. Za to pięknie przygasił te zrudziałe pozostałości Teraz mam jeszcze 1/2 tubki 12/89 i 1/4 12/61 wiec to na pewno zużyje. Ale tak sie zastanawiam, czy na przyszłość nie spróbować 12/61 i 12/96 Cytat:
Ale inny odcień, taki bardziej jasny, czystszy.
|
|||
|
|
|
#1453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja u lolki widzialam zarobaczenie jak trafila do nas jako szczenie. Ciezko bylo ja odrobaczyc, co rusz robale wracaly. Chyba po 4 dawce juz nigdy wiecej nie bylo. Teraz odrobaczam raz do roku profilaktycznie i obserwuje kupe, od kilku lat nic. Koty wymiotuja glistami i tasiemcami, widzialam u dzikich kotow u mamy nieraz na murku przed domem jak to wyglada, jak nitka makaronu. Nie przeoczylabys, bo kot tego nie zje. Cytat:
Ja kiedys namietnie chodzilam w takich postrzepionych jak kowbojskie spodnie, teraz juz mi sie nie podobaja, ale ze ja nie moge w spodniach chodzic to i nie rozmyslam nad tym. Wrocilam i nic nie wiem. Usg w piatek, wynikow nie dostane tylko w poniedzialek w karcie beda i mam wizyte znowu. Dzis nic nie zobaczyla bo "krew wszedzie", stwierdzila tylko ze szyjka czysta. Obmacujac mnie, bolalo jaki sukinsyn,stwierdzila ze cos jakby jest skrocone, cokolwiek mialo to znaczyc. Takze wizyta bez sensu, a jak mnie na usg wciskali w kolejke to z wielka lacha, ze lekarka moze mimo to nie przyjac i nich pani prywatnie idzie. Takze czuje sie okropnie.
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde i co ,w sumie dalej nic nie wiesz ![]() ale ciąże wykluczyli chociaż? |
|
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
BUNNY bo na nfz tak jest
szkoda ze nie możesz isc prywatnie. szyjka może być skrócona ale co z tego, to nic nie znaczy.A co ogolnie myślisz o dzwonach odnośnie typu figury> Czyli długie musza być... |
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Ciaze wykluczy usg albo test ciążowy. ewentualnie palpacyjnie w ciąży jest szyjka rozpulchniona.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To myślisz że 12/61 +12/96 miałoby jakis sens u mnie? Bo nastawiona jestem na kolestony typowo, ewentualnie na alfę bo polubiły sie z moimi włosami ![]() Wogóle mam wrazenie ze mi dosłownie codziennie po pare cm rosna, juz jak rozpuszcze to mi cycki zakrywaja A odrosty małe ![]() Troche końce do podciecia mam ale póki co bede troche ratowac, czy odżyją, bo w zimie zawsze mi sie konce strasznie pusza i wygladaja jak sianko troche ![]() Kochana badz dobrej mysli, skonczy ci sie @, dostaniesz wyniki usg to tez cos sie bardziej rozjasni |
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
chce ktoś tubke Alfy 11,21,mam do odsprzedania jeszcze jedną
|
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak juz widze na mokro ze odrost idzie w beż/rudy to wiem ze to nie to i ze bedzie rudzieć. A jak widze ze jest jasno - żółty tzn ze dobrze
Mi czyste popiele wychodzą beżowo a potem mniej lub bardziej rudzieją. Tak jak 219 np z palette. A najlepiej mi wychodziło c10 i a10 ewentualnie - ocieplała sie ale nie tak mocno
|
|
|
|
#1463 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Bunny dziękuję to spróbuję alfy 11.11 na następne farbowanie Agatko mi osobiście te spodnie się nie podobają ![]() Kitka super że z Tosią już lepiej ![]() Dziewczynki muszę zrobić coś do jedzenia coś szybkiego a nie wiem co .Dajcie jakiś pomysł ![]()
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
szybko do jezenie robi się wiele
co chcesz zrobić? Salatka ryz tuńczyk kukurydza...kanapki. twarożek.wiele rzeczy
|
|
|
|
#1465 |
|
Konto usunięte
|
bunny zarejestruj się tam co ci pisałam. Tam mają aparat do usg w każdym gabinecie i robią od razu w razie potrzeby, i bez łaski.
|
|
|
|
#1466 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak zakładałam dżinsy to było mi zimniej, niby grubsze a zimno.Cytat:
![]() Cytat:
ale muszą zakrywać prawie całe buty dlatego często dzwony są dłuższe Mnie się tam podobają ![]() Cytat:
Oby usg dobrze wyszło i w końcu te problemy przeszły.Kylie, włosy cudo!!! ![]() Bunny, jakbym chciała jaśniej, to mam nałożyć tę samą alfę 11.10 na oxy 12% czy jakąś inną farbę, może z innym oxy?
Edytowane przez milka_m Czas edycji: 2014-01-28 o 19:06 |
||||
|
|
|
#1467 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja lolka zawsze ma. Ciazy nie wykluczyli, zapytala tylko czym sie zabezpieczam Z mezem jak powiedzialam ze prezerwatywy to bylo a to dobrze i tyle.Cytat:
Dzwony dla szczuplych, zgrabnych kobiet, inaczej efekt slonicy. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
Jesli w poniedzialek sie wkurze to juz sie przeniose tam gdzie mowisz, przynajmniej blizej domu. Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1468 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1469 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak to już jest, jak się trafi na nieodpowiedniego, i niezaangażowanego lekarza Mam nadzieję, że w poniedziałek coś już ci powie więcej, bo dzisiaj to porażka.
|
|
|
|
|
#1470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kochalismy sie co prawda 17 dnia cyklu, czyli mogloby cos byc, ale nie wierze, gumka byla cala. Dzis mnie ugniatala jak mieso, mimo ze mowilam ze boli a ta rozluznic sie, nic nie moge wyczuc, a na koniec cos mruknela skrocone i skonczyla badanie. Potem gapila sie na rekawiczki i z obsesja powtarzala ale krwi jest jakby pierwszy raz widziala kobiete w okresie. Porazka. A ja mowilam ze dalej krwawie, dzis 6 dzien.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

do kogo chodzisz, jak jestes zadowolona to prosze nazwisko lekarza.
I chciałabym kiedyś dojść do wymarzonego koloru blond i żeby mi było w nim dobrze, ale boję się że wydam kupę kasy na fryzjerkę a potem okaże się że mi nie pasuje i lipa będzie 
szkoda ze nie możesz isc prywatnie. szyjka może być skrócona ale co z tego, to nic nie znaczy.

Mam nadzieję, że w poniedziałek coś już ci powie więcej, bo dzisiaj to porażka.