![]() |
#1441 |
Raczkowanie
|
Dot.: Życie z kierowcą TIRa :) część II
No i całe szczęście bo chyba by mi serce pękło. A tak serio to nie wiem dlaczego płaczę, po prostu jak widzę jak oni się przytulaja i ona mu w oknie macha, to sama mi ta łezka leci i nic na to nie mogę poradzic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy chce pisać skąd jestem,ale dobra. Okolice Kalisza
![]() mój Tz wyjeżdża na 5dni i zawsze ciężko to znoszę. Mam jakas obsesje,strasznie sie o niego boje. sprawdzam,pytam zawsze po 10razy czy wszystko spakował czy ma leki na te pięć dni. (Tz choruje przewlekle,sporo przeszliśmy w tak młodym wieku razem i pewnie dlatego tak się o niego boje). podziwiam Was dziewczyny! Wasi mężczyźni wyjeżdżają na tak długo... nie wyobrażam sobie tego. Chciałabym być silniejsza.
![]() |
#1443 |
Wtajemniczenie
|
Sikoreczka odważny pomysł. Ja osobiscie bym sie nei zdecydowała na to chyba za ciezko by mi bylo, Dla mnei zmiana koła w osobówce to czarna magia nie mówiąc o załadunkach i rozładunkach
![]() ![]() Malinka jesli chcesz to Cię wysluchamy ![]() Elve Co jak co ale ja to Cię podziwiam. Do wszystkiego podchodzisz z takim spokojem ![]() ![]()
![]() |
#1444 |
po drugiej stronie szafy
|
Absolutnie nie podchodzę do wszystkiego ze spokojem, jestem choleryk i panikarz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1445 |
Wtajemniczenie
|
Elve, dla mnie w temacie zwiazku z kierowcą jestes wzorem
![]() ![]() A widziałyście Reportaż Uwagi o kierowcach? Co o tym myslicie? Jak ktoś nie widział daje link http://uwaga.tvn.pl/reportaze,2671,n...ze,157746.html ja byłam dzis na spotkaniu z kolężankami z roku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1446 | |
Raróg
|
O Jesu, jeszcze spanie na brzuchu faktycznie odpada... A ja nie umiem zasnąć inaczej, chociaż nie powinnam tak spać, bo w razie ataku mogłabym się udusić.
A właśnie, zastanawiam się nad odstawieniem tej cholernej Depakiny, chce mieć swój dawny brzuszek! Nie jest już co prawda tak źle, że ustępowali mi miejsca, bo myśleli, że jestem ciężarna, ale idealnie też nie jest. 7go idę do lekarza, zobaczę co powie Zaczęłam przygotowania "do sezonu" i rozpoczęłam intensywne ćwiczenia. Takie po kilka setek, z przerwami oczywiście. Mogłabym tak cały dzień. Ćwiczę rano, po południu, wieczorem... Wczoraj namówiłam TŻ ale wymiękł po pół godzinie, gdzie ja się dopiero rozgrzałam ; P Na studiach ćwiczyłam, od tamtej pory już nie i w sumie jak na tak długą przerwę jestem w niezłej kondycji. Zaczęłam na poważnie w sobotę, mam tylko lekkie zakwasy brzucha i lewego przedramienia (strasznie jest słabe, ledwo dociągam do setki 2kg hantelkiem). Także Elve będzie rósł brzuszek a mi, mam nadzieję, malał ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Zakorzenienie
|
Mi też by mógł brzuszek zmalec
![]()
![]() ![]() Edytowane przez Maalinkaaaa Czas edycji: 2015-03-02 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1448 | |
Raróg
|
Ja pamiętam że wtedy na studiach mięśni sobie nie zdążyłam wyrzeźbić, ale brzuch miałam płaski i twardy jak deska.
Podobno wolno wykonywane ćwiczenia idą w masę, szybkie w zwinność i szybkość, tak niby twierdzi mój TŻ, który kiedyś trenował żużel (tak, ćwiczył z Gollobami, to były te czasy ; )). Malinka, trenuj ze mną, nie poddawaj się. Choćby dla zabicia czasu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle,że ja mam co robić ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1450 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() Widziałam oba - niczego nowego się nie dowiedziałam ![]()
![]() |
![]() |
#1451 | ||
Raróg
|
Cytat:
![]() Wczoraj wieczorem skończyłam ćwiczyć o północy i zasiadłam jeszcze trochę porysować, bo ze mnie taki już nocny marek. Wszystko jest, kominek zapachowy się pali, świeczki też, cappuccino zaparzone, muzyczka alternatywna w tv załączona a mnie wybitnie czegoś brak... No kurde... Eureka! Redd's jabłkowy z lodówki Zapieprzałam po niego o 1 w nocy ; P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1453 | |
Raróg
|
Jeszcze mi został jeden na dziś, mniam mniam, pychotka
![]() Wczoraj pozazdrościłam kumpeli z Belgii fryzury i nawinęłam włosy na wałki, z przodu grzywkę ku górze, mam teraz słodkie loczki wokół twarzy. Stwierdzam, że bardzo mi służy ten nowy lek, ćwiczę, rysuję, próbuję nowych rzeczy, kiedyś by mi się nie chciało, teraz nie wiem, jak mogłam tak żyć, ale cóż choroba robiła swoje... Też jestem z Wielkopolski ![]() ![]() Teraz mnie rzuciło do przebrzydłej Brzydgoszczy, ech...
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-03-03 o 17:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
Na co chorujesz?
![]() |
#1455 | |
Raróg
|
padaczka : /
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
Ale widze,ze sobie radzisz
![]() ![]()
![]() |
#1457 |
Raczkowanie
|
Nie rozumiem co się dzieje. Miało być juz cieplo, prawdziwa wiosna, kupiłam sobie juz nawet płaszczyk wiosenny i co? Budzę się a za oknem pada śnieg.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
A u mnie grad.
![]() |
#1459 |
po drugiej stronie szafy
|
W marcu jak w garncu przecież
![]()
![]() |
#1460 | |
Raróg
|
U mnie też paskudnie, wieje, deszcz ze śniegiem i w ogóle a ja akurat dzisiaj miałam latanie po lekarzach, no przyjemne spacerki : /
Maalinkaaaa, z tym radzeniem sobie to różnie bywało, bo przez to wszystko nabawiłam się w końcu też paraliżujących wręcz stanów lękowych, gdzie byłam zdolna tylko lezeć i dygotać. Chyba że brałam silnie uzależniające środki (ostatnio byłam w szpitalu bo za dużo ich zeżarłam i już mam w papierach "próbę samobójczą" pfff...) i tak trwało to błędne koło aż trafiłam na ten nowy lek. Nie zaczęło się zbyt odpowiedzialnie, bo podsunęła mi go koleżanka, ale zdziałał cuda jak widać, wręcz usiedzieć nie mogę cały dzień, tak mam ochotę w końcu wszystko robić, jestem spokojniejsza a mój lekarz w sobotę bardzo się zdziwi, że nie chcę już od niego tych uzależniaczy. Nie mogę się doczekać jego miny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1461 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1462 | |
Raróg
|
Hehe, mogę Ci pożyczyć, bo zapisał mi dzisiaj jakieś specjalne opakowanie po 98 tabletek
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
po drugiej stronie szafy
|
Mnie teraz podczas badań na okoliczność ciąży wyszła nadczynność, jeśli za miesiąc się pogłębi, to też potuptam do lekarza. Ciekawe, że mi to wyszło najprawdopodobniej po odstawieniu hormonów (wcześniej wszystkie wyniki miałam w normie), ale już teraz przynajmniej wiem, dlaczego czasami bywam nadpobudliwa :/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
Raczkowanie
|
Hej, u mnie też pogoda mieszana słońce, grad i teraz pada deszcz, chce już wiosnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1466 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie wiem, póki co to ta ciąża mnie do szału doprowadza ![]() Cytat:
![]() Trzeba po prostu wiedzieć czy jesteśmy w stanie wytrzymać w związku z rzadkimi spotkaniami i czy jesteśmy w stanie udźwignąć świadomość, że tak będzie dopóki on będzie w stanie ten zawód wykonywać. I tyle. Reszta jak w każdym związku - dopasowanie charakterów, poglądów, wizji wspólnego życia... ![]()
![]() |
![]() |
#1467 |
Zakorzenienie
|
Laura,w takim razie życzę Ci wszystkiego dobrego
![]() A tak mi się przypomniało... Odzyskalas swoje rzeczy ?
![]() |
#1468 | |
Raróg
|
Co Ty, nie odzyskałam nic, byłam na policji, to mnie odesłali na jego komendę, "bo od nich sprawa dłużej pójdzie", zaczaiłam się kiedyś, jak powinien wracać z pracy ale się nie pokazał, dodzwonić się nie mogę no i doopa blada, zaczynam godzić się ze stratą... :/
Wasza zdolniacha bawiła się dziś suwakiem u lekarza i rozwaliła sobie palec wskazujący. Od razu do zabiegowego, polali czymś i dali plasterek ![]() ![]() Dziękuję za życzenia wszystkiego dobrego, przydadzą się, bo dziś mimo wszystko postanowiłam odstawić Depakinę. I tak mi się we łbie kręci, może się kręcić z płaskim brzuchem ; P Pewnie w sobotę kolejny lekarz mnie poprze, on od początku był przeciwny Depakinie, powiedział że to już w ekstremalnym przypadku, gdybym weszła do niego i powiedziała cyt.: "Cześć ch... słuchaj no k..." ![]() Muszę w końcu usunąć ten śnieg z podpisu, niech już przyłazi wiosna... Spałam dziś od 23:00 do 13:00... ![]() ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-03-05 o 16:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
po drugiej stronie szafy
|
Laurka, bardzo mi się nie podoba, że żonglujesz lekami na własną rękę, no ale już się chyba z tym muszę pogodzić :P
Poczytałam ulotkę tego Twojego cudownego leku, w głowie mi się od skutków ubocznych i zakazów zakręciło ![]()
![]() |
#1470 | |
Raróg
|
Też się nad tym zastanawiałam, jak to będzie po tych lekach i czy w ogóle decydować się na dziecko przy takiej chorobie i takim zawodzie TŻ. W razie czego jestem gotowa na starość z kotem, byle był to Maine Coon
![]() ![]() No widzisz, żongluję bo szukam czegoś co najlepiej mi posłuży, po co mam żreć leki niepotrzebnie, ograniczę się do tego, co muszę a przynajmniej się postaram. Od 10 lat np. cierpię na bezsenność i też znalazłam cudowny środek, po którym zawsze zasnę na kamień i weź tu teraz dziecko zaplanuj i się nie wysypiaj. Także ja nie wiem czy z mojej strony zostaniecie ciotkami, na razie się na to nie zanosi, chyba że strzelimy sobie gola za parę lat. Teraz to by było nieodpowiedzialne faktycznie. Ja skutków ubocznych nie czytam, przynajmniej przy lekach psychiatrycznych, żeby sobie głowy specjalnie nie nabijać, jak coś się dzieje, pokazuję tylko panom z pogotowia moją półeczkę z lekami i już wszystko w mig sami wiedzą ; )
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.