|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: kto ma poprowadzić nowy wątek ?
|
|||
| Gosia |
|
11 | 34,38% |
| Purblanca |
|
10 | 31,25% |
| Coffe |
|
7 | 21,88% |
| Spinka |
|
2 | 6,25% |
| Koralinka |
|
1 | 3,13% |
| Nowa |
|
1 | 3,13% |
| Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1442 |
|
in the dark of night
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Zaczyna, ale straszny wiatr się zerwał i tez się ściemniło
|
|
|
|
#1444 |
|
in the dark of night
|
oooo, to zaraz będzie u mnie wiało
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
A ja leze na lezaczku na balkonie z ksiazka i kolysankami instrumentalnymi w tle
|
#1446 |
|
Wtajemniczenie
|
A my właśnie na spacer wybywamy, bo ładna pogoda
![]() edit. Jak tylko mi się mąż wyszykuje......dobrze, że faceci się nie malują! Edytowane przez CoffeeMonster Czas edycji: 2014-06-27 o 18:37 |
|
|
|
#1447 |
|
Zadomowienie
|
Ależ jestem ostatnio leniwa
siedzę i przeglądam internety w poszukiwaniu wyprawki podczytuję Was, oglądam seriale i zamęczam TŻ jojczeniem...Pokibicuję trochę naszym siatkarzom sprzed telewizora
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie spanie bierze. Tz prosto po pracy na silownie pojechal to caly dzien sama. Bedzie kolo 20.
Az drugie pranie z nudów zrobilam. ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Rzeska widze Cie napisz co u Ciebie... Nic sie nie odzywasz...
|
#1449 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jednym okiem oglądam wyprawki w necie a drugim mecz naszych siatkarzy ![]() Cytat:
Ciekawe czy nie będzie problemu z zaśnięciem wieczorem. I mój Tż pojechał na popołudnie do pracy, jutro pracuje w niedzielę też
11 luty - 2 kreseczki ![]() 14 luty- bicie serduszka ![]() 3 październik- termin porodu ![]() Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Chłopiec JuliuszPierwsza Dzidziolinka ![]() 41/40 Mój Aniołeczku |
||
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia moj Tz to samo. Dopiero pon wolny
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- O i wizytujemy w ten sam dzien
|
#1451 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do wizyty to rzeczywiście tak samo a o której masz?? Bo ja o 13:30 Już nie mogę się doczekac aż podejrzę Juleczka
11 luty - 2 kreseczki ![]() 14 luty- bicie serduszka ![]() 3 październik- termin porodu ![]() Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Chłopiec JuliuszPierwsza Dzidziolinka ![]() 41/40 Mój Aniołeczku |
|
|
|
|
#1452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja oglądam te wyprawki i jestem zrozpaczona... Dla dziewczynek to zdecydowana większość ubranek jest różowa, a nie jest to mój ulubiony kolor marzył mi się kolor przewodni fioletowy (zgapiłam od szwagierki - ona nie chciała synka ubierać w błękity, tylko w zielenie )Ale muszę pochwalić mojego męża - poszedł dzisiaj do Smyka i kupił za mnie prezent dla mojego chrześniaka buciki i bluzę żabkę z kapturem z oczkami (zieloną oczywiście) - sam wybrał! Może w takim wypadku nie będzie takiej tragedii, jeśli dalej będę miała reżim łóżkowy i musiałby wyprawkę dla naszej Małej kupić sam ![]() Ja muszę czekać na wizytę do następnej soboty
Asia Bąbelek Edytowane przez Mojra87 Czas edycji: 2014-06-27 o 21:04 |
|
|
|
|
#1453 |
|
Raczkowanie
|
Ja już po spacerku
![]() Nadrabiałam Was na raty, więc nie do końca pamiętam co chciałam ![]() Dziękuję za gratulacje i też gratuluję wszystkim kolejnych tygodni ![]() Tynka - 28 tydzień to dobrze kojarzę, że już trzeci trymestr? ![]() Rożek planuję kupić jeden a drugi jeśli Mała będzie lubić to dokupię później. Z wysyłaniem na L4 to mój lekarz ani razu mnie nie zapytał o to. Wcześniej planowałam być w pracy do końca czerwca, ale jeszcze świetnie się czuję, więc o ile nic nie wyskoczy niespodziewanego to będę chciała być kolejny miesiąc. Akurat zastępstwo mam od ponad roku, więc pracodawca spokojny o to kiedy zniknę. W sierpniu wolałabym już odpocząć zwłaszcza, że sporo jeszcze rzeczy w domu mam zaplanowane do ogarnięcia. Tylko pytanie co mój lekarz na to skoro nic sam na ten temat nie zagaduje? Chyba zagadnę go na najbliższej wizycie czy mogę komunikować w pracy, że jestem maksymalnie do końca lipca Bo głupio wyjdzie jak ja się pożegnam a kolejnego dnia przyjdę z powrotem, bo mi L4 nie wypisze ![]() Coffee - z tym wietrzeniem to u mnie podobnie, ale lubię te wieczne przeciągi nawet ciężko mi spać bez choć uchylonego okna. Ale jak noc nie jest zbyt ciepła to już nie szaleję z otwartym na oścież balkonem, bo rankiem jak muszę wstać do pracy to już niezbyt przyjemny chłód ![]() I dzięki za wszystkie wskazówki co do żelaza i poziomu hemoglobiny
|
#1454 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No rzeczywiście na dziale dla dziewczynek aż razi od różu- ale ja lubie, fiolet z reszta też I mam cicha nadzieję że następna będzie dziewczynka Ja lubię bardzo niebieski dlatego dla Julka dużo ciuszków mam w tym kolorze, a zielony tylko w ciemniejszym odcieniu.To ZUCH z męża w takim razie!!! Ja z moim tez nie mam problemów jeśli chodzi o zakupy wszelkiego rodzaju. Jak jedzie z pracy np to potrafi mi wejść do rosmana i kupić farbę do włosów albo balsam do ciała, i nie było tez problemu np z kupnem tamponów. Bo wiem że często mężczyźni się wstydzą
|
|
|
|
#1455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak trzeba, to i tampony kupi, a ostatnio wkładki mi też kupował
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia ja dopiero o 19.
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Matko na tvn styl leci program o wczesniaczkach... Takie malizny :-(
|
#1457 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
Ja nie pracuję już 3,5 roku (kiedy to zleciało?), a dzisiaj w nocy z kierowniczką się kłóciłam, bo mi zarzucała, że za mało mam pracy ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
Przy trzylatkowi to nawet usiąść trudno![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Też lubię syna w zielone ubierać, ale nie gardzę innymi kolorami, jak coś fajnego trafię (zwykle poluję w SH)
|
|
#1458 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, chyba jeszcze śpicie
mnie obudził straszny skurcz w łydce, męża zerwałam, żeby rozmasował, trochę boli jeszcze na 8 jadę do fryzjera, bo dzisiaj weselicho, co prawda na 15 dopiero, ale sam dojazd ponad 2 godziny nam zajmie, a chcemy się tam na miejscu w hotelu dopiero przebrac.. także miłego weekendu Wam życzę
|
|
#1459 | ||
|
Raczkowanie
|
Witajcie piękne Panie
![]() Cytat:
więc dzielnie znosi kaprysy, dąsy, zachcianki itp. Normalnie sobie nie pozwala ![]() Też przeglądałam internet w poszukiwaniu wyprawki, ale ostatecznie kupię chyba tylko ciuszki, a po resztę pojadę do hurtowni i wezmę co będą mieli bo dla mnie za duży wybór Chyba, że coś rzeczywiście mi nie podpasuje to dokupię gdzie indziej. O! ![]() Cytat:
:partytime:A resztę zapomniałam co chciałam, coś o rożkach było, planuję jeden i zobaczę czy będziemy korzystać. Filmik, pierwsza klasa Uwielbiam rude włoski, a u takich dziewczynek szczególnie Kurde chyba znowu mi się sąsiadka na górze pruje ze swoim fagasem ![]() Czasami tak dają czadu, że nie idzie wytrzymać tych amorów :P
|
|
#1460 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry Mamunie
![]() Pobudka o 7 . No i było tak jak myślałam.. wczorajsza drzemka popołudniowa była tragiczna w skutkach ponieważ później poszłam spać dopiero o 1:30 a w dodatku Julek tak wariował ,że momentami to może nie tyle sprawiał mi ból, ale było to niekomfortowe I tak się zastanawiam co to będzie za miesiąc??!! Ale KOCHAM TE JEGO WYGIBASY!!!Cytat:
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Wczoraj nie mogłam zasnąć do około 3 a dziś nie mogę spać. Synek zrobił sobie plac zabaw w brzuchu i po tej zabawie zaczęło mnie tak ssać, że musiałam wstać i zjeść, bo myślałam, ze mi żołądek do kręgosłupa przyrośnie Katrina2000 Udanej zabawy
Edytowane przez Lilotka Czas edycji: 2014-06-28 o 08:39 |
|
|
|
#1462 |
|
Wtajemniczenie
|
mojra, gosiakk, mi dla dziewczynki marzyl się zolty, taki ladny jasniutki słoneczny
dla chłopaka mamy az jedna niebieska rzecz zaloze się, ze rodzinka nas będzie krytykować za to, ale jakos mi średnio pasuje naszego dzieciaczka jak lalę ubierać w same przesłodziaśne landrynkowe ciuszki... mnie tez ostatnio synek podkopuje coraz mocniej ![]() postaram się Was podczytywać dziś dziewczyny, ale wczoraj jakiegoś dola zlapalam - czytałam i jakos nie miałam sily odpisywać...
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Kolory
Wkurza mnie, że jak tylko wchodzi się na dział noworodkowy podzielony jest na róż i niebieski. Lubię wszystkie kolory, ale bez przesady, że nie mam wyboru Szukam rzeczy w różnych kolorach, oczoj@bn@ odpadają no chyba, ze jakieś dodatki np. neonowe skarpetki |
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Ja/dzis o 9 wstalam
a wczoraj z Tz juz kolo 11 spalismy On teraz w pracy a ja leze z Mają i chyba ma tam skakanke w brzuchu hehe Katrina jak ja Ci zazdroszcze . We/wrzesniu mamy weselei bardzo bym chciala isc, ale jak bedzie, niewiadomo ... Ale fakt z tymi kolorami, roz przewaza jesli chodzi o niunie...
|
#1465 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć lasencje
Wczoraj zrobiliśmy mini zakupki i zjedliśmy gooofry na kolacje ![]() Mąż mi zakupił super bluze na zamek, akurat chciałam coś takiego, więc zadowolona jestem. Dzisiaj za to mnie obudził mega ból głowy......ciśnienie poleciało Mnie też wkurza wszędobylski róż, szczególnie ten blady, ale mam sporo ciuszków w innych kolorkach, więc nie narzekam
Edytowane przez CoffeeMonster Czas edycji: 2014-06-28 o 09:56 |
|
|
|
#1466 |
|
Zadomowienie
|
ja w ogole nie jestem fanka rozu dla dziewczynek... rzeczy mam doslownie kilka, jak juz to biale z akcentami, bialo-granatowo-czerwone (uwielbiam
![]() pojechalam wieczorem do szpitala i okazalo sie, ze mam zapalenie pecherza. dostalam antybiotyk i przykaz picia duzej ilosci wody. teraz zaczela mnie bolec piers, ale nie cala, tylko z boku. :/ chyba sie sypie. ma ktos tak?
|
#1467 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla synka też nie chce samych niebieskich, kilka sztuk mam, ale większość biała albo szara. No i się zaczęły wakacje i pogoda zepsuła... A mieliśmy grilla robić
|
||
|
|
|
#1468 |
|
Zadomowienie
|
Bry Mamuśki
![]() Ależ pospałam... Męża w weekend nie ma, to podjęłam kolejną próbę spania z sen-matą... I chyba tej nocy był to strzał w 10 Katrina - udanej zabawy! ![]() PedzacaSkarpeta - faceci teraz muszą znosić nasze jojczenie, nie maja innej opcji ja niestety mogę nie mieć możliwości poszalenia po sklepach i hurtowniach, zostają mi więc internety ale coś się wybierze Gosia - ja już od jakiegoś czasu zaczęłam odczuwać mały dyskomfort przy kopniakach ale i tak za każdym razem jak Młoda zaczyna szaleć, to się uśmiecham Co do kolorów - to tak jak pisałyście, jest mnóstwo kolorów, które pasują dzieciaczkom ja oprócz fioletu chce też celować w koralowy, brzoskwiniowy, ciepły żółty (tak jak OkoPani ), turkusowy, trochę beży i bieli... No i oczywiście wzorki - podobają mi się takie wzorkowe bodziaki, np. w kolorowe serduszka, kwiatuszki itd obawiam się jednak, że tego różu nie uniknę - chociażby w prezencie ktoś na bank kupi coś różowego... ![]() Ja w weekend mogę mniej podczytywać, bo przyjeżdża mój tata i siostra
Asia Bąbelek Edytowane przez Mojra87 Czas edycji: 2014-06-28 o 09:58 |
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Mortisha84
Ja też lubię szarości i brązy i beże. U mnie też nieciekawa pogoda a wczoraj była burza i urwanie chmury. ![]() Mój synuś ma czkawkę własnie |
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Daszna widzisz mowilam pic , pic
to wyplukuje ale sie osiusiasz ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- U nas ciepełko ale maz/weekendowo pracuje buuu ale nastepny wolny to licze na ladna pogode
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

13.12.13
siedzę i przeglądam internety w poszukiwaniu wyprawki
podczytuję Was, oglądam seriale i zamęczam TŻ jojczeniem...

Chyba zagadnę go na najbliższej wizycie czy mogę komunikować w pracy, że jestem maksymalnie do końca lipca
Niech już się zrobi lato na całego to wskoczę w sukienkę i spokój, bo tak to nie mam w co się ubrać, a dzisiaj idziemy do Fikolandu na urodziny Lenki koleżanki i muszę jakoś się ogarnąć...