Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard. - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-03-20, 19:30   #1441
80bda2d0de817600e609efd1f60c446b81a4f54e
Konto usunięte

Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.

Rozmawiałam z nim. Przełamałam się i wysłałam mu mój pierwszy post, miał to by wstęp do rozmowy.
Zaproponował, że skoro on nie jest w stanie mnie uszczęśliwić, to zrobi to ktoś inny, że jak mamy to skończyć, powinniśmy zrobić to teraz.
Nie chcę się tak łatwo poddawać...nie wiem już co robić. W desperacji zaproponowałam, że może powinniśmy odpocząć, nie widywać się przez jakiś czas, poznać kogoś nowego. Może po prostu nie jesteśmy dopasowani w sferze seksualnej. Wściekł się, przeklinał i płakał. Czuję się okropnie winna.
80bda2d0de817600e609efd1f60c446b81a4f54e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-20, 19:39   #1442
201607040950
Konto usunięte

[1=80bda2d0de817600e609efd 1f60c446b81a4f54e;5766467 1]Rozmawiałam z nim. Przełamałam się i wysłałam mu mój pierwszy post, miał to by wstęp do rozmowy.
Zaproponował, że skoro on nie jest w stanie mnie uszczęśliwić, to zrobi to ktoś inny, że jak mamy to skończyć, powinniśmy zrobić to teraz.
Nie chcę się tak łatwo poddawać...nie wiem już co robić. W desperacji zaproponowałam, że może powinniśmy odpocząć, nie widywać się przez jakiś czas, poznać kogoś nowego. Może po prostu nie jesteśmy dopasowani w sferze seksualnej. Wściekł się, przeklinał i płakał. Czuję się okropnie winna.[/QUOTE]
On Cię szantażuje, obrzydliwie. A Ty wpadasz w każdą pułapkę.
Sfera seksualna nie ma nic do rzeczy, bo nigdy jej nie mieliście. Jesteś pewna, że był u tego seksuologa? Jeśli był, to dlaczego raz? I co to za diagnoza ze zmianą prezerwatyw? Dlaczego nie byliście razem? Dlaczego on ma Cię w dupie tak bardzo?

I czy - z ręką na sercu - naprawdę w to wierzysz:
Cytat:
Nie mam mu nic do zarzucenia. Jest wspaniały, troszczy się o mnie, dba o mnie, jest dżentelmenem, wspaniałym przyjacielem. Kocham go. Jest typem faceta, które teraz już odchodzi do lamusa. Jest porządny i dam sobie rękę uciąć, że wiele kobiet marzy o tym, żeby ich mężczyźni tak je traktowali.
?

W którym miejscu on taki wspaniały? Gdzie jego troska? Dlaczego Twoja wizja gentlemana dopuszcza manipulowanie Tobą, wrzaski, przekleństwa, kłótnie i inne chamskie numery?!
Wspaniały przyjaciel i typ faceta, który traktuje Cię tak, że "wiele kobiet" by o tym marzyło? Szarmancki ja Cal z "Titanica"?
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-20, 19:52   #1443
80bda2d0de817600e609efd1f60c446b81a4f54e
Konto usunięte

Nie był u seksuologa...był u zwykłego lekarza rodzinnego...

Na pytanie czemu nie byliśmy razem, nie potrafię odpowiedzieć. Pewnie jest w tym wiele mojej winy. Powinnam znaleźć seksuologa, jakiegokolwiek lekarza, ogarnąć termin wizyty, kolokwialnie "truć dupę" mojemu facetowi, ale prawda jest taka, że nie da się pamiętać o wszystkim. Napomknęłam o tym kilka razy, temat minąłi chyba tyle.

Wiem, że bardzo mnie kocha, widać to w jego spojrzeniu, w tym jak mnie traktuje, był po prostu zdenerwowany, to wszystko, nie da się ukryć, że mamy obydwoje waleczne temperamenty.
Zazwyczaj zachowuje się bez zarzutu, tylko w takich właśnie sytuacjach kryzysowych emocje biorą nad nim górę.
80bda2d0de817600e609efd1f60c446b81a4f54e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-20, 20:34   #1444
201607040950
Konto usunięte

[1=80bda2d0de817600e609efd 1f60c446b81a4f54e;5766595 1]Nie był u seksuologa...był u zwykłego lekarza rodzinnego...[/QUOTE]
Dziewczyno, on NIGDZIE nie był.
Żaden lekarz by na długotrwałe problemy z potencją zmiany prezerwatyw nie zalecał, bo najpierw trzeba postawić diagnozę. Lekarz rodzinny nie zajmuje się doradztwem seksuologicznym.
Chyba, że był z grypą a przy okazji wspomniał, że coś tam... coś tam... czasem... dwa razy... mu się zdarzyło... że wzwód szybko minął... bla, bla, bla - a że rodzinni mają urwanie głowy, to nikogo na siłę nie diagnozują ani nie wypisują skierowań jak ktoś ich bardzo nie chce i nie informuje o symptomach.
On NIE BYŁ U LEKARZA. Jeśli kilka razy ujrzałaś wzwód, to zapewne dlatego, że nażarł się jakiegoś syfu na potencję z niewiadomego źródła, a po których może się kwalifikować na listę oczekujących na przeszczep wątroby. Problem jaki był, taki nadal jest. A on nie chce go rozwiązać.
NIE CHCE.
Gdyby chciał, to by poszedł do lekarza. Impotencja może się zdarzyć każdemu, ale nie każdy zmienia się przez to w skończonego gnoja.
[1=80bda2d0de817600e609efd 1f60c446b81a4f54e;5766595 1]
Na pytanie czemu nie byliśmy razem, nie potrafię odpowiedzieć. Pewnie jest w tym wiele mojej winy. Powinnam znaleźć seksuologa, jakiegokolwiek lekarza, ogarnąć termin wizyty, kolokwialnie "truć dupę" mojemu facetowi, ale prawda jest taka, że nie da się pamiętać o wszystkim. Napomknęłam o tym kilka razy, temat minąłi chyba tyle.[/QUOTE]
Oczywiście, że powinnaś. Znaleźć lekarza, umówić wizytę, zaprowadzić dziecko do lekarza, dać cukierka na zachętę a po wszystkim zabrać na lody w nagrodę za to, że było takie dzielne. Potem powinnaś pilnować zaleceń lekarza - Ty, jako matka, bo dziecko przecież samo tego wszystkiego nie ogarnie. I nie opowiadaj, że nie da się pamiętać o wszystkim. Matka musi pamiętać o wszystkim. Zwłaszcza samotna matka.

Bo chyba nie chcesz powiedzieć, że obwiniasz się o niedostateczne zaangażowanie w niańczenie dorosłego faceta, który z traktowaniem Cię jak nic nie ma ani większego problemu.
[1=80bda2d0de817600e609efd 1f60c446b81a4f54e;5766595 1]
Wiem, że bardzo mnie kocha, widać to w jego spojrzeniu, w tym jak mnie traktuje, był po prostu zdenerwowany, to wszystko, nie da się ukryć, że mamy obydwoje waleczne temperamenty.
Zazwyczaj zachowuje się bez zarzutu, tylko w takich właśnie sytuacjach kryzysowych emocje biorą nad nim górę.
[/QUOTE]
Nie wiesz. Życzysz sobie tego, wmawiasz to sobie.
W najlepszym wypadku taka jego "miłość" gówno warta.

W "spojrzeniu" to widać miłość bohaterów harlequinów. W życiu to się objawia słowami, czynami i chęciami (czyli u niego odpowiednio: kłamstwo o lekarzu, szantażowanie Cię i wpędzanie w poczucie winy & oczekiwanie, że będziesz udawać, że wszystko w porządku).
Traktuje Cię źle. Bardzo źle.
Ojejojoj, serce się kraje. Był zdenerwowany. Raz. A jakie masz wytłumaczenie na dwieście pozostałych razów?
On jest zakompleksionym, zakłamanym manipulantem, który woli terroryzować otoczenie, zmuszając do udawania, że problemu nie ma, zamiast go rozwiązać i w ogóle nie dba o Ciebie. Ty masz zerowe poczucie własnej wartości, lubisz cierpieć i rodzicielstwo Ci się ze związkiem pomyliło.
To cudownie, że zachowuje się dobrze dopóty, dopóki nie ma żadnego problemu, a rani Cię, olewa, ma w dupie i gra sobie na Twoich emocjach za każdym razem, kiedy pojawia się problem - bo denerwuje się, biedaczek. I w dwa lata udoskonalił metody sprowadzania Cię do parteru.

Przestań słuchać zachwytów mamy. ŻADNA kobieta by sobie takiego dziada na partnera nie wybrała i żadna by Ci go nie zazdrościła wiedząc, jak Cię traktuje. Żadna!
Nie widzisz tego, bo jesteś zbyt udręczona, tylko dlatego.
Zarejestrowanie się do lekarza razem z dojazdami i wizytą trwałoby kilka godzin. Kilka godzin vs. Twoja samoocena, depresja, nerwy i seksualność. On wolał poświęcić Ciebie niż kilka swoich godzin. Woli cierpieć (bo trudno zakładać, że go to nie dotyka) i wyładowywać się na Tobie, patrzeć jak Ty się wykańczasz nerwowo niż rozwiązać problem. To jest niemożliwe, żeby to się objawiało TYLKO w tej jednej kwestii w ten sposób. On taki jest, okropny.

Stary 2016-03-21, 01:06   #1445
201607040950
Konto usunięte

Kahoko, mogłabyś mi wyjaśnić jedną rzecz - bo pęcznieję z ciekawości i niebawem pęknę.

W temacie wrażliwego artysty trollica napisała, że "super atmosfera w łóżku i w ogóle cacy" nie miałaby znaczenia wobec zbyt małego penisa partnera i że to by dla niej podstawa do rozstania była.
Wrażliwy artysta zdziwił się, że w obliczu "super atmosfery i w ogóle cacy" oraz więzi między dwiema osobami rozmiar miałby znaczenie dyskwalifikujące.
A Ty mu na to, że masz wrażenie, że nie wie o czym pisze, bo dopasowanie w łóżku jest SZALENIE ważne. Mimo, że w kontekście fantazji trollicy "wszystko cacy i atmosfera super, ino f*ut za mały".
Jak to się ma do Twoich wypowiedzi tutaj i zapewniania, że dobrze wymasowany odbyt i wysoka sprawność w seksie oralnym jest w stanie zdziałać cokolwiek satysfakcjonującego w starciu z wielką pałą?
Stary 2016-03-21, 02:08   #1446
_Jinx_
Rozeznanie

Gdzie najlepiej zacząć szukać przyczyny zaniknięcia libido i utraty zainteresowania płcią przeciwną? Ginekolog? Seksuolog? Badania hormonów? Wszystko na raz? Można zrobić coś jeszcze?
_Jinx_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-21, 02:15   #1447
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Jinx_ Pokaż wiadomość
Gdzie najlepiej zacząć szukać przyczyny zaniknięcia libido i utraty zainteresowania płcią przeciwną? Ginekolog? Seksuolog? Badania hormonów? Wszystko na raz? Można zrobić coś jeszcze?
Jest jeszcze psychika.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-21, 02:49   #1448
_Jinx_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Jest jeszcze psychika.
Pod tym względem myślałam o seksuologu.

Cholera wie, czy nie zrobiłam się stara i wybredna, czy mizantropia mnie nie zeżarła, czy nie naczytałam się za dużo wizażanków na Intymnym.

Jak byłam zakochana lub zauroczona - libido było nawet bardzo wysokie. Jakiś czas temu wpadłam w stan, kiedy libido miałam, ale nie miałam o kim fantazjować. Masturbacja kończyła się fiaskiem, bo bez tego nie potrafiłam wejść na odpowiedni poziom podniecenia. Od kilku miesięcy czuję się jak dziecko - bez potrzeby seksu i bez zainteresowania płcią przeciwną.
Stary 2016-03-21, 07:59   #1449
stewardesa
BAN stały

Nostawel, dlaczego pousuwałaś posty ze swojego wątku?

Adeedra, jak Ty to robisz, że masz zawsze avatar maksymalnej wielkości? Przerabiasz zdjęcie? Mnie się chyba tylko z jednym tak udało, prawie zawsze są małe, bardziej rozmazane, chociaż oryginalne zdjęcie jest idealne. Inna sprawa, że tego akurat zdjęcia nie mogę znaleźć w dobrej jakości.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-21, 10:43   #1450
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Adeedra, jak Ty to robisz, że masz zawsze avatar maksymalnej wielkości? Przerabiasz zdjęcie? Mnie się chyba tylko z jednym tak udało, prawie zawsze są małe, bardziej rozmazane, chociaż oryginalne zdjęcie jest idealne. Inna sprawa, że tego akurat zdjęcia nie mogę znaleźć w dobrej jakości.
Wycinam ze zdjęcia kwadracik 100x100. Wcześniej szukam takiego, którego nie trzeba bardzo zmniejszać, żeby się nie rozmazywało przy zmniejszaniu.
Stary 2016-03-21, 14:21   #1451
kahoko hino
Zakorzenienie

Nostawel, facet do odstrzału. nie dlatego, że mu nie staje - dlatego, że nic nie robi, nie wykazuje chęci zmiany i nigdy nie widzi faktycznej winy w sobie. brak tej erekcji to jedno, i fakt, powoduje frustrację. ale on nie chciał z tym nic zrobić, nigdy nie wykazał inicjatywy, by rozwiązać problem, a od Ciebie oczekuje, żebyś zawsze majtki przez głowę zdejmowała. i jeśli jesteś w związku dlatego, że ew. zerwanie spowodowałoby, że mamie się świat zawali, to przeczytaj to zdanie raz jeszcze i się zastanów.

Cytat:
Kahoko, mogłabyś mi wyjaśnić jedną rzecz - bo pęcznieję z ciekawości i niebawem pęknę.

W temacie wrażliwego artysty trollica napisała, że "super atmosfera w łóżku i w ogóle cacy" nie miałaby znaczenia wobec zbyt małego penisa partnera i że to by dla niej podstawa do rozstania była.
Wrażliwy artysta zdziwił się, że w obliczu "super atmosfery i w ogóle cacy" oraz więzi między dwiema osobami rozmiar miałby znaczenie dyskwalifikujące.
A Ty mu na to, że masz wrażenie, że nie wie o czym pisze, bo dopasowanie w łóżku jest SZALENIE ważne. Mimo, że w kontekście fantazji trollicy "wszystko cacy i atmosfera super, ino f*ut za mały".
Jak to się ma do Twoich wypowiedzi tutaj i zapewniania, że dobrze wymasowany odbyt i wysoka sprawność w seksie oralnym jest w stanie zdziałać cokolwiek satysfakcjonującego w starciu z wielką pałą?
Cytat:
Napisane przez kazurro
Cytat:
Napisane przez Carmela
Aaaa i dla Twojej wiadomości, to tak, kobiety miewają upodobania w kwestii rozmiaru penisa, jak dla mnie to mogłaby być super atmosfera w łóżku i w ogóle cacy, ale jeśli penis byłby za mały, to brakowałoby mi tego. Tak, dla mnie rozmiar ma znaczenie, jak zresztą ogólnie cały wygląd.
Carmela - ktoś miałby za mały penis i c o, powiedziałabyś "koniec z nami"? Do tego zanim się go ujrzy w pełnej krasie, to pozna się na tyle drugą osobę, że rozmiar organu niedoskonałości (humor) naprawdę byłby sprawą czwartorzędną.
tak to się ma, że Carmela ma z założenia wymóg wielkich pał. i jeśli wszystko cacy ino fiut za mały, to jednak nie wszystko cacy - więc mamy niedopasowanie. a nasz nowy wizażanek twierdzi, że jak opływasz w miłość i wanilię, to nic nie ma znaczenia, bo przecież jest love. więc mu powiedziałam, że samo love, muza i wzniesienia dusz nie wystarczą w seksie, trzeba się dopasować.

Cytat:
gdzie? w głowie. badania krwi i hormonów zawsze dobrze zrobić, ale w większości jest to problem emocjonalny.
Cytat:
Pod tym względem myślałam o seksuologu.

Cholera wie, czy nie zrobiłam się stara i wybredna, czy mizantropia mnie nie zeżarła, czy nie naczytałam się za dużo wizażanków na Intymnym.

Jak byłam zakochana lub zauroczona - libido było nawet bardzo wysokie. Jakiś czas temu wpadłam w stan, kiedy libido miałam, ale nie miałam o kim fantazjować. Masturbacja kończyła się fiaskiem, bo bez tego nie potrafiłam wejść na odpowiedni poziom podniecenia. Od kilku miesięcy czuję się jak dziecko - bez potrzeby seksu i bez zainteresowania płcią przeciwną.
a kiedy ostatnio współżyłaś? moja przyjaciółka się zawsze śmiała, że po trzech miesiącach się zasklepia mówiła mi to, gdy mi facet wyjechał z kraju i chodziłam po ścianach. może u Ciebie jest podobnie, że z braku laku libido po prostu ucichło?
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-21, 15:03   #1452
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
tak to się ma, że Carmela ma z założenia wymóg wielkich pał. i jeśli wszystko cacy ino fiut za mały, to jednak nie wszystko cacy - więc mamy niedopasowanie.
Ale zgodziłaś się z komentarzem Skazanej:
Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
zostawienie faceta z powodu małego penisa i braku spełnienia - rozumiem. frustracja seksualna to przykra sprawa. zostawienie faceta z małym penisem, ale udanym życiem seksualnym - nie penis jest powodem rozstania.
Cytat:
a nasz nowy wizażanek twierdzi, że jak opływasz w miłość i wanilię, to nic nie ma znaczenia, bo przecież jest love. więc mu powiedziałam, że samo love, muza i wzniesienia dusz nie wystarczą w seksie, trzeba się dopasować.
Też twierdzę, że wystarczy love i żadne peany na cześć wielkich pał, dyskryminujące "małe" mnie nie przekonują. Niedopasowanie seksualne również.
Stary 2016-03-21, 15:09   #1453
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
tak to się ma, że Carmela ma z założenia wymóg wielkich pał. i jeśli wszystko cacy ino fiut za mały, to jednak nie wszystko cacy - więc mamy niedopasowanie. a nasz nowy wizażanek twierdzi, że jak opływasz w miłość i wanilię, to nic nie ma znaczenia, bo przecież jest love. więc mu powiedziałam, że samo love, muza i wzniesienia dusz nie wystarczą w seksie, trzeba się dopasować.
Jak to taki podstawowy i niepomijalny warunek to jakim cudem mogłoby dojść do tego, że atmosfera w łóżku byłaby super i wszystko byłoby cacy?

Nie przekonuje mnie wizja w której ląduję z kimś w łóżku napalona, wszystko super, po czym nagle dowiaduję się, że gość (nie spełnia moich abstrakcyjnych oczekiwań, które powinnam porzucić, bo nikt nie jest idealny, a alzheimer nie śpi) i jednak nie jestem napalona, nic nie super i w ogóle siara.
Poleciałabym na tomografię i kazała guza w mózgu szukać po czymś takim.

Równie dobrze można stwierdzić, że osoba, twierdząca, że wszystko cacy, kiedy nic nie jest cacy nie wie ani czego chce, ani w czym tkwi przyczyna niecacyniości.
Cytat:
nasz nowy wizażanek twierdzi, że jak opływasz w miłość i wanilię, to nic nie ma znaczenia, bo przecież jest love. więc mu powiedziałam, że samo love, muza i wzniesienia dusz nie wystarczą w seksie, trzeba się dopasować.
Nie czaję jak można się w kimś zakochać i tak kosmicznie pomylić co do siły libido i upodobań, żeby z tego lovebreaker wyszedł.
Chyba, że ta miłość metodą "na Kreweta":
1. ooo, laska/facet.
2. ładny/ładna
3. bierę
4.

Jak love, muza i dusz pagórki to za mało, żeby się zorientować, czy Romeo lubi muskać kolanko ukochanej przez spódnicę za kolano, czy podwieszanie na hakach, to ta osoba nie tylko do związków żadnych się nie nadaje, ale i nie powinna być pozostawiana bez nadzoru w pobliżu kontaktów elektrycznych.

I to wszystko wyraziłaś tymi słowami:
Cytat:
kiedy ostatni raz uprawiałeś seks? bo mam wrażenie, że nie wiesz, o czym piszesz. niezależnie, czy seks uprawia się dla przyjemności, czy z miłości, to dopasowanie w łóżku jest szalenie ważne.
Stary 2016-03-21, 16:11   #1454
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Ale zgodziłaś się z komentarzem Skazanej:Też twierdzę, że wystarczy love i żadne peany na cześć wielkich pał, dyskryminujące "małe" mnie nie przekonują. Niedopasowanie seksualne również.
ja nie twierdzę, że małe gorsze. ja twierdzę, że jak dla którejś mały = gorszy z założenia, to ciężko ją będzie przekonać, że jest inaczej. jak nienawidzisz minetki, a facet chce Ci ją robić, bo to go podnieca, to to też jest niedopasowanie.
Cytat:
Jak to taki podstawowy i niepomijalny warunek to jakim cudem mogłoby dojść do tego, że atmosfera w łóżku byłaby super i wszystko byłoby cacy?
to jest tak samo, jak nowe konto, wątas 'jest ideanym partnerem' nie traktuję tego poważnie.
Cytat:
Nie przekonuje mnie wizja w której ląduję z kimś w łóżku napalona, wszystko super, po czym nagle dowiaduję się, że gość (nie spełnia moich abstrakcyjnych oczekiwań, które powinnam porzucić, bo nikt nie jest idealny, a alzheimer nie śpi) i jednak nie jestem napalona, nic nie super i w ogóle siara.
Poleciałabym na tomografię i kazała guza w mózgu szukać po czymś takim.
Ty tak. ja pewnie też. bo z założenia jak mam ochotę na seks, to go uprawiam i nie oceniam po wyglądzie. ale są takie, które tak robią, bo dla nich jest to bardzo ważne. są laski, które jak zobaczą małego penisa / wygolone łono u faceta/ włosy na pośladkach, to powiedzą coś o mleku na ogniu i dadzą nogę. mało to facetów tak zrobiło na widok bobra?
Cytat:
Równie dobrze można stwierdzić, że osoba, twierdząca, że wszystko cacy, kiedy nic nie jest cacy nie wie ani czego chce, ani w czym tkwi przyczyna niecacyniości.
dokładnie tak.
Cytat:
Nie czaję jak można się w kimś zakochać i tak kosmicznie pomylić co do siły libido i upodobań, żeby z tego lovebreaker wyszedł.
Chyba, że ta miłość metodą "na Kreweta":
1. ooo, laska/facet.
2. ładny/ładna
3. bierę
4.

Jak love, muza i dusz pagórki to za mało, żeby się zorientować, czy Romeo lubi muskać kolanko ukochanej przez spódnicę za kolano, czy podwieszanie na hakach, to ta osoba nie tylko do związków żadnych się nie nadaje, ale i nie powinna być pozostawiana bez nadzoru w pobliżu kontaktów elektrycznych.
Ty chyba dawno wizażu nie czytałaś, jeśli myślisz, że ten model nie jest powszechny. przecież on tam o muzie, inspiracji i o tym, żeby ona go zmieniała pisał.
Cytat:
I to wszystko wyraziłaś tymi słowami:

tak mi się napisało, czego chcesz.
Stary 2016-03-21, 16:42   #1455
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
ja nie twierdzę, że małe gorsze. ja twierdzę, że jak dla którejś mały = gorszy z założenia, to ciężko ją będzie przekonać, że jest inaczej. jak nienawidzisz minetki, a facet chce Ci ją robić, bo to go podnieca, to to też jest niedopasowanie.
Taa. Ale tam nie było mowy o sytuacji w której ląduje się w łóżku z jakimś gościem, bo się ruchać chciało. Tam była mowa o już obecnej miłości, którą szlag trafia ot tak, na sam widok, bez sprawdzania.

Jeśli takie przekonanie wynika z nie-wiadomo-czego, to i tu można by zasugerować terapię.
Cytat:
to jest tak samo, jak nowe konto, wątas 'jest ideanym partnerem' nie traktuję tego poważnie.
Nie traktujesz poważnie = zajmujesz inne stanowisko niż w tematach, które wyglądają realniej?
Cytat:
Ty tak. ja pewnie też. bo z założenia jak mam ochotę na seks, to go uprawiam i nie oceniam po wyglądzie.
A to co to? Skrót myślowy jak stąd do Melbourne?
Cytat:
ale są takie, które tak robią, bo dla nich jest to bardzo ważne. są laski, które jak zobaczą małego penisa / wygolone łono u faceta/ włosy na pośladkach, to powiedzą coś o mleku na ogniu i dadzą nogę. mało to facetów tak zrobiło na widok bobra?
Zakochane laski masowo spierniczają na widok włosów na pośladkach i małych penisów?
Cytat:
Ty chyba dawno wizażu nie czytałaś, jeśli myślisz, że ten model nie jest powszechny.
Owszem, na niewiele nowych tematów wchodzę ostatnio. Acz pamiętam. Tylko, że nie uważam tego za okoliczność łagodzącą.
Cytat:
przecież on tam o muzie, inspiracji i o tym, żeby ona go zmieniała pisał.
Ano pisał.
A jakby laska pisała, że jej się marzy całodobowa relacja pan-niewolnica to też by jej wizaż tłumaczył, że powinna sama siebie najpierw ogarnąć, bo inaczej nic z tego nie będzie? Był taki temat?
Cytat:
tak mi się napisało, czego chcesz.
https://www.youtube.com/watch?v=G6D1YI-41ao

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-21, 17:23   #1456
_Jinx_
Rozeznanie

Cytat:
gdzie? w głowie. badania krwi i hormonów zawsze dobrze zrobić, ale w większości jest to problem emocjonalny.

a kiedy ostatnio współżyłaś? moja przyjaciółka się zawsze śmiała, że po trzech miesiącach się zasklepia mówiła mi to, gdy mi facet wyjechał z kraju i chodziłam po ścianach. może u Ciebie jest podobnie, że z braku laku libido po prostu ucichło?
W czerwcu ubiegłego roku. Nieudolna próba odgrzania relacji z byłym w szczególnie niesprzyjających okolicznościach - kilka miesięcy wcześniej niespodziewanie zmarł mój ojciec i spadło mi na głowę wiele problemów, odpowiedzialność za jego firmę, pracowników i utrzymanie rodziny.

Tylko że teraz już to wszystko ogarnęłam. Trochę jaja mi przez ten czas urosły - może ta obojętność ma coś wspólnego z obojnactwem Nie mam jakiejś głębokiej, skomplikowanej psychiki, by tam się coś od razu miało dziać, ale znalazłam w najbliższym mieście dwóch polecanych seksuologów - psycholożkę z długą listą dyplomów i faceta psychiatrę z długą listą pozytywnych opinii. Zacznę od niej, nie zaszkodzi spróbować.
Stary 2016-03-21, 20:39   #1457
stewardesa
BAN stały

Cytat:
W czerwcu ubiegłego roku.
Zaraz się zacznie "Ile?! Jaaaaaak tak można, jaaaaa bym tak nie mogła."
Cytat:
A Tobie to w ogóle przeszkadza?
Stary 2016-03-21, 21:49   #1458
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Że też człowiek jest w stanie przegapić tak smakowite kąski.
Chodzenie po ścianach = cichnące libido.
Yoo.

Zaczynam poważnie rozważać dodawanie czegoś o masowaniu mych bujnych, całkiem jeszcze jędrnych, alabastrowych piersi w każdym poście.
Stary 2016-03-21, 22:02   #1459
_Jinx_
Rozeznanie

Cytat:
A Tobie to w ogóle przeszkadza?
Mam 28 lat i durne/nie durne poczucie, że za jakieś 5-10 lat przestanę się podobać sobie i większości mężczyzn. Że prześpię najlepszy czas. Jasne, jako 40- 50-latka też będę mogła uprawiać seks, ale to już nie będzie ta jakość.

Poza tym lubię emocje, lubię pożądanie. To całkiem ciekawa "siła napędowa".

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-21, 22:05   #1460
frida99
Raczkowanie

Wim, że za tymi pokrótce przedstawionymi sytuacjami kryją się ludzkie tragedie, ale z dalszej perspektywy mi wygląda na to, że uratowanie tego związku i stworzenie z niego one and only forever będzie bardzo trudne. Ja bym się z tego zabierała.
Nostawel, jakie opcje rozważasz? ratowania tego czy raczej rozstania?

Chyba lepiej żeby mamie swiat się teraz zawalił a nie połtora roku po Waszym ślubie.
frida99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-21, 22:25   #1461
stewardesa
BAN stały

Cytat:

Zaczynam poważnie rozważać dodawanie czegoś o masowaniu mych bujnych, całkiem jeszcze jędrnych, alabastrowych piersi w każdym poście.
Ja dalej chciałabym znaleźć męskie forum i odpowiednik Intymnego oraz Seksa i w każdym poście przypominać, że rozmiar nie ma znaczenia i naprawdę jest mnóstwo kobiet ubóstwiających małe, chociaż żadnych nie znam, no i ja osobiście wolę >20cm, moje koleżanki też I że sorry, teraz dobra masa + rzeźba, obowiązkowo z kratką to standard. I na pewno są dziewczyny, które lubią hehe kurdupli, ale dla mnie <185cm to nie facet I musi mieć zarost, chociaż hmm zarost może być niechlujny i drapać, ale bez zarostu to jakoś tak niemęsko No i 1h seks to chyba jakiś żart jest (wiem, zaraz przeczytam, że 1h to minimum).

---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ----------

Cytat:
Mam 28 lat i durne/nie durne poczucie, że za jakieś 5-10 lat przestanę się podobać sobie i większości mężczyzn. Że prześpię najlepszy czas. Jasne, jako 40- 50-latka też będę mogła uprawiać seks, ale to już nie będzie ta jakość.

Poza tym lubię emocje, lubię pożądanie. To całkiem ciekawa "siła napędowa".
Ale masz teraz z kim w ogóle? Bo z tego, co piszesz, to jak jesteś zakochana, to czujesz pożądanie i po prostu potrzebujesz jakiegoś obiektu. Więc to kwestia poznania kogoś.
Stary 2016-03-21, 22:44   #1462
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Ja dalej chciałabym znaleźć męskie forum i odpowiednik Intymnego oraz Seksa i w każdym poście przypominać, że rozmiar nie ma znaczenia i naprawdę jest mnóstwo kobiet ubóstwiających małe, chociaż żadnych nie znam, no i ja osobiście wolę >20cm, moje koleżanki też I że sorry, teraz dobra masa + rzeźba, obowiązkowo z kratką to standard. I na pewno są dziewczyny, które lubią hehe kurdupli, ale dla mnie <185cm to nie facet I musi mieć zarost, chociaż hmm zarost może być niechlujny i drapać, ale bez zarostu to jakoś tak niemęsko No i 1h seks to chyba jakiś żart jest (wiem, zaraz przeczytam, że 1h to minimum).
Takie rozkosze to chyba tylko w ich piekle. Nawet jakby się forum znalazło, to po paru postach by za to banowali .
Cytat:
No i 1h seks to chyba jakiś żart jest (wiem, zaraz przeczytam, że 1h to minimum).

2
Cytat:
Ale masz teraz z kim w ogóle? Bo z tego, co piszesz, to jak jesteś zakochana, to czujesz pożądanie i po prostu potrzebujesz jakiegoś obiektu. Więc to kwestia poznania kogoś.
Bym nie chciała być niegrzeczna, ale to śmierdzi kwestią planu farmakologicznego lub terapeutycznego przekonania siebie, że odrzut niespełniający oczekiwań i nie działający na zmysły jest jednak wart bzykania, a przynajmniej fantazjowania o nim.
Stary 2016-03-21, 23:04   #1463
stewardesa
BAN stały

Cytat:
2
Bo to nie Ty jesteś od podchwytywania takich tematów.
Cytat:
Bym nie chciała być niegrzeczna, ale to śmierdzi kwestią planu farmakologicznego lub terapeutycznego przekonania siebie, że odrzut niespełniający oczekiwań i nie działający na zmysły jest jednak wart bzykania, a przynajmniej fantazjowania o nim.
Brak libido nie jest tu problemem, o ile w ogóle jest.
Stary 2016-03-21, 23:24   #1464
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Bo to nie Ty jesteś od podchwytywania takich tematów.
Pluję sobie w brodę, że nie podchwyciłam tematu o uwodzeniu 40-latka.
Dziewczyny się naprodukowały, natłumaczyły i dowiedziały, że są żałosne, chłopa nie majo - a co za tym idzie także i autorytet zerowy.

A Zev mi nie wierzy, że tu się autorytet mierzy długością penisa partnera. Ta, która dostarczy dowodów na to, że dysponuje ugandą, będzie poważana w każdym temacie na Intymnym.
Cytat:
Może przedawkowanie...
Cytat:
Stary 2016-03-22, 06:35   #1465
stewardesa
BAN stały

Cytat:
[COLOR=Silver]Pluję sobie w brodę, że nie podchwyciłam tematu o uwodzeniu 40-latka.
Ja sobie pluję, że nie podchwyciłam tematu o wspólnym decydowaniu z partnerem o swojej ciąży w kontekście "urodzić czy usunąć" z partnerem, który oczywiście ma identyczne podejście. Na pewno bym coś przeczytała o kompromisie i że jak się pyta o zdanie w kwestii, w której już się podjęło decyzję to to się nazywa liczeniem się z czyimś zdaniem i heloł, polecam i w ogóle w jakim słowniku to jest kłamstwo, chyba w moim. Egoistka.
Stary 2016-03-22, 10:02   #1466
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Taa. Ale tam nie było mowy o sytuacji w której ląduje się w łóżku z jakimś gościem, bo się ruchać chciało. Tam była mowa o już obecnej miłości, którą szlag trafia ot tak, na sam widok, bez sprawdzania.

Jeśli takie przekonanie wynika z nie-wiadomo-czego, to i tu można by zasugerować terapię.
to z terapią się nie wyklucza. laska ma fetysz i musi być tak a nie inaczej (z tym na terapię). idzie z gościem do łóżka, zakochana, rozanielona, a tam brak ugandy - i dla niej to jest turn down. może tak być. jest to niedopasowanie - fakt, zaliczające się conajmniej na kozetkę, ale niedopasowanie.
Cytat:
Nie traktujesz poważnie = zajmujesz inne stanowisko niż w tematach, które wyglądają realniej?
nie. zawsze twierdziłam i twierdzę, że dopasowanie jest kluczowe. a to, czy wymogi wynikają z upodobań, czy traum i chorych wyobrażeń - to inna sprawa.
Cytat:
A to co to? Skrót myślowy jak stąd do Melbourne?
jak dla Ciebie to Melbourne to...
Cytat:
Zakochane laski masowo spierniczają na widok włosów na pośladkach i małych penisów?
w przedziale wiekowym autora - owszem.
Cytat:
Owszem, na niewiele nowych tematów wchodzę ostatnio. Acz pamiętam. Tylko, że nie uważam tego za okoliczność łagodzącą.
nie chodzi o łagodzenie, a o realistyczne spojrzenie na świat.
Cytat:
Ano pisał.
A jakby laska pisała, że jej się marzy całodobowa relacja pan-niewolnica to też by jej wizaż tłumaczył, że powinna sama siebie najpierw ogarnąć, bo inaczej nic z tego nie będzie? Był taki temat?
byłoby z 5 stron o bluszczach i braku figury ojca. czy był nie wiem, moja kartoteka ostatnio kuleje.

Cytat:
W czerwcu ubiegłego roku. Nieudolna próba odgrzania relacji z byłym w szczególnie niesprzyjających okolicznościach - kilka miesięcy wcześniej niespodziewanie zmarł mój ojciec i spadło mi na głowę wiele problemów, odpowiedzialność za jego firmę, pracowników i utrzymanie rodziny.

Tylko że teraz już to wszystko ogarnęłam. Trochę jaja mi przez ten czas urosły - może ta obojętność ma coś wspólnego z obojnactwem Nie mam jakiejś głębokiej, skomplikowanej psychiki, by tam się coś od razu miało dziać, ale znalazłam w najbliższym mieście dwóch polecanych seksuologów - psycholożkę z długą listą dyplomów i faceta psychiatrę z długą listą pozytywnych opinii. Zacznę od niej, nie zaszkodzi spróbować.
każdy ma ale fajnie, że znalazłaś kogoś, mam nadzieję, że spotkania będą owocne.

Cytat:
Że też człowiek jest w stanie przegapić tak smakowite kąski.
Chodzenie po ścianach = cichnące libido.
Yoo.

ojeeesssuuuu. najpierw po ścianach, a potem zasklepienie = cichnące libido.

Cytat:
bardzo durne przekonanie. nad tym warto popracować. chcesz 'nazbierać' dobrego seksu na zapas, nic dziwnego, że ciało odmawia posłuszeństwa takim głupim pomysłom i wyłącza chęć uprawiania seksu.

Cytat:
bardziej jest symptomem czegoś głębszego.
Stary 2016-03-22, 11:08   #1467
stewardesa
BAN stały

Cytat:
A Zev mi nie wierzy, że tu się autorytet mierzy długością penisa partnera. Ta, która dostarczy dowodów na to, że dysponuje ugandą, będzie poważana w każdym temacie na Intymnym.
Raczej żyć w tym przekonaniu. Dostarczanie dowodów = jak najczęstsze wspominanie?

Borze, co sobie trzeba w głowie uroić, żeby brać poważnie i jeszcze do serca takie posty ewidentnie mające na celu wpędzenie w kompleksy. To nawet przebija "ciekawa jestem, jakby mnie wybredny G. ocenił"
Cytat:
Tak to zrozumiałam.
Cytat:
bardziej jest symptomem czegoś głębszego.
No właśnie, myślisz, że seksuolog jest dobrym pomysłem?
Stary 2016-03-22, 11:14   #1468
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, myślisz, że seksuolog jest dobrym pomysłem?
moim zdaniem pójście do specjalisty nigdy nie jest złym pomysłem, bo oznacza chęć i chociaż częściową gotowość na zmianę. zależy, na jakiego seksuologa trafi, ale myślę, że jak padnie hasło 'chcę teraz uprawiać seks, bo potem będzie trudno i nie będzie tak fajnie', to seksuolog temat pociągnie i zacznie przepracowywać.
Stary 2016-03-22, 11:36   #1469
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
to z terapią się nie wyklucza. laska ma fetysz i musi być tak a nie inaczej (z tym na terapię). idzie z gościem do łóżka, zakochana, rozanielona, a tam brak ugandy - i dla niej to jest turn down. może tak być. jest to niedopasowanie - fakt, zaliczające się conajmniej na kozetkę, ale niedopasowanie.
Ta. Tylko słowo "niedopasowanie" pojawia się prawie wyłącznie w kontekście seksualnym, podczas gdy to adekwatne praktycznie w kontekście wszystkich i wszystkiego.
Cytat:
nie. zawsze twierdziłam i twierdzę, że dopasowanie jest kluczowe. a to, czy wymogi wynikają z upodobań, czy traum i chorych wyobrażeń - to inna sprawa.
Kluczowa.
Cytat:
jak dla Ciebie to Melbourne to...
To znaczy, że daleko mam.
Cytat:
w przedziale wiekowym autora - owszem.
Już sprecyzował, że milfy mu się marzą.
Cytat:
nie chodzi o łagodzenie, a o realistyczne spojrzenie na świat.
To realistyczne spojrzenie to to samo co "większość ludzi wokół mnie jest nieszczęśliwa, ja też powinienem" & "70% sąsiadów na klatce to alkoholicy, ja też sobie golnę".
Cytat:
każdy ma ale fajnie, że znalazłaś kogoś, mam nadzieję, że spotkania będą owocne.
A to to z czego wywnioskowałaś?
Cytat:
To się kłóci z wcześniejszymi zeznaniami, w których twierdziłaś, że jak wyjeżdżał, to poszukiwałaś bolców.
Cytat:
bardzo durne przekonanie. nad tym warto popracować. chcesz 'nazbierać' dobrego seksu na zapas, nic dziwnego, że ciało odmawia posłuszeństwa takim głupim pomysłom
Na moment tuż przed zaśnięciem poczułam się prawie jak Zev...

Edytowane przez 201607040950
Czas edycji: 2016-03-22 o 12:20 Powód: niedomknięty kłot
Stary 2016-03-22, 12:04   #1470
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Ta. Tylko słowo "niedopasowanie" pojawia się prawie wyłącznie w kontekście seksualnym, podczas gdy to adekwatne praktycznie w kontekście wszystkich i wszystkiego.
niezaspokojenie fetyszu to jest niedopasowanie. jak facet ma fetysz stóp to laska bez łydek raczej mu nie podpasuje.

Cytat:
Już sprecyzował, że milfy mu się marzą.
milfy mentalne, nie wiekowe.
Cytat:
To realistyczne spojrzenie to to samo co "większość ludzi wokół mnie jest nieszczęśliwa, ja też powinienem" & "70% sąsiadów na klatce to alkoholicy, ja też sobie golnę".
nie. realistyczne spojrzenie to: 'większość ludzi jest nieszczęśliwa, nic dziwnego, że wszyscy w autobusie wyglądają na smutnych.'
Cytat:
A to to z czego wywnioskowałaś?
każdy ma skomplikowaną psychikę.
napisała, że znalazła kogoś.
Cytat:
To się kłóci z wcześniejszymi zeznaniami, w których twierdziłaś, że jak wyjeżdżał, to poszukiwałaś bolców.
nie, nie kłóci się. mogę Ci oś czasu narysować, jak nie ogarniasz.

Cytat:
i Na moment tuż przed zaśnięciem poczułam się prawie jak Zev...
łechtaczka Ci urosła?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości