|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#14911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka Z Tłuszczem
Kasi Twoja pasja jest niesamowita!
![]() Ewa wpisz pokaż piersi to zaraz wyskoczy ![]() Ja jak zwykle nakupiłam masę rzeczy: bardziej i mniej potrzebnych, ale i tak jestem zadowolona ![]()
#14912 | |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#14914 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiem, że weekend się rozpoczął ale do klawiatury i pisać mi tu coś
![]() Byłam wczoraj na basenie to przepłynęłam aż... 75 metrów! ![]() Widocznie miałam, zły dzień ![]()
#14915 |
Zakorzenienie
|
Oj wlasnie ja tez chodze po wizazu i nikt nie pisze nigdzie
![]() ![]() A ja w sumie to powinnam sie uczyc na jutro.. ale tak mi sie nie chce, ze szok ![]() Niestety... co mus to mus - Bede pozniej dziewczynki ![]() Buziaki ![]()
#14916 |
Zakorzenienie
|
Jestem totalnie wymęczona, byłam na basenie. Wiele to nie popływałam, ale trochę ruchu zaliczyłam
![]() Dzisiaj zjadłam -jeśli chodzi o słodycze- loda i dwa andruty, pozatym się trzymam (na śniadanie 1 i 2 kanapki, obiad: gotowana pierś kurczaka, brokuły, marchewka, kolacja: serek wiejski, pierś kurczaka c.d.) Musiałabym wrócić do brzuszków... A taaaaak mi się nie chce... |
![]() ![]() |
![]() |
#14917 |
Zakorzenienie
|
Skoro Wy protestujecie to i ja bede. A co
![]() Nie bede pisac. Ale pochwale sie, ze zrobilismy dzis z Tż 25 km na rowerku ![]()
![]() |
#14918 |
Rozeznanie
|
Co dokładnie ćwiczysz na boczki? Jak wyglądają te ćwiczenia?
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#14919 |
Wtajemniczenie
|
![]()
stoje w lekkim rozkroku, ręcę wzdłuż ciała.i uginam się do boku 15xdotykając łydki. 1minuta odpoczynku i 3serie. zmiana na druga stronę.
później, leżę na plecach, nogi wyprostowane, przyciągam lewą nogę do prawego łokcia (15x3 serie z minutowymi przerwami -ważne !!) zmiana strony. dziś jest mój 4ty dzień i jest super ! boczki bolą! a BRNO coraz bliżej ! i moooje BMW aaa wogóle to witaj K-H ![]()
![]() |
#14920 |
Rozeznanie
|
Dzięki wielkie za opis tych ćw.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#14921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#14922 |
Rozeznanie
|
Ja też na pewno skorzystam
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#14923 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niedawno wróciłam ze spaceru z TŻ, okropnie zmarzłam, po mimo że byłam w kurtce zimowej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14924 |
Zakorzenienie
|
Ale cicho dzisiaj...
![]() Byłam prawie grzeczna dzisiaj, tylko kawałek makowca i dwie czekoladki (ale to około południa więc chyba zdążyłam to to 15 razy spalić ![]() Słońce wróciło, i mi też od razu lepiej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14925 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny!
Niedziela, tak wczesnie, a ja musialam wstac ![]() No, ale moze to sobie kiedys odbije. Lece na dyzur. Milego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#14926 |
Zakorzenienie
|
Madzia trzymam kciuki za egzamin!
![]() Gosia, wiesz, że bardzo się martwię i myślę o Tobie przed snem ![]() ![]() Ja jestem już po ślubowaniu, po dwóch tygodniach służby i tygodniu szkoły. W tym po jednym teście fizycznym - zdałam go bardzo dobrze, ale wiadomo - do końca nie byłam zadowolona ![]() Wczoraj nie mogłam oddychać swobodnie - nigdy w życiu nie miałam tak gigantycznych zakwasów - ale coś za coś ![]() trzymajcie się dziewczyny! wysyłam każdej buźkę ![]()
![]() |
#14927 |
Zakorzenienie
|
Nononoo, Suz, widzę, że u Ciebie ogrom zmian
![]() ![]() ![]() Madzia, biedactwo... ja się dzisiaj ledwo zwlokłam po 10 ![]() Muszę wreszcie wrócić do ćwiczeń... |
![]() ![]() |
![]() |
#14928 |
Zakorzenienie
|
Suzana - gratuluje i zazdroszcze tak aktywnego trybu zycia
![]() Be - tak samo i ja sobie powtarzam, ze musze wrocic do cwiczen i dzisiaj juz sie nie dam lenistwu ![]()
#14929 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14930 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14931 |
Zadomowienie
|
Właśnie wróciłam z ogniska. Razem z TŻ i znajomymi pojechaliśmy do lasu, na polanie zrobiliśmy sobie ognisko. Najadłam się kiełbasek. Oczywiście byłam kierowcą, bo panowie pili sobie piwko
![]() ![]() Dziś zaliczyłam 40 min jazdy na rolkach ![]() Idę spać bo jestem strasznie zmęczona. Dobranoc i miłych snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14932 |
Zakorzenienie
|
Ale ciiiicho! I nie poćwiczyłam dzisiaj jednak. Na jutro za to mam w planach skakankę.
I wiecie co... coraz mnie lepiej idzie z dietą i coraz lepiej jem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14933 |
Zakorzenienie
|
Aleście olały wątek, nieładnie!
(Muszę się wyzalić... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#14934 |
Zakorzenienie
|
Be - ja nie olalam, czytam, czytam co ty tu wypisujesz
![]() ![]() Oj i bardzo przykro mi, ze cie biodro boli i mam nadzieje, ze szybko minie.. no i dodam, ze trening mozesz sobie odpuscic - bo zdrowko najwazniejsze ![]() ![]()
#14935 |
Zadomowienie
|
Be
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14936 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem co pisać
![]() Chyba wiem jakie odczucia miała Akane w pewnym momencie. 'Ten' wizaż to już nie jest 'tamten' wizaż ![]()
![]() |
#14937 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14938 |
Zakorzenienie
|
Może wizaż nie do końca ten sam, ale dziwi mnie fakt, że nasz wątek się rozpada- w końcu to my go tworzyłyśmy, a skoro coś z nim nie tak... to same jesteśmy temu winne.
#14939 |
Wtajemniczenie
|
![]()
heeej dziewuchy
faktycznie spokojnie się zrobiło, pewnie to przez pogodę - słońce ciepły wiatr i przed kompem się siedzieć nie chce. miałam dziś niesamowita historię, będąc na spacerku z pieskami. otórz: biegają sobie te moje dwa urwisy po osiedlowej łace, przyszła jakas tam pani z pieskiem i juz moje z jej - we trójkę bieeegają jak szarańcze ! a tu nagle co !!!!!!!???????? ---------------> cholerka wie skąd SARNA wylatuje i giegnie między psy. a ona w długa za nią, na szczęście jeden mój krzyk i psy są przy mnie. ludzie na chodnikach w szoku, bo sobie sarenka przebiegła, hmm popędziła jak poparzona, niesamowite zobaczyć dziką zwierzynę na osiedlu i 3m od siebie ! hihihihii ide ćwiczyć boczki, w końcu do Brna tylko 54 dni!!!!!!!!
![]() |
#14940 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Dzisiaj jest w porządku, przestałam się objadać i postaram się nie jeść słodyczy, chociaż dzisiaj.. ![]() ![]() Idę się zrelaksować trochę i spadam na basen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.