|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pół żartem pół serio -czyli jak chudniemy na wesoło!!!
Cytat:
kasiaaa, co Ty tak krótko u nas?
|
|
#14912 |
|
Zakorzenienie
|
no ja już po wizycie sąsiadko-friend jestem
więc już tylko kąpiel mi została na wieczór jutro z rana jadę na UJ, bo exam mają koszmarny także też się żegnam, zresztą zanim się do snu zbiorę to i tak 2 w nocy będzie jak nic
|
#14913 |
|
Zakorzenienie
|
buuuuuuzi i śpijcie well
![]()
|
#14914 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() miałam wstać o 9, a 10 jest dlatego jem i mykam! wpadnę popołudniu i kogo ja widzę MAO!! czeeeść mao!!!!!!!!!![]() ![]() ps. właśnie się zorientowałam, że my chyba dziś 500 strone i imprę mamy
|
#14915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej, ciekawe czy można sobie zrobić odsysanie tłuszczu z podbrówka no bo jak tak strasznie przytyjemy to nic innego nam nie pozostanie
|
|
#14916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ciekawe co tam u Mataner i Balbink (mam andzieje że dobrze nicka napisąłam A co do imprezy to też mi sie wydaje że dziś popijemy
|
|
#14917 |
|
Zakorzenienie
|
CZESC !!!!!!!
no i twoja buzka i te fotki co masz na biurku no a teraz mam chwile na nadrobienie
|
|
|
|
#14918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kuleczki.....hmmmmm janse jak będziesz chciała tylko to wiesz gdzie uderzyć
|
|
|
|
|
#14920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
madrala poprostu sikam po przeczytaniu tekstu o twojej bocznej scianie kompa :hahha: |
|
|
|
|
#14921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezu jakie wariatki |
|
|
|
|
#14922 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam doooła mega mega big. postępuję źle w życiu, odrzucam wszystko to, co mi życie daje, tylko dlatego, że jestem koszmarnie dumna, ambitna i w ogóle
zawaliłam milionową rzecz tłumacząc to sama przed sobą idiotycznymi powodami, ale ciężko oszukiwać samą siebie i właśnie dociera do mnie,że to jednak nie wszyscy naokoło są dziwni tylko ja i że zawaliłam.. czekam na gwiazdkę z nieba, a takie po prostu nie istnieją.. i postępuję tak w absolutnie każdej dziedzinie życia.. taka prawda.. mam ze sobą problem tylko nie chciałam się nikomu przyznać, buuu a tak jest nie będę pisać o co chodzi, ale wygadać się chciałam. bosz, czemu w życiu tyle wyborów jest i czemu tak często kolidują one z tym, co naprawdę chcemy robić i kim być abuuuu
|
#14923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na biurku na jednym ze zdj jestem ja z friend, a drugie to moja mama za młodu
|
|
#14924 |
|
Zakorzenienie
|
jejeka jamajka
tak to jest w zyciu ze czesto chcemy miec wszytko co najlepsze i tym samym omijamy to gorsze w naszy mniemaniu, co w rzeczywistosci jest tym najlepszym, boshe mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi wielki przytulak dla ciebie
|
|
|
|
#14925 |
|
Zakorzenienie
|
i do dobrze ze jestes ambitna duma !!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#14926 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam was ale musze uciknąć
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#14927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko kurde takie to ciężkie wszystko.. tyle głupot robię zrobiły ale nie chcę, żebyście jeszcze Wy pomyślały o mnie, żem najzwyczajniej głupia..
|
|
#14928 |
|
Zakorzenienie
|
co za dużo to niezdrowo.. zapewniam
|
#14929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14930 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki, malo jestembo byl ciezki tydzien, pn - 8 h w pracy, wt-8 h, sr-10, czw-11, pt-12 h.
jestem nieco zmeczona ale z drugiej strony to chociaz nie mam czasu sie dolowac
|
|
|
|
#14931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
młoda damo, myślę, że wypada Ci obalić całą butelkę samej
|
|
#14932 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14933 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńka ja też mysle ze smiało ożesz sobie powinkować
W końcu po tyyylu godzinach pracy coś Ci sie od życia należy, nie? Tylko psiny nie upij Jamajka ja rozumim o co chodzi(choć szczegółów nie podajesz) i w sumie sama nie wiem co Ci doradzić... Chociaż wiesz, czasami warto czekać na to COŚ, na to co jest według nas super i najlepsze a nie barć wszystko takim jakie jest i jakie przyjdzie tlyko dlatego ze sie przytrafiło i że być może nic lepszego nas nie spotka.. Uwierz mi że czasami w ten sposób sie popełnia wiecej błędów Przytulak dla Ciebie ![]() P.S.Ja tez mam doła i dość wszystkiego
|
#14934 |
|
Zakorzenienie
|
kurde to już nawet nie o to chodzi, że nie chcę brać wszystkiego bylejakiego co się napatoczy.. to co się napatacza jest właśnie super! ale moje niezdrowe zapędy stwierdzają np., że nie, ja chcę to, ale dokonać sama sama sama! albo chcę to, ale żeby było troszkę inne.. odrzucam 99% dobra, dla jakiegoś jednego małego minusa.. który dla mnie jest super mega ważny i nikt mi nie będzie mówił, że nie! po prostu koszmarny przerost ambicji.. albo wymyśliłam sobie pewien ideał czegoś, który gdzieś głęboko to mam wrażenie, że naprawdę nie istnieje, ale nie - ja uparta odrzucam całą resztę, bo tak wymyśliłam i już. a zapewniam Was - to co robię jest koszmarnie nieodpowiedzialne, nielogiczne, bezmyślne, najzwyczajniej głupie! i ja to sama wiem! a jednak robię.. to jest naprawdę niezdrowe
a najgorsze, że nie wiem co dalej. już niby wiem,a gdzieś w środku wcale nie chcę się zmienić.. jeju wiem, że to namotane, że się domyślacie o co chodzi, ale kurcze no.. raczej się nie domyślicie, bo to nie jest takie proste.. to kilka kretyńskich decyzji z ostatnich lat, których żałuję jak cholera, ale zamiast coś zmieniać później niż wcale, to ja brnę w to nadal, bo co? znów moja głupia duma, która nie pozwala się przed wszystkimi przyznać do błędu.. wrrr.. oszaleję sama ze sobą kółko się zamyka i nie potrafię wybrnąć mamoooo!!
|
#14935 |
|
Zakorzenienie
|
Jamajeczka
Najwazniejsze że amsz tego świadomośc i że chcesz to zmienić A minusy?Nikt/nic nie jest idełem" No i tak masz zrobić Nie wiem czy ta rada jest dobra, ale chyba warto spróbować, prawda ![]() Buzi Trzymaj sie dzielnie
|
#14936 |
|
Wtajemniczenie
|
jamajka, przeczytaal piate przez dziesiate Twoja wypowiedz i nie wiem za bardzo o co chodzi, czy o prace czy o cos innego ale niewarto byc nadambitnym tzn warto , tylko ze jak tak bedziesz czekac to Ci przeleci wiele okazji a po co
takze wiesz, chwytaj byka za rogi , obeznasz sie z czyms, bedziesz wiedziec czy pasuje czy nie, jak nie to szukasz dalej i masz juz jakeis doswiadczenie. tzn ja tak mysle. ach dopiero drugi kieliszeczek winka a juz tyle madrosci |
|
|
|
#14937 |
|
Zakorzenienie
|
oj wariatki
najgorsze, że mam wrażenie, że nie będę nic zmieniać, bo już za późno itp.. wrr.. ogólnie dzień dramatyczny.. ale może coś w końcu zmienię.. właśnie byłam z przyjaciółką na spacerze, rozkleiłam się, normalnie chyba pierwszy raz.. trochę mi lżej, może coś z tym zrobię. póki co chcę dziś już tylko spać. dziękuję Wam! to co napisała Aga i Mądrala i Kasieńka pomogło. każda z Was napisała co innego ale też coś idealnie adekwatnego. dziękuję
|
#14938 |
|
Zadomowienie
|
Cześć,
Kompletnie nie jestem teraz w temacie. Nie mam nawet czasu, że wejść na forum.... Nadal pracuję w Warszawie, ale mamy teraz w pracy taki zajob, że szkoda gadać. Czasem nawet nie mam czasu sprawdzic prywatnej poczty. JAk tam wasze dietki? Ciekawa jestem... U mnie masakra, wszystko co udało mi sie zrzucić wróciło i wyglądam jak kupa tłuszczu Problem jeszcze w tym, ze moja kondycja tez spadła na podłogę...Poszłam ostatnio pobiegac i o mało nie wyplułam płuc. Wczoraj 3 godziny jeździła po Krakowie na rowerze i w pewnym momencie tak sie zasapałam... Postanowiła regularnie ćwiczyć... Codziennie bede biegac, bo tak dalej byc nie może. Postaram sie tu wpadac częściej, bo wy jesteście motywacją... A tego niestety ostanio mi brakuje... Wiem, ze to głupie gadanie, ale po prostu NIE MAM NA NIA CZASU Buźka!
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
|
|
|
#14939 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!!
|
#14940 |
|
Zakorzenienie
|
mao!!
nie martw się, nasze diety tez do bani więc lipa wpadaj często, my się na nowo zaczynamy mobilizować, więc razem damy radę ![]() trzymaj się w tej stolicy!! ps. Kraków fajniejszy, co nie??
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

va bene?
więc już tylko kąpiel mi została na wieczór
także też się żegnam, zresztą zanim się do snu zbiorę to i tak 2 w nocy będzie jak nic
MAO!! czeeeść mao!!!!!!!!!

tarcza do strzelania, jak licencjat zrobiłam, są na niej najbardziej wkurzające rzecz z UJ, które przez te 3 lata nam dawały popalić 

na biurku na jednym ze zdj jestem ja z friend, a drugie to moja mama za młodu 

W końcu po tyyylu godzinach pracy coś Ci sie od życia należy, nie?