|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizażanki z Wielkopolski II
Cytat:
Monika nie mam bladego pojęcia, czy mają wolne. Od jakiegoś misiąca nie jestem już na stażu w SR. Ps. Przepraszam, że tak długo nie odpisywałam |
|
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobiety kochane Wesolych Świąt Wam życze!
Pociechy z męzczyzn i bogatego zajączka |
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny - jadę do rodziców i pewnie nie będę miec czasu na neta, więc chcę złożyć Wam życzonka - wesołych, spokojnych Świąt w gronie rodzinki i przyjaciół !! I duuuużo słoneczka oraz uśmiechu!!!
ps. nie objedzcie się za bardzo ps. nie jestem pewna czy będę mogła z Wami iść na targi - odbieramy mieszkanie w maju i chyba pojadę w sobotę do kuzyna omawiać sprawy wykończenia i remontu.... bo będzie nam wykańczał,ale nie wiem jeszcze na 100%
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja również wam życzę wszytkiego najlepszego na święta
![]() Jestem u rodziców na święta i dopiero teraz dorwałam się do komputera; troszkę spóźnione życzenia ale trudno ![]() Jak się umawiamy w sobotę? |
|
|
|
#125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Pewnie będzie masa ludzi bo w sobote bilety tańsze ale damy rade przedzierac sie przez stoiska
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
To 9.30 wszystkim pasuje??
Poza tym GDZIE się spotykamy?? Bo ja za bardzo nie wiem jak ten pawilon jest usytuowany i mam zaćmienie w nazwach ulic
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
ja określę się w pt czy pójdę z Wami w sobotę , bo moje plany co chwilkę ulegają zmianom
pozdro !!!
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie pasuje 9:30
Może umówmy się przed głównym wejściem?
|
|
|
|
#130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym blisko kasy no i pawilon 15 też tuż obok.
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Ło ki
Halo proszę Państwa idzie ktoś jeszcze??
|
#132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny skoczymy gdzies pozniej np.na coś do zjedzenia? Bo na uczelnie wracam na 16 a nie wskocze po drodze do domu żeby nie wzbudzac podejrzeń
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Wychodzi na to, że idziemy we trzy bo chyba nikt więcej nie zgłasza chęci
Jak myślicie, duże te targi będą i ile czasu nam to zajmie?Ewcia, jasne że skoczymy na coś do jedzenia
|
|
|
|
#134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i przebrnięcie przez tłumy ze szkół kosmetycznych pewnie troche czasu zajmie Ja musze do 15 sie po mieście snuc Do zobaczenia jutro |
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczymy co tam ciekawego mają
Jutro jest dzień Glamour i możemy się wybrać na buszowanie po sklepach-z gazetą są zniżki,a gazetę mam Jak ja kiedyś byłam na targach edukacyjnych to jak usłyszałam,że tylko jeden pawilon to w szoku-tak mało ,a potem jak zobaczyłam ten jeden pawilon
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Monia miałaś być pierwsza
Było bosko-3 h kręcenia się wokół super zaopatrzonych stoisk. Dostałam kręćka,w drodze do domu zapragnęłam kilku rzeczy i myślę,że mój portfel możego tego nie wytrzymać Bardzo było fajnie-niech żałują wszystkie,które chciały,a nie poszły
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
My z Nati i Evą już po targach
Kto nie był niech żałuje ![]() Ja się wypaćkałam ziemią słoneczną (tzn. Pani mnie wypaćkała) Ewa poleżała z mrożącą maseczką na twarzy, zrobiłyśmy trochę zakupów kosmetycznych i wogóle było super
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Nati, napisałyśmy prawie w tym samym momencie
Jakoś najpierw weszłam na wizażystkę a tam też wątek o targach ![]() Mój autobus jechał pół godziny (zazwyczaj 13 min.) takie były korki na Bukowskiej i jak przyszłam to padałam z nóg. Jednak mocna kawka i oglądanie nowych zakupów robią swoje i teraz czuję się świetnie ![]() Nati, ile ty jedziesz do domu tym pociągiem? Błyskawicznie jesteś na wizażu
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję Ja do domu jadę ponad 1h 40 min,czyli całkiem długo
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnia!
Właśnie dotarłam do domku, padam po zajęciach i po zakupkach Zaraz właże do wanny i smaruje się czekoladką No i nie moge doczekac sie testu "rajstopek" ale w pełnej krasie zobacze je pewnie dopiero za 2 miesiące. Dzięki dziewczyn za super dzień PS. Ogłaszam bankructwo |
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś czuję,że jak Ci się mania wyczekoladowywania wkręci to niedługo na nas przejdzie Bankructwo nie tylko ty możesz ogłosić
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, zdaj relację jak się spisuje czekolada
Ja bankructwo ogłoszę w tym miesiącu bo muszę kupić płaszczyk jeszcze
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się dziewczyny że jesteście zadowolone z wizyty na targach, tylko strasznie mnie ciekawi o co chodzi z ta czekoladą Evci
??? ![]() Napiszcie coś więcej o tym pppyyysszzznnyym kosmetyku, no i pochwalcie się co tam jeszcze sobie kupiłyście Pozdrawiam |
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa kupiła pyszny balsam czekoladowy, kupiłyśmy cienie IB, ampułki na trądzik, wosk w rolce, no i hit czyli dziewczyny kupiły rajstopy w spreju
![]() Poza tym pobrałyśmy dużo ulotek; ja po targach mam ochotę na ziemię Lavertu (Pani na stoisku mnie pomalowała), a Ewcia siedziała z maseczką mrożącą na twarzy ![]() Jak coś pominęłam to dziewczyny dodają
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
no to widzę, że zakupy udane
![]() ja swój budżet wydałam na nową pralkę, za którą chodziłam już od 2 mcy wczoraj mi przywieźli i starą wywoziliśmy do "potrzebującego" ![]() w domu byłam po 2 w nocy więc nie zdążyłam na targi a dziś nie mam siły się tam przebijać wśród tłumów ![]() mam nadzieję, że pokażecie nam swoje zdobycze ![]() pzdr
|
|
|
#146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie nawilża i pachnie ![]() http://farmavit.pl/oferta_max/cialo/c017.htm wg opisu to ten krem tylko opakowanie jakieś inne Na KWC tez straszne zamieszanie z Farmnavitem, juz sama nie wiem co kupiłam Kiedy robimy następne spotkanie?? |
|
|
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny proszę
Ja proponuję 19 lub 26 maja, co Wy na to??? |
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi by pasowalo 26 bo 19 i 20 mam egzaminy
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
to co, 26 maja w "dzien matki"?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

)
ale damy rade przedzierac sie przez stoiska
Poza tym GDZIE się spotykamy?? Bo ja za bardzo nie wiem jak ten pawilon jest usytuowany i mam zaćmienie w nazwach ulic 

,a potem jak zobaczyłam ten jeden pawilon
Ja do domu jadę ponad 1h 40 min,czyli całkiem długo
ale w pełnej krasie zobacze je pewnie dopiero za 2 miesiące.