![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Męskie sprawy" - zbiorczy
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Te bakterie nie tak sie znajduja pod napletkiem jak w cewce moczowej i owszem, moga dawac u partnerki takie dolegliwosci, jakie opisales wyzej.
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź!
Było to dla mnie ważne, bo chcę, żeby mi i mojej partnerce było jak najlepiej. ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, ze tak dbasz o swoja partnerke, bo na takich facetow ciezko dzis jest trafic. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
jaga_2001 ---> problem kkapokka to raczej nie na wenerologa, któy nic tu raczej nie pomoże. Sama mam problem z układem moczowym, zapaleniami cewki i pęcherza i faktycznie jest to spowodowane bakteriami pochodzącymi od mężczyzny. I nie są to bakterie chorobotwórcze, jedynie zwykła flora bakteryjna. Niestety niektóre pary tak mają, i jeżeli chcą się kochać bez prezerwatywy to niestety partnerka będzie miała te dolegliwości i żadne ilości antybiotyków zapisywanych przez lekarzy nic nie pomoga, a jedynie osłabią ich organizmy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
To moze mi ktos pomoze, bo nie wiem czy jest czym sie martwic. otoz moje tz od jakiegos czasu zdarza sie, ze skorra na penisie robi sie sucha i czesto peka przez co robia sie bolace ranki. CZy to kwestia slabego podniecenia, czy cos go dopadlo?
![]() |
#126 |
BAN stały
|
mogło coś dopaść. niech przez tydzień smaruje albo alantanem albo clotrimazolem a jak nie przejdzie to do lekarza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do androloga... Wiem kim jest, tak samo wiem kim jest urolog. Czesto mezczyzn bola jadra, gdy maja silne napiecie seksualne, ktorego w zaden sposob nie moga lub nie chca rozladowac. Jesli mimo rozladowania jadra bola to najlepiej faceta od razu kierowac do urologa. Jesli ten uzna, ze on nie jest potrzebny zawsze moze wypisac skierowanie do androloga... ![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Moj chlopak ma podobny problem, dzieje sie juz tak od kilku miesiecy co ranki sie zagoja to po kilku dniach jest to samo, do jakiego lekarza z tym najlepiej isc?? i czy to moze byc cos powaznego ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
Witam. Mam problem, rozpadają mi sie jądra na dodatek przy podnieceniu wydziela sie z penisa jakas przezroczysta wydzielina, nie mam pojecia co to jest. Jestem jeszcze młody wiec nie mam pojecia czym jest to wszystko spodowowane. Pomóżcie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ta wydzielina to normale mojemu chłopakowi też się wydziela coś takiego przy podnieceniu czyli niemasz sie czym przejmować ![]() a ostatnio przyłapałam swojego jak na jakimś męskim forum pisał kilka pytań "" Mam problem któy wygląda następująco zbyt łatwo się podniecam i dochodzę jak to wygląda już wam piszę. podczas przykładowo szaleństw z partnerką np. gdy ona mnie masturbuje nie czuję aż takiego podniecenia (ale nie piszę że go też niemam !) ale mam takie problemy że przykładowo była taka sytuacja że jeszcze zanim się partnerka "nadziała" ja już doszedłem ... ostatnio była taka sytuacja że podczas 5 min stosunku doszedłem 2 razy... :/ niemam kompletnie pojęcia co z tym robić masturbuję się dość często czy to może być tego przyczyna ? proszę o jakąś pomoc !! "" jak myślicie co to może być ja jak to zobaczyłam aż sie troszkę przestraszyłam ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Hm, po pierwsze to wygląda mi to na przedwczesny wytrysk. Możesz poczytać lub podsunąć chłopakowi tę stronę: http://www.przedwczesnywytrysk.pl
Jeśli zaś chodzi o zdanie 'np. gdy ona mnie masturbuje nie czuję aż takiego podniecenia' to bardzo często tak jest że, my - kobiety, nie potrafimy robić tego odpowiednio. ![]() ![]() I nie martw się, najlepiej porozmawiaj z chłopakiem szczerze, może razem coś poradzicie! Ja zaś mam takie pytanie... Mój chłopak (19 lat) odczuwa co jakiś czas silny ból tuż przed i w trakcie wytrysku (tak jakby ów ból nawet przyśpieszał wytrysk), który trwa kilkanaście sekund i ustępuje. Objawy te występują od ok. pół roku. Z tego co się orientuję ból jest odczuwalny w jądrach i okolicach. Czasem na żołędzi pojawia mu się także zaczerwienienie. Czytałam, że ból podczas ejakulacji i zaczerwienienie może myć objawem grzybicy u mężczyzn. Lekarz ginekolog na początku lipca wykrył grzybicę u mnie, ale nie współżyłam z chłopakiem, więc nie podjęliśmy żadnych kroków. Teraz jednak zaczęłam się zastanawiać czy to możliwe, żebym to ja zaraziła się w jakiś sposób od niego, a on nieświadomy i bez wizyty u lekarza, cierpi na grzybicę. Chciałabym się też dowiedzieć jaki wpływ na grzybice i jej rozwój ma seks oralny - czy połykając spermę partnera cierpiącego na grzybicę, jest się na coś narażoną? Oczywiście próbowałam go wysłać do specjalisty, ale uważa że 'Nic mu nie jest'. Może opinia chociażby forumowa go do czegoś zmobilizuje. Proszę o pomoc i dziękuję.
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Wiem, że wydzielina przy podnieceniu jest normalna.
Sypiałam już z innymi facetami i zawsze to była nie wielka ilość. Obecnie jestem z chłopakiem, który ma naprawdę obfitą tą wydzielinę, że tak powiem, że aż spływa. Zastanawiam się czy może być to czymś spowodowane? Jestem pewna, że nie jest to przedwczesny wytrysk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
BAN stały
|
dobry wieczor wszystkim
mam pytanko?? czy mozna np na jeden miesiac zastapic dane tabletki innymi. Bo mam taki problem. Mojej dziewczynie skoczyly sie tabletki LOGEST, i nie ma na nie recepty, a w necie nikt nie ma do sprzedania czy jest taka mozliwosc zastapienia je innymi?? czy sa jakies o podobnym skladzie?? czy moga byc jakies skutki nieporzadane?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
a nie moze pojsc do rodzinnego po recepte? nie trzeba isc do gina by dostac recepte.
jak bierze logest to powinna go dalej brac a nie na jeden miesiac brac inne, szczegolnie jesli wezmie takie o innym skladzie niz logest. Hormony to nie cukierki... ![]()
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Kilka razy po stosunku członek mojego męża był cały czerwony jakby otarty i zawsze go szczypał jakby własnie jakies ranki były.
Odkąd jestem w ciąży nie kochalismy sie, bo mój Tż znowu ma te czerwone otarcia....smaruje to póki co Clotrimazolem. Ja jestem zdrowa, chodzę do lekarza co 3 tygodnie i zawsze zagląda mi w podwozie. Od czego to może być???
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
przyczyn moze byc duzo.
wiec tak kilka pytan :chociaz i tak radze sie wybrac do lekarza ![]() Czy mezowi zdarza sie to tlyko po stosunku? czy moze byc to np uczulenie? Po drugie ja polecam na takie ranki sudocrem ![]() po trzecie Czy jestes dostatecznie pdoniecona w czasie sexu moze to przez to te otarcia moze np za mocno go chytasz tu i tam? no i po czwarte uzywacie prezerwatyw podczas sexu? bo moze to uczulenie na lateks? po piate to tylko moje przypuszczenia mowie to z jako takiego doswiadczenia i z przypadkow jakie słyszałam nie jestem lekarzem i nie moge doradzic na 100% ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
A więc tak.....staralismy sie o dzidziusia wiec bez gumek i wtedy zaczely sie te problemy........tzn. zrobilo mu sie to po stosunku, a teraz samo wyszlo nawet jak sie nie kochalismy.
Spróbujemy zatem ten Sudocrem, moze pomoze......
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Witam. Mam pytanie. Mój chłopak długo leczył się z grypy mocnymi antybiotykami. Teraz skarży się na lekki ból przy sikaniu i zaczerwienienie główki. Potrzebuje doraźnie jakiś lek bez recepty. Proszę o odpowiedc dość szykbko.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
BAN stały
|
może spróbować smarować clotrimazolem, aczkolwiek jeśli odczuwa ból przy sikaniu, to mogą być bakterie, może zapalenie cewki, więc urinal/vitabutin itd. a najlepiej to do lekarza jednak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
od pewnego czasu gdy kocham sie z moim chlopakiem to nie trwa to dlugo a nawet powiedzialabym ze bardzo krotko poniewaz trwa to jakies 5 minut czasami nwet krocej i ma wytrysk...czy cos moze byc nie tak??bo to ostatnio czesto nam sie zdarza.nie chce mu o tym mowic bo jest mi glupio ale tez troche sie tym przejmuje...ostatnio narzeka ze glowa bardzo go boli albo serce czy to moze od tego??nie jestem doswiadczona w tych spwach wiec prosze o odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Ja nie wiem co mam sobie o tym myśleć..u mojego faceta stwierdzono chlamydie – ja nie wiem jak to jest możliwe cały czas się zastanawiam – ja żadnych problemow nigdy nie miałam- przebadałam się też ostatnio i całe szczescie jestem zdrowa. Nie wiem skad to pojawilo się u niego? Czy on mnie...zdradzil???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
chlamydia przenosi się droga plciowa, więc na twoim miejscu powaznie pogadalabym z nim...http://smyk.com/index.php?option=com...41893&Itemid=0
i jeśli planujecie też wspólną przyszłość, to powinnas mu powiedziec ,ze jego choroba może być duzym zagrozeniem np. przy staraniach o dziecko ;/ ja slyszalam ze chlamydia może tez prowadzic u mezczyzn do nieplodnosci... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
Mnie się wydaje ,że to nie tak. Chlamydia to u kobiet może do niepłodności doprowdzic. A u panów , tylko wtedy kiedy jest całkowicie nie leczona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
prosze odpiszcie na to co napisalam wczesniej bo tak nadal sie dzieje niech znajdzie sie ktos taki i mi odpisze:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
hej Neska9315!!a moze jest to spowodowane pozycja w ktorej sie kochacie i twoj facet poprostu tak bardzo sietego tak podnieca w danej pozycji i dla tego tak szybko dochodzi!!mozecie tez sprobowac prezerwatyw ktore opozniaja orgazm!!
aha czyli byc moze to dlatego...ja tez tak przypuszczalam ale i tak nie wiem czyli ze z nim wszystko w porzadku?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
![]() nie nie powinno byc z nim cos nie tak!!jezeli wasz zwiazek nie trwa dlugo to moze to byc rowniez tym spowodowane poniezwa na poczotku facet szybciej dochodzi chodzenia a im dluzszy wasz zwiazek tym czas dochodzenia do orgazmu rowniez sie wydluza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestes w "zwiazku" a nie potraficie ze soba rozmawiac ? prosciej jest sie wypiąc niz pogadac ??? masakra. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
co to jest?
Mój chłopak ma problem a oczywiście do lekarza nie pójdzie
![]() cytuje "no tam na żołędzi na boku taka czerwona plama sie zrobila i boli ;/ " nic wiecej mi nie chce powiedzieć, mówi że już takie coś miał i że samo przejdzie ale nie wie co to jest.. ![]() Edytowane przez miss90 Czas edycji: 2009-03-09 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.