![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Znów zaczynam dbać o siebie :)
ehe, batonika dziś zerzarłam
![]() ![]() Nie jest źle, dziś jestem z siebie zadowolona, nawet złośc ze zjadłam te, kanapki po 21 mineła, bo w końcu, przykazanie brzmi:" nie jeść na 3 godziny przed snem" ![]() heh, dobranoc wszystkim, kolorowych snów
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Widze, ze niezle wam idzie.
Corny ma duuuzo kaloriii - lepiej zjesc Crunchy czy jakos tak, bo ma mniej w batoniku ![]() ![]() Mnie dzisiaj nosi! Nie moge sobie miejsca znalezc. i generalnie cały czas mam ochote cos skubnac... Od 3 dni stosuje 1200 kcal, bo po prostu nie wyrobilam na 1000 kcal, a po co mam sie dołowac i zajadac jakies syfy, zeby sie pocieszyc. 1200 jest ok na dzien dzisiejszy. jak tylko uda mi sie opanowac tej "wiosenny" apetyt wracam do dietki 1000 ![]() Te skoki temperatury i cisnienia mnie wykoncza...
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
mao mai , mały Corny-25g, ma ok 125 kcal, a te małe batoniki Nesquick etc około 105, więc różnica nie taka ogromna
![]() 1000 kcal to dla mnie dawka głodowa;gdy się odchudzam jej minimum 1300 dziennie . Czasem sobie postanawiam, że będę jadła ok 1200, ale i tak na 1300 zawsze się kończy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
najlepiej sie chudnie karmiac piersia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hmmm... ostatnio stosowałam 1200 kcal - przez pare dni, bo kompletnie wypadłam z rytmu. Moja wola zaczelam sie buntowac ![]() ![]() Dzisiaj zamierzam sie trzymać 1000 kcal. Bo Qrcze chce zejsc ponizej 60 kg! A wczoraj czulam sie kiepsko. jakas taka zdolowana bylam - najlepsze lekarstwo na doła to chyba prysznic, ładne ubranie sie, makijaz i spacer w słoncu ![]() ![]() ![]()
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rzabbocop
|
![]()
Córcia zasnęła to zrobiłam trening Tamilee Ciało I i trening Tamilee Ramiona I
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem ostatnio zadowolona z siebie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
a ja dzis zerzarłam 2 drożdżówki z kruszonka, grześka i pare cókierków. Poprostu szok
![]()
![]() |
#129 | |
Rzabbocop
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Popływałm dziś przez godzinke i tak sie zmeczyłam ze w drodze do domu mało nie zasnełam w autobusie
![]() ![]()
![]() |
#131 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Wczoraj dałam sobie czadu na latino aerobiku - było rewelacyjnie
![]() ![]() Ważne, że motywacja jest. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę motywacji do ćwiczeń... Sama na przedwiośniu ledwo zwlekam się z łóżka, wiecznie jestem senna i zmęczona
![]() ![]() Jutro ruszę tyłek na dłuuugi spacer, nie ma co ![]() A, żeby nie było całkiem offtopicznie:dziś zjedzone 1342 kcal, same zdrowe jedzonko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
|
Cytat:
![]() Ja też padam ze zmęczenia, przysypiam w autobusach. Męczące jest wstawanie codziennie o 5.30 i do domu wracam ok.17.00. Później wiadomo, nauka, czasem jeszcze jakiś wypad ze znajomymi, z TŻ. Codziennie jakiś trening (według planu, który sobie rozpracowałam) i noce z muzyką - nie mogłabym bez tego żyć ![]() ![]() Dziś trochę sobie pozwoliłam z jedzeniem, ale to i tak stosunkowo rygorystyczna kwestia, jeśli patrzeć na to ile jedzenia pochłaniałam w ostatnim czasie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Fuksjaa, widzę, ża mamy podobny plan dnia- tylko ja wstaję ok.6 kiedy mam na 8 zajęcia, a w pozostałe dni o 8-9
![]() ![]() W ogóle wstyd się przyznać, ale dziś się czuję jak Element Demoralizujący tego wątku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rzabbocop
|
![]()
Znowu sobie poćwiczyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
a ja zaraz lece na aero, później może zostane jeszcze na siłowni, ale jeszcze nie wiem czy uda mi sie wejśc bo tam mają siłownie tylko na 8 osób
![]() Pozatym dziś pochłonełam 15dkg galaretki Mam nadzieje ze dzis nie połąmnie nóg na ćwiczeniach bo moje rozkojażenie siega dziś zenitu, na laboratorium nie zakreciłam biurety z kwasem solnym i tak sie lał, a ja musiałam później szczelac wynik bo nie zapisałam, matko!!!
![]() |
#137 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Jest teoria wedle, której aeroby można robić przed - oczywiście neguje wówczas trening aerobowy po. Chyba już o tym rozmawiałyśmy kiedyś
![]()
![]() |
![]() |
#139 | |
|
Cytat:
![]() Zauważyłam ostatnio jedną prawidłowość - kiedy rano wstaję uwielbiam pić kakao (Deco moreno, z jedną płaską łyżeczką cukru) i dzięki temu w ciągu dnia nie mam ochoty na słodycze, cukier i inne pyszności ![]() ![]() Wróciłam właśnie do domu, zjadłam lekki obiad, a o 19.00 mam aerobik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedyne co mnie osotatnio znudzilo to skrupulatne liczenie kalorii. Dlatego teraz czesto przekracxam 1000. Poza tym to co sie teraz dzieije z pogoda niekorzystnie wplywa na mnie i moje samopoczucie - chodze spiaca jak nie wiem. Nie moge sie doczekac jak sie zrobi cieplej!!! Mam wrazenie, ze im wiecej mowimy o rowerach, rolkach i wiosnie, tym bardziej sie ta opcja od nas oddala ![]() Voodia - spoko- jestem doswiadczona w dietach i ich skutkach, wiec nie dam sobie krzywdy zrobic ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Moim zdaniem nie grzeszysz nic a nic, sama często zjadam jedną czekoladową pralinkę Wedla do śniadania ![]() Cytat:
![]() W każdym razie mam nadzieję, że Tobie się uda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
To nie my wymyśliłyśmy, ze dieta 1000 kcal spowalnia metabolizm, tak po prostu działa organizm, no chyba że ktoś jest z innej planety, wtedy może działa inaczej ![]() Tak czy owak powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przecież aerobic (ten na który ja chodze) polega na rozgrzewce, a później są cwiczenia siłowe, na uda, pośladki, brzuch i ramiona, a nastepnie rozciaganie. Wiec dlaczego waszym zdaniem, nie powinnam "pociągnąć" dalej tych ćwiczen?
![]() |
![]() |
#144 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
Po prostu uważam, że jeśli w czasie ćwiczeń siłowych spale glikogen w mięsniach, to potem na aerobach spala sie tłuszczyk natomiast jeśli zaczne od aerobów i potem siłownia to raczej spalają sie mięśnie To tak w duzym uproszczeniu uogólnieniu itp. no i zawsze można powiedzieć "tak ale..." To jest moje zdanie poparte jakas tam wiedzą ale nikt nie wie wszystkiego a ja jeszcze dużo nie wiem ![]() Oczywiście nie neguję krótkich aerobów (10-15 minut) jako rozgrzewki przed siłownią |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Nie wiem, jak fachowo powinnam robić. Spróbowałp poraz pierwszy i naprawde bardzo fajnie mi sie ćwiczyło. Wiec jak uważacie, najpierw siłownia, potem zajęcia fitnes?
![]() |
#146 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
A jak to ATC u Ciebie wygląda? bo ja w tych skrótach to nie bardzo kumata jestem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Rzabbo zajecie polegają na tym, że najpierw jest rozgrzewka, takie szybkie ćwiczenie, maszerowania, póżniej są ćwiczenie w pozycji stojącej (uda), nastepnie przechodzimy na maty i sa ćwiczenie w podporze na uda i pośladki, później robimy ćwiczenie na ramiona (coś takiego jak damskie pompki) a nastepnie sa ćwiczenie na mięsnie brzucha (bardzo różne) i na koniec łagodna mużyczka i rozciąganie
![]() Polecam ![]()
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
Odkupuję
![]() Jak Wam idzie? Ja schudłam 1 kg i po centymetrze w pasie i udach, biodra są jakie były ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rzabbocop
|
U mnie centymetr mniej w pasie, centymetr więcej w bicu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
a ja się zrobiłam troche brązowa, natomiast wczoraj zauważyłam zmianę w kształcie łydek - bardzo korzystną
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.