![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: błagam Gorzów Wlkp
nie wytrzymałam z tą moją ohydną fryzurą i poszłam wczoraj do askany i na szczęście się nie zawiodłam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
a u jakiej pani bądź pana byłas?
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
obcinała mnie Pani Klaudia,jeśli się nie mylę,niska w długich rudych włosach, bardzo sympatyczna
![]()
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Ja byłam u Dawida, miałam saune i podciecie wlosow. Sauna narazie oki, odzywila mi wlosy, ale zobaczymy na jak dlugo pozostanie ten fajny "salonowy" efekt. Co do podcinania... hmmm dość szybko to trwalo, ale w sumie Dawid zrobil wszystko jak chccialam, widze na końcówkach włosów jeszcze pare białych kuleczek, które oznaczają , że zaraz będzie się włos rozdwajał bądź się złamie. No ale nikt nie jest supermenem i nie podetnie idealnie wszystkieg skoro mialam kiedyś cieniowane a u fryzjera nie było mnie na podcinaniu pol roku;| Zostałam także pouczona, że skoro chce zapuszczac włosy to musze chodzic na regularne podcinanie. Tak też zamierzam, całkiem możliwe, że znów w Askanie.
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a jakiego fryzjera byście mi poleciły do fryzurki ślubnej? Szukam kogoś, kto ładnie upnie mi włosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Ja kiedys slyszalam, że fajne fryzury robią na Mościckiego tam w tym salonie Welli. Ale ja tam nigdy nie byłam, więc z autopsji nie powiem.
![]() |
#127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Po paru dniach od wizyty w salonie w Askanie stwierdzam, iż mam pełno niepodciętych rozdwojonych włosów, więc szybkie strzyżenie było niedokładne, maska z kolei tak jakby przestala dawać fajne efekty wraz z umyciem głowy... Będę szukać dalej tego jedynego, ulubionego salonu...
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny , a jakie ceny sa w Askanie za podciecie włosów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
A ja wkońcu wybrałam się zrobić coś z tymi moimi włosami
![]() Tradycyjnie byłam w salonie "M.A.J." u Agatki i jestem baaaaardzo zadwolona ![]() Zamieszczę foto przed i po , ale po weekendzie ![]()
![]() |
#131 | |
Raczkowanie
|
coś nieco ponad 50zl, ja uważam tę kasę za wyrzuconą w błoto, bo mam nadal pełno rozdwajających się włosów, wprawiony fryzjer by nie pozwolił sobie na taką fuszerkę...
---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Odradzam salon "Estetica", a w nim pana Przemka!! Gdy powiedziałam, że najpierw chciałabym ściąć włosy, a później pofarbować to ściął je na chybił trafił nawet nie pytając mnie jak długie chcę zostawić! Na włosach po farbie miałam plamy, a ścięta byłam z jednej strony krócej niż z drugiej. Z jednej strony podwijały mi się w bombkę, a z drugiej nie :/ . Zamiast włosów miałam strąki. To miała być fryzurka na "boba", a wyglądałam z tyłu jakby mnie ściął od garnka. Nie wspominając o tym, że podczas suszenia ciągnął mnie za włosy żebym na niego spojrzała :/
Włosy ile mogła odratowała mi pani Emilia z "Irokeza". Także serdecznie ją polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i co z tymi fotkami? Czekamy czekamy
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
No już zamieszczam te fotki
![]()
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Tam , gdzie mam krótkie wlosy to już po wizycie w salonie. A te poprzednie foto to PRZED. Włosy miałam prawie do pasa, na tych zdjęciach tego tak nie widać, ale lepszych nie znalazłam. Pozdrawiam
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
Ooo a to tył fryzurki. Generalnie tak, włosy ściełam i przefarbowałam. Z blondów - w odcienie naturalnie oraz wrzucone refleksy , "tacze" czy coś takiego. Koszt to 150 zł. Więc uważam, ze nie jest żle.
![]() ![]()
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Faktycznie fajny efekt, Twoje włosy pięknie błyszczą i wyglądają na mega zdrowe. Tak z natury już masz czy czymś specjalnym o nie dbasz?
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
Poiem tak. estem maksymalnym leniem jeśli chodzi o dbanie o włosy. Mam cieńkie, słabe piórka. Po każdej wizycie w salonie mam takie włoski jak na zdjęciu przez ponad miesiąc. Później zaczynam używać jedwabiu, żeby kosmyki nie odstawały.
W salonie M.A.J. robią na produktach tylko Welli. Właścicielka - Agata przez pewien czas pracowała w Warszawie w salonie, gdzie dbała o włoski naszych polskich gwiazd. Więc musi być dobra, skoro w Warszawie pozwoliła szefowa, aby zajęła się tak wymagającymi klientami ![]() P.S dziękuję za pochwałę mojejnowej fryzurki ![]()
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich!! Od lat szukam dobrego fryzjera w Gorzowie i niestety moje poszukiwania się jeszcze nie zakończyły... Teraz znowu czas na wizytę, a ja nie wiem do kogo iść... Zachęciła mnie tylko dzięki opiniom p. Agata i salon M.A.J., ale gdzie to jest??!!??
Moje doświadczenia z fryzjerami: MIGDAL - p. T. Migdal rzeczywiście szybko i wydaje się profesjonalnie tnie, jednak ścinał mnie 2 razy i 2 razy byłam NIEZADOWOLONA :-( i chyba jestem rekordzistką bo za podcięcie, mycie i farbowanie zapłaciłam 330zł i myślałam, że kolana się pode mną ugną jak dawałam kartę przy zapłacie - płakać mi się chciało ( nie chciałam modelowania ani innych kosztownych zabiegów - prosiłam tylko o dobre ścięcie), od tamtej pory do Migdala już nie chodzę, mam wrażenie, że dobrze i poważnie traktuje się tam tylko poważne Panie, znajome salonu itd. p. Karolina tnie bardzo zachowawczo, ani źle ani dobrze SALON NA GARBARY - p. Piotr rzeczywiście jest bardzo dokładny, zwolennik grzywek i naturalności, moja mama chodzi tylko do niego (ja nadal szukam, ona na to nie ma czasu), p. Igor obciął mnie tragicznie - wyglądałam jak czeski piłkarz - od tamtej pory nie mogę dojść do ładu z moimi włosami bo czekam aż odrosną i aż znajdę kogoś kto sie nimi umiejętnie zajmie Chcialabym spróbować się ściąć u tej pani Agaty z salonu M.A.J. Czy ktoś może podać mi do niej jakieś namiary??? (jak??) ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Aha, chciałam tylko dodać, że najlepsze cięcie w życiu miałam w salonie Toni&Guy w Wielkiej Brytanii.......... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Przyłączam się do prośby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Kochane wizażanki, po tym jak pan Dawid z Askany bardzo byle jak i niedokładnie podciął mi włosy postanowiłam szukać dalej. Muszę iść na podcięcie tych rozdowojonych końcówek, które pan Dawid nie zauważył (profesjonalizm co nie?). Również zastanawiam się nad salonem M.A.J ale myślę także o tym salonie sara fryz na mościckiego, dużo słyszałam o nim dobrego, ale tani podobno nie jest. Powoli myślę też o farbowaniu, bo mma naturalny kolor, ale to taki jasny mdły brąz , że już mnie wkurza. Więc wolałabym wybrać salon pod kątem nie tylko dobrego strzyżenia, ale także dobrego farbowania. W sarze fryz podobno pracują na doskonałej trwałości farbach, ale ile w tym prawdy to nie wiem, bo tam nie byłam.
---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
wpisz sobie w google m.a.j gorzów fryzjer i na pierwszej stronie gdzieś znajdziesz adres i telefon w bazie fryzjerów. Tu na wizażu chyba nie można podawać dokładnych namiarów.
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
Indianaa: Salon M.A.J. mieści się na przeciwko Straży Pożarnej w GW. ul. Dąbrowskiego . Tam jest duży szyld z napisem ANTYKI - zaraz za mostkiem, gdize przepływa kłodawka. Pod tym szyldem jest właśnie ten salon.
Wiem, do du... jest oznaczenie, ale bardzo łatwo trafić. Jakbyś wyszła ze szkoły mechanika albo elektryka i szła w stronę kwadratu. Po tej samej stronie co te szkoły jest salon. Zaraz za mostkiem ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Kapelutek zapraszam na Pw to podam tel | ![]()
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Ja chyba się zdecyduję na ten salon "M.A.J.".
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
A ja się zapisałam na fryzurkę ślubną do Migdała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie za wskazówki - NA PEWNO SIĘ TAM WYBIORĘ!!
I zdam relację ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Hmmm kochane wizażanki, naprawdę nie wiecie nic na temat salonu Sarafryz? Podjęłam już tak ciężką dla mnie decyzje- chcę zafarbować moje włosy, które mają naturalny kolor, aczkolwiek taki bez życia. Dlatego tak strasznie się boję, abym nie żałowała. Waham się między M.A.J a Sarą Fryz. Co wybrac?? Pomóżcie
![]()
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
No ja nie będe obiektywna. Jeśli chodzi o sara fryz, to moja klientka bardzo sobie chwali farbowanie u nich, natomiast na ścięcie chodzi gdzie indziej. Mówi, że w sara fryz miała okazję obcinać włoski i była bardzo niezadowolona.
Z kolei ja, byłam tam na studiówkę czesana i byłam bardzo zadowolona!. Kontunuując wątek salonu M.A.J., to chwalę go dlatego ponieważ Agata- feyzjerka, zawsze słucha tego co chce mieć na głowie . Mało tego , całość dopieszcza. Jedyna osoba, jaką wysłałam tam i była niezadowolona, to moja ciocia. Ale ona to w ogóle chciałaby korzystać z usług profesjonalistów z najwyższej półki za darmo. Do tego dała wolną rękę fryzjerowi, aby działał co chce. No to sorry :P. Myślę, że już wystarczająco napisałam się o salonie M.A.J. i jedyne teraz co chciałabym zobaczyć, to WASZE drogie wizazanki NOWE fryzurki ![]() Pozdrawiam i niecierpliwie oczekuję Waszych foto-metamorfoz ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
Salon M.A.J. pracuje na farbach, produktach Welli.
Faktycznie, jeśli chodzi o spontaniczne wyjście do fryzjera to u nich się nie da . Wszystko na zapisy- niestety. Kolokwialnie rzecz ujmująć- Agata ma zawalony terminarz. ;-). Powodzenia i mam nadzieję, że będziesz równie zadowolona jak JA! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.