![]() |
#121 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 440
|
Dot.: baleja¿(baleyage) czarny+blond
z czarnych na blond , nie niszcz±c w³osów ?
nie ma szans, nawet najlepsze drogie srodki pozostawi± echo na w³osach to nie jest tak hop siup - farbowa³as czarna farba, a teraz nagle blond da siê to zrobiæ, oczywi¶cie, ale jak to w³osy znisosa to juz druga sprawa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Dot.: Czarne w³osy i blond pasemko...
Witam, chcialam sie podzielic moimi do¶wiadczeniami w sprawie zmiany koloru z czarnego na blond......wiec jest to mozliwe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam dziewczyny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 276
|
Dot.: Czarne w³osy i blond pasemko...
nawet jesli to jedno pasemko, to zabawy w domu nie polecam, probowalam i efektem byly rozne odcienie zolci i pomaranczu nietylko na pasemku, ale i wokol niego, bo folia zjechala...
po 2 domowych rozjasnianiach owe jasne pasemko sie wykruszylo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Dot.: Bia³o - czarne w³oski :)
Chce takze Bialo Czarne wloski ale nie wimem czy mi to bedzie pasowac wyjsc wyjdzie bo osttanio robilam bland i sod spodu czarny ale jakos mi sie odwidzialo po paru tygodniach bo pzy tym baldzie byly duze odrosty i mi sie to zbytnio nie podobalo wiec zrblam na jasny bland z siwymi lekoo
![]() o To zdjecie... http://img100.imageshack.us/my.php?i...sc00064tu0.jpg Prosze o Odpowiedz czy beda mi pasowac i czy napewno wyjda i jak tak to jak mi proponujecie to zrobic... Czy wiecej blandu czy tez craznego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 890
|
My¶lê ze przy takiej krótkiej fryzurce mo¿e wygl±daæ to ciekawie ale oczywi¶cie nie typowy borsuk typ biel czerñ mi siê podoba popielata platyna i czarny ale dwa trzy paska od spodu i cieniutkie na grzywce ale to mój gust
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Cytat:
Ona nie jest taka Krutka Poniewaz Jest czesc wlosow schowana pod kurtka wiec one sa gdzies tak do ramion. Ps czy mogla bys mi przeslac zdjecie tej kombinacji jak to wyglada bo wydaje sie bardzo ciekawe Pozdrawiam i dziiekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 890
|
kiedy¶ widzia³a takie po³±czenie na zdjêciach na jakie¶ stronce ale ju¿ nie pamiêtam gdzie a niestety nie zapisa³am zdjêæ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#128 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
pasemka na czarnych wlosach
Mam czarne wlosy i chcialabym zrobic sobie jakies pasemka . jaki kolor mi polecacie ?? dla ulatwienia zalaczam swoje zdjecie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Dot.: pasemka na czarnych wlosach
tak jest dobrze. wedlug mnie pasemka beda wygldac tandetnie.
![]() |
#130 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 149
|
masz naturalnie czarne w³osy? bo ja kiedy¶ chcia³am pasemka, fryzjerka powiedzia³a, ¿e na moich w³osach ³adnie wygl±da³y by s³omkowe (mam ciemne jak w awatarze), natomiast kole¿anka na ciemnych w³osach ma kolor miodowy i wygl±da fantastycznie, ogólnie bojê siê pasemek bo na ciemnych w³osach mog± nie wyj¶æ i bêd± ¿ó³te to zale¿y od w³osów.
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
moj naturalny kolor to taki ciemny blond - jasny br±z . wlasnie boje sie rozjasniac ,zeby nie wyszedl zaden cyrk.. chociaz chcialabym jakies bardzo jasne pasemka np wychodz±ce spod wlosow.. ale nie wiem czy nie bêdzie to wygl±daæ tandetnie. Myslalam te¿ nad czerwieni± chociaz z tego co mi ka¿dy mówi to na czarnych w³osach ciêzko zrobic cokolwiek ;/ maluje je farb± ciemny br±z ale wygladaj± jak czarne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 149
|
no wiêc moja imienniczko
![]() ![]()
![]() |
#133 |
SPAMER
Nieop³acona reklama |
wydaje mi siê ze na czarnych farbowanych w³osach farba Ci na pasemkach "nie chwyci" albo kolor wyjdzie tak ciemny ¿e bêdzie widoczny tyko pod s³once(o gorszych kombinacjach nie chce my¶leæ nawet). Rozwi±zaniem by³aby byæ mo¿e dekoloryzacja i na to farba(ale w³osów szkoda) albo zej¶cie do naturalnego koloru i farbowanie na raz(na naturalnym kolorze wybrane pasma na jaki¶tam kolor i reszta na czarno. Ale wg mnie duze kontrasty na g³owie wygl±daj± prawie zawsze tandetnie, a niewielkich raczej nie uzyskasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 751
|
Proponuje zostawiæ tak jak jest bo bardzo ³adnie wygl±dasz
![]() ![]() P.S. bardzo mi siê Twój makija¿ na tym zdjeciu podoba ![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 323
|
bardzo ³adnie wygl±dasz,ja maj±c czarne w³osy zrobi³am sobie czerwone pasemka,ale ten kolor szybko siê zmywa,wed³ug mnie czerwieñ na czarnych w³osach nie wygl±da tandetnie dla mnie najgorzej wygl±daj± jakie¶ platynowe i jasne,ale widaæ zdania s± podzielone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
dziekuje wam bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 547
|
Pasuje Ci ta czern
![]() Moze jakies sliwkowo-niebieske pasno jedno bys sobie zrobila, mogloby byc ciekawie. Co do jakichs bardzo jasnych pasemek to srednio jestem przekonana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 110
|
mam czarne w³osy i kiedy¶ te¿ chcia³am zmiany i na³o¿y³am pasemka ciemna wi¶nia. pierwsze dni by³o ok a potem kolor siê wyp³uka³ i pasemka by³y miedziane , rude . musia³am wróciæ do jednolitej czerni. jasne te¿ siê nie sprawdz± a poza tym wygl±daj± tandetnie w po³±czeniu z czerni±.tak¿e odradzam. je¶li chodzi o zmianê koloru to bardzo ciê¿ka droga.przechodzi³am to i niestety zej¶cie z czarnego to ciê¿ka sprawa.mi siê nie uda³o...uwa¿am ¿e tak jak teraz jest ci ³adnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Blond pasemka czarne wlosy
Witam. Planuje zrobic blond pasemka na czarnych wlosach. Ale wytlumacze na czym blizej polega moj problem.
Mialam w wakacje blond wlosy. Jednak napadlo mnie cos i pofarbowalam je na czarno. Minelo od tego czasu ponad 3 miesiace. Farba juz zaszla i teraz mam w sumie brazowe wlosy dosc jasne. Jednak planuje zrobic blond pasemka na czarnych wlosach. A dokladnie to drobniutke blond pasemka z drobniutkimi czarnymi pasemkami i czarnym podkladem. Chyba wiecie o co chodzi. Czytalam wiele postow na tej stronie i wiele z was pisalo, ze bede wygladac w tym jak zebra. I pisalyscie ze wyglada to okropnie. Jakie jest wasze naprawde zdanie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Dot.: Blond pasemka czarne wlosy
tak,wyglada to ogropnie i bardzo sztucznie
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
No tak ale akurat to mi nie przeszkadza. Zadne farbowane wlosy nie wygladaja naturalnie. A jakby zrobic blond z ciemnym brazem? moze by juz lepiej wygladalo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 32 059
|
Jakby¶ mia³a na prawdê delikatne pasemka, dajmy na to baleja¿ z trzech kolorów - br±z i dwa odcienie blondu, to mog³oby to ca³kiem ³adnie wygl±daæ. Ale jasne mocno odró¿niaj±ce siê blond pasemka na czarnych w³osach nie s± fajne. Szuka³am zdjêæ jakiego¶ ³adnego baleja¿u na ciemnych w³osach, ale niestety nie znalaz³am. My¶lê, ¿e fryzjerka bêdzie wiedzia³a jak sobie poradziæ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
mo¿e co¶ z ciemnym br±zem,ale bez blondu. uwierz mi,¿e mog± wygl±daæ naturalnie. wiele osób z mojego oteczenia farbuje wlosy, a nawet nie przysz³oby mi to na my¶l ¿e nie s± to naturalne
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
po³aczenie bialego i czarnego(blodn i czarnego) jest dobre ale nie na wlosach. jak dla mnie to mega kicz i obciach...
moze wlasnie kilka kolorow zeby bardziej naturalnie wygladalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Hmm.. chyba macie racje, teraz zaczelam zastanawiac sie nad drobnymi pasemkami z ciemnym brazem. Podkreslam drobnymi. Mam do tego bardzo dlugie wlosy, wiec chce zrobic podklad tez. moja mama ma cos w tym stylu i ladnie to wyglada. Nie wiem moze ktos ma tak zrobione wloski?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
jestem fryzjerka i ja tez uwazam ze to niejest strza³ w 10 po pierwsze i tak blond wyjdzie rudy lub zó³ty a jak bys siedzia³a tak d³ugo az by by³y bia³e to sadze ze by ci te pasemka odpad³y po drugie przy sp³ukiwaniu farba by przybrudzi³a pasemka po trzecie to niedaje fajnego efektu a pozatym nawet jak bys nadal chciala to zrobic to ja bym u siebie w salonie ci odmówi³a bo raczej ma³o który fryzjer chce zniszczyc w³osy jesli by³y rozjasniane w wakacje potem je pofarbowa³as na czarno a teraz znowy bys chcia³a sciagnac czarny kolor z tych pasemek to te wlosy beda w nieciekawym stanie potem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Chyba nie bardzo sie zrozumielismy bo w sumie nie napisalam dokladnie. Ja nie mam czarnych wlosow juz. Mam bardzo jasny braz, farba mi zeszla. Sama jestem zdziwiona, w niektorych miejscach robia sie juz blond,wiec z pasemkami nie byloby raczej problemu. Na pewno by nie wyszly rude.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 168
|
Ja ostatnio na mtv w "Sza³ cia³" widzia³am laske, która ma³a w³osy do..w±troby <jakie okreslenie w ogole> i mia³a koncówki czarne a potem mia³a blond. Wydaje mi siê, ¿e albo mia³a odwrotne ombre, albo mia³a jakiedy¶ czarne i zaczê³a farbowac na blond,ale nie wiem jak wygl±da³a w trakcie zapuszczania. Pewnie okropnie xD
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.