Bia³o - czarne w³oski :) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2008-08-15, 10:40   #121
ekstradyska
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 440
Dot.: baleja¿(baleyage) czarny+blond

z czarnych na blond , nie niszcz±c w³osów ?
nie ma szans, nawet najlepsze drogie srodki pozostawi± echo na w³osach
to nie jest tak hop siup - farbowa³as czarna farba, a teraz nagle blond
da siê to zrobiæ, oczywi¶cie, ale jak to w³osy znisosa to juz druga sprawa
ekstradyska jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-10-19, 15:06   #122
martyyy2
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
Dot.: Czarne w³osy i blond pasemko...

Witam, chcialam sie podzielic moimi do¶wiadczeniami w sprawie zmiany koloru z czarnego na blond......wiec jest to mozliwe ale duzym kosztem i materialnym ale rowniez zdrowotnym dla wloskow z natury jestem brunetka a farbowalam sie przez 1,5 roku na czarno nastepnie kolor mi sie znudzil i wymyslilam sobie ,ze teraz chcialabym byc blondynka no i jestem wiec najpierw poddalam sie tzw. dekoloryzacji, ktora mysle za duzo mi nie pomogla i tak nawet po niej bylam ruda , pomaranczowa. Nastepne farbowania byly coraz lepsze ale efekt ktory chcialam osiagnac byl trudny. Teraz jestem blondynka czysta platynka na glowie trwalo to z rok....ale mimo wszystko wlosy moje sa zniszczone ,suche i lamliwe ale nie zaluje do dobrego stanu wlosow mozna dojsc a w blondzie mi jest slicznie i nie bede juz nic na mojej glowce wymysliac
Pozdrawiam dziewczyny
martyyy2 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-10-19, 15:44   #123
201704051255
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 9 276
Dot.: Czarne w³osy i blond pasemko...

nawet jesli to jedno pasemko, to zabawy w domu nie polecam, probowalam i efektem byly rozne odcienie zolci i pomaranczu nietylko na pasemku, ale i wokol niego, bo folia zjechala...
po 2 domowych rozjasnianiach owe jasne pasemko sie wykruszylo...
201704051255 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-10-30, 12:08   #124
Niiunniaa2
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2
Dot.: Bia³o - czarne w³oski :)

Chce takze Bialo Czarne wloski ale nie wimem czy mi to bedzie pasowac wyjsc wyjdzie bo osttanio robilam bland i sod spodu czarny ale jakos mi sie odwidzialo po paru tygodniach bo pzy tym baldzie byly duze odrosty i mi sie to zbytnio nie podobalo wiec zrblam na jasny bland z siwymi lekoo
o To zdjecie...

http://img100.imageshack.us/my.php?i...sc00064tu0.jpg

Prosze o Odpowiedz czy beda mi pasowac i czy napewno wyjda i jak tak to jak mi proponujecie to zrobic... Czy wiecej blandu czy tez craznego.
Niiunniaa2 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-10-31, 20:44   #125
Agula 88
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 890

My¶lê ze przy takiej krótkiej fryzurce mo¿e wygl±daæ to ciekawie ale oczywi¶cie nie typowy borsuk typ biel czerñ mi siê podoba popielata platyna i czarny ale dwa trzy paska od spodu i cieniutkie na grzywce ale to mój gust
Agula 88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-11-04, 10:41   #126
Niiunniaa2
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Poka¿ wiadomo¶æ
My¶lê ze przy takiej krótkiej fryzurce mo¿e wygl±daæ to ciekawie ale oczywi¶cie nie typowy borsuk typ biel czerñ mi siê podoba popielata platyna i czarny ale dwa trzy paska od spodu i cieniutkie na grzywce ale to mój gust

Ona nie jest taka Krutka Poniewaz Jest czesc wlosow schowana pod kurtka wiec one sa gdzies tak do ramion.

Ps czy mogla bys mi przeslac zdjecie tej kombinacji jak to wyglada bo wydaje sie bardzo ciekawe Pozdrawiam i dziiekuje
Niiunniaa2 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-11-04, 12:17   #127
Agula 88
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 890

kiedy¶ widzia³a takie po³±czenie na zdjêciach na jakie¶ stronce ale ju¿ nie pamiêtam gdzie a niestety nie zapisa³am zdjêæ
Agula 88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2009-11-19, 10:51   #128
Patrrrycja
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3
pasemka na czarnych wlosach

Mam czarne wlosy i chcialabym zrobic sobie jakies pasemka . jaki kolor mi polecacie ?? dla ulatwienia zalaczam swoje zdjecie
Patrrrycja jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-11-19, 13:51   #129
alutka0
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 397
GG do alutka0
Dot.: pasemka na czarnych wlosach

tak jest dobrze. wedlug mnie pasemka beda wygldac tandetnie.

Sierpieñ 2009 - ........................

Obecny odrost 20 cm
Cel - 30 cm

Trzymajcie kciuuki.
alutka0 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-11-19, 14:01   #130
pyska06
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 149

masz naturalnie czarne w³osy? bo ja kiedy¶ chcia³am pasemka, fryzjerka powiedzia³a, ¿e na moich w³osach ³adnie wygl±da³y by s³omkowe (mam ciemne jak w awatarze), natomiast kole¿anka na ciemnych w³osach ma kolor miodowy i wygl±da fantastycznie, ogólnie bojê siê pasemek bo na ciemnych w³osach mog± nie wyj¶æ i bêd± ¿ó³te to zale¿y od w³osów.

Mo¿na tylko JEDNEGO !`

pyska06 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-11-19, 15:13   #131
Patrrrycja
Przyczajenie

moj naturalny kolor to taki ciemny blond - jasny br±z . wlasnie boje sie rozjasniac ,zeby nie wyszedl zaden cyrk.. chociaz chcialabym jakies bardzo jasne pasemka np wychodz±ce spod wlosow.. ale nie wiem czy nie bêdzie to wygl±daæ tandetnie. Myslalam te¿ nad czerwieni± chociaz z tego co mi ka¿dy mówi to na czarnych w³osach ciêzko zrobic cokolwiek ;/ maluje je farb± ciemny br±z ale wygladaj± jak czarne

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-19, 16:08   #132
pyska06
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 149

no wiêc moja imienniczko z ciemnymi w³osami to ciê¿ko bo nie wiadomo co tak naprawdê wyjdzie, a z czerwonych ¿eby nie daj bóg rudy nie wyszed³ dla mnie np czerwone wygl±daj± tandetnie, tak jako¶ w ogóle czerwony kolor jest taki nie naturalny. Poszukaj w necie fotek w³osów z jasnymi pasemkami mo¿e co¶ znajdziesz ciekawego, mi fryzjerka te¿ doradzi³a, ¿e na pocz±tek mogê sobie zrobiæ takie bloczki z jasnymi pasemkami od spodu w³osów, robi siê 5 na ca³± g³owê, ¿e ponoæ wtedy nie widaæ odrostów tak szybko, ale jak widzia³am takie co¶ u dziewczyn to mi siê to absolutnie nie podoba. Ogólnie pasemka na ciemnych w³osach to ryzyko, ¿e nie wyjdzie wymarzony kolor.

Mo¿na tylko JEDNEGO !`

pyska06 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-11-19, 17:53   #133
AimiA
SPAMER
Nieop³acona reklama

Wiadomo¶ci: 403
GG do AimiA Send a message via Skype™ to AimiA

wydaje mi siê ze na czarnych farbowanych w³osach farba Ci na pasemkach "nie chwyci" albo kolor wyjdzie tak ciemny ¿e bêdzie widoczny tyko pod s³once(o gorszych kombinacjach nie chce my¶leæ nawet). Rozwi±zaniem by³aby byæ mo¿e dekoloryzacja i na to farba(ale w³osów szkoda) albo zej¶cie do naturalnego koloru i farbowanie na raz(na naturalnym kolorze wybrane pasma na jaki¶tam kolor i reszta na czarno. Ale wg mnie duze kontrasty na g³owie wygl±daj± prawie zawsze tandetnie, a niewielkich raczej nie uzyskasz.
AimiA jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-11-19, 17:58   #134
Stysik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 751

Proponuje zostawiæ tak jak jest bo bardzo ³adnie wygl±dasz ewentualnie odcieñ ja¶niejsze w³osy bêd± ³adnie wygl±da³y, ale pasemek raczej bym nie robi³a... prywatnie pasemka tylko na blond w³osach mi siê podobaj±

P.S. bardzo mi siê Twój makija¿ na tym zdjeciu podoba

"Granice? Nigdy ¿adnej nie widzia³em.
Ale s³ysza³em, ¿e istniej± w umys³ach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-11-19, 18:12   #135
agata456
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 323

bardzo ³adnie wygl±dasz,ja maj±c czarne w³osy zrobi³am sobie czerwone pasemka,ale ten kolor szybko siê zmywa,wed³ug mnie czerwieñ na czarnych w³osach nie wygl±da tandetnie dla mnie najgorzej wygl±daj± jakie¶ platynowe i jasne,ale widaæ zdania s± podzielone.
agata456 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-11-19, 23:06   #136
Patrrrycja
Przyczajenie

dziekuje wam bardzo moze i ten kolor mi pasuje ale mam takie wlosy juz od kilku lat i naprawde chce mi sie jakiejs zmiany . a gdybym zdecydowala sie pomalowac cale wlosy na inny kolor skoro pasemka mi odradzacie ? ale tez chyba musialabym je najpierw cale rozjasnic ;/ bo na ciemnych nic nie bedzie widac ajj
Stary 2009-11-19, 23:34   #137
szmyrk
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 547

Pasuje Ci ta czern .
Moze jakies sliwkowo-niebieske pasno jedno bys sobie zrobila, mogloby byc ciekawie. Co do jakichs bardzo jasnych pasemek to srednio jestem przekonana.
szmyrk jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-11-21, 13:16   #138
BEATA8976
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 110

mam czarne w³osy i kiedy¶ te¿ chcia³am zmiany i na³o¿y³am pasemka ciemna wi¶nia. pierwsze dni by³o ok a potem kolor siê wyp³uka³ i pasemka by³y miedziane , rude . musia³am wróciæ do jednolitej czerni. jasne te¿ siê nie sprawdz± a poza tym wygl±daj± tandetnie w po³±czeniu z czerni±.tak¿e odradzam. je¶li chodzi o zmianê koloru to bardzo ciê¿ka droga.przechodzi³am to i niestety zej¶cie z czarnego to ciê¿ka sprawa.mi siê nie uda³o...uwa¿am ¿e tak jak teraz jest ci ³adnie.
BEATA8976 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-12-07, 20:21   #139
malenka302
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 42
Blond pasemka czarne wlosy

Witam. Planuje zrobic blond pasemka na czarnych wlosach. Ale wytlumacze na czym blizej polega moj problem.

Mialam w wakacje blond wlosy. Jednak napadlo mnie cos i pofarbowalam je na czarno. Minelo od tego czasu ponad 3 miesiace. Farba juz zaszla i teraz mam w sumie brazowe wlosy dosc jasne. Jednak planuje zrobic blond pasemka na czarnych wlosach. A dokladnie to drobniutke blond pasemka z drobniutkimi czarnymi pasemkami i czarnym podkladem. Chyba wiecie o co chodzi. Czytalam wiele postow na tej stronie i wiele z was pisalo, ze bede wygladac w tym jak zebra. I pisalyscie ze wyglada to okropnie. Jakie jest wasze naprawde zdanie?
malenka302 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-12-08, 15:41   #140
alutka0
Raczkowanie

GG do alutka0
Dot.: Blond pasemka czarne wlosy

tak,wyglada to ogropnie i bardzo sztucznie

Obecny odrost 20 cm
Cel - 30 cm

Trzymajcie kciuuki.
Stary 2009-12-08, 17:49   #141
malenka302
Raczkowanie

No tak ale akurat to mi nie przeszkadza. Zadne farbowane wlosy nie wygladaja naturalnie. A jakby zrobic blond z ciemnym brazem? moze by juz lepiej wygladalo?
Stary 2009-12-08, 18:00   #142
visionAM
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 32 059

Jakby¶ mia³a na prawdê delikatne pasemka, dajmy na to baleja¿ z trzech kolorów - br±z i dwa odcienie blondu, to mog³oby to ca³kiem ³adnie wygl±daæ. Ale jasne mocno odró¿niaj±ce siê blond pasemka na czarnych w³osach nie s± fajne. Szuka³am zdjêæ jakiego¶ ³adnego baleja¿u na ciemnych w³osach, ale niestety nie znalaz³am. My¶lê, ¿e fryzjerka bêdzie wiedzia³a jak sobie poradziæ
visionAM jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-12-08, 18:09   #143
alutka0
Raczkowanie

GG do alutka0

mo¿e co¶ z ciemnym br±zem,ale bez blondu. uwierz mi,¿e mog± wygl±daæ naturalnie. wiele osób z mojego oteczenia farbuje wlosy, a nawet nie przysz³oby mi to na my¶l ¿e nie s± to naturalne

Obecny odrost 20 cm
Cel - 30 cm

Trzymajcie kciuuki.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-08, 18:55   #144
milosc17
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 99
Send a message via Skype™ to milosc17

po³aczenie bialego i czarnego(blodn i czarnego) jest dobre ale nie na wlosach. jak dla mnie to mega kicz i obciach...
moze wlasnie kilka kolorow zeby bardziej naturalnie wygladalo
milosc17 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-12-08, 19:07   #145
malenka302
Raczkowanie

Hmm.. chyba macie racje, teraz zaczelam zastanawiac sie nad drobnymi pasemkami z ciemnym brazem. Podkreslam drobnymi. Mam do tego bardzo dlugie wlosy, wiec chce zrobic podklad tez. moja mama ma cos w tym stylu i ladnie to wyglada. Nie wiem moze ktos ma tak zrobione wloski?
Stary 2009-12-08, 22:56   #146
angela2906
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 76
GG do angela2906

jestem fryzjerka i ja tez uwazam ze to niejest strza³ w 10 po pierwsze i tak blond wyjdzie rudy lub zó³ty a jak bys siedzia³a tak d³ugo az by by³y bia³e to sadze ze by ci te pasemka odpad³y po drugie przy sp³ukiwaniu farba by przybrudzi³a pasemka po trzecie to niedaje fajnego efektu a pozatym nawet jak bys nadal chciala to zrobic to ja bym u siebie w salonie ci odmówi³a bo raczej ma³o który fryzjer chce zniszczyc w³osy jesli by³y rozjasniane w wakacje potem je pofarbowa³as na czarno a teraz znowy bys chcia³a sciagnac czarny kolor z tych pasemek to te wlosy beda w nieciekawym stanie potem
angela2906 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-12-09, 14:17   #147
malenka302
Raczkowanie

Chyba nie bardzo sie zrozumielismy bo w sumie nie napisalam dokladnie. Ja nie mam czarnych wlosow juz. Mam bardzo jasny braz, farba mi zeszla. Sama jestem zdziwiona, w niektorych miejscach robia sie juz blond,wiec z pasemkami nie byloby raczej problemu. Na pewno by nie wyszly rude.
Stary 2011-10-02, 08:52   #148
annussiaa91
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 168

Ja ostatnio na mtv w "Sza³ cia³" widzia³am laske, która ma³a w³osy do..w±troby <jakie okreslenie w ogole> i mia³a koncówki czarne a potem mia³a blond. Wydaje mi siê, ¿e albo mia³a odwrotne ombre, albo mia³a jakiedy¶ czarne i zaczê³a farbowac na blond,ale nie wiem jak wygl±da³a w trakcie zapuszczania. Pewnie okropnie xD
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Fryzury i styling

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.