![]() |
#121 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Konkurs Wizaz.pl specjalnie dla Was! :-)
pamiętajmy że głosować mogą tylko zarejestrowane na forum osoby (czyli zmienne IP niewiele da)-mam nadzieję że to nie spowoduje masowego napływu nowych użytowników
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
fajnie fajnie , bedziemy głosowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
o rany....widze ze moj post wywołal niezlą burzę, a mi chodzilo tylko o to zeby głosowanie przebiegalo sprawiedliwie. choc moze forma mojej wypowiedzi byla zbyt dobitna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też wolałabym uczciwe głosowanie, niż nabijanie głosów...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
o kurcze, konkurs chyba jeszcze na dobre się nie rozpczął , a Wy juz się kłócicie?
Konkursy mają to do siebie, że nie zawsze wygrywa najlepszy, czasami sprytniejszy lub ten kto ma więcej znajomych ![]() Ciesze sie , ze tym razem kazdy bedzie mogł oddac tylko jeden glos i szanse ma wygrać naprawde dobra praca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
okrutnica jakaś... |
ciekawe czy zapobiegawczo nie rejestruje się teraz więcej osób
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
hhehe, no właśnie
![]() Ja zawsze jestem, dobrej wiary i mam nadzieję, ze jednak ludzie maja w sobie odrobinę uczciwosci ![]() W konkursie nie biore udzialu, ale za to chetnie bede obserwowac sytuacje z nim zwiazana :d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Jejku! Az sie kurzy na forum przez ten konkurs
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Konkurs jak to konkurs, nie bylby konkursem, gdyby nie bylo w nim rewalizacji...
![]() A na zdrowej rywalizacji, mysle, zalezy wszystkim - i organizatorom, i uczestnikom. I o to sie postarajmy wszyscy. ![]() Dziewczyny - nie przerazac sie tylko odwagi i sily i... do boju! ![]() Wycofywac sie na samym starcie??? ![]() ![]() No i dlaczego? Z obawy, ze beda lepsi? Ze nie umiemy? Nie mamy pomyslu? Z gory zakladac: "I tak nie wygram"? Hm, nie rozumiem tego. ![]() Do boju! ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
No tak! Z reguly sie nie poddaje, ale juz sam fakt, ze nie mam modelki i zadnej wiedzy o photoshopie mnie zraza
![]() Eh, po prostu mam swietne pomysly, ale umiem tylko siebie tak umalowac. To mnie chyba dyskwalifikuje juz na starcie, bo nie mozna siebie jako modelki "uzywac" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Moderatoreska
|
Wizazanki pilnie sie szykuja do konkursu, bo cos malo makijazy na MM
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
agabil- dużo łatwiej jest umalować siebie a nie kogoś.
![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale przecież można sprawdzać IP..... więc tak też można zapobiegać.
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Tak tak Karo-la i Deska123 popieram popieram
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
Konkurs już teraz cieszy się powodzeniem-widać zresztą po tym wątku. Nie wiem tylko czy sprawdzanie kilku tysięcy (mam nadzieję
![]() A poza tym- możemy oddać jeden głos- politycy symbolicznie głosują na siebie,a więc, ekhem... ![]()
![]() |
#137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do samego konkursu, pomysł jest, próba wykonana była dzisiaj a w piątek studio i pstrykanie ![]() dziewczyny!! nie poddawac sie!! chce zobaczyc jak najwiecej pomysłow! co wam sie w głowach kłębi ciekawa jestem niezwykle! juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyc co reszta wymodziła ![]() Edytowane przez weronika nadara Czas edycji: 2013-06-21 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
co do tego czy trudniej czy łatwiej, to wyłącznie kwestia wprawy. Mi osobiście jest trudniej, ale to dlatego, ze poza soba to może 3 razy kogoś malowałam
![]() ![]()
![]() |
#139 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() karo-la ![]() Zresztą jeżeli dana osoba nie jest znana z twarzy na wizażu-jak to sprawdzić czy umalowała akurat siebie ? W punkcie 3 regulaminu jest napisane że makijaż musi być wykonany na modelce, aby podczas głosowania na decyzję nie wpływały osobiste sympatie. Ale w przypadku osób których nie znamy stąd z widzenia żadne sympatie w grę nie wchodzą, dodatkowo prace będą anonimowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Moderatoreska
|
[quote=weronika nadara]no mi na ten przykład łatwiej chyba kogos pomalowac...na pewno w kazdym razie nie trudniej.~(tzn zalezy moze jaki element makijazu, bo ja sobie nigdy nie potrafie symetrycznie cieni nałozyc, a u modelki problemu z tym nie mam, a co innego jest z ustami lub eyelinerem
Wlasnie mi makijaz zawsze lepiej wychodzi na kims niz na sobie. Siebie nie umniem pomalowac bo mi zawsze cosik nie wychodzi, a jak maziam nie swoja buzke to jest ok ![]() Najwazniejsze zeby zabawa w "malowanie" byla udana i bez zadnych przekretow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Ha, mysle, ze z roznych powodow czasem jest latwiej umalowac siebie, a czasem kogos. Zalezy.
![]() Latwiej umalowac siebie bo: - znamy "na pamiec" swoja twarz, wiemy po wielokrotnych probach, metodzie "prob i bledow" w czym, gdzie, jak nam jest dobrze; - jestesmy swoja osobista NAJCIERPLIWSZA modelka, bo z innymi po jakims czasie trzeba byc przygotowanym, ze zaczna sie nudzic i mimochodem poziewywac, wiec trzeba ograniczyc czas malowania do tego "przyzwoitego", nienadwyrezajacego; ![]() - nie obrazimy sie na siebie jesli cos nie wyjdzie, albo wrecz przeciwnie - wyjdzie, na przyklad szminka za kontorowke ![]() ![]() Latwiej umalowac modelke bo: - Patrzymy na nia z pewnej perspektywy, a nie z nosem przy lustrze, tak wiec latwiej ocenic proporcje, nasycenie; - Mozemy zaszalec na niej z kolorami i rozwiazaniami, ktorych na sobie samych nie mozemy (bo na przyklad same jestesmy blada blondynka z malym okiem, a za modelke mamy ognista brunetke z oczami jak u sarny); ![]() - Przez to, ze malujemy modelke podchodzimy do sprawy bardziej "sprezone", z jakims zarysem, rozplanowaniem makijazu, ktory chcemy wykonac... Do boju! ![]()
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
![]()
Ciesze sie, ze modelka nie jest az tak potrzebna (bo nikt mnie na forum nie widzial
![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, ze wszystko sie uda ![]() Powodzenia i niech wygra najbardziej wiosenny makijaz, ktory w koncu ten snieg roztopi!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Kleo - dawaj, dawaj!
![]() A tak a propos glosowania, tak sobie wydedukowalam, ze skoro powstalo forum o zduplikowanych kontach, wiec problem z nawalem nowych rejestrujacych sie uzytkownikow mamy z glowy. ![]() ![]()
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Ojej. Teraz naszla mnie taka troche glupia watpliwosc. Te 2 zdjecia maja przedstawiac jeden makijaz, prawda? I czy ten makijaz ma byc na obu zdjeciach w tym samym swietle i ew. roznych pozach. Czy tez lepiej zrobic 1 w swietle dziennym a 2 w swietle sztucznym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
sądze ze zrobic zdjęcie wswietle gdzie makijaz wyglada najbardziej korzystnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
jak ktos z moich okolic szuka ryjka do pomalowania to sluze swoim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale w Lodzi tez jest pewnie multum dziewuszek gotowych oddac sie pod paluszki Agi! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Może któraś torunianka odda się w moje "szpony"
![]() Bo nie mam modelki ![]() a z resztą z moimi umiejętnościami to może i nawet nie warto zaczynać ![]() Buziol ! dla wszystkich uczestniczek konkursu ![]() ![]() doczekać się nie moge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
ja chętnie ale brak aparatu
![]() ![]() ew. mogę zostać czyjąś modelką moja buzia nie wymaga aż tak wielkiego makijażu bo mam 16 lat ![]() ![]() ew. poprawka w adobe photoshop ale nie jestem w tym profesjonalistkę pokombinować można ![]() ![]() ![]()
nie zrażam się. ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-03-23 o 21:38 Powód: Post pod postem! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.