![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomoc w wyborze prezentu :D
Ajaj Herbatniku ja bym Was najchętniej pojedynczo (i w rzeczywistości!) wyściskała na powitanie, ale mam takie zawirowania teraz że w głowie mi to nie było
![]() Ale nadrobię, nadrobię ![]()
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się, młoda ( ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
podbijam ten wątek ponieważ mam do Was serdeczną prośbę. Zostaliśmy z mężem zaproszeni na jutro na 18-tkę do syna naszych bliskich znajomych. Chłopak zbiera piniądze na jakiś wymarzony prezent. Damy mu więc pieniążki. Tylko ja naprawdę nie wiem jaka kwota jest stosowna bo na osiemnastce to byłam wieki temu. ![]() Aga |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
![]()
w sobote moj przyjaciel obchodzi 18. urodziny i nie mam zadnego pomysłu na prezent... a chciałabym mu dać coś oryginalnego
![]() ![]() proszę o szybką odpowiedz ;p i z góry dziękuje ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co kupić na 18. urodziny?
wyszukiwarke :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Na litośc boską, skąd my mamy wiedziec co kupic komuś, o kim nic nie wiemy? Radziłabym uważać z oryginalnymi prezentami, bo obdarowany może się wcale nie ucieszyć. Nie wiesz czym sie ten przyjaciel interesuje, co lubi?
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Mojemu kumplowi daliśmy ostatnio dmuchaną lalę i antyramę z naszymi zdjęciami z imprez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
jeśli w Twoim mieście jest sklep FLO radzę tam zajrzeć
![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
![]() Łączę wątki ![]() A czym się przyjaciel interesuje ? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent na 18-STKE !!!
Witajcie
![]() Mam mały problem, przyjaciółka ma 18-stkę, i chciałabym kupić jej coś nietypowego. Oczywiście mogłabym kupić jakieś kosmtyki, biżuterie, czy cos takiego, ale chodzi mi o taki bardziej niezwykły i oryginalny prezent. No i w przystępnej cenie... Macie może jakieś pomysły? ![]()
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Ja sie zastanawiam czy nie kupic mojej kumpeli jakies smiesznej pidzamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
![]() potrzebuje info ile kasy daje sie teraz na 18-stkę.Jedziemy do kuzynki od mojego faceta.Nadmieniam że nie widzieli się 15 lat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Ja miałam 18 pare miesięcy temu
![]() ![]() ![]() Dostałam m in- telewizorek, biżuterie złotą, książki, iPoda Nano. Ale najbardziej to spodobało mi się spotkanie z wszystkimi, zorganizowane przez koleżanke ![]() Natomiast uważam, że jako matka chrzestna powinnaś kupić coś co do końca życia bedzie Cię przypominało. Jeśli to dziewczyna to najlepiej biżuteria,ale jakaś pożądna-najlepiej złoto. Srebro zczarnieje. Ja właśnie to dostałam od mojej chrzestnej, co mi ją przypomina, w przyszłości bedzie jako pamiątka ![]() Jeśli to chłopak, z reguły chłopcy są mniej sentymentalni, to może być właśnie jakiś telewizor, iPod, Mp3, lub coś związanego z jego zainteresowaniem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Witam. Szukam jakiegoś dobrego i zaufanego sklepu z niezwykłymi prezentami na osiemnastki lub walentynki. Ja znam tylko:
http://***astkowo.pl reklama Jakie strony wy znacie ? Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-06-29 o 14:01 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Moja koleżanka ma niedługo osiemnastkę, ale nie robi żadnej imprezy tylko zaprosiła mnie na piwo. A że uwielbia kolor różowy to kupiłam jej ładną różową bieliznę, różowy szal, różową spinkę i merci ![]() P.S Ja zamawiałam kiedyś prezenty na stronie http://www.rudefood.pl/ przy zamówieniu na 150 zł dali nawet gratis: trukawkową czekoladę do malowania ciała, którą zatrzymałam dla siebie ![]() Edytowane przez cherry-lady Czas edycji: 2009-02-05 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
Zabciam nie wiem czy spodoba Ci sie moj pomysl ale jezeli z chlopakiem jestescie blizko zwiazani i myslicie o sobie dosc powaznie to proponuje srebrne obraczki... Niedawno moj przyjaciel mial 18nastke i jego dziewczyna kupila obraczki to jest koszt jakichs 60 do 70 zl....chybaze wolicie z grawera wtedy musisz dodac tez koszt kazdej uzytej literki liczac po 1zl za kazda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Potrzebuje pomocy ... Moja przyjaciółki na 18-stke chce pieniadze... Ale chcemy dac je te pieniadze w jakiś zabawny sposób ... np innej koleżance kupiłysmy duża ramkę do zdjęć do niej włożyłyśmy śmieszne czerwone stringi a wokół nich pieniądze ... a teraz nie wiemy co wymyślic... Może macie jakiś pomysł??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Kiedyś koledze daliśmy pieniądze rozmienione (w monetach), w worku przewiązanym sznurkiem. Zrobiliśmy też niby-plombę z wosku
![]() [mieliśmy podobny worek, tylko bez pasków ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
Ja myślę, że możesz mu kupić kurs sternika motorowodnego. Nastolatkom naprawdę ciężko dogodzić, a takie coś może być naprawdę przydatne i ciekawe. Mój syn ostatnio był na takim kursie, organizowała go Fundacja Kliper w Gdyni. Szedł jakby z przymusu, wrócił pełen entuzjazmu i już zbiera na kolejne kursy. Złapał bakcyla!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent na 18-STKĘ !!!
Ja bym wybrała jakiś aparat fotograficzny - uważam, że to świetny pomysł na prezent. Sama dostałam na gwiazdkę kompakt panasonic i jestem bardzo zadowolona z tego prezentu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
albo jakiś zegarek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja ostatnio szukając pomysłu na prezent trafiłam na fanpage na fb gdzie dziewczyna wykonuje torty ze slodyczy. Wysłałam jej własną koncepcję i wyszlo super.
![]() Przesyłam Ci nazwę fanpage DreamArt Słodkie prezenty na każdą okazję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
BAN stały
|
Mój brat dostał od swoich kolegów voucher na lot w tunelu aerodynamicznym w xxx i pojechał tam z nimi. Pojechali na weekend polatać i pozwiedzać. Teraz ciągle opowiada o tym wyjeździe. A mnie zazdrość zżera
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-12-24 o 23:19 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
BAN stały
|
Bratanica męża ma niedługo 18tkę, kasy wolałabym nie dawać, po jej insta to widzę że lubi zmieniać fryzury, ciągle tam coś na włosach się dzieje, szperalam w necie i widziaalm że babyliss nowe curl secret wypuszcza z jakimś nowym systemem i tak o tej lokówce myślimy i coś jeszcze do tego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() taki prezent potrafi wzruszyć! Polecam z czystego serca Sama robiłam taką książkę siostrze ![]() Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2017-12-02 o 17:31 Powód: link |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
a może voucher na sesje fotograficzną? Pamiątka napewno będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
BAN stały
|
Ja chrześnicy wykupiłam wycieczkę na zimowisko z xxx, kiedys wspominala ze chcialaby nauczyc sie na desce jezdzic i poszlam w tym kierunku. Zadowolona byla bardzo
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2018-06-19 o 11:26 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.