|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: facet - beznadziejna sytuacja
Cytat:
Jesli nie, to zwyczajnie powiedz, ze nie czujesz sie emocjonalnie gotowana na rozmowy, jak bedziesz to dasz mu znac, a poki co prosisz, zeby zostawil Cie w spokoju, bo potrzebujesz czasu dla siebie. |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej spotkajcie sie poza domem.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
robisz źle spotykając się z nim, przede wszystkim pomyśl, że kobiecie, która nic Ci nie zawiniła możesz zniszczyć życie. Wiem, że mężczyźni tak mają, że kiedy to nie oni pierwsi skończą znajomość to strasznie cierpi ich ego i dążą do potwierdzenia swojej atrakcyjności, nie dając ofierze spokoju.
Poza ty, jaki los byś miała z kimś, kto przysięgał już komuś na dobrze i złe a teraz nie jest lojalny? skąd wiesz, że kiedy minie faza zauroczenia, nie będzie szukał nowych podniet? W pewnym wieku już nie patrzy sie tylko na wygląd i krasomówstwo partnera, ale na czyny, które świadczą o charakterze. |
|
|
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I ona nic tamtej kobiecie nie obiecywala, wiec na miejscu autorki, tamta kobieta bylaby ostatnia osoba na ziemi ktora bym sie przejmowala. Julka, nie sluchaj takich rad z doopy, mysl wylacznie o sobie |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Ja nie rozumiem po co autorka w ogóle z nim rozmawia. Powinna kontakty z nim ograniczyć do ściśle służbowych. A teraz biedny miś ma pole do popisu żeby autorka manipulować bo na jakieś pogaduszki się spotykają
wysłane telepatycznie
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
twoja rada jest doprawdy z tego właśnie miejsca.
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
ide zobaczymy
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
To co robila bylo egoistyczne i niemoralne.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Still, nie uwazam, ze ona powinna sie martwic zdradzana zona. |
|
|
|
|
|
#131 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Dla jednych za zdradę winna jest tylko osoba, która zdradza, dla innych, ta z którą zdradza też postępuje niemoralne. Debatowanie o tym tutaj nie ma raczej sensu, bo nie o tym jest ten wątek i do konsensusu tez tu raczej nikt nie dojdzie.
No i jak na razie to autorka niszczy życie głównie sobie spotykając się z tym dupkiem nie wiadomo po co. Wszystko przecież zostało juz powiedziane. On z nią nie bedzie, bo woli wygodne życie u boku żony. |
|
|
|
|
#133 | ||
|
High Quality Since 2007
|
Julka boję się tego Twojego spotkania z nim...
||
|
|
|
|
#134 |
|
Konto usunięte
|
Po co ona się z nim dalej spotyka ???
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomix autorka niszczy przede wszystkim siebie.
Marnuje czas Niszczy sobie psyche Nisczy wiare w prawdziwa milosc i uczciwosc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#136 | ||
|
High Quality Since 2007
|
Ta cisza nie zwiastuje pewnie nic dobrego...
||
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Nic się nie stało. Strasznie zmęczona byłam, musiałam odespać.
Ja wiem, że nie robiłam dobrze. Nie powinnam w ogóle się z nim spotkać. Wiem co myślicie ja też pewnie to samo bym pomyślała o kimś takim. Ta sytuacja nauczyła mnie żeby nikogo starać się nie osądzać. Spotkałam się z nim w mieszkaniu. Ale nagle złapała mnie tam obojętność, doszła pewność siebie. Chciał, żebym została ale wróciłam. Później się pytał czy dałabym mu jeszcze szansę. Powiedziałam, że tak ale na pewno nie na takich warunkach jakie są teraz. Albo w jedną albo w drugą stronę. Pytał kiedy chce, żeby podjął jakieś kroki. Powiedziałam, że po świętach ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- I nie jest tak, że nigdy nie myślałam o tej kobiecie i o dziecku. Od początku. Nie jest to dla mnie też łatwe. Inaczej bym na to patrzyła gdyby to nie była w jego życiu pierwsza kobieta. Nie ma też tutaj żadnej fazy zauroczenia. |
|
|
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
I co, on ci teraz będzie kłamał, że jakieś kroki powoli, pomalutku czyni, że niby to że niby tamto, żebyś się dalej z nim spotykała, a pewnie nic się nie zmieni....
|
|
|
|
|
#139 | ||
|
High Quality Since 2007
|
Rozmawialiście o konkretnych krokach? Czy to była taka rozmowa o ogólnikach?
||
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Żebym dała mu czas do świąt. Nie spotykamy się i nie rozmawiamy tak jak do tej pory. Dlatego on wie, że nie ma już wyjścia. I że takiego układu już nie będzie. Albo tak albo tak
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- No i też wprost zapytałam czy teraz mówi, żebym mu dała czas po to żeby to przeciągnąć. Odpowiedział, że jak ja chce to możemy nie rozmawiać w ogóle, że nic przeciągać nie chce |
|
|
|
|
#141 | ||
|
High Quality Since 2007
|
Ale rozmawialiście, na co KONKRETNIE dajesz mu czas? Czego KONKRETNIE od niego oczekujesz?
Dla mnie to nadal wszystko jest dziwne. Ja bym nie chciała faceta, któremu tylko ultimatum pozwala zrozumieć, ze albo rybki albo akwarium, który nie chce walczyć bo tak trzeba, a przemyśli czy walczyć po 3 tygodniach czasu. Ale to Twoje życie.
Edytowane przez ama4 Czas edycji: 2016-12-07 o 18:02 |
||
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Tak powiedziałam mu co konkretnie od niego oczekuje.
Konkretnie mam mu dać czas na zebranie się w sobie żeby podjął kroki. ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- I już mam tak konkretnie dosyć tej sytuacji i tego mieszania w głowie, że zaraz chyba pęknie już coś we mnie |
|
|
|
|
#143 | ||
|
High Quality Since 2007
|
Chodziło mi o to, czy konkretnie powiedziałaś mu, że oczekujesz od niego rozwodu i wyprowadzenia się od żony. Czy rozmawialiście ogólnikami.
Sama się zgodziłaś na zamieszanie sobie w tej głowie. Teraz on ma jeszcze ponad 2 tygodnie czasu, a Ty będziesz się stresować. Mam tylko nadzieję, że jak on w końcu podejmie jakąś decyzję, to się jej będziecie oboje trzymać.
||
|
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
tak rozmawialiśmy o wyprowadzce z domu.
To miałam mu powiedzieć żeby już w tej chwili wyprowadził się z domu? Nie patrząc na to, że są święta? Nie ma między nami od tamtego czasu żadnych "normalnych" spotkań i seksu! |
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Serio, obchodzi Cie to, że "są święta"? Nawet w obliczu tego, że sam przyznał się do seksu z żoną? Jak możesz się w ogóle godzić na takie traktowanie.
|
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że absolutnie nie powinnaś się z nim spotykać i rozmawiać. On Ci teraz narobi nadziei, a po świętach nic się nie zmieni i będziesz przeżywać to na nowo. Zamiast tego, już teraz zacznij godzić się z myślą, że to koniec. Poza tym, wiesz, święta to bardzo rodzinny okres, więc bardzo prawdopodobne, że stwierdzi, że wcale tak źle w domu nie ma.
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo prawdopodobne, że z żoną mają jakieś tam kryzysy, kłócą się. Ale zakładam się, że ona nic nie wie o tym że ich związek jest bez uczuć i seksu. No po prostu nie wiem, jak można chcieć takie zero. Najpierw rodzinne święta z dziećmi i seksik z żoną, potem kochanka. Nie chciałabym, gdyby był ostatnim mężczyzną na ziemi. Na odległość kija. 1000 metrowego. Edytowane przez januszpolak Czas edycji: 2016-12-09 o 19:11 |
|
|
|
|
|
#149 | |||
|
High Quality Since 2007
|
Cytat:
Czy on się zastanowi i ewentualnie po świętach podejmie kroki?
|||
|
|
|
|
#150 |
|
Naczelna Nastolatka
|
He he he. Po świętach będzie kolejna rozmowa, kolejne terminy i czekanie do us.ranej śmierci na jakieś zmiany. Szkoda autorki i jej czasu. Ale tak zdecydowała że woli się męczyć niż to.skończyć.
wysłane telepatycznie
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.