|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
Pokaż wyniki sondy: Czy tańczyłaś/łeś kiedyś? | |||
Tak, i nadal tańczę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
379 | 55,33% |
Tak, ale to przeszłość |
143 | 20,88% |
Nie, ale mam zamiar spróbować |
130 | 18,98% |
Nie, nie lubię tańczyć |
33 | 4,82% |
Głosujący: 685. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Taniec
No mialam o 21 nie o 20 i mialam z takim blondynem, mówił jak się nazywa ale nie zapamiętałam :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
A no racja - całkowicie nowa grupa jest o 21
![]() ![]() A chodzisz raz czy 2 w tygodniu? Bo moim zdaniem 1 to za mało żeby się czegoś nauczyć - ja na początku w jeden dzień uczyłam się kroków a na drugi żeśmy to wszystko jeszcze raz utrwalali, także łatwiej było..
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Chodzę raz bo inaczej mi nie pasowały godziny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
I tak dobrze, że w ogóle zaczęłaś tańczyć - z czasem może będziesz chodziła częściej. To fajnie że koleżanka będzie Cie uczyła - zawsze jakoś tak łatwiej uczyć się indywidualnie i z kimś znajomym
![]() A ja prawdopodobnie mam pierwszy turniej jakoś w maju ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Super...turniej to jest to o czym marzę: chociaż jeden turniej ech..może się uda na pewno chcę do tego dąrzyć żeby się udało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
Super watek!!!Az mi sie goraco w sercu zrobilo jak zaczelam go czytac.Ja mam 34 lata i wciaz nie mialam okazji zapisac sie na kurs tanca....
Jestem optymistka i wierze,ze w koncu mi sie uda tym bardziej,ze moj maz tez o tym mysli.Niestety nie uda nam sie przez najblizsze 1,5 roku. Dziewczyny,ale ja wam zazdroszcze,ze juz smigacie po parkiecie ![]() Chociaz poczytam sobie jak wam idzie i jak przezywacie.Tylko to mi pozostaje. Taniec kocham jeszcze bardziej jak czekolade i jazde samochodem,i wszystkie super rzeczy razem wziete ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak ja pomyślę że bedę mieć przerwę od tańca 2 miesiące przez wakacje to aż mnie skręca ![]() ![]() ![]() ![]() Wreszcie kupiłam sobie butki..dziewczyny jaka różnica w tańczeniu!! Bosko po prostu. Jedynym minusem jest to że trochę równowagę mam zachwianą bo dotąd tańczyłam w adidasach. Ale jeszcze troche i na pewno będzie lepiej. Także jeśli któraś z was jeszcze się zastanawia nad kupnem profesjonalnych bucików to serdecznie polecam bo warto ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
A ja własnie się zawiodłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
ja tancze od 5lat mam bardzo duzo muzyki jesli ktos by sie chcial czego dowiedziec to pisac na mejla atusia3@tenbit.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
BAN stały
|
Cytat:
Stety i niestety jestem w trakcie zalatwiania spraw zwiazanych z emigracja za ocean z cala rodzina.Mam male dzieci i szykuje mi sie niedlugo dalsza nauka i praca.Dopiero za jakies 1,5 roku bede miala wiecej czasu i mniej obowiazkow
![]() ![]() Jesli sie zapisze,to tylko wtedy,gdy bede mogla systematycznie chodzic na takie zajecia.Teraz to niemozliwe, buuuuuuu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a na te kursy to chodzicie same, czy ze swoimi chlopakami?? Tzn raczej logiczne ze jak sie ma chlopaka to sie idzie z nim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Możesz zapisać się na flamenco, sambę brasilianę (tanczą tylko dziewczyny w kole), lub do formacji rock'n'rollowej, tańczy się solo. Możesz też czekać - może jakiś partner się zapisze i będziesz miałą parę
![]()
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Ja poszłam ze współlokatorem ...może to nie jest partner marzeń bo wolałabym iś z własnym chłopakiem ale póki co nie ma go na horyzoncie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Buciki
Tańczyłam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
witam
ja tancze z moim narzeczonym bo jestesmy razem juz 6lat a tanczymy razem i we wrzesniu bierzemy slub dlatego narzeczony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
BAN stały
|
Otoz to,ja nie mialabym aktualnie z kim tanczyc a to mijaloby sie tez troche z moin pragnieniem wspolnej nauko-zabawy z mezem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Ja znalazlam ostatnio partnera w internecie. Na jednej ze stron towarzyskich dalam ogloszenie, ze tancze salse i chetnie poznam kogos, kto rowniez tanczy, zeby sobie pocwiczyc. Trafilam na faceta z lepszej szkoly w Krakowie ( do ktorej sama sie wybieram ) ktory tanczy 1,5 roku i wylapuje mi bledy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Mi się marzy nauka Tańca Towarzyskiego ale chyba nic z tego
![]() ![]() Ale może kiedyś...na starość...kto wie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
czesc laski
![]() ![]() ![]() ![]() ps:w jakiej cenie sa buty kozdry?(jeszcze nie mam butów ![]() nie iwecie gdzie sie mozna zaopatrzec w fajna spodnice do treningow.? chodzi mi o taka jaka miala na treningachw tancu z gwaizdami gosia foremniak:ciezko mi znalezc ja.moze ktorasapmieta? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesli chodzi o spódnicę Foremniak, to nie pamiętam jaką miała, ale ja też zamierzam kupić sobie jakąś fajną kieckę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Kozdrę można kupić przez internet, ale popytaj w sklepach tanecznych w Łodzi, bo to nie jest sklep "tylko dla Wrocławia"
![]() Bailarina po spódniczkę wybierzemy się keidyś razem, bo ja nadal nie mam ![]()
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
uuu, jak milo, ze znalazlam ten watek
![]() kocham taniec, towarzyszy mi od zawsze-w roznej formie zaczynalam jako dzieciatko w przedszkolno-szkolnych zespolach, potem byl towarzyski-podstawowka i ogolniak-przerwlam"kariere" z powodu braku partnera ![]() ![]() dzis nie tancze na codzien ![]() ![]() ![]() mam pytanie do dziewczyn z Wroclawia: nie wiecie cy sa u nas gdzies zajecia z tanca musicalowego,wspolczesneg o? bo jesli znalazlabym cos takiego(ale jak dotad nic nie slyszalam) to wykrzesam odrobine czasu, by chodzic na takie zajecia ![]() pamietacie film"Fame"? mazy mi sie taniec w tym stylu,z grupa podobnych zapalencow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Skoro są tu profesjonalistki
![]() ![]() Co myslicie o kursach na dvd, które są terz dostepna na Allegro? Załaczam linki do 2 interesujących mnie aukcji: http://allegro.pl/item100299187_nauk...vd_muzyka.html http://allegro.pl/item99350457_cd_dv...urs_tanca.html Nie stać mnie na profesjonalny kurs, czy myślicie że z takim czymś da się radę nauczyć chociażby podstaw? Nawet w dłuższym czasie - nie spieszy mi się ![]() Z góry dzięki za odpowiedź i sorry za off toopic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
hmmm coś napewno się nauczysz,ale to nie to samo co taniec pod okiem instruktora,który powie Ci co i jak dokładnie robic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
po jakims czasie twoje nogi zmienia sie ale to zalezy jak i jak czesto bedziesz cwiczyc mam taka znajoma co zemna chodzi na kurs ona 5lat temu miala straszne nogi a teraz niektora modelka by jej mogla pozazdroscic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
Ja kiedyś tańczyłam w balecie, później towarzyski trochę, ale to dawno dawno
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.