![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: M jak Miłość część 7
Cytat:
Jednak mi już dużo odcinków nie zostało pewnie obejrzę jeszcze ten z akcją Jacka i na ra. Nie mam najmniejszej ochoty oglądać głupiej Marii i jej szaleńczej miłości do Bilskiego a także miłosnych podbojów jej siostry. Jak by tego było mało Iza robiąca z siebie ofiarę to za dużo jak dla mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Jacek odchodzi z serialu? Smutne wieści
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Był już odcinek z akcją Jacka?
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
nie, wczoraj byly tylko romantico pioseneczki i Magda z Budzynskim w tle
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Ta biała sukienka Magdy wprost idealnie podkreśla jej za duży brzuch.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
ona ma w ogole taka "ciosaną" figurę, zero talii, ale zawsze taka była i chyba już jej to wali, tez nie lubie takich ciasnych sukienek u niej
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Maria i ten jej kochaś (pomijam już fakt, że nie wiem jakim cudem on czekał na jakiejś bocznej drodze i ją śledził założył jej jakiś nadajnik) tego się nie da oglądać. Powinien ją zbadać dobry psycholog jej siostrę Martę również (swoją drogą Ostałowska bardzo dużo przytyła). Jeśli chodzi o Jacka to akcja będzie dopiero w 1276 odc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
A gdzie Marysia teraz mieszka , co to za dom?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Wyjechała kobiecina sie zrelaksować do domu znajomego Artura.
Nie wiem, jakim cudem Marta znalazła nowego adoratora, chciałabym mieć takie powodzenie w okolicach pięćdziesiątki jak siostry Mostowiak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Jak to jest ze Piotrek i Basia oraz reszta lata na krótko ubranym, sukienki itd a Marysia z tym kryminalistą siedzi w parku w kurtkach.... przecież to jedno miasto xD
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Magda i Budzyn- bez komentarza. Nie mogę również patrzeć na styl ubierania się Ali
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Mucha chyba ma tendencje do tycia i pewnie musi sie pilnować. No i trudno, nie każdy musi mieć talie osy. Tylko nie rozumiem, po co sie wciskała w te biała sukienkę, na ślubie swoim miała tez coś podobnego za ciasnego. Chyba widzi w lustrze jak to wyglada.
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Jak mnie ta Marycha denerwuje
![]() ![]() błagam nie bijcie mnie ale mi się nawet przyjemnie Andrzeja z Magdą ogląda ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
no mi tez
![]() i Marycha tez mnie wnerwia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Dobra ale ja się pytam gdzie ta namiętna noc Marychy ze swoim gachem
![]() ![]() Artur jest głupi przecież na kilometr było widać, że kłamie mu w twarz poza tym przecież jak pojechał do tego domku to paliło się światło, a ta mu ściemnia, że wyjechała komedia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
No ja myślałam, że wie, że go oklamala a tu nic
Rozbawiło mnie czy Mucha nie ma lustra, a widzialyscie jak kobiety często chodzą ubrane choćby na ulicy widać i chyba tez luster nie mają ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
I całe szczescie!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak czekam na scenę podczas imienin Agnieszki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Chyba jeszcze Marychy nie pokazywali w takich namiętnych scenach łóżkowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Noom zachowanie Marysi jest irytujące. Fakt, Artur zachował się karygodnie wtedy gdy ją zostawił. Ale przynajmniej nie chciał i nie próbował nikogo zabić. Dlatego z dwojga złego to już wybrałabym Artura a o tym psycholu nie chciałabym nawet słyszeć. Jeszcze mając dziecko jest taka nierozważna jak zakochana nastolatka.
Kibicuję Madzi i Andrzejowi. Lubiłam Olka ale okazał się być taki dziecinny. Nie pasuje do Magdy. Do momentu adoptowania dziecka w serialu to było fajnie i nawet fajnie mi się ich oglądało ale od tych scen z Maćkiem już mnie wkurzała ta relacja. Wszystko takie na siłę. Asia to najlepszy dowód na to że miłość jest pokręcona. Taki fajny facet się w niej zakochał, nieba by jej przychylił ale serce n ie sługa... Ehh a Tomek jak Tomek... Tu Asia tu w pogotowiu jak Agnieszka zadzwoni bez sensu... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Wiem, rozumiem, ale mi chodzi o to czy w ogóle kiedykolwiek w tym serialu pokazali Marychę w "akcji"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Ta adopcja Maćka była skrajnie nieprzemyślana, od razu widać było, ze Olkowi to nie jest na rękę. To jest młody facet z dobrym zawodem, jasne jest, ze będzie w tym okresie życia stawiał na karierę, a nie na wychowywanie obcego dziecka. Chociaz jakiś bardziej życiowo to wyglada, bo ogólnie w tym serialu nikt nie ma problemu z akceptacja nieswoich dzieci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.