|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Twoja najwieksza wada
kurcze
moze napisze czego ja sama w sobie najbardziej nie lubie bo ciezko powiedziec jaka jest moja najwieksza wada wdg innych;-)Zdecydowanie baaardzo utrudniaja mi zycie 3 wady: - pozostawianie wszystkiego na ostatnia chwile - przesadna wrazilowsc...ta cecha jest niby zaleta ale w zbyt duzej ilosci naprawde ciezko sie z nia zyje - wstydliwość
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
Lenistwo...najgorsza moja wada
Nie potrafię zmotywować się do czegoś (w moim przypadku do nauki) i nawet jeżeli mam wolny czas to zamiast się uczyć wolę pomarudzić że mi się nuudzi![]() Oprócz tego to złośliwość, zrzędzenie ) bałaganiarstwo i nie potrafię trzymac języka za zębami....bardzo często zdarza mi się palnąć coś głupiego Aa i mam skłonność do analizowania różnych sytuacji...np czy dobrze się zachowałam w jakims momencie, co mogłam zrobić innego itd...co czasami bywa męczące
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
czasami ujawnia sie moja złośliwość... i dokuczam dość ostro i wiem, że bywa to nieprzyjemne
a później mi głupio.. ekhm. ;/
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
-bałaganiarstwo (gdzie nasram tam zostawię)
-czasami uwazam, ze jestem zbyt wulgarna ... hmmm -jestem wredna, to fakt, ale umiem przeprosic
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
widze że w większości przypadkach kobiety "męczy" lenistwo i słomiany zapał.
w moim przypadku pomijając dużą wadę wzroku moimi wadami są brak wiary w siebie jak ktos mnie naprawdę skrzywdzi to nie potrafię wybaczyć nie potrafię być wytrwała we własnych postanowieniach tzn słodycze, ćwiczenia etc |
|
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
zdecydowanie lenistwo i odkładanie obowiązków na później...
|
|
|
|
|
#127 |
|
BAN stały
|
czasami uwazam, ze jestem zbyt wulgarna ... hmmm
-jestem wredna, to fakt, ale umiem przeprosic Też taka czasami jestem :/ Może dlatego,ze jestem zbyt szczera
|
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Cos sobie postanawiam a potem tego nie przestrzegam
Jestem niesmiala Ale co tu duzo pisac jestem jedna wielka wada i pomylka tego cholernego swiata
|
|
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
lenistwo,slomiany zapal i imprezy.chce z tym skonczyc,ale po prostu pod presja otoczenia nie umiem niczego nie wziasc do ust(%).pozniej chlopaki maja latwo (aczkolwiek w zyciu nie robilam TEGO).I tak zawsze jest mi wstyd straszny.nikt mi nie pomaga w tym.nie powie, zebym przestala.a ja sama nie umiem!po prostu nie umiem!
jesli ktos jest domyslny to bedzie wiedzial o co w tym wszystkim chodzi. mi napisanie tych slow co chce nie przechodzi przez palce. wstyd... :/
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm i ostatnio doszłam do wniosku, że moją wadą jest również nadmierna rozrzutność
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Moje niecne skłonności to:
* Hurraoptymizm, słomiany zapał (mam go nawet w nazwisku) i odkładanie nieprzyjemnych spraw na później, czyli "jakoś to będzie" i "pomyślę o tym jutro" * Ryzykanctwo * Upór, przekora, alergia na "dobre rady" * Bałaganiarstwo, chaotyczność, brak zorganizowania (gdybyście zobaczyły teraz mój pokój * Skłonność do intensywnego przeżywania wszelakich stanów emocjonalnych ( ale tego akurat nie chciałabym zmieniać ) Jakiegoś mnie Panie Boże stworzył, takiego mnie masz... A tak na serio, staram się trzymać w ryzach ( oczywiście, w dostępnym dla siebie zakresie ) i to nawet z pozytywnym skutkiem ![]() Cytat:
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Oj dużo tego
![]() - lenistwo - spóźnialstwo - bałaganiarstwo - impulsywność - niekiedy zgryźliwość Nie wiem czy to tez można zaliczyć... ale spróbuje, więc: totalny brak wiary w siebie...
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
to straszne ile tu leni i bałaganiar,moze nie jest tak zle tylko sciagacie jedna od drugiej???
![]() np ja nie jestem bałaganiara tylko tworze artystyczny nieład
|
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba to, że źle reaguje na krytykę.
![]() Jakoś na nic innego nie mogę wpaść ![]() Chyba wena mi się wyczerpała, bo zawsze widziałam u siebie tonę wad, gdzie się one teraz pochowały to nie wiem.
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak zwał, tak zwał
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
Ja jakoś nie lubie się przyznawać do tego co mi sie w sobie nie podoba ale tak jestem balaganiarą, leniuchem, trochę egoistką. I chyba brak mi wiary w siebie, nie lubie zmian i czasmi nie pomyśle co gadam. Jestem zbyt impulsywna i czamsami wydaje mi się że za bardzo sie wszystkim przejmjue. Może jeszcze coś przeoczyłam ale chyba tyle
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
oj.. wady.. w sumie bardzo dobrze wiem o tym, że jestem straszną bałaganiarą, leniwą.. i często nie mam poczucia czasu.. spotkanie rano czy do szkoły? spóźnie się najprawdopodobniej
ale pracuje nad sobą
Edytowane przez em. Czas edycji: 2006-11-22 o 18:22 Powód: ort |
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wyparzony jezorek
i nie przemyslam tego co mowie i przez to ranie np TZ
|
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
Trudno się przyznawać do takich rzeczy a ja niestety znajduję u siebie strasznie dużo wad , które wynikają chyba ze zbyt niskiej samooceny dlatego uważam że jestem egoistką , spóźnialską , uparciuchem jestem zbyt szczera i to przeważnie wtedy kiedy trzeba trzymac język za zębami
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
BAłAGANIARSTWO! cała moja rodzinka na to narzeka
oprucz tego jestem bardzo często zazdrosna :P zawistna i mściwa
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
*Tez tak mam że najpierw coś powiem a pozniej pomyśle ..
![]() * Zazdrośc * Lenistwo * Czasami potrafie być chamska , i wredna
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Lenistwo, bałaganiarstwo
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
-lenistwo
-egoizm -brak pewności siebie -czasami marudzę -nie potrafie sie do niczego zmobilizować |
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
brak pewności siebie- nieśmiałość
ale walczę dzielnie z tym cholerstwem
|
|
#145 | |
|
Zadomowienie
|
[quote=sylwusiaczek;284120 3]zdecydowanie lenistwo i odkładanie obowiązków na później...
Cytat:
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Lenistwo,totalny brak cierpliwosci,gadulstwo,st rasznie latwo sie irytuje i czesto zamartwiam z byle powodu
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio jakoś nic nie umiem i kurcze chce postawić na swoim.. ehe czyżby PMS sie zbliżało
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
brak ambicji, a moze troszkę inaczej-zbyt mała ambicja
|
|
|
#149 |
|
BAN stały
|
Moją największą wadą jest.......brak wad
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
brak wiary w siebie, zbyt duża wrażliwość (naprawdę uciążliwe), za duże ambicje (a jak coś mi się nie uda = dół, aczkolwiek muszę stwierdzić, że dotychczas osiągnęłam wyznaczone sobie cele, z 1 wyjątkiem
), poza tym chyba jestem zbyt marudna..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

moze napisze czego ja sama w sobie najbardziej nie lubie bo ciezko powiedziec jaka jest moja najwieksza wada wdg innych;-)

Aa i mam skłonność do analizowania różnych sytuacji...np czy dobrze się zachowałam w jakims momencie, co mogłam zrobić innego itd...co czasami bywa męczące
a później mi głupio.. ekhm. ;/

ale walczę dzielnie z tym cholerstwem