![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sny o perfumach
no i dziś sen stał się jawą, a nawet zapomniałam o tym śnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dziasiaj mi się śniła Laura Laury Biagiotti
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
Śnił mi się Gaiac.
Nie pamiętam, co dokładnie, ale najśmieszniejsze jest to, że nawet nie znam zapachu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
Zbliżają się urodziny mojego TŻ, dlatego zastanawiałam się, co mogłabym dać mu w prezencie. Dzisiaj w nocy śniło mi się, że kupiłam dla niego flakonik Gaiaca. Byłam tak zadowolona, że postanowiłam odprężyć się trochę i poszłam do kawiarenki na kawę i ciastko. Tam jednak, co chwila wyciągałam z torebki kartonik z Gaiacem i zastanawiałam się, czy aby na pewno chce mu je podarować, czy jednak zachować flaszeczkę dla siebie. Biłam się z myślami, aż ….się obudziłam.
![]() “Jesteśmy z tego samego materiału, co nasze sny “ W.Shakespeare ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9243605]Zbliżają się urodziny mojego TŻ, dlatego zastanawiałam się, co mogłabym dać mu w prezencie. Dzisiaj w nocy śniło mi się, że kupiłam dla niego flakonik Gaiaca. Byłam tak zadowolona, że postanowiłam odprężyć się trochę i poszłam do kawiarenki na kawę i ciastko. Tam jednak, co chwila wyciągałam z torebki kartonik z Gaiacem i zastanawiałam się, czy aby na pewno chce mu je podarować, czy jednak zachować flaszeczkę dla siebie. Biłam się z myślami, aż ….się obudziłam.
![]() Ładnie, ładnie ![]() Cytat:
![]() ![]() No ale ja dużo horrorów oglądam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
BAN stały
|
Ostanio snilo mi sie, ze bylam w jakims miejscu, podobnym do perfumerii ale nie takiej zwyklej, tylko jakby bajecznej. Marmurowa podloga, zlocenia na scianie, krysztalowe zyrandole i blask swiec, a perfumy byly na zloconych poleczkach. Przy kazdej takiej poleczce bylo ogromne krolewskie krzeslo, a dokonac wyboru pomagali wysocy mezczyzni bardzo dobrze zbudowani z lysymi glowami w boskich grafitowo lsniacych garniturach. Jeden z nich, podszedl do mnie i poprowadzil do krzesla gdzie pozwolil mi sie rozsiasc, a sam przynosil mi przerozne buteleczki, a pokazywal je klekajac przede mna na jednym kolenie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Princesko
![]() Wczoraj wieczorem przypomniałam sobie Innocenta. Zachwyt zaowocował snem. Dostałam od kogoś używaną butelkę, żebym sprzedała na allegro. Kształt flakonu był taki jak w rzeczywistości, ale nie był szklany tylko z rżniętego kryształu. Obracałam go w palcach, odkręcałam atomizer, wąchałam i zastanawiałam się, czy aby nie zostawic go u siebie. Ciekawe, czy to sen proroczy ![]()
![]() |
#129 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ty tez mialas fajny sen ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Od kiedy wizażuję prawie każdej nocy śnią mi się perfumy. W rozmaitych konfiguracjach, ale zawsze wchodzę w ich posiadanie. Nigdy nie mam dość.
Brzmi to jakoś dwuznacznie ![]() ![]() To przyjemna przemiana. Dotąd często męczyły mnie sny o mojej pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
BAN stały
|
mam niewielką świnke-skarbonkę do której wrzucam same piataki. jak się uzbiera cała świnka to wtedy sprawiam sobie flakonik. inaczej kupywałabym cos cały czas.
Więc śniło mi się, że w tej świni sa moje nowe perfumy. znaczy się, że ta świnia to flakon. ja ją otwieram od spodu a tam jakaś maź z granatowymi kulkami pachnąca jak męski krem do stóp:// przeżyłam traume. normalnie czułam ten ochydny zapach:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
mi też się snią perfumy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
BAN stały
|
Jakis czas temu kiedy namiętnie polowałam na setkę Tygrysa (juz mi przeszło, jakoś ostatnio mnie nie zachwyca), śnilo mi się, że koleznka przyniosła mi ogroooomną flachę tygrysa, z ubytkiem ok 5ml i powiedziała, że to jej mamy ale przestały jej sie podobac i czy nie chcę odkupić. Dziewczyna nie znając wartości tych perfum zaproponowała 150 zł! Byłam potwonie podekscytowana i chciałam je jak najszybciej kupić zanim sie rozmyśli. Kiedy juz miałam je kupić to akurat się obudziłam
![]() A dzisiaj mi sie sniło,że przyszła do mnie paczka z NU edp. Flakon był kwadratowy. Potem przyszła nastepna flaszka z Nu jednak ten flakon był już okragły. Wąchałam oba i pachniały tak samo. Normalnie czułam ten zapach we śnie! ![]() Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-01-28 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
grozi wypollizowaniem
|
Mnie się kiedyś sniło że przyjeżdżam do domu na święta a tam pół chaty zawalone kartonami jakiś Joop w granatowych pudełkach - dodam że nigdy nie testowałam i nie miałam zamiaru testować żadnych Joop. Okazało się że są to perfumy mojej siostry ale nie chciała powiedzieć po co jej to ani skąd ma. Oprócz perfum w innych pudłach były bombki na choinkę wielkości ludzkiej głowy, które miały słyżyć do dekoracji krzyża na procesję
![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio snila mi sie moja kolezanka jeszcze z czasow liceum - Monia. Zawsze byla dosc pulchna, a w tym snie zupelnie odmieniona - szczupla, opalona, ubrana bardzo wyzywajaca i psikala sie jakims zapachem Pierre Cardin, w przezroczystej butelce, notabene czulam ten zaach bardzo wyraznie i musze przyznac, ze mi sie spodobal, tylko, ze taki w ogole nie istnieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Śniło mi się dziś,że wąchałam UBV Lutensa.Zapach był mdły,mydlano-waniliowy.Nie wiem czemu akurat on mi się przyśnił-nigdy go nie testowałam ani jakiś szaleńczy sposób nie chciałam poznać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
BAN stały
|
Śniła mi się wielka flacha jakiegoś męskiego Davidoffa. Taka do kolan sięgająca. Spojrzałam, jaka to może być pojemność i okazało się, że 200 ml.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj przyśniła mi się Lolita Lempicka. W rzeczywistości zapach mnie nie zachwyca, we śnie zaś był stworzony dla mnie... Muszę powtórzyć testy.
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
A dla mnie sny o perfumach to zazwyczaj czyste koszmary.Budzę się po takiej nocy kompletnie niewyspana.Zawsze mi się śni,że nie mogę się zdecydować na perfumy.Mam parę do wyboru a mogę kupić tylko 1. I tak caluteńką noc analizuję każdy z osobna, "a może wezmę ten bo....albo nie lepiej wezmę ten bo..." I tak przez całą noc..aż mnie rano głowa boli.
Aktualnie zastanawiam się nad zakupem nowego zapachu-jak po każdej wypłacie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
Miałam jeden piękny sen o perfumach - o Black Cashmere, których jeszcze nie znam i nigdzie wywąchać nie mogę. Śniło mi się, że zamieszkałam z moim dawno nie widzianym kolegą z Czech na strychu mojego rodzinnego domu w górach. Poddasze, okna na niebo, podłoga (o ile można tak to nazwać) wysypana trocinami, dużo światła słonecznego... tam wrzuciliśmy materac, zostawiliśmy chyba kilkudziesięcioletnią komodę (która naprawdę tam stoi), otwieraliśmy wszystkie okna i tak mijały dni. Przypadkiem znalazłam w tej komodzie resztkę BC (najpierw myślałam, że to kamień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Witam! Dziś miałam sen o NU YSL. Nigdy nie wąchałam tego zapachu a słyszałam o nim wiele opini i jestem bardzo ciekawa jak pachnie. Nagle nie wiadomo z kąd gdy przeglądałam zdjęcia próbek waszych perfum( tak, tak to wszytko było we śnie) wzrokiem natknęłam się na jego próbę. Nigdy jej w domu nie miałam a tu podchodzę do mojej półeczki gdzie stoją moje flakoniki i zaczynam testować ( z tej próbeczki)go nadgarstkowo. Co jest niesamowite ja CZUŁAM TEN ZAPACH!!!!Nie wiem jak pachnie naparwdę, ale powiem Wam co ja wyczułam.
Był zupełnie nie w moim stylu, lubie świeżaki i słodziaki. On był tajemniczy, mroczny duszący i ( mnie) odpychający. Więcej nie pamietam bo czułam go przez kilka sekund. Pierwszy raz przyśnił mi się sen w którym czułam zapach perfum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też kilka tygodni temu śniło się BC. Po raz kolejny miałam swój flakonik, tym razem wyczekany i wytęskniony i nie mogłam się nim nacieszyć ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
BAN stały
|
miałam długi i piękny sen... w pewnym momencie weszłam do mroźnego pokoju, całego białego... po środku stała biała zamrażarka (taka jak w sklepie, na mrożonki
![]() ![]() przyznam, że ten sen to wszystko wina Sabb. naogladałam się tej szczoteczki do zębów z czerwonawym gluciorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
To ja :)
|
A mi sie dzis snilo, ze poszlam do Quality po odlozony dla mnie wczesniej zapach (ta chwila nadchodzi, jeszcze tylko 5 dni
![]() ![]()
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Niedawno miałam zupełnie prozaiczny sen: śniło mi się, że wypachniłam się Hypnotic Poison. Oczywiście czułam wanilię, migdały i wszystkie inne ingredencje. Natychmast po obudzeniu pognałam do szafki, w której trzymam flakony, żeby realnie już, powąchać śliczną hipnotyczą truciznę. Szukałam, przestawiałam, ale nigdzie charakterystycznego flakonu nie było. Po dobrych paru minutach dopiero, uświadomiłam sobie, że... nie mam i nigdy nie miałam Hypnotic Poison.
Co nie znaczy, że mieć nie bedę - ten sen nie mógł być przypadkowy.
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Pachnące sny miewam często. Ale najbardziej rzeczywisty zdarzył mi się kilka lat temu, kiedy to namiętnie poszukiwałam Historii Wody. Dostałam po prostu kompletnego fizia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Lody o smaku perfum to pomysł iście diabelski. Wpychając takie He-Woodowe poczułabym się jak kornik. Mogłabym zagryźć deseczką zamiast wafelka. ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam tylko jeden perfumowany sen - dotyczył Buduaru... Podobnie jak u Princeski, rzecz działa sie w perfumerii, niemniej jednak nie było w niej tronu i łysych facetów (to dobrze, bo takich nie lubię, popsuli by mi cały efekt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
BAN stały
|
Śniło mi się, że sprzedałam swoje Black Cashmere
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
Niektórzy twierdzą, że sny się tłumaczy na odwrót - śniło Ci się, że sprzedałaś więc uda Ci się nabyć zapas
![]() Mi się kiedyś śniło, że Boudoir mi się popsuł, to znaczy po prostu przestał pachnieć ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.