|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jesli ktoras z Was nie zalapala sie na akcje pt. "Chudniemy razem" to zapraszam
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie jestem po obiedzie: 1 jajko + 2 łyżki makaronu świdreki + bazylia, do tego trochę surówki Babuni i szklanka wody ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jesli ktoras z Was nie zalapala sie na akcje pt. "Chudniemy razem" to zapraszam!!!
ma-li-na , misia 00 , emmos - witamy
![]() W kupie raźniej ![]() Ale dziewczyny macie tempo , jeszcze wczoraj wieczorem byłam na bieżąco , przychodze dziś po szkole i myslalm że nie skończe czytać ![]() Dzis mam zły dzień :/ Może ta brzydka pogoda , nie wiem ale strsznie nie chce mi sie ćwiczyc i chyba dzis sobie odpuszcze . Tak po za tym to w ogóle nie mam czasu ![]() A to dziś zjadłam : śniadanie : musli + otręby + mleko 1,5 % + kawa ze smietanką obiad : jogurt + otręby + jabłko I tyle :/ Wiem że to bardzo zły jadłospis ale jakos nie ma ochoty nic jeść a po za tym nie mam za wiele dobrych rzeczy w lodówce :/ Musze skoczyć do sklepu ![]() A po za tym jakos chróbsko mnie łapie ![]() podrawiam ![]()
#123 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesli ktoras z Was nie zalapala sie na akcje pt. "Chudniemy razem" to zapraszam
Dziekuje za rade. Moze rzeczywiscie sie skusze na pilates buns and thigh.
I mysle tez o tym zeby sie troszke powyginac z hula hop ![]() Usciskow moc!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() właśnie się zbieram, żeby poćwiczyć z Cindy ![]() a na obiad pożarłam pół paczki warzyw na patelnię hortexu + ogórachy kiszone +kiszona kapusta... a jak zgłodnieje to czeka na mnie garnek kapuśniaku z typu tych dietetycznych bueheheh ![]() dobra to ja może za Cindy się wezmę buziaki i pozdrawiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jesli ktoras z Was nie zalapala sie na akcje pt. "Chudniemy razem" to zapraszam!!!
kimi1000 - za Kubusia oddam życie
![]() Mam pytanie ... czy wy macie oparcie i możecie liczyć w sprawach diety na waszą rodzinke? Bo u mnie to ostatnio z tym kiepsko jest . Mamuśka nawija mi cały czas , że anoreksji dostane , uważa , że nic nie jem (a to nie prawda) i jak tylko mnie widzi to mówi o diecie . Nie ma w domku ostatnio innego temtu ;/ . Na początku mi to nie przeszkadzało ale teraz już zaczyna irytowac i denerwować :/ Dobra , przynudzam ![]() Wy tez tak macie czy to tylko moja rodzinka taka zdziwaczała jest? ![]()
#126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Właśnie jestem po 1 razie z a6w ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
u mnie rodzinka na medal czyli pomagają mi jak mogą szczególnie, że każde z nas ma parę kilo w nadmiarze a mój tata to nawet kilkanaście
![]() a z TŻ to mam problem bo on może jeść wszystko i nie tyje (szczęściarz z niego) i buntuje się troszkę że na pizzę nie chcę chodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
TŻ - towarzysz zycia
![]() Natix ja tez tak chce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio mój brat mnie porównuje po krowy ![]() ![]()
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak poza tym, to po jakich ćwiczeniach widzicie najlepsze efekty? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Emmos równiez wesołych świątk a jak przyjedziesz to ściagnij szybko pilates na pupę i będziemy razem ćwiczyć. Im szybciej zaczniemy (tzn ja już zaczełam) tym szybciej będą efekty a wakacje nieuchronnie się zbliżają
![]() Asiol ja również ćwiczę z Cindy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeśli chodzi o efekty to w moim przypadku trochę za wcześnie by coś konkretnego powiedzieć, ale ćwiczę wytrwale ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() też mam "nowy wymiar" i jak na dziś robię zestaw A i B, zobaczymy co potem.... w zeszłe wakacje robiłam cały film ale mi się znudziło ... i mój TŻ zaopatrzył mnie w starsze filmy (widać też mu zależy ![]() jeśli Ci się już nudzi "NW" to ściągnij sobie coś innego. Ten starszy film (jakś długi tytuł ) jak dla mnie bardziej zaawansowany był... więc jak dobrze pójdzie to sięgne do niego dopiero za jakiś czas... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
♥
|
siemka lol ja dzisiaj 35 dzien A6w
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
co do wspierajacej rodzinki...
![]() ![]() ![]() ![]() co do a6w - chyba wymienie to na cos innego - albo cos zle robie albo juz sama nie wiem, szyja mi sie nadwereza. boli mnie cholernie, a razem z karkiem glowa:/... anniaa - a jak to u Ciebie jest? Pozdrawiam ![]()
#137 |
Zadomowienie
|
anniaa a co Ci się stało w rękę? już się nie mogę doczekać wyników Twoich pomiarów i masz rację cm są ważniejsze
anice u mnie byłoby dokładnie tak samo! ![]() ![]() co do a6w miałam ją zacząć już dziś ale zacznę od delikatnego rozruszania mięśni brzucha iprzez kilka dni będę ćwiczyła razem z Tamilee a potem zabiore się za A6w aha i jeszcze jedno! jak u Was wygląda sprawa ze słodyczami? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
dzis zgrzeszylam slodkoscia taka jedna jedyna malenka
![]() ![]() ![]()
#139 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja zjadłam kostkę czekolady
![]() A co do a6w, to mam z nią straszny problem, bo nie czuję żadnych bóli po ćwiczeniach. Chyba robię to źle, bo szyja mnie boli podczas ćwiczeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
a poza tym magnez tez jest potrzebny!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#141 |
Zakorzenienie
|
dziś to się nie popisałam jeśli chodzi o jadłospis- zaczełam dzień czekoladą (byłam zestresowana czekającym mnie kolokwium) i skończyłam pierniczkami (jutro mam rozmowę w sprawie pracy) jakbym reagowała na trudne sytuacje nie jedzeniem to unosiłabym się ponad ziemią, a tak nie mam szans z grawitacją
![]() mam kosmiczne wyrzuty sumienia że tyle słodkości zjadłam, bo kolokwium mi od tego lepiej nie poszło, humor polepszył się tylko na moment, w którym jadłam, a teraz mam pretensje do siebie, ale jutro już tak nie zrobię- uroczyście Wam to obiecuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
*sportaddict*
|
Anice, dajże spokój, organizm napewno nie zauważył nawet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
No ładnie, wychodzi na to że tylko ja tu sie odchudzam!
![]() A ja dzień kończę z następującym wynikiem: ćwiczenia: - deanne berry heat - deanne berry bums and tums - pół godziny z cindy - pilates na pupę - 1,5 godzinny spacer jedzenie: - chocapic z mlekiem 0,0% - jogurt pitny hipo truskawkowy - wczorajsze flaczki z 2 kromkami ciemnego chleba - 2 kromki ciemnego chleba z szynką i pomidorem - jabłko - gruszka - kawałek kurczaka w sosie z kromką ciemnego chleba - serek homogenizowany - 2 szklanki soku pomarańczowego - herbatka rooibos z 2 łyżeczkami miodu jadłospis tak trochę nie pokolei jest, ale nie pamiętam co dokładnie po czym było... obliczyłam że to jakieś 1300 kcal więc jestem zadowolona ![]() zaraz ide pod prysznic, a potem masaż ![]() dziś jeszcze do Was zajrzę. Buziaki! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Vadi a jak Twoja SB? zaczełaś już?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
Słodycze...
![]() jeżeli jogurtów by nie zaliczyć do słodyczy to ja bez słodkości juz drugi tydzień ciągne ![]() Stwierdziłam , że musze sie zabrać ostrzej za siebie tzn ćwiczenia Może od jutra ![]() amber2046 - nie martw sie , ja też tak reaguje na stres ![]() ![]()
#146 |
Zadomowienie
|
Ewuniu ja nie zaliczam jogurtów do słodyczy (choć wiem że mają dużo cukru). Narazie zrezygnowałam z takich typowych słodkości: czekolada, ciastka, paluszki, torty, żelki itp. może z czasem zrezygnuję również z jogurtów, narazie ograniczam się do 1-2 dziennie. Jak na mnie to i tak dużo bo jestem okropnym slodyczożercą!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Ja nie zaliczam jogurtów do słodyczy, bo słodycze to puste kalorie, a w jogurtach są jakieś przydatne rzeczy
![]() ![]() ![]() ![]() Kolacja: trochę surówki wiejskiej i jogurt z owoców leśnych, a teraz popijam herbatkę moją ulubioną Lipton Morocco ![]() Buziaki moje kochane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Ahoj wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pomożecie?????Wesprzecie? ?? Przypilnujecie??? Liczę na Was, a Wy możecie liczyć na mnie ![]() Yoaśka
#149 |
Zadomowienie
|
Witamy Yoaśke na pokładzie prawie modelek
![]() ![]() ![]() Laseczki mam pytanie: Jak robimy peeling z kawy?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
Ja piling robie tak
![]() ![]() I później sie 'pilinguje' i mam gładziutka skóre ![]() zajzyj też na watek 'piling kawowy' tam jest więcej kombinacj ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.