|
|
#121 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Portreciki :P
Cytat:
No i rysuj, rysuj, ty tez tu swoje pracki dodaj jak masz ochote, z chęcią wizazanki pooceniają :P ja mam 9 dni wolnego mmMMMmm tesh będzie rysowanie, a Ty jesteś jak narazie 1 w kolejce chyba, bo z tych najnaglejszych portretów to już porysowałam:P Nawet dzisiaj strzeliłam na szybko autoportrecik , ale to jutro dodam, albo po jutrze:P |
|
|
|
|
|
#122 |
|
BAN stały
|
Chyba sie skuszę minoda i wyślę Ci jeszcze swoje zdjęcia. Mogę??
|
|
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
Wyslij, ale bedziesz musiała z tydzień poczekac pewnie , bo teraz portret dla Trust i jeszcze dla kogoś miałam namalowac, ale na pewno wczesniej czy póxniej się podejme......
|
|
|
|
|
#124 |
|
BAN stały
|
Spoko, teraz to mi się nie spieszy. To jutro jakieś ładne fotki poszukam i Ci wyslę, bo zaraz idę sie uczyć dalej. Dziękuję
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
Minodo ale z ciebie pracuś
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
Mój TŻ miał zachcianke....
Kazał mi narysowac mój portrecior.... No to narysowałam autoportret, który już wisi na jego ścianie hehehe Oceniajcie |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Oui, Oui, Oui! Mój portret
![]() ![]() ![]() Doczekałam się ![]() Ciekawa jestem tylko, z jakiego zdjęcia go rysujesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps, piekny portet
|
|
#129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ale sie zastanowie i wkrótce narysuje cie......
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
Minoda jak zwykle oceniam na 6+
|
|
#131 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ano miche cieszył hehe i dał mi takiego mMMMM buziaka odrazu heheeh... no i zaraz jak dotarł do domu to mi oswiadczył,ze rysunek wisi na ścianie już:P I ze wszyscy podziwiaja:P Cieszę sie, ze mam 9 dni wolnego , bede miała czas na jakies pierdoły, bo zateskniłam za tym wszystkim, przez ta głupią szkołe i stresy......
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Mionoda śliczny jest, też bym sobie powiesiła nad ścianą
gdybym miała własny pokój ![]() ja się rozdzielam między różne rękodzieła dzisiaj kolczyki zrobiłam
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszysto bym zrobiła, ale nie da sie zrobić wszystkiego:P
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Minioda wiesz ja mam tak samo, kartki robie origami kolczyki maluje wszystko po kolei ne wiadomo za co się zabrać i skąd czas brać
ja mam na komunię do zrobienia 10 kręciołków ciekawe jak się wyrobie:/
|
|
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
Ło Jezu dziewczyny od samego czytania można kręćka dostać
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Och, ech, ich ach <--- tyle wzdychania ;D Idę rysowac
|
|
#137 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale dzisiaj to tak się pewnie zabiore:P Trust no rysuj skarbie, bo jak widziałam twój talent, to mnie zatkało zdeka
|
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dziękuję
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Trust myślałam, że to tylko ja tak mam
|
|
|
#140 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wstyd sie przyznac, ale nawet jak widze co rysuje to nie wychodzi mi to tak jak na przykładzie buahahaahaha, ale staram sie jak moge Ja tylko lubie mieszac style, zdarzało sie że w moich rysunkach innych(np mangi) urzywałam lakierów do paznokci , wiec za dziwaczność w stylach powinnam sie załapac do jakiejś nominacji hahahaha ale nic poza tym:P Fantazje to mam, ale nie umiem jej przelac na papier hahaha
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Uważam, że portrecik jest udany....choć przyznam, że najwięcej tajemniczości ta twoich zdjęciach dodawał kolor woich oczu...a portrecik czarno-biały jest jak wskazuje nazwa czarno-biały
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
No i własnie Twoja fantazja przejawia się tym niecodziennym wykańczaniem portetów
Ja pamiętam, jak rysowałam wielgaśną pocztówką (A4!) pastelami to w połowie kolorowania miałam dość i dałam sobie spokój, ot jaka jestem, niecierpliwa i nie chce mi się kolorować Dlatego preferuję tylko ołówek, węgiel rzadziej, bo dotychczas narysowałam nim jeden rysunek, a raczej jest do połowy skończony, bo mi się liści nie chce rysować (ach to moje lenistwo) :P W ogóle mam słomiany zapał :P Przed chwilą nauczyłam się szydełkować i już mam ochotę na kordonkową spódniczke <lol2> :P Zobaczyłam kolczyki Nikki i już mam ochotę zrobić sobie takie same ;D ![]() ![]() ![]() Boże, dziewczyny, nakręcacie mnie
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
tak już działa wizaż
![]() ![]() Trust a widziałaś te, które zrobiłam dla Minody ? ![]() o właśnie Minoda Ty się nie obijaj tylko jakieś rysunki byś dała
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
No własnie nie moge sie zebrac do rysowania bo ciagle czasu brakuje, sa w moim zakichanym miasteczku mistrzostwa balonowe , to sie na lotnichu siedzi:P Jutro jadem z TŻ na KJS'a bo tyż w Krosnie startujemy o 9 rano wróce pewnie o 16 i bede padnieta i ogłuszona przez te zabójcze rajdowe wydechy:p
A wieczorem koncert Maski... Tyle co wróciłam z koncertu grupy Ptaky.... wokalista dosc sie podpił hahaha no nie wyszło mu tak jak w soundtrucku do Spidermana II..... Teraz Kombi se gra ale nie przepadam, poza tym nogi mi odmówiły posłuszenstwa cały prawie dzień w 10 cm szpili buuuuuu:p w środe moja psiapsióla ma 18stke.... musze jej zrobić cos oryginalnego na prezent jeszcze, bo jakos nie jestem przekonana do bizuterii sklepowej jaka byłam zmuszona kupić....... Nikki jakbym wczesniej wiedziała to zrobiłabys taki ładny komplecik dla niej a ja bym Ci za to zapłaciła... No ale przepadło:p Wogóle nie wydalam z kasa za miesiac moje słońce bedzie miało urodzinki a ja mu str8ta mialam kupic no to 60 zyli znów fcuk:P
|
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Jejku jakie piękne portreciki. Wery najc
Wszystkie mi się podobają!! |
|
|
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
No ale postanowiłam wrzucić tu tak cos na odmiane pare pracek które odszukałam sobie na płytkach własnie;P
Nie są to jakies specjalnie portretowe rysunki no ale przemilczmy:P Powstały one bardzo ciekawie I myśle że dośc ładne mi mangi wyszły![]() "Mai Sendo Urei" ------> to po japońsku znaczy "moja eufotia rozpaczy.. rysunek został wykonany farbkami , potem pokolorowany kredkami ołówkowymi i uwaga... krew jest zrobiona bordowym lakierem do paznokci marki Vipera buahahaa całośc jest wycięta i przyklejona na tło namalowane na innej kartce:P jakieś wstawki zrobiłam złotą konturówka.... do szkła Kolejny rysunek to taki niemalże komixowy wyszedł już..... podobnie powstał jak wczesniejszy..... wszystko przyklejane na jedna kartke wycinanka taka, ze tak to ujme:p Kwiatuszki równiez pociagniete konturówka i zreszta nie tylko kwiatuszki:P jakby jakies pytania były to odpowiem:P No i obrazek ma nieregularny kształt, a t białe co wystaje , do niego już nie nalezy to jakas kartka pod spodem:p (wiem że paskudnie to wyglada) Ło mosz, się spisałam jak głupia:P No i dodam tez Will..... jak byłam na wakacjach we Wrocławiu ostatnio to moja malutka kuzynka mnie zameczała o narysowanie jej tych czarownic ... pfffff will mam upamiętniona reszte raczej chyba nie:P
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
wow zaskakujesz mnie każdą swoją pracą......
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Minoda bieactwo
![]() no już już spokojnie żeś się napisała, że łoch, chwilę mnie tylko nie było
|
|
|
#149 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Za to nad ta grubościa musze popracowac , bo delikatne kreski twarzy w mangach to podstawa:P
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
oj niedobra jak zwykle jakieś minusy widzisz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

ja mam na komunię do zrobienia 10 kręciołków ciekawe jak się wyrobie:/