|
|
#121 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Cytat:
Apropo's moze wiecie jaka bedzie pogoda w naszym wojewodztwie podczas dlugiego weekendu ???
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
ej ej niech dzis nie pada
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w przyszlym tygodniu...jej pojecia nie mam.... a dzis ide spacerowac nad nasze sliczne morze
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja bym sobie pospacerowała nad morzem
a muszę posiedzieć przy magisterkach - zbadać literówki itp.
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jutro pojdziesz hehehepogoda coraz lepsza sie robi wiec bedzie jeszcze okazji 1000000000000 na spacerki
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Gdzie jest ta moja Pomorzanka no? Niecierpliwa troszke jestem.. ![]() ![]()
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
spoko spoko juz jestem
jechalam do domku swojego kwidzynskiego dlatego tak dlugo mnie nie bylo![]() a wiec relacja.. jestem meeega zadowolona bylam u pani wiesi i ledwo usiadlam na fotel a ona juz wiedziala co ja chce na glowie, ladnie jej szlo to scinanie, mila atmosfera bardzo fajnie w koncu mam fryzure ktora naprawde chcialam a nie taka jaka zawsze mnie krzywdzili fryzjerzy...ja mowilam im przerzedzic a oni mi robili taki fryz ze wygladalam jakbym miala jeszcze wiecej wlosow...a teraz...lekko, zwiewnie, naturalnie jak zrobie sobie fotke to wkleje ![]() warto wydac te 50 zl zobaczymy jak bede wygladac jak umyje sama wlosyt i zacnze je ukladac
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
No to bardzo sie ciesze, ze Ci sie podoba
![]() powyzsza wiadomoscia zachecilas mnie zeby sie tam zapisac.. ![]() Powiedz mi jeszcze jak mozesz oczywiscie.. Jak to wyglada rzeczywiscie robia wszystko hurtem..? Tak strasznie "na szybkiego" jak wszyscy pisza?EDIT: No to czekam na fotke
![]() Corpus Delicta Edytowane przez Ona_17 Czas edycji: 2006-04-21 o 19:54 |
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynosze złe wiadomosci podczas długiego weekendu ma byc w sobote i niedziele jeszcze troche ladnie a potem zimno i mokro ![]() Ja sie ciesze bo cały ten weekend siedze w pracy wiec i tak bym nie skorzystała ale ze wzgledu na innych to troche szkoda ze ma byc do du**
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sie ciesze ze wizyta sie udała mnie teraz tez jakos naszla ochota na zmiane fryzurki ale po ostatnim eksperymencie z farbowaniem chyba jeszcze troche odczekam ale ty za to koniecznie musisz sie nam zaprezentowac ![]()
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aa wlasnie...tam chyba jest duzo stalych klientek bo zauwazylam ze niektore babki sa inaczje traktowane np zaoferowano im kawe/herbate ![]() aga to zadne cudenko na mojej glowie hihi ale wiecie jak nawet mala zmiana kobiete podnosi na duchu, dlatego sie tak ekscytuje jutro musze leciec do sklepu w poszukiwaniu jakiegos srodka na wzmocnienie skrecenia wlosa...moze ktoras cos zna, poleci?
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
Zgłasza sie kolejna Wizażanka - Pomorzanka
![]() Ustka - moje rodzinne miasto Teraz mieszkam w Szczecinie - z racji studiów....pzdr!!!!!!!!!A le serduszkiem nadal jestem z moim nadmorskim miasteczkiem
|
|
|
|
#132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, moze moglabys polecic jakies fajne knajpki i wogole miejsca, ktore warto zobaczyc
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, a skad wiesz ?? Gdzie podawali taka prognoze ?
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tvn tam raczej wiarygodna zawsze jest zreszta na Polsacie tez mówili ze długi wekend bedzie brzydki ![]() Ale niema co sie smucic dzis tez miła byc ładna pogoda a jak narazie to chmury i zimno moze prognoza sie niesprawdzi
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hej aksamitka A z Ta pogoda to mnie przerazilyscie Qrcze moje plany chyba legna w gruzach jak bedzie tak jak mowi Agniesia.. no coz musze byc dobrej mysli..Tak w ogole to Dzien dobry Pomorzanki Milej sobotki wam zycze
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Oj co do tej pogody to tez mysle ze nie taki diabeł straszny
i bedzie ładnie ![]() Oj sobota kochana sobota nareszcie wolna Byłyscie moze w tym pubie?? i jak tam jest jaki klimat i ogólnie fajnie tam??? ![]() Równierz zycze miłej sobotki a najlepiej całego weekendu
|
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
łeee a ja dzis siedze w domu
![]() w ogole kupialam sobie nowe buty i madra poszlam na drugi koniec miasta (ok 40 min spacerku) do mojego brata w nich i teraz cierpie bo mam dwa wielkie pecherze, znaczy juz mi pekly...na malych paluszkach..ajajaaaj dobrze ze rodzice po mnie przyjechali bo nie doszlabym za chiny do domu...dalam czadu
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o knajpki i miejsca gdzie można cos przekąsić to moge polecić Pub Galeria(nad samym morzem obok disco Vivy),Alga,Red Pub, Korsarz, Laguna.Na lody najlepiej wybrać sie do Lodziarni "Chomczyński" na promenadzie.Z kolei na balety to mozna wybrać się do Maxa lub Vivy.Życzę miłego i udanego pobytu. Mam nadzieje ze pogoda dopisze Bo Ustka to poza sezonem przede wszystkim wspaniałe m-ce do spacerowania( zwłaszcza wzdłuz plaży i tereny w pobliżu hotelu Azoty-ul.Wczasowa).Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tez siedze w domu qrcze bo sie przeziebilam ![]() Tak w ogole to piekna dzis pogode mamy!! Tak cieplutko a ja w domu ![]() No to ja juz tradycyjnie milej niedzieli zycze ![]() p.s. Albo ja nieuwaznie czytalam albo grin_azj nam sie nie przedstawila ?
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Juz wróciłam
![]() polecam wszystkim Na browarka
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo ostatnio byłam w Tyglu ![]() ale ostatnio chodze tylko do Dekadencji i Cyganerii na piwko czy cos ![]() Choc w Cyganerii standartowo biore jakas smakowa herbatke
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiosna w pełni wiec ostatnio pełna ochoty na zmiany postanowiłam udoskonalic avatorek(pomogła mi w tym Mona Lisa) jak wam sie podoba ??![]()
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale dla warygodnosci moge jeszcze raz a tak naprawde to nie wiem czemu ale spotykam sie czesto ze ludzie na mnie mowia dorotka juz kilka osob mnie tak nazwalo w moim krotkim zyciu..![]() a co do avatarka heh gdybys nie napisala to bym nie zwrocila uwagi ze cos sie zmienilo, bo koty sa takie same sliczne doszedl swiecacy podpis?
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
To widocznie ja troche nieuwaznie czytam hihi
przepraszam![]() Agatko widze, ze dzis stalysmy sie ''rozeznane'' w wizazu Aga slicznie udoskonalilas avatorek Zainspirowalas mnie tym i pomysle cos nad moim ![]() W koncu mamy wiosne.. a dzis to jakas wyjatkowa chyba.. ![]() Agatko no pochwal nam sie frzyurka!!
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurcze...nawet nie zauwazylam ze w koncu przestalam raczkowac
jeaaa cyfrowki nie mam wiec fotki tez nie ma...myslalam ze wyciagne od brata aparat ale jakos sie nie udalo ![]() a moze ja tez zmienie avatar.. ale pospolite ruszenie..kto jeszcze?
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Długo weekend spędzę na przygotowaniach do matury.... w końcu najwyższa pora
|
|
|
|
#147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety matura w takim czasie ze faktycznie trzeba ten jeden weekend majowy poswiecic..aby pozniej miec najdluzsze wakacje zycia
|
|
#148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiecie co dziewczyny jednak za bardzo przywiazalam sie do swojego avatorka.. Nie potrafie go zmienic! Bynajmniej narazie
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze tez jakas kolorowa błyskotwila rameczka i zmana juz jest i to nie radykalna ale zawsze zmiana zajrzyj do watka Avatorki na zamówienie ![]() ![]() moze ci sie cos tam spodoba a Mona Lisa cos fajnego ci zaproponuje dla twego avatorka ![]() Wrociłam niedawno z Sopotu wywiało mnie tam jak niewiem zimno i tylko ludu pełno na Maciaku
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe dzieki nie skromnie powiem wiem moje koteczki sa sliczne ![]() ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.

jutro do pracy uhhhh to bedzie ciezki weekend
?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

hehehe

Corpus Delicta 

ale ty za to koniecznie musisz sie nam zaprezentowac 

jak bedzie tak jak mowi Agniesia..