![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: rozmowa kwalifikacyjna - ubraniowe rozterki
jutro ide na rozmowe w/s pracy na stanowisku asystentka sekretarki
poproszono mnie na wstepie o elegancki stroj i cos do pisania mam zamiar ubrac albo czarną albo biała koszule i mam problem ze spodniami bo chcialam ubrac takie do kolana szaro-czarne ale ma byc chlodno a ide na 10 i to autobusem, a czarnych spodni nie mam eleganckich dzinsy rurki chyba odpadaja?
![]() |
![]() |
#122 |
Konto usunięte
|
Jako , ze w poniedziałek mam rozmowę kwalifikacyjną to chciałam się poradzić. Postanowiłam założyć czarna spódnice z wysokim stanem i zastanawiam sie nad bluzką http://allegro.pl/item660860203_figl...aw_xxl_44.html taka biała z żabotem, , czy gładka biała i do tego krawat.
AA i chciałam jeszcze , że spódnica ma szlówki więc zakładam pasek na gumie coś takiego http://allegro.pl/item649701723_mega...bny_skora.html czy to nie za dużo? żabot albo krawat i do tego taki pasek :/ ?? Edytowane przez 201607291951 Czas edycji: 2009-06-12 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wg mnie ta pierwsza koszula będzie idealna.
![]() |
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny
![]() Co się ubrać w zimie na rozmowę ? Szare dżinsy raczej odpadają w połączeniu z żakietem ? Byłabym wdzięczna za odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
Wiem
![]() Na stanowisko pracownika biurowego. Hmm a coś takiego ? w kolorach bardziej podpadających w brąz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
jak najbardziej
![]() Powodzenia na rozmowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Odświeżam wątek.
Na dniach mam rozmowę kwalifikacyjną i chcę dobrze wypaść, a wiadomo nie od dziś, że pierwsze wrażenie się liczy. Nigdy nie miałam rozmowy kwalifikacyjnej z prawdziwego zdarzenia. Teraz idę do firmy, więc muszę się przyłożyć. Myślałam o czarnej spódnicy, białej bluzce, żakiecie, czarnych czólenkach na obcasie, do tego świeży makijaż i włosy, skromna bizuteria. Mam jednak wątpliwośc co do spódnicy, bo chcę założyć ołówkową, ale ona nie sięga mi do kolan, tylko jest trochę krótsza. Nie mam żadnej spódniczki o długości do kolan, bo jestem niska (160cm)i źle się w takich czuję. Może lepsze będą spodnie- tylko nie mam żadnych eleganckich ciemnych niestety, mam tylko ciemne rurki. A koszula może lepiej niebieska? Zaznaczam, że jestem jeszcze studentką, mam 23 lata, więc nie chcę przesadzić i wygladać jak ciotka klotka, tylko odpowiednio do wieku ![]() HELP
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka Edytowane przez PaulinaMigotka Czas edycji: 2011-09-22 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() Grunt to czuć się swobodnie - oczywiście w miarę możliwości, a nie żeby od razu w dresie ![]() A tak a propos tych brązów - to wiecie, że w brązach się chodzi po podwyżkę ^^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Organizatorka
|
Jak się lepiej będziesz czuła w czarnej to idź w czarnej
![]() ![]() Co do niebieskiej marynarki to zależy od dress codu w tej firmie, branży - gdzieniegdzie może być za odważnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.