![]() |
#121 |
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LXI
W olsztyńskim domu mam taką wieeeelką, po Tacie (geodeta), ale tutaj malutką kupiłam 50x70, żeby na małym stole dała się postawić...
Zapisz ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Gryx znów nawiał ![]()
#122 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#123 |
|
No weź, nie mam tego gdzie schować, będzie na stałe na jedynym stole, jaki mam. Sama deska, jak deska, żaden wynalazek, ale stelaż jest dla mnie ważny.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#124 | |||
Zakorzenienie
|
![]() zrobilam wczoraj kolacje, kupilam wino (mialo byc do poledwiczek, ale zapomnialam dodac), chuop wrocil pozno z pracy, bo korki ale przepraszal, pojadl i slodzil caly wieczor. w koncu pyta o okazje, bo w sukience bylam - pranie zrobilam i wszystko inne sie suszy ![]() (pominelam, ze chcialam lepsze miejsca na upiora i ze w stare spodnie sie nie wcisnelam ![]() - a ja caly wieczor mam wyrzuty, ze sie spoznilem i zapomnialem o jakiejs rocznicy. musimy ci kupic dres! ![]() Cytat:
![]() przy 60+ nie ma mowy u mnie o bodyconie, ciaza spozywcza + kardashian i wszedzie faldy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale niedostepne i na polkach tez nie widzialam ![]() chuop zjadl wszystkie poledwiczki na 1 kolacje, wiec dzis cos innego kombinuje ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Piers do przodu
|
Bry Baru snad sniadania
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#126 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Tylko tak mam z letnimi, mniej filozofii, z dzianiną już gorzej. ![]() To niby miało być takie przejściowe, ale nie żałuję, bo serio fason kosmiczny, grubość materiału wskazywała na przejściówkę a dekolt na co najmniej bikini. ![]() A ja ostatnio kulinarnie szaleję z kwestią smaku - czego się nie tknę od nich to mamy odlot smakowy ![]() Super było to http://www.kwestiasmaku.com/ryby_i_o...i/przepis.html To ale na innej paście http://www.kwestiasmaku.com/przepis/...szem-i-papryka chilli z indykiem http://www.kwestiasmaku.com/przepis/...zywami-i-ryzem A dziś chcę zrobić te brownie - mega proste http://www.kwestiasmaku.com/przepis/ciasteczka-brownie Tylko bez orzechów, bo nie lubieu ![]() Z improwizowanych nieśmiertelna potrawka z piersi kurczaka z groszkiem w sosie jak do spaghetti, lecz nie blendowanym - oliwa, cebul, czosnek, masło, passata, pieprz kolorowy, cukier, sól i smietana 30%. Druga porcja na kolację spryskana oliwą z chilli. Z ziół do mięsa czosnek granul, sól, papryka słodka, dosłownie kapka prowansalskcih i takie zioła do włoskiego chlebka z czarnuszką i suszonymi pomidorami. Natka pietruchy na koniec do sosu bo lubię. I uwaga, wcinaliśmy to z ryżem. Gar na dwa dni poszedł się jechać w jeden. ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-09 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie dzis chcialam rybe robic chyba losos + jakies wielkie krewety + carpaccio z buraka z kozim serkiem i pekanami i jakies zdrowe wegle do tego musze wyszukac wczoraj byly organiczne baby potatoes pieczone z rozmarynem i czosnkiem i chuop przyniosl jakis apfelstrudel, zjedlismy pol, a pozniej doczytalismy, ze trzeba go podpiec 20 min ![]() a mowilam ze ciasta z jablkami sie je na cieplo ![]() wiec dzis cos szybkiego, a pozniej pedzimy do teatru i powloczyc sie po centrum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
stir -fry ? http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_...a/przepis.html Choć przyznam, że sceptyczna jestem co do jęczmiennej w takim zestawie. Lubię, ale z grzybami, gulaszem, warzywami. Do korwet i ryby nie wpadłabym na to. Najbardziej mi pasuje ryż do ryb. ![]() Smacznego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie bede w jednym garze, tylko osobno wszystko ![]() lece na zakupy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze w kwestii sukienek tutaj mają fajne:
https://quiosque.pl/sukienki.html https://quiosque.pl/wyprzedaz/sukienki.html Kupiłam u nich dwa lata temu sukienkę na komunię siostrzenca i bardzo porządnie wykonana, tylko rozmiarówka na gruszki, bo mi sukienka gniecie biust, a w biodrach wiatr hula ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-02-09 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
|
Dzień dobry. Zdychania dzień trzeci. Już by mogło przejść...
#132 | ||
Mother of Cats
|
Gratulacje
![]() I szacun za przerobienie płaszcza - sama bym się bała nawet dotknąć, żeby nie zepsuć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zapisz ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Niech przechodzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście przez targowe mam na mysli ten szajski sort i badziew, bo jeśli chodzi o sam targ, to można kupić ciuchy od polskich producentów z rewelacyjnej jakości materiałów, ale to wiadomo, raczej jako wyjątek od reguły ![]() Maja for you ![]() 10 kg temu bym się wcisła, bo taki fason też lubię. ![]() ![]() I druga http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/su...3p4346008.html ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-09 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć przy szerokich barach i sporym biuście najlepiej wygladam w dekoltach w szpic Robienie próbek/odlewek perfum też mnie wkurza, bo wiecznie mi małych atomków brakuje, żeby ze wszytkiego zrobić mini wersję do torebki, ale przeciez całych flachonów nie będe ze soba dźwigać, bo za cięzko ![]()
![]() |
#135 |
|
![]() ![]() Zapisz
#136 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Piers do przodu
|
Ooo Mursz tulam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#138 |
Panaroja
|
snad planu zrobienia kawusi
![]() Mursz zdrowiej ![]() ![]() ![]() ![]() przez Wasze rozmowy o sukienkach mnie olśniło jaką bym chciała , ale na bank takich nie robio - worowato-zwisowaty bluzosukienkosweter na zimno jak teraz , żeby ciepłe było, ale luźne z długim rękawem , średniej grubości , bez golfa, najlepiej z kieszeniami , i z solidnej przędzy żeby sie nie wypychało i nie rozciągało ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Snat letkiego znerwienia
![]() ![]() ![]()
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-09 o 19:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak marynara???/ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Mężu odbierał moje książki 2 tygodnie temu nie miał nr w ogole tylko nazwisko i tez mu wydali ![]() aaaaaa No to jest tak- : jaśniejsza pasuje bardziej mi kolorystycznie, a ta różowa lepiej fasonowo. Po namyśle stwierdzam, ze chyba kupie różowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Ale zaraz dla mnie różowa była jaśniejsza ![]() Anyway, widać jest to jakiś "staple" w garderobie i może wart ceny. To nie byle szmatka. To czekam na fotki już w upolowanej wersji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Matras duzo lepszy -podają kod odbioru i bez tego nic nie odbierzesz. Czemu Empik tego samego nie zrobi tez... No na żywca różowa jest Ciemniejsza od tej bez kieszeni ![]() Tak, fasonowo wole ta z klapami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poki co we łbie siedzi mi jeszcze ramoneska zamszowa z eko skory - pastelowy błękit i pastelowy roz ![]() Fotka w załączeniu
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A pastelowe ramonechy wyglądają cuuuuudnie! Sama chcew tym roku pastelkę, chyba jednak błękit dla mnie bardziej niż róż, w różu ginę, ale jednak nie zamsz, ani prawdziwy ani udawany, bo nie utrzymam go w czystości. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No wlasnie u mnie mało marynarek leży idealnie, stad moje kombinacje zeby biała i czarna dokupić ![]() Buty uwielbiam, od jesieni tyle w nich sie nachodziłam, jak w żadnych ![]() Takie chce http://static.zara.net/photos///2017...=1485196968699 I ta http://static.zara.net/photos///2017...=1484323260084
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Tak coś mi się właśnie wydawało, czyżbym je widziała już? ![]() 3 i 4. Zaââ☠ââ☠ââ☠iste! Bardzo fajny wiosenny look, aż się chce w tym być! Jednak powód, dla którego ja nie kupię w Zarowni (poza tym, że nie chcę zamszu) to fakt, że oni idą z trendem, czyli te króciutkie, taliowe robią. Ja się w tym źle czuję, więc szukam gdzie indziej. Czasem Camieau rzuci fajne, czasem Kapphal etc. Słowem trzeba mieć oczy otwarte ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Pewno na ig widziałaś nieraz ![]() ![]() Jest sie do czego jednak przyczepić. ![]() ![]() A wiesz ze na pocztaku myslalam tak samo jak Ty, ze za krótkie te ramoneski jak na moje gusta? Ale po przymierzeniu stwierdziłam, ze jednak nie mierzi mnie to ani troche ![]() Ja to w sumie tylko zarownie, jakos gdzie indziej nie umiem znalezc nic dla siebie. Czasami mango, czasami hm, ale radzko. Kiedys w orsay ale jakościowo spadli na psy i dałam sobie spokoj. Zreszta zara tez na psy zleciała, chyba wszytskie sieciówki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.