|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o idealną sylwetkę (start 18 IV 2006)
Oj czytam i czytam i sobie chyba zaraz poćwicze troszke, bo dzisiaj cos mało sie ruszałam, a jeszcze w domu tylke słodkości ze świąt zostało! o matko, gdzie sie nie rusze to jakieś ciasto, paluszki, a jak lodówke otworze to już masakra, SAŁATKI!!!!! Ale nie dam sie, dzisiaj jeszcze jadlam normalnie do poludnia (bo dopiero wtedy dojrzałam ten wątek),a po poludniu to zjadlam ryz na sypko z kefirkiem. Jutro już nawet nie spojrze na te sałatki z majonezem i ta wedlinkę i to ciasto....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
Wojtusia a ja wiedziałam i tak...ech szkoda gadać!ale teraż zamiast ciasteczka(wprawdzie w 90% zbożowego ale zawsze)piję wodę.I tak sobie myślę że może by tak zapisywać wieczorkiem co się zjadło to w ciągu dnia będę się kontrolować żeby nie psuć sobie podliczenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym polecam Ci przejrzenie forum fitness, ponieważ dziewczyny setki razy podawały przyklady ćwiczeń ![]() btw Witamy na forum Wizażu ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Dzieki Vretka za porady. Musze poprzegladac w taki razie inne watki w poszukiwaniu cwiczen. Szczerze mowiac to jest pierwszy na jaki trafilam na tym forum i od razu spodobala mi sie idea!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj nie bardzo poćwiczyłam, ale zaraz zaczyna sie Magda M. to porobię troche brzuszków w czasie oglądania
![]() Zrobiłam dzisiaj na obiad szpinak z kluseczkami. Niestety nie miałam czasu zjeść wcześniej, bo musiałam całą kuchnie najpierw wysprzatac zanim zaczęłam gotować. I tym sposobem zjadłam szpinak z kluseczkami o 20. ![]() ![]() ![]() A jutro od rana brzuszki, przysiady i pompki, a po pracy "Pump it up" i "8 minutes" oraz woda mineralna. Kupiłam dzisiaj 2L wody niegazowanej i zamierzam jej użyc. ![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się
![]() Czekałam na okazję żeby się przyłączyć do jakiegoś wątku, ale wszystkie były już "przeterminowane" ![]() Mój cel - to powiedzmy 4-5kg. Choć ciężko mi to określić, bo do pasa można mi żebra liczyć, natomiast od pasa w dół to już inna historia ![]() ![]() Obecnie mają 36 cm (a jak zaczynałam poznawać zdrowe odżywianie to było 38 ![]() ![]() Jak zamierzam to osiągnąc? Nie dietą, ale trzymaniem się zdrowego żywienia i ograniczenie spożywanych ilości do małych posiłków rzecz jasna. Ruch na pewno też. Obecnie troche cięzko mi się zorganizować bo pracuje od 10-20 ![]() I na koniec, choć powinno być na początku - Witam Was Dziewczynki ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Kurcze ale nas się zebrało
![]() ![]()
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Też się dołączę w sumie w kupie siła
![]() Waga-65 kg Wzrost- 165 cm Biust-95 cm Talia 78 cm Biodra 97 cm Łydka 37 cm chcę zrzućić 10 kg, kurde musi się udać
![]() |
![]() |
#130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam zatem serdecznie wszystkie Dziewczyny, które do nas jeszcze dołączyły. Mam tylko nadzieję, że zostaniemy w takim składzie jak najdłużej i że wątek nie umrze śmiercią naturalną. Pozdrawiam i wszystkiem życzę powodzenia i tyle samozaparcia, co przy dzisiejszym zapisywaniu ![]()
![]() |
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A na ślubie i tak będziesz jak księżniczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
no to moze jeszcze mnie przygarniecie?? jeszcze polnoc nie minela wiec na date startowa 18 Iv chyba sie zalapie...
![]() moje niechlubne wymiary to: moj cel to wzrost:165 raczej ten sam ![]() waga:59 55 biust:92 oby taki sam wymiar ![]() pod biustem:78 tu mogloby spasc, ale niekoniecznie talia:72 65cm a co sie bede, trzeba wyskoko stawiac poprzeczke boczki:81 (moj najwiekszy problem) 75cm biodra:91 88 udo:51 48 lydka:33 moze tak zostac, ale rzeźba by sie przydala ale sie wymierzylam... ho ho... szkoda tylko ze nie ma sie czym chwalic ![]() Edytowane przez santi19 Czas edycji: 2006-05-16 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
ja tez ja tez !
jutro podam wszystko co potrzebne ![]() vbo teraz ide spac !
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny
![]() Moge sie przylaczyc, juz pare kilo zrzucilam, ale jakies 2-3 byloby niezle ![]() Jezeli to konieczne to wymiary podam jutro, troche jest zapozna na mierzenie. Do jutra! ps. zalapalam sie na date (godz.00:00 ) ![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
A ja wróciłąm z Tesco. Pojechałam z koleżanką i zrobiłyśmy wielkie zakupy
![]() Do tego mój najukochańszy peeling Lirene (polecam bardzo bardzo bardzo!!) Skakanki niestety nie znalazłam. Nie było jej w dziale sportowym i w dzieciecym tez nie. W dziecięcym było za to hula hop, ale stwierdziłam, ż enawet jako dziecko nie umiałam tym krecic to chyba mi z wiekiem ta wiedza nie przyszła. ![]() Muszę sie wybrać po skakanke... tylko gdzie kupić skakankę w Warszawie? ![]() No dobra... chyba powinnam isć spać ![]()
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie wstalam i na dobry pocatek wypilam szklanke wody z cytryna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
hejka, ja tez chectnie dolacz do Was
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
*sportaddict*
|
Shemreolin, ja swoją skakankę kupiłam w L'eclercu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Witam Dziewczyny kolejnego dnia naszej walki o idealną sylwetkę
![]() Ja już na dobry początek dnia wypiłam na czczo szklankę wody z cytryną, pojeździłam 25 minut na rowerku, bo dłużej nie miałam czasu ![]() A poźniej na śniadanko zjadłam muesli z mlekiem. Mniaaami A teraz siedzę w pracy i zaraz się zabieram za jakąś robotę ![]() Aha, byłabym zapomniała - do pracy zabrałam jabłko, jogurt naturalny i banana. Siedzę dosyć długo i nie chcę się doprowadzić do napadów głodu ![]() Pozdrowionka i życzę miłego dzionka
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
A ja wczoraj miałam lekki poślizg
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Shem, uważam, że fajnie byłoby się mierzyć i ważyć co tydzień. Ale to tylko taka moja sugestia;-) Co do mojego tłuszczyku, to postanowiłam pożegnać się ze słodyczami. Wiem, że będzie bardzo ciężko, bo kocham słodkości, ale cel jest szczytny. No i dzisiaj trochę pobiegam sobie, bo autko mam w serwisie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
czytam to forum od dobrych paru miesięcy ale jakoś nic nie pisałam
![]() więc ja też się przyłączam! się masakrycznie roztyłam! ale pozwólcie że dopiero po egzaminach które mam za niecały tydzień! bo jak będe się odchudzać to się nie będe mogła skupić na nauce ![]() więc tak: pas - 74 (a byłyo 67 niedawno ![]() ![]() biodra - 97 (było 93 ![]() ![]() udo - 58 (było 52 ![]() łyda - wolę nie mierzyć:P biust - chyba 86 wzrost - 174 cm waga - 66 kg (było 61 ![]() ![]() Mój cel - 6-8 kg! Nie wiem jak się powstrzymam od objadania się i jak sie zmuszę do ruchu...ale czego sie nie robi!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Pomierzyłam sie
![]() Biust: 83cm ![]() Pod biustem: 74cm Talia: 67cm dąże do 60 cm Pas: 76cm Biodra: 93cm chciałabym 89cm Udo: 54cm ![]() Nad kolanem: 40cm ![]() Łydka: 35cm ![]()
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Ojej teraz popatrzyłam na pierwszą strone, ale nas dużo
![]() ![]()
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Ojej ale nas dużo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Mogę ja też ?
![]() ![]() talia - 78 cm udo - 57 cm (inne mnie nie interesują) waga: 70 kg Jak jest na stan obecny nie wiem, zmierzę się jutro przed śniadaniem ![]() Ma byc tak, jak było dwa lata temu, czyli: talia - 68 cm (lub mniej ![]() udo - 47 cm waga: 54 kg Moje odchudzanie ma się głównie opiera na zarwaniu z nałogiem czekoladowym, który szkodzi nie tylko mojej figurze, ale i cerze ![]() ![]() EDIT: "Mała" popraweczka, zaglądnełam teraz na pierwszy post, by sprawdzi, czy jestem na liście, no i jestem. Tylko cel się nie zgadza ![]() Ważę 70 kg ![]()
"Nigdy nie śnię o niedorzeczności moich myśli w stanie czuwania" Hobbes ![]() Edytowane przez Pogoda Czas edycji: 2006-04-20 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Dopisałam was
![]() A ja juz wiem jaki jest mój wielki problem... za późno chodze spać. Chodzę spać często o 2 w nocy a budzik ustawiam sobie na 7 żeby ze wszytskim zdążyć. Rezultat jest taki że rano podsypiam do 7:30 i potem mam pół godziny na wszystko. I oczywiscie nie ma szans bym zjadła rano cokolwiek a tym bardziej pocwycziła. Ja niestety jestem nocnym markiem. Lubie długo siedzieć w nocy i spać rano. ![]()
![]() |
#148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze, że ryz z marchewką ![]() Ja jak zgłodnialam w nocy to i tabliczke czekolady bylam w stanie spozyc(oczywiscie nie teraz, tylko przed dietą ![]() U mnie wszystko na dobrej drodze(chyba), jem w miarę, ćwiczę codziennie ten calanetics, tylko tydzien mija codziennego cwiczenia, a mnie wciąż mięśnie bolą ![]() ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a w którym miejscu mierzycie sobie uda? w tym najgrubszym (na górze)? czy tak powiedzmy po środku, bo ja sama nie wiem gdzie mam mierzyć... bo biodra to wiem, że w najszerszym sie mierzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Zawsze się mierzy w najszerszym. W tym wypadku raczej na górze uda, gdzie sie robią bułeczki w środku i pod pośladkami.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.