![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jestem w ciąży z byłym facetem
Super! Az mi sie lezka zakręciła! Powodzenia i nie popełniajcie znowu tego błędu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Konto usunięte
|
On tak naprawdę nigdy jej nie olał, bo kontakt utrzymywali przez cały czas
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
Mam nadzieje że uda nam się nadrobić te trzy lata ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
Dla mnie autorko za szybko wzięliście się za ten związek, tym bardziej, że pojawiają się już poważniejsze deklaracje w formie oświadczyn. Najpierw powinniście odbudować relacje, mimo wcześniejszego kontaktu, spotkań i seksu, bo w 3 dni nie da się wszystkiego naprawić, wyjaśnić i omówić. Dzielą was trzy lata rozłąki,inni partnerzy i nawet jeśli się nie zmieniliście, według mnie powinniście przystopować i się tak nie nakręcać. Ale życzę wam najlepszego
![]() Racja on od początku wiedział, że będzie tam dłużej i zwodził autorke Edytowane przez 7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 Czas edycji: 2017-02-15 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
Wiza pobytowa miał na pół roku , widząc ile może zarobić został nielegalnie , cel osiągnął ale ma zakaz wjazdu. Na dzień dzisiejszy zamkneliśmy ten etap życia.
---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- [1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;7098174 2]Dla mnie autorko za szybko wzięliście się za ten związek, tym bardziej, że pojawiają się już poważniejsze deklaracje w formie oświadczyn. Najpierw powinniście odbudować relacje, mimo wcześniejszego kontaktu, spotkań i seksu, bo w 3 dni nie da się wszystkiego naprawić, wyjaśnić i omówić. Dzielą was trzy lata rozłąki,inni partnerzy i nawet jeśli się nie zmieniliście, według mnie powinniście przystopować i się tak nie nakręcać. Ale życzę wam najlepszego ![]() [/QUOTE] Tak pojawiły się drugie oświadczyny , pisałam ślubu narazie nie będzie bo to nie jest najważniejsze dla nas. W trzy dni nic nie naprawiliśmy , mamy zamiar kupić mieszkanie i budować wszystko powoli. Chcemy razem zamieszkać a nie spotykać się ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- [1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;70981302]Super! Az mi sie lezka zakręciła! Powodzenia i nie popełniajcie znowu tego błędu.[/QUOTE] Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
Wszyscy popełniamy masę błędów. Oni też popełnili mnóstwo. Już chyba oboje mają ich świadomość, a to istotne, bo na błędach się uczymy. Cholera, niech to ogarną i dadzą radę. Czemu mają nie dać? Nie dołujcie Autorki. Ja tam jej zazdroszczę, skoro po perypetiach zaczęło się układać. I szczęścia życzę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#130 |
Żona Gargamel
|
Trzymam kciuki, powodzenia!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisałaś,że on nie zamierzał w ogóle wracać. Serio? Jesteś nim, jesteś jasnowidzem, Constantine'm, medium czy kim,żeby mówić co on zamierzał a czego nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dziś byłam na pierwszym USG z tatą dziecka . Patrząc na niego uważam że on naprawdę się cieszy , emocji nie da się ukryć . Dziewczyny ja myślicie czy powinnam zaangażować się zakupem mieszkania czy dać mu całkowicie wolną rękę. On najchętniej wprowadziłby się do mnie już, ja jednak jestem ostrożna i wszystko powoli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogadaj z nim i ustalcie taką opcję, która będzie pasowała wam obojgu. Poważnie, rozmowa dużo ułatwia. Szczerość podczas takiej rozmowy również.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
BAN stały
|
Ta moja ostrożność wzięła się z tego że jest kilka opcji. Mieszkania nie kupuje się jak chleba , trzeba poszukać zastanowić się gdzie jakie itp. On chce kupić dość duże mieszkanie /60-70m/wspólnie ale dlaczego on ma kupować za mnie mieszkanie , ja nie mam kasy ale mam swoje mieszkanie 36 m i mogłabym go sprzedać i wtedy kupić wspólnie. On się nie boi i chce aby ono było wspólne i potem pomyślimy czy go sprzedać czy wynająć . Nie wiem czy dobrze myślę że niech kupi mieszkanie tylko na siebie ja mogę z nim tam zamieszkać i powoli jak dziecko się urodzi pomyślimy co zrobić z moim mieszkaniem. Nie wiem czy moje rozumowanie jest prawidłowe? Nie chcę nic już nic namieszać , chcę z nim być i chcę aby nam się wszystko udało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Może zanim znajdziecie coś większego, wspólnego, zamieszkajcie u ciebie. A to kto ile wyłozy na nowe mieszkanie nie będzie miało znaczenia. Z tego co widać, dla niego nie ma żadnego. Poza tym pomyśl, że wspólny zakup mieszkania (nawet bez twojego wkładu), to jednak zabezpieczenie i dla ciebie jak i dla dziecka, szczególnie gdybyś wpadła na pomysl sprzedaży swojego M. (nie sprzedalabym mieszkania, nigdy) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- My naprawdę bardzo dużo rozmawiamy i jestem szczera mówię o moich wątpliwościach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() |
#141 |
po drugiej stronie szafy
|
Nawet gdyby było milion opcji, w moim przekonaniu jeślibyś czuła, że jedna jest właściwa, to byś się nie zastanawiała. I dobrze że o tym myślisz, to znaczy że instynkt samozachowawczy działa i jednak nie chcesz rzucać się na głęboką wodę bez kamizelki ratunkowej.
Pomyśl na spokojnie, przegadajcie temat z nie tylko tej słodkiej, radosnej strony.
#142 |
BAN stały
|
Jego opcja jest super i czytajac forum wiele dziewczyn byłoby za nią w 100 % .Facet chce kupić mieszkanie za swoje pieniądze mnie za współwłaściciel za☠☠☠iście ale ja taka nie jestem i tu właśnie problem czy ja dobrze będę się czuła z tym ze nic nie dołożyłam bo nie mam . Mam swoje mieszkanie . On tego nie może zrozumieć czym ja się przejmuje. Nie wiem czy robie problemy tu gdzie ich nie ma czy może te hormony mi tak szaleją
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Konto usunięte
|
Kupno mieszkania to nie kolejnabpara butow
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Ja też uważam, że lepiej póki co zamieszkajcie u Ciebie. Możecie się rozglądać za jakimś mieszkaniem, ale na spokojnie, bez presji. Nauczycie się żyć razem, zobaczycie, jakie macie potrzeby, dobrze wszystko przemyślicie.
Jak napisała kropka_w_kropce, to poważna decyzja, praktycznie na całe życie. Trzeba to dobrze przemyśleć - lepiej kupić mieszkanie kilka miesięcy później, niż od razu na szybko. Tym bardziej, że masz swoje mieszkanie i nie musisz płacić za wynajem ![]()
#145 |
BAN stały
|
Oj tak mieszkanie to nie kolejna para butów I trzeba to na spokojnie przemyśleć. On i tak będzie chciał kupić mieszkanie bo póki co wynajmuje. Mieszkaliśmy razem prawie dwa lata wiec wiemy jak było i nasze oczekiwania nie zmieniły się ale dobrze zobaczyć jak to teraz będzie.
Wszystko za pięknie by wyglądało to zaczyna trochę mieszać jego jedna siostra, która zadzwoniła do mnie i powiedziała że nie pozwoli na to abym wrobiła go w dziecko. Powiem wam że mam dość, płacz mam na końcu nosa, nie czuje się za dobrze ciągle jest mi nie dobrze i potrzebuje spokoju ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- [QUOTE=elvegirl Pomyśl na spokojnie, przegadajcie temat z nie tylko tej słodkiej, radosnej strony.[/QUOTE] No dziś czeka mnie znów rozmowa nie bardzo słodka , bo skoro siostra dziś zadzwoniła to nie będę zostawiać tego na póżniej tylko muszę od razu powiedzieć. Znów nie wiem jak się mam zachować. On nigdy mi nie zasugerował że dziecko może być nie jego przyjął to za pewniak . Edytowane przez Tigrey Czas edycji: 2017-02-18 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
po drugiej stronie szafy
|
Ale czego nie wiesz Autorko?
Czy jego siostra próbowała już mieszać kiedyś? I czy skutecznie?
#147 |
BAN stały
|
On ma dwie siostry jedna rok starsza z którą cały czas mam dobry kontakt a druga "doświadczona " 9 lat starsza z którą zawsze moje stosunki były tylko poprawne lubi zarządzić namieszać przyczym nie była skuteczna. Dzisiejszy telefon bardzo mnie zdenerwował jej słowa zabolało bo ja go nie wracam w dziecko. Nie wiem czy mu mówić o rozmowie jego siostra czy zostawić to.
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
po drugiej stronie szafy
|
Ja bym pewnie nie dała rady tego przemilczeć. Przy okazji porozmawiacie o tej kwestii, bo jednak jest dość istotna.
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
Myślę,że powinnaś z nim porozmawiać o swojej siostrze. Jesteś w ciąży,potrzebujesz spokoju, musisz dbać nie tylko o siebie.
Można to też rozegrać tak,że jeśli ona będzie dzwonić to nie odbieraj po prostu, a facetowi powiedz,że dzwoniła co ci powiedziała i nie życzysz sobie od niej telefonów i temu nie odbierasz. Jak urodzisz będziesz mogła z nią porozmawiać, nie wcześniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.