|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Placebo World
Cytat:
Taaak, widziałam tą stronkę, wiekszość zdjęć jakie wkleiłam są z tej strony. Ja polecam stronkę Polskiego Radia Trójki: http://www.radio.com.pl/trojka/trzymaj/pmfc/zdrowe.asp są ciekawe wywiady, świetne recenzje płyt, i wiele wiele ciekawych informacji można tam znaleźć na temat Placebo Znam ten dział już od deski prawie
|
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wlasnie slucham Where Is My Mind ...
i sie rozkleilam jak nigdy
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
A ja męczę Nancy Boy po raz setny chyba. Fajna piosenka. Czytałam gdzieś że Brian jej bardzo nie lubi, mówi że jest ona nieaktualna, że ten etap ma za sobą.
No fakt, tekst mało grzeczny
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Hej LnK daj znac czy przeslesz dalej Ancesi te kawalki, jak nie to ja je posle w nocy
![]() Co do prosby Ancesi o I feel you - ten kawalek jest za duzy zeby go przeslac... A wersja Special K, ktora sie zachwycalysmy jest dostepna na Yahoo ![]() Co do teledyskow - mam dvd z teledyskami, tylko one maja bardzo duzy rozmiar, wiec raczej ich nie poprzesylam poczta... Ponawiam prosbe o Drink me.. i Been smoking....
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Generalnie mam wszystkie 5 plyt, wiec jak cos chcecie to piszcie konkretne tytuly.
A jak komus sie uda zdobyc cos nadprogramowego to chetnie przyjme ![]() W nocy pokawalkuje i wysle Darien plytke Sleeping
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przejrzałam tą listę piosenek które przesłałaś Lnk, ja je mam, wiec nie ma potrzeby żebyś wysłała. Nie mam kawałka Meds więc jeśli ma go ktoś to chętnie przyjmę.
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Mam Black-eyed zremiksowane przez Le Vibrator Mix
, every you every me wersję koncertową, summer's gone też koncertowe, Without you I'm nothing z Dawidem Bowie, peeping tom z koncertu w Olimpii, my sweet prince koncertowe (booooskie, lepsze niż studyjne) tylko że ja używam Mercory Radio i nie mam pojęcia czy ja mam możliwość wysłania piosenek z mojej listy z tego radia. Jesli ktoś wie coś na ten temat to można mnie uświadomić. Moge wysłać Where is my mind wideo z koncertu, bo to mam normalnie zapisane
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Meds poszlo do Ancesi... a ja nadal nie mam Drink... i Been smoking...
![]() Ja tez nie wiem nic na temata tego radia, ale mam wersje koncertowe niektorych z tych kawalkow wiec nie truje wersje z D.Bowie tez mam i jest calkiem calkiem
|
|
#129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok koniec klejenia sie..
jakies 1,5h czy 2 mazałam sie do monitora ale trzeba tak czasem.. coby wszystkie smutki wyrzucic z siebie ![]() a w miedzyczasie szukalam w soulseeku i znalazlam kilka utworow jeszcze.. jakies James Bond Song, Headwound,Humpty Dumpty, I Do i to chyba wszystkie.. z tych poza ta lista z wymienionymi coverami.. co do samej listy powoli kompletuje kawalek po kawalku.. ![]() btw. I Feel You mam juz .. ![]() ... Edytowane przez LnK Czas edycji: 2006-03-14 o 19:36 |
|
|
|
|
#131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
<-- te oczy mowia same za siebie
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Ancesia, ogromne dzięki
Doszło ale nie wszystko- brak: Follow the cops back home i Blind Może puścisz jeszcze raz...![]() anna paw, równie wielkie dzięki Dziewczyny, bardzo proszę o jeszcze, anna paw- jeśli tylko Ci się będzie chciało, to wysyłaj mi wszystko co masz, będę strasznie wdzięczna. Głupio mi ogromnie, że Was o to proszę no ale naprawdę nie mam pojęcia jak się to ściąga, ani nikogo, kto by mnie oświecił w tej kwestii Dobrze, że z wizażem sobie radzę![]() Pozdrawiam!!! |
|
|
|
|
#133 | ||
|
Zadomowienie
|
QUOTE]btw. I Feel You mam juz ..
(edit: ancesia sprawdz maila wlasnie wyslalam )[/QUOTE] doszło, boooskie, dziękuje bardzo Cytat:
Cytat:
pozdrawiam dziewczny
|
|
|
|
#134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Drink... jest niesamowita, pomyśleć, że gdyby nie wy nawet nie wiedziałabym, że istnieje ![]() Darien cierpliwości, systematycznie będę przesyłać ![]() Miłego dnia dziewczyny
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Lnk pooooooszło do ciebie Where is my mind
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Darien wysłałam Follow the cops back home i Blind.
Miłego słuchania.
|
|
|
#137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aa wogole wlasnie sciaga mi sie wersja special k z koncertu.. ta co jest na yahoo ... a tymczasem lece w lekcje popatrzec cos.. pozdrawiam
Edytowane przez LnK Czas edycji: 2006-03-14 o 19:34 |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie wynalazłam Haemoglobin wideo z konceru i Nancy boy równiez wideo.
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Ancesia, buziaki i dziękuję
Tym razem doszło!anna paw, oczywiście czekam spokojnie, po prostu podsyłaj coś w wolnych chwilach bardzo proszę!
|
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Darien idzie do Ciebie reszta Sleeping - powinnaś mieć 12 kawałków - daj znać czy wszystkie doszły.
Ech dziewczyny byłam wczoraj w Katowicach na koncercie DM - nie wiem czy ich lubicie, ale po prostu ogarnęła mnie pełnie szczęścia, którą dzielę się ze wszystkimi Teraz z niecierpliwością czekam na koncert DM w W-wie a potem oczywiście na ... Placebo - Fajnie byłoby się tam odnaleźć co
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Przyszła mi paczka z Placebo Soulmates Never Die Live in Paris 2003!!!!!!
Obejrzałam z otwartą buzią nie ruszając się z miejsca przez 1,5 h. Niesamowity koncert. Brian śpiewa bosko, utwory z koncertu są równie dobre a nawet lepsze od studyjnych! Jestem pod ogromnym wrażeniem zespołu. Ubóstwiam ich.
|
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja też się do grona przyłączam
nie jestem moze super wielka fanką, nei zbieram wycinków z gazet itd. to mój numer 1 na płycie z najlepszymi piosenkami, którą zabieram zawsze ze sobą
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
witamy serdecznie w naszym wizażowym gronie fanek.
Być może pod naszym wpływem sięgniesz po kolejne piosenki. Wycinków z gazet również nie zbieram z prostego powodu, zdecydowanie większą przyjemność sprawia mi ich słuchanie od tylko patrzenia na buźki. A co do koncertu to zabawna jest sytuacja gdy fan wbiega na scene, Brian ma wtedy fajną mine, bardzo mi sie podoba I sam początek z Bulletproof cupid jest niesamowity, te światła, potem na czerwona spadająca "kurtyna", no świetny efekt. Kto widział ten rozumie
|
|
|
#144 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem nie dochodzi do mnie to, ze mnie tam mogloby nie byc! ![]() Cytat:
az powaznie zastanowie sie nad zakupem .... :}Pozdrawiam
|
||
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
witam!! nie mogę uwierzyć, że znalazł się tu taki wątek, bardzo miło
oczywiście mogę się podpisać pod wszystkimi ochami i achami pod adresem briana nowej płyty jeszcze nie znam, ale jutro ją kupię, już sie nie mogę doczekać... a tym bardziej nie mogę się doczekać lipca. byłam na ich koncercie w wawie, był naprawdę niesamowity. przepraszam za podwójną wiadomość, coś mi się źle wcisnęło, pozdrawiam |
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
witam!! nie mogę uwierzyć, że znalazł się tu taki wątek, bardzo miło
oczywiście mogę się podpisać pod wszystkimi ochami i achami pod adresem briana nowej płyty jeszcze nie znam, ale jutro ją kupię, już sie nie mogę doczekać... a tym bardziej nie mogę się doczekać lipca. byłam na ich koncercie w wawie, był naprawdę niesamowity. zresztą, pewnie nikogo tutaj nie musze do tego przekonywać kto się wybiera na heńka??
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ojj ile bym dała żeby zobaczyć ich na żywo na Heineken Festivalu, żeby był to choć w części tak niesamowity koncert jak ten z paryża, który właśnie oglądam raz jeszcze. Ale pewnie mnie rodzice nie puszczą Będę musiała poczekać do kolejnego koncertu w Polsce, gdy będę już mogła wsiąść do pociągu i jechać na koncert, czyli aż będę pełnoletnia.Zazdroszcze wam dziewczyny, że niektóre z was będą na tym festivalu. Ale jedno wiem napewno, kiedyś pójde na ich koncert, nie ma innej opcji nawet Narazie zadowole się wszystkim co mam czyli wszystkimi utworami, teledyskami, wywiadami i koncertem. Placebo the best group in the world, oh yes
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Witam was moje drogie
![]() Super Ancesia, że masz już koncert - no to co Ci się najbardziej podoba? Mnie najbardziej rozwaliła francuska wersja Protect me - do tego jeszcze te organki Centerfolds na koniec też fajnie wygląda z tymi zdjęciami z tyłu ![]() No i oczywiście nie sposób nie docenić tych energetycznych kawałków jak Bitter end czy Slave to the wage... Ech nie sposób wybrać jednego kawałka, co ? Oglądałaś dodatki - jest tam fajny moment jak jakiś fan pędzi za nimi przez pół miasta ![]() Bulletproof - fajnie, że się ujawniłaś Ja obowiązkowo będę na festiwalu!
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny macie piosenke "Leni" ?
ja po prostu miękne .. co do dvd z koncertu z Paryża .. Hymmm.. chyba juz wiem co chcem na urodziny + dvd ..bo takowego nie mam hah.. moze tata pomysli i kupi wreszcie ![]() tymczasem dobranoc |
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(adresik podam na pw )Dziewczynki... na 99% jade na Heinekena!! )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

, every you every me wersję koncertową, summer's gone też koncertowe, Without you I'm nothing z Dawidem Bowie, peeping tom z koncertu w Olimpii, my sweet prince koncertowe (booooskie, lepsze niż studyjne) tylko że ja używam Mercory Radio i nie mam pojęcia czy ja mam możliwość wysłania piosenek z mojej listy z tego radia. Jesli ktoś wie coś na ten temat to można mnie uświadomić.

<-- te oczy mowia same za siebie 

(adresik podam na pw
)