|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tracimy wspólnie kilogramy do wakacji :) cz.3
Olusia, tez lubie ten blog, sledze tez na fb, czesto ludzie wysylaja wiadomosci ile schudli itd. Ciekawe 😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Melduję się i ja dzisiaj iwitam nowe dziewczyny
![]() Ale tu gwar dzisiaj aż mi się humor poprawił od podczytywania Was bo pogoda nie pomaga, jest zimno,szaro i buro, cały czas pokropuje :/Onethemilion też byłam w takim związku, kupa stresu, ciągłe pretensje i zero wsparcia i zajadanie problemów.. koszmar i 10 kilo do góry. Na szczęście też mam to za sobą także piąteczka! ![]() Sysa kostkę moczyłam w zimnej wodzie i snarowałam maścią końską czy coś takiego, mój Tż mi dał. Opuchlizna prawie zniknęła ale pobolewa jeszcze, bo cały czas gdzieś łażę, biegam i skaczę ![]() Beatka terazto myślę tylko o Twoim teście, będą gratulacje 😍😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Zazdroszczę! I z chęcią bym skorzystała, ale za pewne mam daleko, wyślij trochę słońca
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Sysa prosta matematyka
Polska: Za 10zl kupisz test ciążowy(tanio), ale nie kupisz za 10zl podkładu do twarzy firmy loreal =40zl (w relacji drogo) Niemcy : Za 10€ kupisz test ciążowy i za 10€ kupisz podkład loreal wiec w relacji podkład:test ciążowy --> test ciążowy jest drogi Czy ktoś mnie rozumie? Heheheheh |
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Ale spamujecie
![]() Ja zaliczyłam trucht z powolnym bieganiem na bieżni (60min) Muszę wejść w rytm ![]() onethemilion Nie strasz, nie chcę się sypać ![]() Zuzka Zerknę, ale na pewno nie zacznę prędzej niż za 23 tygodnie ![]() Jasne, że spinamy Ale ty chudzinko co się odzywasz ![]() Olusia Ja kiedyś piekłam chlebki na własnym zakwasie, bardzo je uwielbiałam i chcę do tego wrócić. Ogólnie uwielbiam pieczywo pod każdą postacią a to niestety przeszkadza mi w odchudzaniu. Teraz chciałabym zacząć piec chleb na zakwasie z mąki pełnoziarnistej, ciekawe czy mi wyjdzie, pewnie na początku z młodym zakwasem będzie ciężko, ale z czasem się uda ![]() Znam tego bloga chociaż wolę MojeWypieki, ale obecnie nie korzystam, za bardzo mnie ciasta korcą ![]() Beatka haha ja też rzeczy na złotówki nie przeliczam ale jak porównuję jedne produkty w DE do drugich w DE to mi szczęka opada Ruda U mnie wczoraj było duszno i ponad 32stopnie a dzisiaj tylko 24 ale za to pogoda w kratkę. Ja uciekam do wanienki a potem w miast z córą. Trzeba by zakupić jej sandałki, bo z zeszłego roku są oczywiście za małe, a łobuziaka chodziła w nich może ze 2-3 razy No i poszukam tej szczoteczki
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka, nie rozumiem bo jak potrzebuje testu to kupuje test a nie mysle, ze za to 10zl mialabym cos innego
Haha ![]() Madzia, pamietam, ze dawniej czesto chlebus pieklas ubranka i buciki dla dziewczynek sa takie slodziutkieee 😍Ja pomalu robie prezent dla dzidziusia mojej przyjaciolki Mam juz 2x body, gryzaczki, pieluszke do tulenia, chusteczki nawilzane, wczesniej kupilam kocyk z kapturkiem misiem i maskotke 😍 Mam tez hit ! Taka "rzecz" do odciskania stopek dziecka, w srodku jest masa, ktora zastyga, zostaje odcisk stopek na pamiatke 😍Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Sysa- często często... zmienia się pogoda u nas i chyba dlatego... w lipcu mam tomograf zobaczymy co tam w głowie siedzi🤔
Madzia-ja kiedyś kupowałam rękawice taka ostra do mycia...w rossku sa takie rzeczy tylko trzeba być regularnym... Mam plastry i teraz boli o połowę rzadziej...ale i tak często 😔 Ja zapominam pić... Beatka- trzymam kciuki za kreseczki😙 Witam nowe dziewuszki i ja😙 Ola- ja ciągle posiadam dlatego na forum tylko tyje zamiast schudnąć 😎 Milion-od kwietnia do maja -6 kg? Dobrze zrozumialam ??? Na suchą skórę polecam olejki do ciala😊 mega nawilzaja i pachną.. . Ruda - u nas z 30 stopni i duchota okropna możemy się wymienić 😁 Łeb mi nadal pęka. Byłam w Biedrze pogadać z kierowniczka i na zakupach...juz chciałabym w końcu tam pracować - ileż można czekać na badania🤔 Jak się uda to wam wstawię kafelki😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Do kuchni na sciane- będzie jeszcze wzorek ale dopiero za 2 tygodnie pokaże
1496139762665.jpg Do kuchni na podłogę te wielkie 1496139795028.jpg I kosteczki srebrne które będą pomiędzy podłogowym 😊 1496139822826.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ola - moja mamusia piecze cudowny chlebek z mieszanki ciemnych mąk, na zakwasie, z ziarenkami!!!! Żadnych kolorowanych ulepszaczy - jem chleb codziennie i jest ok. Madzia - a co to za dyskryminacja? Ja nie jestem żadna chudzina i jak mówię że spinamy to spinamy! Aga - super kafelki, ale będzię pięknie
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha Sysa to było tylko koje wytłumaczenie co do oszczędzenia dychy do piątku
Jezu nie moge sie skupić na pracy, taki spam ;D |
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Agafisia, od początku kwietnia do dnia dzisiejszego
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Agafisia 30?! Marzę o takiej pogodzie! Co do bólu głowy rzeczywiście zacznij więcej pić, też tak często mam, że jak za mało piję to łeb pęka, musisz się pilnować dla własnego komfortu
A kafle piękne.. zwłaszcza te srebrne dekory, masz wspaniały gust! Butterfly tylko 24?! U mnie jest 12... Sysa ale dałaś mi teraz pomysł na prezent! Moja przyjaciółka urodziła miesiąc temu, wtedy kupiłam jej misia szumisia, a za miesiąc jadę do niej znowu chyba jej sprawie coś takiego do odciskania stópek! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Onethemilion -6kg w dwa miesiące to bardzo dobrze, nie za szybko i zdrowo! Wiadomo chciałoby się szybciej ale przynajmniej będzie bez efektu jojo! Edytowane przez rudepozostanierude Czas edycji: 2017-05-30 o 12:40 |
|
|
|
#134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam, ze taki jest ok... musze poszukac przepisów na zakwas mam w kuchni ther.mo.mix oo, a Twoja córa w jakim wieku? polecam sandałki z firmy Primigi drogie są, bo skorzane, ale rewelacyjne, moja caly dzien w nich lata Cytat:
bo maz z córą uwielbiają... |
||
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Ahahahah, laski, ja tez dzisiaj nie ogarniam. Schowalam sie w kacie, w ktorym kamera nie obejmuje mojego cielska i spamuje
![]() Beatka, ahahahahahah ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Milion-to 6 kg to całkiem sporo! Przynajmniej Ci nie wroci😁 zazdroszczę.. .
Ruda- wczoraj z 2 godziny się zastanawialiśmy.. .Ale się udalo😊 remontujemy z myślą na całe życie.. .więc wybieramy ładne rzeczy😊 Nie umiem się nauczyć pić dużo . .I nie lubię wody chociaż mam czajnik ż filtrem😑 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Ps. Agus, bedzie pieknie !!! zdjecia mistrzostwo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Sysa- bo to z nowego telefonu😊 śmiga jak szalony i zdjęcia piękne robi😊 jeszcze do położenia kafli długo ale jak wczoraj już byliśmy w tym miescie załatwiać lekarza to przy okazji kupiliśmy.. .zastanawiamy się czy na przedpokój też je położyć bo się łączy ż kuchnia...tylko przedpokój wąski i by trzeba było je ciąć mocno a mi szkoda...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
ja to chyba zamiast ćwiczyć to będę wasze posty nadrabiać
![]() Syska Mi najbardziej tpodobają się te bardzo malutkie ubranka, ale to już nie te czasy i zapewne do nich nie wrócę Ciii dzisiaj idę kupić mąkę żytnią i pszenną pełnoziarnistą. Jeszcze coś muszę synkowi na Dzień Dziecka kupić i nie wiem co, a dla córy zamówiliśmy łyżworolki na ebay, stare są już za małe. Aguś hihi pisałam już, że taką rękawicę to miałam, rozleciała mi się szybko Ładne kafelki, będzie kolorowo ![]() Zuzka To ja też poproszę taką mamę co mi chlebek upiecze Nie dyskryminacja, tylko ty już masz świetne ciałko to się nie musisz tak spinać, wystarczy nadal ładnie ćwiczyć jak dotychczas Rude W porównaniu do wczoraj to tylko 24 Ale pogoda w kratkę, a teraz słyszę jak się burze zapowiadają i jak ja mam wyjść Olusia Przepis na zakwas i na chlebki znajdziesz na MojeWypieki, tylko żeby cię tam jakieś ciasto nie pokorciło ![]() Moja córa ma 9lat Jeszcze mam synka smyka, ma 6,5roku
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super, zazdroszczę dwójeczki dzieci to jak się przy dzieciach odchudzasz? gotujesz im osobno czy jak ? ja zawsze mam z tym problem, bo moj maz i córa waga kogucia, nie mam czasu na gotowanie 2 obiadów... ja na Dzien Dziecka zapisałam sie z córą z pracy na wycieczkę do Energylandii wiec prezent z głowy
Edytowane przez Olusiaa_ Czas edycji: 2017-05-30 o 13:01 |
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Aga dodawaj sobie coś do wody, będzie lepiej smakować. Ja dodaję cytrynę z zielonym ogórkiem, listki mięty, albo kawałki pomarańczy z cytryną i tak dalej. Wtedy piję znacznie więcej
![]() Butterfly nie lubisz burzy? Ja uwielbiam! Popatrzyłabym na pioruny! Ale tutaj o burze trudno tylko te mżawki i tak ma być do końca tygodnia.. Wolałabym jedną porządną burzę i później słońce, no umrę bez słońca
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Mam to samo!
Ale nie pamiętam kiedy tu tak było i nie mogę się powstrzymać
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Olusia, skad jestes???
Ja planuje sesje slubna w Energylandi ![]() Agus, dodawaj sobie cytryne, polowe cytryny wcisnij do 1,5l, smakuje mega i lepiej wchodzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Na obiadek wcinam surówkę z kapusty pekińskiej z ogórkiem, pomidorem i oliwą, młode ziemniaczki i pieczonego kurczaka, ale nie jem tej skóry z przyprawami i dużo osób patrzy na mnie przez to dziwnie, nie wiem jakoś nie umiem
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
z podkarpacia
do Energylandii mam jakieś 180 km, wiec daleko, 5.30 wyjazd autokarem |
|
|
|
#146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Energylandia super pomysł - może w przyszłym roku się wybierzemy. ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
To pomysl mojej pani fotograf
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec o 16 w domu je tez z nami ja sie staram np.ziemniaki zastąpić kaszą, jeść bez sosów itd |
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Ola - i bardzo dobrze, moja tez Tżtowi jeszcze podjada z talerza. A w zdrowym odżywianiu nie chodzi o osobne gotowanie tylko mądre wybory właśnie
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem co tu się dzieje na nowym wątku
krejziSysa ciekawy pomysl, jestem bardzo ciekawa takich zdjęć, chociaż chyba zupełnie nie w moim typie. Lubię romantyczne, morze, lono natury. Chciałabym ślub w czerwcu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.