![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.VII PORODÓWKA
Super że wychodzicie już
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego powinien leżeć obok w wapience? Już się z tym spotkałam ale nie w Polsce i nie rozumiem o co chodzi. Jao tak mało stracił na wadze to aż dziwne ![]() Jakie to będzie przyjemne zobaczyć mniej na wadze ; p Cytat:
Cytat:
Maz wczoraj chciał wziąć dyżury za kolegę w połowie czerwca 16 i 18. Mowie mu spoko ale dowiedz się czy jakbym jednak zaczęła rodzic to czy się zamieni żebym się nie stresowala. To on do mnie to kiedy Ty rodzisz?? No jeszcze z Jerzykiem nie ustaliłam ![]() ![]() I już mnie męczy o imię następnego syna ![]() Ja chciałam jeszcze pospac chwilę ale największy hałas przy tym balkonie jest o 7 rano. Blok obok mają betonowe barierki i ktoś sobie usuwa. A później już ciszej jest ;/ Śniło mi się że rodziłam z którąś z Was. I miała skurcze ciut wcześniej i mnie uprzedzala- uważaj i pamiętaj oddychaj ;p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#123 |
Konto usunięte
|
Mi się śniło przed wczoraj że urodziłam dzidzię i była bardzo nieproporcjonalna, miała małą główkę, wielki brzuszek i długie nogi i każdy w rodzinie się ze mnie śmiał że mam takie brzydkie dziecko. Koszmar. Nie znoszę swoich snów w ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Dopakowuję dziś torbę. Dziwnie się czuję. Od rana mnie czyści, w łazience byłam już kilka razy. Bóle podbrzusza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry. Z Córką odliczamy do 9go... Rano gdy sie budzi zagina jeden paluszek i liczy ile zostało dni. A jak idzie spac skreśla jeden dzien w kalendarzu az dojdziemy do dnia ktory zaznacziny jest czerwonym sersuszkiem.
Jeszcze 8 dni... Plany na dziś - za chwileczke kosmetyczka. Sciagam hybryde z rak i robie pedicure. Potem mam do odebrania koszulke dla Meza. Strasznie sie na nia napalil ale nie bylo rozmiaru. Zamówiłam Mu i zrobie niespodziankę. Ale chyba sie wstrzymam i dzieci Mu dadza na dzien Ojca. Po obiedzie kino i Smerfy ![]() ![]() No i jak Maz sie po nocy podniesie to musze kurze poscierac i polerowac meble Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
No nie wiem czy dziś, ale coś się szykuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny mamy CZERWIEC! ![]() Dla wielu z nas miesiąc rewulucji w życiu ![]() Tik, tak, tik, tak... ![]() Wszystkiego najlepszego dla naszych maluszków ![]() ![]() ![]() Edit: co do paseczków i glukometru to już nie mierzę po każdym posiłku, bo bym z torbami poszła :/ Tylko rano i jak mam jakąkolwiek wąpliwość, albo jak zjem coś nowego, albo jak dziwnie się czuję itd... Także z dwa, trzy razye dziennie max. Mocno się trzymam z dietą, więc praktycznie zawsze jest ok ![]()
Amelia nic się nie zmieniła, nadal ucieka w samotność. Lubi stawiać sobie głupie pytania na temat świata lub tego miasta. W oczekiwaniu na dzidzię.... Edytowane przez milvunia83 Czas edycji: 2017-06-01 o 08:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
Właśnie mówią o szepieniach w pytaniu na śniadanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |||
Rozeznanie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7429594 1]He he - możesz sobie mówić kiedy chcesz urodzić, a dzidzia i tak wybierze inny termin.
![]() Wiem ale pomarzyc zawsze mozna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane. Slonce mnie obudzilo..juz po kawce i sniadaniu. Maly sie wierci..a ja powoli oswajam sie z decyzja lekarza..bardzo powoli.
Wszyscy do mnie dzwonili..oprocz tesciowej..pewnie sie bala poruszyc temat obrazonego tescia..eh Maz juz pojechal na dzialke..ja moze pojade tez ale tak po 14..zlapac troche slonka. Umowilam sie na rzesy o henne 8 czerwca..co by ladnie przywitać syna 😂 Jelonek oj...ale Cie syn straszy.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
A tymczasem wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieciaczkow tych malych i wiekszych
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję że są w błędzie bo chciałabym doświadczyć relacji matka- córka. Cytat:
Widzisz masz kolejny plus cc- możesz się na rzęsy spokojnie umówić :P Ja się boję że się nie wstrzelę :P
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Paula haha no tak..chyba ze maly szybciej wystrzeli.. 😂 bedzie co ma byc..
Ja tez jeszcze marze o corce ale czas pokaze.. ![]() Mamy czerwiec.. Uff..kiedy to minelo..ja sie zatrzymalam chyba na etapie listopada 😂😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Przyszedł komplet dla Tymka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Ale cudny. Ja zamowilam na chikiniki (polecam..dzis ma -20%) bluze w paprotki..musztardowe baggy i czape w paprotki..sciagacze musztardowe. Bede miala foty to podesle. Wzielam 62 na jesien. Za calos 66 zl. A to masz z ali?
Sent from my LG-K350 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to moje zakupy na jesień ![]() 18741442_10206575488545299_1913524257_n.jpg
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
U mnie od rana byly lekkie bole podbrzusza, teraz mala ciagle uciska chyba pecherz bo az prady do krocza mi ida i na podbrzusze.
Po nocy nogi spuchniete, mniej ale jednak. Pochdzilam i juz nogi jak u slonia. Chyba zadzwonie do gin zapytac czy mam robic badania pod katem gestozy. Cisnienie mam dobre. Brzuch mi zaczyna opadac ![]() Edytowane przez maajjaa88 Czas edycji: 2017-06-01 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Wrocilam do domu. Czas na kawe. Zalałam usiadlam i przypomnialam sobie ze nie kupilam schabu na obiad ;/ zaraz muszę znow wyjsc.
Od wczorajszego wystepu/próby na tańcach Córki jakos mam dola... Tzn jakos mi smutno. Hormony mnie usidlily na koniec?? Milion myśli w glowie... Milion pomyslow co zrobic jeszcze przed... I milion mysli ze to juz koniec... Ze zaraz nie bedzie tych kopniakow, falowania brzycha, nie bede Go glaskac.. Kto wie czy jeszcze kiedys bede to przezywac? A koze oststani raz... cos nowego przede mna, innego... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Mi pewnie dzis spuchna jak troche poleniuchuje na slonu..ale juz tak nie duzo czasu zostalo..
Maz sam walczy na dzialce..eh Sarenka oj..pewnie wystep tak Cie trzyma..moze przeżyjesz to jeszcze raz..kto wie ![]() Wlasnie wcinam drugie sniadanko..pogniecione truskawy..z mlekiem i bazylia .odrobina cukru. Mniam Maja oj czesto masz te bole ![]() Sent from my LG-K350 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
Jaie cudo w biedrze za dyszke kupilam 1496312395858.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Konto usunięte
|
Właśnie wróciłam z KTG. Dzidzia nie chciała współpracować i zapadła w głęboki sen. A hasała do godziny 10 stej dziś.
Generalnie nie zapowiada się na wcześniejszy poród, skurczy zero, więc boję się że będzie przenoszona. Kolejne KTG mam 8.06. Eh. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Super komplety batmanowe 😍😍😍
Nic nie kupuje nic nie kupuje ![]() My jao kupowałismy ten komplet z hm z Batmana to mąż pytał kiedy będziemy mogli założyć i czy bedziemy mogli go w Łomży mieć. I specjalnie rozmiar był tai dobierany żeby kolegom mógł się pochwalić ;p Byłam u rehabilitantki od dna miednicy. Mięśnie mocne na 5 w skali 1-5. Muszę pracować nad rozluźnieniem bo z tym większy problem. Pochwalila za masaż zwłaszcza że przy takich silnych mięśniach jest ważny. Więc już mam nie napinac w ogóle do porodu za to od razu po trzeba ćwiczyć napinanie. Kupiłam już 3 biustonosz. ![]() Jadę do ginekolog to też zapytam o puchnięcie i ból pęcherza. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Jelonek a jakie badania konkretnie robisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.