Czerwcowe mamusie 2017 cz.VII PORODÓWKA - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-06-01, 07:16   #121
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e
Konto usunięte

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.VII PORODÓWKA

Super że wychodzicie już
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 07:19   #122
paula.cw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daga825 Pokaż wiadomość
Porodówka to jednak wstaje wcześnie 🤔 czas by było już do domu. Czujemy się bardzo dobrze oboje, chociaż noc była dosyć intensywna. Maluch chciał być cały czas przy mnie, a niestety powinien leżeć obok w wanience i co go uspokoiłam to znowu mi przekładały. Byle tylko do jutra. Przez dobę nie zszedł prawie z wagi, pokazało im ,że jest lżejszy o 20g 😜 piersi są jak widać skuteczne. Ja za to mam mniej o 8kg z czego wody jeszcze się nie pozbyłam, dobrze mnie zmacali to wiem 😓

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Super Wam idzie.
Dlaczego powinien leżeć obok w wapience? Już się z tym spotkałam ale nie w Polsce i nie rozumiem o co chodzi.
Jao tak mało stracił na wadze to aż dziwne a mamusia za to szaleje.
Jakie to będzie przyjemne zobaczyć mniej na wadze ; p

Cytat:
Napisane przez jelonekhihi Pokaż wiadomość
Wypuszczą cię na weekend?

Mi dziś syn zafundował ostry ból promieniujący od brzucha w krocze. Aż krzyknęłam i mąż się w drzwiach zawrócił i pyta przejęty "rodzimy?" Bie wiem co ten mój syn wyprawia.
Mi tak daje po pęcherzu. Nieprzyjemne mocno...

Cytat:
Napisane przez moniamm Pokaż wiadomość
8 kg od razu wow super Tomek wie ze najlepiej u mamy

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------

Ja tez juz na nogach przed 5 bylam. Moja psina blagalnym wzrokiem patrzyla na mnie bo chciala na pole i musialam wstac potem juz nie zasnelam. Czekam na męża i pewnie na jakieś zakupy spozywcze pojedziemy bo lodowka pusta. Musze okna umyc bo mam cale żółte... chyba od pylku brzozy tak mi sie wydaję...
A pogoda znowu upalna, nic nie odpuszcza, jeszcze dobrze nie wstalam a juz kostki spuchniete.
Tak sie dzis rozmarzylam ze chcialabym pomeczyc sie jeszcze i urodzic 25 czyli w dzien moich urodzin. Wypada w tym roku w niedziele. 28 lat temu tez była niedziela kiedy mnie mama rodziła

Ja mycie okien jakoś za tydzień zaczynam jak będę donoszona ;p

Maz wczoraj chciał wziąć dyżury za kolegę w połowie czerwca 16 i 18. Mowie mu spoko ale dowiedz się czy jakbym jednak zaczęła rodzic to czy się zamieni żebym się nie stresowala. To on do mnie to kiedy Ty rodzisz??
No jeszcze z Jerzykiem nie ustaliłam śmiałam się z niego ze na sr nie uważał
I już mnie męczy o imię następnego syna Cezar.... Nie Cezary... Te jego pomysły.

Ja chciałam jeszcze pospac chwilę ale największy hałas przy tym balkonie jest o 7 rano. Blok obok mają betonowe barierki i ktoś sobie usuwa. A później już ciszej jest ;/

Śniło mi się że rodziłam z którąś z Was. I miała skurcze ciut wcześniej i mnie uprzedzala- uważaj i pamiętaj oddychaj ;p

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
paula.cw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 07:22   #123
Konto usunięte

Mi się śniło przed wczoraj że urodziłam dzidzię i była bardzo nieproporcjonalna, miała małą główkę, wielki brzuszek i długie nogi i każdy w rodzinie się ze mnie śmiał że mam takie brzydkie dziecko. Koszmar. Nie znoszę swoich snów w ciąży.
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 07:30   #124
jelonekhihi
Zakorzenienie

Dopakowuję dziś torbę. Dziwnie się czuję. Od rana mnie czyści, w łazience byłam już kilka razy. Bóle podbrzusza.
jelonekhihi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 07:32   #125
vanessa1781
Zakorzenienie

Wink Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.VII PORODÓWKA

Cytat:
Napisane przez Daga825 Pokaż wiadomość
Tak my jutro już wychodzimy na pewno 😉 Vanessa zrobili mi z żyła przy kroplówce chyba coś jak tobie 🤐 od wczoraj mi masują i kompresy na obrzęk robią

Ujć to współczuję. Mnie ta żyła nadal pobolewa i miejsc w po wkłuciu nadal widoczne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20170601_083130.jpg (79,0 KB, 54 załadowań)
Stary 2017-06-01, 07:34   #126
vanessa1781
Zakorzenienie

Cytat:
Dopakowuję dziś torbę. Dziwnie się czuję. Od rana mnie czyści, w łazience byłam już kilka razy. Bóle podbrzusza.
Ojojoj cos czuje ze na te egzaminy to ty bez Tymka pójdziesz
Stary 2017-06-01, 07:37   #127
Konto usunięte

Cytat:
Jelonek ty chyba lada chwila urodzisz a egzaminem się nie przejmuj, najwyżej zdasz w innym terminie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-06-01, 07:42   #128
Sarenkaa13
Rozeznanie

Dzien dobry. Z Córką odliczamy do 9go... Rano gdy sie budzi zagina jeden paluszek i liczy ile zostało dni. A jak idzie spac skreśla jeden dzien w kalendarzu az dojdziemy do dnia ktory zaznacziny jest czerwonym sersuszkiem.
Jeszcze 8 dni...
Plany na dziś - za chwileczke kosmetyczka. Sciagam hybryde z rak i robie pedicure.
Potem mam do odebrania koszulke dla Meza. Strasznie sie na nia napalil ale nie bylo rozmiaru. Zamówiłam Mu i zrobie niespodziankę. Ale chyba sie wstrzymam i dzieci Mu dadza na dzien Ojca.
Po obiedzie kino i Smerfy i świętujemy dzien dziecka
No i jak Maz sie po nocy podniesie to musze kurze poscierac i polerowac meble

Sarenkaa13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 07:58   #129
jelonekhihi
Zakorzenienie

No nie wiem czy dziś, ale coś się szykuje błyskawicznie spakowałam syna i siebie na wyjście. Jutro idę na ktg nie wiem czy mnie syn straszy, ale przynajmniej się przygotuję. Jeszcze muszę odświeżyć gondolę, fotelik, ale to już mąż może zrobić
Stary 2017-06-01, 08:04   #130
milvunia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vanessa1781 Pokaż wiadomość
No to czerwiec czas zacząć
Ja dziś miała bym donoszona ciążę a tu mój bobas ma już 4 tygodnie

Daga - cieszę się że macie się tak dobrze. Może pojdziecie już do domku jutro?

A wszystkim naszym dzieciaczkom po jednej jak i drugiej stronie brzuszka życzę samych radosnych dni i zdrówka

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ----------

z racji tego że mam alergię na cytrusy interesowałam się tym tematem niedawno i znalazłam coś takiego, ale wiadomo że lepiej dopytać lekarza lub farmaceute, mi mój pozwolił brać claritine i allertec gdyby coś.:

Jakie leki przeciwalergiczne możesz stosować w ciaży?

– W ciąży nie stosujemy żadnego leku z grupy C i szukamy środka o podobnym działaniu w grupie leków z kategorii B – podkreśla dr Janusz Czarski. –Leki przeciwhistaminowe w kategorii B, czyli dopuszczone do podawania w ciąży, to Claritine (loratadyna) oraz Zyrtec (cetyryzyna) i jego odpowiedniki: Allertec i Amertil. Preparatem z kategorii C, czyli zabronionym w ciąży, jest np. Telfast (feksofenydyna) – ze względu na wąski margines bezpieczeństwa w porównaniu z poprzednią grupą. Z grupy steroidowych leków wziewnych, stosowanych w astmie oskrzelowej oraz w alergicznym zapaleniu błony śluzowej, w grupie B są zawierające jako substancję czynną budesonid np. Budesonid i Pulmicort. Z leków wziewnych rozszerzających oskrzela w ataku astmy, w bezpieczniejszej dla ciąży kategorii B są Atrovent (bromek ipratropium) i Berodual (bromek ipratropium + fenoterol). Inne leki tej grupy mogą hamować akcję porodową. Dopuszczony w ciąży jest lek o nazwie Singulair (montelukast), rekomendowany jako alternatywny dla grupy rozszerzającej oskrzela, do stosowania łącznie ze steroidami wziewnymi, celem zapobiegania zaostrzeniom astmy.
Dziękuję, do tego artykułu też dotarłam... ale właśnie chciałabym by lekarz mi powiedział czy coś mogę czy nie.. Chyba po prostu gin w poniedziałek spytam...

Dziewczyny mamy CZERWIEC!
Dla wielu z nas miesiąc rewulucji w życiu
Tik, tak, tik, tak...

Wszystkiego najlepszego dla naszych maluszków Ich pierwszy Dzień Dziecka

Edit: co do paseczków i glukometru to już nie mierzę po każdym posiłku, bo bym z torbami poszła :/ Tylko rano i jak mam jakąkolwiek wąpliwość, albo jak zjem coś nowego, albo jak dziwnie się czuję itd... Także z dwa, trzy razye dziennie max. Mocno się trzymam z dietą, więc praktycznie zawsze jest ok

W oczekiwaniu na dzidzię....

Edytowane przez milvunia83
Czas edycji: 2017-06-01 o 08:19
milvunia83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 08:08   #131
Konto usunięte

Właśnie mówią o szepieniach w pytaniu na śniadanie i konsekwencjach prawnych nie szczepienia dzieci.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-01, 08:40   #132
moniamm
Rozeznanie

[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7429594 1]He he - możesz sobie mówić kiedy chcesz urodzić, a dzidzia i tak wybierze inny termin.[/QUOTE]
Wiem ale pomarzyc zawsze mozna

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
Napisane przez paula.cw Pokaż wiadomość
Super Wam idzie.
Dlaczego powinien leżeć obok w wapience? Już się z tym spotkałam ale nie w Polsce i nie rozumiem o co chodzi.
Jao tak mało stracił na wadze to aż dziwne a mamusia za to szaleje.
Jakie to będzie przyjemne zobaczyć mniej na wadze ; p

Mi tak daje po pęcherzu. Nieprzyjemne mocno...

Ja mycie okien jakoś za tydzień zaczynam jak będę donoszona ;p

Maz wczoraj chciał wziąć dyżury za kolegę w połowie czerwca 16 i 18. Mowie mu spoko ale dowiedz się czy jakbym jednak zaczęła rodzic to czy się zamieni żebym się nie stresowala. To on do mnie to kiedy Ty rodzisz??
No jeszcze z Jerzykiem nie ustaliłam śmiałam się z niego ze na sr nie uważał
I już mnie męczy o imię następnego syna Cezar.... Nie Cezary... Te jego pomysły.

Ja chciałam jeszcze pospac chwilę ale największy hałas przy tym balkonie jest o 7 rano. Blok obok mają betonowe barierki i ktoś sobie usuwa. A później już ciszej jest ;/

Śniło mi się że rodziłam z którąś z Was. I miała skurcze ciut wcześniej i mnie uprzedzala- uważaj i pamiętaj oddychaj ;p

A jak druga bedzie dziewczynka?

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez vanessa1781 Pokaż wiadomość
Ujć to współczuję. Mnie ta żyła nadal pobolewa i miejsc w po wkłuciu nadal widoczne.
Moze oklady z zsiadlego mleka pomoga?

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Sarenkaa13 Pokaż wiadomość
Dzien dobry. Z Córką odliczamy do 9go... Rano gdy sie budzi zagina jeden paluszek i liczy ile zostało dni. A jak idzie spac skreśla jeden dzien w kalendarzu az dojdziemy do dnia ktory zaznacziny jest czerwonym sersuszkiem.
Jeszcze 8 dni...
Plany na dziś - za chwileczke kosmetyczka. Sciagam hybryde z rak i robie pedicure.
Potem mam do odebrania koszulke dla Meza. Strasznie sie na nia napalil ale nie bylo rozmiaru. Zamówiłam Mu i zrobie niespodziankę. Ale chyba sie wstrzymam i dzieci Mu dadza na dzien Ojca.
Po obiedzie kino i Smerfy i świętujemy dzien dziecka
No i jak Maz sie po nocy podniesie to musze kurze poscierac i polerowac meble

Zapomnialam ze dzis dzien dziecka. Nie moge sie doczekac jak za pare lat bedziemy go obchodzic z nasza coreczka

moniamm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 08:42   #133
pannaanna_87
Zakorzenienie

Hej kochane. Slonce mnie obudzilo..juz po kawce i sniadaniu. Maly sie wierci..a ja powoli oswajam sie z decyzja lekarza..bardzo powoli.
Wszyscy do mnie dzwonili..oprocz tesciowej..pewnie sie bala poruszyc temat obrazonego tescia..eh

Maz juz pojechal na dzialke..ja moze pojade tez ale tak po 14..zlapac troche slonka.

Umowilam sie na rzesy o henne 8 czerwca..co by ladnie przywitać syna 😂

Jelonek oj...ale Cie syn straszy..

pannaanna_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 08:42   #134
moniamm
Rozeznanie

A tymczasem wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieciaczkow tych malych i wiekszych

Stary 2017-06-01, 09:03   #135
paula.cw
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]
A jak druga bedzie dziewczynka?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------
Mówi, że u niego w rodzinie same chłopaki, bo mają takie silne geny męskie To zabawne bo nasza fryzjerka powiedziała, że mąż jest taki męski że na pewno będzie syn- nie ma innej możliwości :P
Mam nadzieję że są w błędzie bo chciałabym doświadczyć relacji matka- córka.

Cytat:
Napisane przez pannaanna_87 Pokaż wiadomość
Hej kochane. Slonce mnie obudzilo..juz po kawce i sniadaniu. Maly sie wierci..a ja powoli oswajam sie z decyzja lekarza..bardzo powoli.
Wszyscy do mnie dzwonili..oprocz tesciowej..pewnie sie bala poruszyc temat obrazonego tescia..eh

Maz juz pojechal na dzialke..ja moze pojade tez ale tak po 14..zlapac troche slonka.

Umowilam sie na rzesy o henne 8 czerwca..co by ladnie przywitać syna 😂

Jelonek oj...ale Cie syn straszy..

Widzisz masz kolejny plus cc- możesz się na rzęsy spokojnie umówić :P Ja się boję że się nie wstrzelę :P

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
Stary 2017-06-01, 09:19   #136
pannaanna_87
Zakorzenienie

Paula haha no tak..chyba ze maly szybciej wystrzeli.. 😂 bedzie co ma byc..

Ja tez jeszcze marze o corce ale czas pokaze.. najpierw trzeba syna urodzic 💪
Mamy czerwiec.. Uff..kiedy to minelo..ja sie zatrzymalam chyba na etapie listopada 😂😂😂

Stary 2017-06-01, 10:26   #137
jelonekhihi
Zakorzenienie

Przyszedł komplet dla Tymka będzie na jesień i wiosnę1496309184499.jpg
Stary 2017-06-01, 10:35   #138
pannaanna_87
Zakorzenienie

Ale cudny. Ja zamowilam na chikiniki (polecam..dzis ma -20%) bluze w paprotki..musztardowe baggy i czape w paprotki..sciagacze musztardowe. Bede miala foty to podesle. Wzielam 62 na jesien. Za calos 66 zl. A to masz z ali?

Sent from my LG-K350 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2017-06-01, 10:35   #139
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Przyszedł komplet dla Tymka będzie na jesień i wiosnęZałącznik 7089806
super

a to moje zakupy na jesień
18741442_10206575488545299_1913524257_n.jpg

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-01, 10:40   #140
maajjaa88
Zadomowienie

U mnie od rana byly lekkie bole podbrzusza, teraz mala ciagle uciska chyba pecherz bo az prady do krocza mi ida i na podbrzusze.

Po nocy nogi spuchniete, mniej ale jednak. Pochdzilam i juz nogi jak u slonia. Chyba zadzwonie do gin zapytac czy mam robic badania pod katem gestozy. Cisnienie mam dobre.

Brzuch mi zaczyna opadac

Edytowane przez maajjaa88
Czas edycji: 2017-06-01 o 10:42
maajjaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 10:50   #141
Sarenkaa13
Rozeznanie

Wrocilam do domu. Czas na kawe. Zalałam usiadlam i przypomnialam sobie ze nie kupilam schabu na obiad ;/ zaraz muszę znow wyjsc.
Od wczorajszego wystepu/próby na tańcach Córki jakos mam dola... Tzn jakos mi smutno. Hormony mnie usidlily na koniec?? Milion myśli w glowie... Milion pomyslow co zrobic jeszcze przed... I milion mysli ze to juz koniec... Ze zaraz nie bedzie tych kopniakow, falowania brzycha, nie bede Go glaskac.. Kto wie czy jeszcze kiedys bede to przezywac? A koze oststani raz...
cos nowego przede mna, innego...

Sarenkaa13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 11:03   #142
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannaanna_87 Pokaż wiadomość
Ale cudny. Ja zamowilam na chikiniki (polecam..dzis ma -20%) bluze w paprotki..musztardowe baggy i czape w paprotki..sciagacze musztardowe. Bede miala foty to podesle. Wzielam 62 na jesien. Za calos 66 zl. A to masz z ali?

Tak. Komplet niecałe 12 zł.
Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
super

Załącznik 7089826
Batmany rządzą
Cytat:
Napisane przez maajjaa88 Pokaż wiadomość
U mnie od rana byly lekkie bole podbrzusza, teraz mala ciagle uciska chyba pecherz bo az prady do krocza mi ida i na podbrzusze.

Po nocy nogi spuchniete, mniej ale jednak. Pochdzilam i juz nogi jak u slonia. Chyba zadzwonie do gin zapytac czy mam robic badania pod katem gestozy. Cisnienie mam dobre.

Brzuch mi zaczyna opadac
Ja też mam ciśnienie w normie, ale nogi popuchnięte i jutro robię te badania.
Stary 2017-06-01, 11:13   #143
pannaanna_87
Zakorzenienie

Mi pewnie dzis spuchna jak troche poleniuchuje na slonu..ale juz tak nie duzo czasu zostalo..
Maz sam walczy na dzialce..eh
Sarenka oj..pewnie wystep tak Cie trzyma..moze przeżyjesz to jeszcze raz..kto wie ja nie ukrywam..jak sie uda z drugim..kto wie..moze będzie i trzecie 😂

Wlasnie wcinam drugie sniadanko..pogniecione truskawy..z mlekiem i bazylia
.odrobina cukru. Mniam

Maja oj czesto masz te bole

Stary 2017-06-01, 11:18   #144
moniamm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paula.cw Pokaż wiadomość
Mówi, że u niego w rodzinie same chłopaki, bo mają takie silne geny męskie To zabawne bo nasza fryzjerka powiedziała, że mąż jest taki męski że na pewno będzie syn- nie ma innej możliwości
Mam nadzieję że są w błędzie bo chciałabym doświadczyć relacji matka- córka.

Widzisz masz kolejny plus cc- możesz się na rzęsy spokojnie umówićJa się boję że się nie wstrzelę :P
No to w takim razie oby nie mial racji i obys go dziewczynka zaskoczyla

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Przyszedł komplet dla Tymka będzie na jesień i wiosnęZałącznik 7089806
Slodziutki

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
super

Załącznik 7089826

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Tak. Komplet niecałe 12 zł.

Batmany rządzą

Ja też mam ciśnienie w normie, ale nogi popuchnięte i jutro robię te badania.
A co to trzeba zbadac? Moze tez bym zrobila bo mam ta opuchlizne ciagle...

Stary 2017-06-01, 11:20   #145
moniamm
Rozeznanie

Jaie cudo w biedrze za dyszke kupilam 1496312395858.jpg

Stary 2017-06-01, 11:21   #146
Konto usunięte

Właśnie wróciłam z KTG. Dzidzia nie chciała współpracować i zapadła w głęboki sen. A hasała do godziny 10 stej dziś.

Generalnie nie zapowiada się na wcześniejszy poród, skurczy zero, więc boję się że będzie przenoszona. Kolejne KTG mam 8.06. Eh.
Stary 2017-06-01, 11:22   #147
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:
No to w takim razie oby nie mial racji i obys go dziewczynka zaskoczyla

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Slodziutki

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

A co to trzeba zbadac? Moze tez bym zrobila bo mam ta opuchlizne ciagle...

Mam skierowanie na mocznik, kreatyninę, kwas moczowy, AST i ALT

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-06-01, 11:28   #148
paula.cw
Zakorzenienie

Super komplety batmanowe 😍😍😍
Nic nie kupuje nic nie kupuje

My jao kupowałismy ten komplet z hm z Batmana to mąż pytał kiedy będziemy mogli założyć i czy bedziemy mogli go w Łomży mieć. I specjalnie rozmiar był tai dobierany żeby kolegom mógł się pochwalić ;p

Byłam u rehabilitantki od dna miednicy. Mięśnie mocne na 5 w skali 1-5. Muszę pracować nad rozluźnieniem bo z tym większy problem. Pochwalila za masaż zwłaszcza że przy takich silnych mięśniach jest ważny. Więc już mam nie napinac w ogóle do porodu za to od razu po trzeba ćwiczyć napinanie.

Kupiłam już 3 biustonosz. poluje na allegro. Dwa zwykle z Freya do przerobienia a jeden typowo do karmienia z Royca. Wszystkie za mniej niż 50 zl udało się kupić. Jedna Freya już przyszła i pasuje więc zadowolona jestem 😅

Jadę do ginekolog to też zapytam o puchnięcie i ból pęcherza.

Stary 2017-06-01, 11:29   #149
maajjaa88
Zadomowienie

Jelonek a jakie badania konkretnie robisz?
maajjaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-01, 11:31   #150
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maajjaa88 Pokaż wiadomość
Jelonek a jakie badania konkretnie robisz?
Pisałam wyżej.
A ty nie robiłaś tych badań?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości