|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ile ważą znane gwiazdy i ich wzrost
Cytat:
Mnie jakos zupelnie nie wzruszaja przeklamane zreszta w99% przypadkow wymiary i waga gwiazd i i gwiazdzeczek. Czy jest sens porownywac sie do postaci na ekranie albo na focie w kolorowym czasopismie, postaci, nad ktora najpierw pracowal caly sztab specjalistow, a potem jeszcze Fotoszop? Szczerze mowiac, mam je gdzies Mnie milion razy bardziej motywuje babeczka z osiedlowego fitnessklubu, obok ktorej czesto cwicze - ponoc jak zaczela chodzic na silownie w styczniu, to nie byla w stanie 15 minut na orbitreku wytrzymac. A teraz, po kilku miesiacach intensywnej pracy nad soba, ma rewelacyjna kondycje i takaz figure, jest tak pelna pozytywnej energii, ze az nia promienieje na wszystkich wokol Do tego wyglada tak mlodo, ze jak sie dowiedzialam, ze ma czterdziestke na karku i nastoletnia corke, to mi z wrazenia szczeka opadla i gruchnela o bieznie |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dori moja wypowiedz miała zabarwienie czysto ironiczne
ja bym napisała, gdzie mam te wymiary "gwiazd", ale system forum wykropkowałby ten wyraz Poza tym uważam, że moja figura jest niczego sobie ... Poza tym dalej będę podtrzymywała - nie wierzę w te wymiary. Zróbcie eksperyment. Jeśli macie pod ręką jakieś dziecko, tak do 8-10tego roku życia, to zmierzcie je w biodrach. Wynik powinien byc bardzo podobny.
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
60cm w biodrach? Moje uda mialo swegoc zasu tyle samo.
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
W pełni sie zgadzam.Nie ma sensu porównywać sie z gwiazdami bo coś mi się wydaje że po pierwsze żadna, która nie zaczynała kariery jako modelka nie podałaby raczej do publicznej wiadomośći swoich wymiarów ( no bo i po co ), a po drugie porównywanie sie z kimkolwiek wydaje mi się z grubsza bez sensu- owszem można mieć jakiś wymarzoną figury do której sie dąży (to nawet zdrowe pod warunkiem że dziewczyna o figurze J.Lo nie zapragnie upodobnić się do Kate Moss
), ale kropka w kropkę nie ma sensu bo i tak nie wyjdzie.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
No dobra moje kochane to ustalicie mi diete?Jakies cwiczonka?
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee w to nie uwierzę nigdy Shakira ma czym trząść i szczerze przyznam, że bardzo mi się to podoba Jak zaczniemy się porównywać to "gwiazd" z zachodu, to wpadniemy w obłęd, Dziewuszki
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Inch na Shakira to w ogole przegięcie
Ona ma conajmniej 95 w biodrach
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
czemu one wszystkie takie z metra cięte?
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Konto usunięte
|
65 w biodrach????? <----------
a biust to Shakira ma może mały ale ja sama będąć płaską PŁASKĄ dechą z biustem równym ZERO mam w obwodzie ajkieś74 (tak wiem powalający wynik ) ![]() te wszystkie wymiary są po prostu ZMYŚLONE, pytanie tylko rpzez kogo i PO CO?????????? a w wage Shaki teżnie wierzę (tym bardzij jezeli Eva Longioria naprawde wazy 52 ale to z kolei sie wydaje za duzo jak na taką drobinkę
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
To nie jest oficialna strona tych gwiazd więc wymiary mogą być wzięte z sufitu.
|
|
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
też szczerze mówiąc uważam że te wymiary i kilogramy to jakieś komedia. Dam sobie ręke uciąć, że są zaniżane. Oczywiście każda gwiazda do teledysku/filmu/na iimpreze musi schudnąć- nie biorąc pod uwago obróbki komputerowej.
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam 172 waże 47kg i wyglądam na conajmniej 55-jestem załamana i muszę się pogimnastykować
może dlatego bo ja nie mogę wykonywać ćwiczeń typu brzuszki itp (kręgosłup), nawet biegać nie mogę a ostatnio dużo przytyłam -jakieś 4kg-czyli przytyłam na samym tłuszczu, więc muszę schudnąć spowrotem
|
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsze to PHOTOSHOP!! ona nie ma kości biodrowych!!
(chodzi o britney )
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
No dobra, gwiazdą nie jestem, ale zdradzę, że przy 161 cm wzrostu ważę 55 kg i wyglądam jak pączek: ...wałeczki.... boczki.....fałdki....
Przez ostatnie 7-8 miesięcy przytyłam 5 kg. Przy wadze 50 wyglądam ładnie, a bosko przy 47. I NIE JESTEM WTEDY CHUDA! Nie sterczą mi żadne kości, biodrowe są leciutko zarysowane. Uuuu, te 5 kilo..................... ...................... chlip........
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
W zyciu nie uwierze, ze Doda wazy 50 kg!!! Ja waze 62 i wygladam szczuplej od niej... Chyba, ze zamiast tych silikonow ma wstawione baloniki z helem, ktory odejmuje jej pare kilogramow
Ja mam 172 i w biodrach 91- teraz po diecie Kopenhaskiej Musze schudnac jeszcze do 57- conajmniej....
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
57 przy 172 chyba ci się co
ś pomeliło.....
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
te zaniżone wymiary pochodzą pewnie z tej strony
http://topmodelki.com.pl/main.php?s=info&x=&m=27 klikniejcie w którekolwiek nazwisko , kobieta jest tam bez bioder . jestem pewna , że są zmyślone , wystarczy porównać np. ze stronami anglojęzycznymi . |
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalna waga.
|
|
|
#141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie mam wprawdzie duzo tłuszcyzku,ale mam moje kochane miesnie,no i osci nie naleza do lekkich Co nie zmienia faktu,ze gdy mam wyiary90-63-90,uwazam sie za grubą,to by było chore
|
|
|
|
#142 |
|
Przyczajenie
|
Nie rozumiem dlaczego piszesz, ze cos mi sie pomylilo.... Policz sobie BMI dla tego wzrostu i wagi- jest w normie... Poza tym moja siostra ma tyle samo wzrostu co i ja i wazy 56. Ma 20 lat- ja 24... Wyglada dobrze, szczuplo...
Nie uwazam sie za mega gruba... W pasie mam za to na pewno za duzo bo 69.... Buziaki PS. A tak w ogole nie chce mi sie wierzyc, ze Ty wazysz 47 przy takim wzroscie jak ja.... Moze zalaczysz zdjecie? Na pewno wszyscy chetnie obejrza Twoja super "figure"
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
monnia-duzo zalezy od wymiarów.Dziewczyna bez biustu zawsze bedzie warzyc mniej niz ktos kto"ma czym oddychac" ;]
a tak w ogole,to najwazniejsze by czuc sie dobrze we własnej skorze,pzdr ;]
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
eMPi ten biust to akurat najlżejszy jest
więcej niż 1kg nie waży.
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba sobie takie wstawię
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to kwestia czasu
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
kochane moje wizażanki przepraszam że butkami błoce w tym wątku, ale od połowy kwietnia nie mam komputera - mam zamiar zainwestować!! pozdrawiam was wszystki serdecznie i nie zapominam o wizażu, kurcze ale mi was brakuje !!!! Nati02 śliczna fotka w avatarku, Suzanko twój również bardzo oryginalny ... buźla dla wszystkich
![]() ![]() ![]() zmykam w wir mojego szalonego życia, które od niedawna jest mega szalone
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Ka.si! Aż mi się buziak uśmiechnął na Twój widok! Koniecznie zaglądaj do nas częściej!
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Ka.Si
Jak milo, ze nas odwiedzilas Suzanko Twoj TŻ robi furore na tym forum
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.

90% Polek jest przy nich grube.
Mnie jakos zupelnie nie wzruszaja przeklamane zreszta w99% przypadkow wymiary i waga gwiazd i i gwiazdzeczek. Czy jest sens porownywac sie do postaci na ekranie albo na focie w kolorowym czasopismie, postaci, nad ktora najpierw pracowal caly sztab specjalistow, a potem jeszcze Fotoszop?
Do tego wyglada tak mlodo, ze jak sie dowiedzialam, ze ma czterdziestke na karku i nastoletnia corke, to mi z wrazenia szczeka opadla i gruchnela o bieznie 

), ale kropka w kropkę nie ma sensu bo i tak nie wyjdzie.

ś pomeliło.....