![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2017 cz. VII
Zamówiłam
https://nadzwyczajnie.pl/kubek-xl-ta...ać-samemu.html Ale pogoda paskudna ![]() Leosiek poszedł spać wczoraj o 24... Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
#122 |
Zakorzenienie
|
Zuzolkaa mój pediatra wręcz te ręce ustawia tak żeby było Jagodzie łatwiej podnieś się na przedramionach.
Co do wspólnego pokoju to ja mam nianie i ona zbiera na najwyższej głośności wszystkie stekniecia ... a ręka hmm nie wygląda dobrze ale już nie jest taka ciepła. Chyba jak tz wróci do domu to wrócimy do siebie i tam zamówię wizytę lekarza bo tu nie ma ... dlatego nie dla mieszkanie na wiosce. Psy ujadaly pół nocy i nie mogłam spać. Chodzę całą w nerwach bo Oliwka się nudzi i płacze ze chce do stargardu. Pogoda do d... i nawet nie mogę wyjść z dwójką... uspanie Jagody o Godzinie gdzie powinna być na spacerze w domu graniczylo z cudem i trochę trwało ... 20170617_091618.jpg Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Malwiska ta rękę chyba lepiej sprawdzić, dobrze że już ciepła nke jest!
Raduska halo! Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
#125 |
Zakorzenienie
|
Nowa tez tak myślę ale jestem uziemniona a karetki nie wezwe bo nie mogę chyba w takiej sytuacji. Jestem jednym wielkim klebkiem nerwów. Nigdy tak już nie przyjadę do teściów. Mam serdecznie dość
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Malwiśka dobrze, że z ręką lepiej. A przychodnia pewnie zamknięta skoro sobota. Ale tak jak Nowa mówi, któraś przychodnia lub szpital w okolicy musi pełnić dyżur pediatryczny. To jest dyżur nocny/weekendowy i świąteczny pełniony zawsze w tym samym miejscu. U nas we Wro są takie 4 miejsca.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Malwiska a tesc czy tesciowa nie moga Cie gdzies podrzucic?
A tak z innej beczki - macie lezaczek tiny love w kolorze czarnym??? Nigdzie takiego nie widzialam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Ja mam w zielonym.
Tesc ma auto ale bez fotelików Di najbliższego miasteczka 10km a miasta 40 km Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Txn to jest taka brudna zieleń Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Ejda nie ma czarnego. Są szare czerwone, niebieskie i takie z turkusem. Swoją drogą nasz leży i się kurzy, mała większość czasu w kokonie leży :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
Malwiska, zadzwon na pogotowie i zapytaj gdzie najblizsza opieka swiateczna
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
#133 |
Zakorzenienie
|
Malwiska nie wygląda to dobrze. Na pewno nie na karetkę, ale Przezduzeem dobrze mówi. Tam ci powiedzą gdzie się udać.
Nowa dzięki tobie chyba mam już prezent od TZ na dzień taty 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#134 |
Zakorzenienie
|
Midusia no ja właśnie dziś zamówiłam- z tym że mniejszy i w środku jeszcze napis tatuś 11.04
![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
#135 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe 2017 cz. VII
Witam sie i ja z wycieczki dzień 2... dziś ukrop i pojechaliśmy do takiego miasteczka które jest jakby na wyspie (mont Saint michel) idzie sie do niego 3km albo jest busik super wypchany. Pojechaliśmy wózkiem bydlakiem ale okazało sie ze praktycznie nigdzie w tych uliczkach nie ma jak wejść Wiec zawrotka na parking i chusta. Przepakowalam TZ plecak i niestety juz na miejscu jak mała po godzinie wpadła w ryk okazało soe ze nie mamy butelki (miałam wodę, mm wsio ale bez butelki!). Mała sie darła, TZ darł na mnie (No jakbym to specjalnie zrobiła) ludzie oburzeni ale dotarłam busikiem na parking z nią na ręku bo TZ musiał sie przejść kuwa a ja jedna reka dziecko druga mm rozrabialam bo w samochodzie ukrop i noe mogłam jej zostawić. Okazało sie ze nie jest głodna ale je*****na egzema dała sie we znaki... cała klata była czerwona i powierzchnie styczne tez przy łokciach i kolanach Wiec mimo chusty z lnem mała nie może być w niej w czasie ukropu... taka lekcja z dziś.
Ale zjadłam maca z tych nerwów... Co sie z Raduska dzieje? Malwiska współczuje Ci tej sytuacji gdzie jesteś zakleszczona i nie wiesz co robić ![]() ![]() Pocztówki z wakacji cz2 Wysłane z aplikacji Forum WizazIMG_1497722141.148650.jpgIMG_1497722157.907275.jpgIMG_1497722188.455670.jpg
piszę piszę ![]() Edytowane przez megan713 Czas edycji: 2017-06-17 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
Megan jak pieknie 😍 super taka wycieczka! Z dzieckiem faktycznie trzeba spakowac pol domu, ale da sie 😉 biedna Zosienka, przez ta egzeme sie uplakala 😞 A butelka - przeciez kazdemu sie moglo zdarzyc!
Malwiska i jak sprawa z reka? Zeszlo troche? My aktywnie spedzamy dlugi weekend, bo prawie w ogole nie ma nas w domu 😉 wczoraj bylismy na parapetowce, trzydziestce szwagra i imieninach siostry w jednym 😀 a teraz kladziemy dzieciaczki spać i idziemy do sasiadow na działkę na piwko, tak więc milego wieczoru! Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Bagheera zrobiłam jej okład z sody i juz lepiej ale darla się i wpadła w histerie jak jej zabandazowalam rękę. Juz nie jest taka ciepła i kolor normalny a nie czerwony ale obrzęk dalej jest.
Dodatkowo jestem wściekła na tz bo na moje uwagi ze może zaiweziemy ja do przychodni to stwierdził że wszystko do 16 i tu nic nie ma. Ani nie sprawdził na necie ani nic. Stwierdził że już dużo lepiej z ta ręką. Ogólnie brak mi sił i nie odzywam się z tz Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Hi zyje
![]() Nie miałam ostatnio nastroju. Malwiska jestem pewna ze to komar? Bo odczyn mega silny! A lodem obkladalas? Fenistilem posmarowalas ? Mozna jeszcze doustnie fenistil zastosować. Mnie kiedys cos uzadlilo Ale nie wiem do teraz co bo nadepnelam naprawie to bańkę z nogi miałam przez 4 dni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Megan piękne zdjecia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Bagheera miłego piwkowania ![]() ![]() Za to dzis wypiłam 500ml jednym tchem pysznego soku : grejpfrut,pomarańczko,szp inak,cytryna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- A tak w ogole to u nas skok trwa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Dwa dni temu dziecie w nocy co godzine sie budziło jak z zegarkiem w ręku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Co do spędzania czasu z dziecmi to ja chce te najmłodsze lata przezyc razem z nimi jak najmocniej sie da
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Co do cwiczen to nie poddaje sie ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- No i przygotowujemy sie do chrzcin w tym tyg ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Oglądam "Cztery wesela i pogrzeb", czekam na odciąganie :-P już zrobiłam maseczkę na twarz i inne, mniej przyjemne rzeczy, typu tamtum rosa :-/ Malwiska nie wiem, co ugryzło Twoja córkę, ale moja siostra ma bardzo silne uczulenie na komary i kiedyś skończyło się to na pogotowiu, bo poszło nawet zakażenie krwi. Także obserwuj córkę, bo źle ta rączka wygląda :-( Siostra dziś pojechała do Holandii, bo nie może w Polsce wypłacić pieniędzy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Córka starsza dzisiaj spina Aniołek (poprzednie dwie nocy płakała ze ja swedzi) Młodsza 2 ostatnie noce spala jak zabita s dziś dała koncert bo karmiłam ja o 22 i teraz się wiercilam wiec myślę 3.5h to już sporo i mam za swoje. Darla się tak ze myślałam że cały dom.pobudzi. starsza śpi q młodsza zasnęła bez jedzenia bo nie chciała
![]() Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Malwiska u nas jedzenie co 3.5 to byłby luksus ;D Leosiek jak się budzi to musi być jedzenie;D
Dobrze że Oliwce się lepiej dziś spi Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
#144 |
Wtajemniczenie
|
Mojemu dziecku tez sie cos poprzestawialo bo druga noc z rzedu obudzila sie o 3 i nie mysli o spaniu.
Jak jej tak zostanie to bede jak zombi dzien w dzien... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#145 |
Zakorzenienie
|
My mamy skok, dziś piąty dzień będzie. Mam nadzieję, że szybko się skończy bo w piątek wesele
![]() Całe szczęście nocki są spoko, jedzonko było o 19.30, 3, 6 😊 W dzień jest marudna okropnie a wieczór to wrzask o wszystko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Spałam od pierwszej :-O
Ancymony wstały o 2, ale mąż sam ich nakarmił i śpią do teraz (chyba im coś dosypał, bo normalnie wstają po jakichś 3 godzinach). Ja odciagam, bo już mnie ból obudził :-( |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Młodsza wstała , zeszłam na dol z nią a po 10min przybiegla starsza. Ręką juz ok, lekko opuchnięta ale to nic w porównaniu z tym co było . Spala calutka noc a młodsza standard po 19 około 4 i o 7 wstala
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Obiecuje ze jak jeszcze raz usłyszę tekst ze Jagoda ma plesniawki na języku to oszaleje... z Oliwia tez takie teksty padały ale odpowiadałam ze to od mleka no ale dzieci tescia nie miały tyle ze one karmione mm wiec może nie ma takiego nalotu.
Serio nie mam o nich złego zdania ale już mnie irytują. .. Albo tekst "jak Oliwka będziesz taka niedobra to dziadek nie będzie Cię kochal" identycznie jakbym słyszała swojego tatę. Co to za ludzie ?? No nie rozumiem takich tekstów. Tesciu ciągle ze Oliwia jest niedobra ale jak ma być grzeczna jak uwagę poświęca Jagodzie i tylko powtarza "nie teraz bo mam Jagode" "później bo teraz trzymam Jagode " "no jaka ty jesteś niedobra nie widzisz ze teraz mam Jagode na rekach" Ok mogę to zrozumieć ze chce się nacieszyć druga wnuczka tylko tyle że ta druga wnuczka tego nie potrzebuje na razie. Narazie potrzebuje to pierwsza wnuczka która do tej pory miala tylko dziadka dla siebie ... Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Jest tak ze jak ja się zajmuje Jagoda to Oliwia to olewa. Wie ze musze i tyle i jakoś nigdy nie było zaczepiania mnie itp a jak ktoś inny ma Jagode lub znia coś robi to w moje dziecko wstępuje jakiś rodzaj zazdrości bo nie wierzę że nie i nawet jak nie okazuje tego złością to widać ze chce żeby to nią się zajmowało co dla mnie jest normalne a dla innych nie. Przecież 3 latek powinien już wiedziec i rozumieć bo ich dzieci były takie wspaniałe ze na pewno w tym wieku rozumiały. .. Wiecie ja też nie mam cierpliwości i czasami krzykne na swoją starsza córkę ale żeby gadac takie rzeczy Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Raduska podziwiam Cie z tymi ćwiczeniami
![]() Mi tż ogarnął dodatkowo dietetyka będę z nim gadać w przyszłym tygodniu No i tez mam zamiar zabrać sie za ćwiczenia ale nie 5 razy w tygodniu ![]() Malwiska, mega słaba akcja ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Anemeon, Ty z maseczkami miażdżyca system ![]() ![]() ![]() ![]()
#150 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.