|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Puma
Puma flowing to chyba najpiękniejszy zapach. Moim zdaniem. Ja posiadam pume aqua i nie narzekam bo tez bardzo łądny. Co do pumy jamaica to nie znosze tego zapachu. Taka już jestem
|
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Puma flowing
Dziewczyny znacie zapachy podobne do Pumy Flowing? Bo szukam, szukam i znaleźć nie mogę
![]() Jedynie męski Hugo Boss no.6 bardzo mi tę pumcię przypomina, tyle tylko że jest ostrzejszy
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Nowe perfumy PUMY - Puma Jam
Ostatnio Puma reklamuje swoje nowe perfumy.
http://www.puma-fragrances.com/pl-pl/jam-w.php ; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...woman-edt.html Czy ktoś z was poznał już te zapachy? Ja ostatnio w rossmanie psiknęłam się damską wersją i uważam, że jest to świetny zapach Nie jest płaski, fajnie sie rozwija. Co o nich sądzicie? |
|
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowe perfumy PUMY - Puma Jam
Też jestem ciekawa Waszych opinii
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Ja również
Wydawały mi się, że są to takie typowe świeżaki bez żadnych fajnych ciepłych nut. Ale ten jest naprawdę interesujący
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to puma jamaica 2 nie wzbudziła mojego zachwytu.
|
|
|
#127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do Pumy Jam to ja juz na niego zapolowałam i nie żałuje. Oczywiscie najpier spryskałam nadgarstek, poszłam do domu i wąchałam jak "rozwija" się zapach. A przy nastepnej wizycie w drogerii już był mój. Jestem wybredna co do zapachów ale ten bardzo mi się spodobał. Mimo że jest troche słodki to nie przytłacza. Co do trwałosci: perfum używam tylko przy okazji większego wyjścia, tymi spryskałam bluzke 3 dni temu a ona wciąz pachnie Edytowane przez Alisja Czas edycji: 2011-07-04 o 11:52 |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Mam podobne odczucia. Mimo tego, iż jest słodki to nie mdli i ma taką "głębię"
|
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
Szukam: Puma Challenge- perfumy/woda toaletowa
Witam serdecznie,
Od kilku godzin mój TŻ męczy mnie o to, żebym napisała tu do Was w sprawie jego ukochanych perfum. Poszukujemy zapachu puma challenge. Nie chodzi nam o wodę po goleniu, bo ta dostępna jest teraz niemal wszędzie. Chcemy zakupić perfumy, ewentualnie wodę toaletową. Jeśli któraś z Was ma dostęp lub ewentualnie ma informację gdzie można coś takiego kupić, bardzo proszę o informację. TŻ obiecuje czekoladę z okienkiem w zamian za pomoc ![]() Pozdrawiamy
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Puma męska
Byłam dzis w drogerii i poprosiłam pania o psikniecie kilku wód na prezent do TŻ.
Spodobały mi sie 2 Pumy Urban Motion i Animagical. Czytałam na KWC że jednak Puma Jamaica bije na głowe wszystkie pozstałe i duzo osób ja chetnie kupuje ( allegro) lecz nigdzie w mieście jej nie było żebym mogła zapach pozanć. Ktos może spracyzowac Jamaice i czy jest podobna do 2 wyżej wymienionych. TŻ spodobał sie bardziej Motion ...
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Puma męska
Motion nie pamiętam jak pachnie. Natomiast Jamaica jest w porównaniu do Animagical bardziej świeża, jednak nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć ad tej J., bo ostatni raz ją wąchałam jakieś 5 lat temu i tylko tyle zapamiętałam , że to raczej świeży zapach
. Animagical jest typowo słodkim zapachem
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze glupio zapytam - ale czemu chcesz kupic TZ-owi zapach, ktory podoba sie "wiekszosci", a nie to co jemu sie spodobalo?
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
He he , no tak
![]() Jednak zrezygnowałam z Pumy i dołożylan do Versace pour Homme bo mamy ta próbke i sie podoba TŻ ;P
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wybor
|
|
|
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Swój flakonik mam już prawie 10 lat, żal mi go wykończyć do ostatniej kropli bo skąd ja wezmę nowy? Niby są jakieś na allegro, ale czy warto kupować coś co od lat nie jest oficjalnie w sklepach? Nie będzie to podróba? Ach, Puma Jamaica to jeden z dwu moich ukochanym zapachów
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: zapachy PUMA
puma jamaica i puma create
mmmm
|
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: zapachy PUMA
Witajcie
Mam do Was pytanie, czy Puma Flowing jest odpowiednia na lato czy jest jednak za ciężka? pozdrawiam
Edytowane przez aniusia82 Czas edycji: 2013-05-23 o 16:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

5269