![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Bosz... zwariowałyście całkiem
![]() Jak tak dalej.będziecie pędzić, to.jeszcze jeden wątek zostanę ![]() Koza wymiata ![]() Idę lulu, Nulka ![]() I dobrej nocy dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#122 |
królikoholiczka
|
Sam gdzie jesteś?
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
MORELLE szalejesz w Zarze?
![]() Ja nic nie zamawiam narazie, czekam na niższe ceny ![]()
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez czekam na niższe ceny ![]()
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
kolejna czerwcówka urodziła błyskawicznie ja nie wiem jak one to robią?? 2h z oksy i masażem szyjki...
---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- ja mam skurcze cały czas co mnie bardzo cieszy ale dzisiaj takie bezbolesne za to częste ciekawe jak w nocy będzie...
#126 |
Raczkowanie
|
Witam się 😊
Nie pisałam dosyć dawno bo nadrobić Was to sztuka 😊 Już dwie noce z rzędu mam porządne twardnienia brzuszka. Po około dwóch godzinach uspokaja się. Trochę się boję że to już. Obecnie 38 tc wiec ciąża donoszona 😊😊 Jutro mam ostatnie pobranie krwii przed porodem. Jutro mam też ktg. Wizyta u lekarza za tydzień. Trzymam kciuki za wszystkie lipcowki. ... Oby poszło szybko i sprawnie 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#127 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny błąd w Deichmannie online. Z kodem 'ostatnie rozmiary' wszytko minus 50% 😁
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Popłakałam się przez ta kozę ![]() ![]() Mi sutki nie stercza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
mnie sie usnęlo na kanapie. teraz przenioslam sie do łózka. mąż dzisiaj milutki jak koteczek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę tym, ktorzy przyłożą głowę do poduszki i już ich nie ma
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#131 |
Zakorzenienie
|
Emmos spać!
Mnie o 3 obudziło siku i koniec :/
#132 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czemu od tak dawna budzę się po 4... Liczyłam na jakąś opowieść Sam a tu nic
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorem widziałam ją przez chwile.
#134 |
królikoholiczka
|
Ja już też nie śpię
![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Myszowata, ja spakowalam szczotkę dla dziecka.
Darietta, ja nie słyszę trzasku ani pluskania. Czasem mam uczucie smyrania mnie po szyjce. Adrianna - dobrze, ze sie odzywasz. Ciąża donoszona, wiec skurcze przepowiadające mogą sie pojawiać. Powodzenia na ktg! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Ja tez nie śpię przez sikanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Ja pinkole dziewczyny powariowalyscie. Półtorej godziny Was nadrabiam i to nie , ze jakoś super dokładnie
![]() Ja się nacytowalam w poprzednim wątku klikam cytuj a tu dupa. Dopiero po jakimś czasie załapałam , ze już nowy wątek jest ![]() Vadi- ja prdle okropność z tym łożyskiem . Rozumiem jakaś maseczka coś ale zjeść Never! Dla mnie to jest chyba psychiczne żeby dziecko z ta cała pępowina i łożyskiem tak leżało. Przecież nawet zwierzęta sobie odgryzają pępowinę wiec dla mnie takie tłumaczenie , ze niby obsychanie jest naturalne jest pomyłka ![]() Xzora - piękny brzuszek laska z Ciebie ![]() Historia z IP mnie rozwaliła wybacz, a raczej późniejsze rozkminy na temat balonika ![]() ![]() Wiem , ze napewno najadłas się strachu :/ Hahahaha koza mnie zabiła całkiem ![]() ![]() ![]() Dobrze, ze moja szczoteczka jest z jakiegoś sztucznego czegoś ![]() Siilmariien - fajne te króliczki Ci wyszły ![]() Ile Twoja córcia ma latek? Nulka - kciuki za porodzik żeby się rozkręciło szybciej ![]() ![]() Minini- współczuje remontu i takiej reakcji Tz ![]() Z moim Tz się tez nie da pogadać . Wczoraj wieczorem z Tz miałam taka kłótnie , ze myślałam ze mu strzelę z liścia tak mnie wkurzył. Płakałam jak głupia i nie mogłam się opanować , a on jeszcze swoim "No już nie płacz" doprowadzał mnie do szału. Z tym człowiekiem nie da się nic pogadać i nic uzgodnić. Całe życie w tym pieprzonym domu wszystko sama robię . Przestawiam meble skręcam szafki, remontuje , krawaty wiąże i usuwam ciąże , a teraz jak coś trzeba to on ma wielki ból dupy bo "po co?" najlepsza gadka. W ogóle nic nie trzeba No bo po co? Jesc tez można zjeść raz dziennie lub w ogóle bo po co ![]() ![]() ![]() Chili - o zesz w mordę szczeka mi opadła jak przeczytałam o Twojej szwagierce ![]() ![]() Normalnie bez kitu jej mogą zabrać prawa rodzicielskie któregoś dnia :/ Rozumiem ze jak miała 17lat to mogła się zachowywać nieodpowiedzialnie , ale teraz ma już 27lat ![]() ![]() Szkoda tego chłopaka ![]() ![]() Współczuje Wam dziewczyny dolegliwości . Ja leżę jak krowa już do zarżnięcia. Nie mogę złączyć nóg jak siedzę tylko jestem rozkraczona . Nie umiem siedzieć przy stole bo mi zaraz nogi puchną jak bania . Nie mam nawet ochoty jesc i właśnie mi żołądek do pleców się już przykleja. Z reszta mój Tz nie umie zrobić normalnych porządnych zakupów tylko kupuje po trochu i mam wiecznie echo w lodowce. Wkurza mnie już to wszystko. Mój maluszek taki jest spokojny w ciągu dnia ,ze ja dostaje schiz na maxa i chodzę ruszam brzuchem od dołu co jakiś czas żeby choć jednego kopniaka dostać. Dopiero teraz na wieczór tak koło 22-23 zaczyna tańczyć ile wlezie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- My Sweet - mi stercza sutki tak od zawsze także ja już się do tego przyzwyczaiłam . Mam duże sutki ogólnie jak konkretne wiśnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Herbatę z liści malin ja sobie kupiłam w torebkach wiec nie wiem jaka jest. Ja wypijam 3 torebki na dzień. Kupiłam jedno opakowanie bo nie myślałam ze będę ja tak lubić. Muszę sobie dokupić . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#138 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę też spac od 5
![]() Czytałam o bobie ja jeszcze dwa lata temu tego bym nie zjadła . Sam zapach mnie odpychal jak mama gotowała a teraz wcinam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#140 |
królikoholiczka
|
Spałam na lewej stronie i tak mnie boli nadgarstek i nie mogę ruszać
![]()
![]() |
#141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuje kłótni z TZ. Do tej pory wszystko robiłaś ty, a teraz niestety zaawansowana ciąża nie pozwala, a po urodzeniu skupisz sie na dzidziusiu. 3mam kciuki, zeby TZ zaczął bardziej dostrzegać twoje potrzeby, a nie myslal ze swojej perspektywy, ze coś jest niepotrzebne. Tez mam tak z tym rozkraczaniem nóg. Moja położna mówiła zeby jak najwiecej czasu wlasnie w takiej pozycji spędzać, a niestety w nocy leżąc na boku za bardzo sie tak nie da. Kombinuje z kojcem miedzy nogami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ---------- Cytat:
Biedna, oby jak najszybciej przeszło. W ogole noce są beznadziejne w tym naszym stanie. Zawsze nie mogłam sie doczekać az położę sie spac, a teraz kładę sie do łóżka z obawami, czy bedzie bardzo bolało przekręcanie, czy bedą skurcze łydek i w jakim stanie bedzie kregoslup rano... Do porodu 15dni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi ![]() ![]() Cytat:
Mnie zapach bobu zabija tez, ale ja ogólnie mam alergie na różne zapachy. Na perfumy to już w ogóle czy jakieś odświeżacze ![]() Jak coś mi nie podpasuje to nagle zaczyna mi tak głowa bolec , ze masakra i wymiotuje. Na początku ciąży mi tak wszystko śmierdziało , ze dramat. Nawet ja sama śmierdziałam dla mnie zwłaszcza w kroczu. Ciagle się myłam tam i zmieniałam wkładki jak wariatka. Myślałam ze mam jakaś infekcje albo może nie jestem w ciąży tylko coś mi się tam zrobiło w środku i zaczynam capic. No ale nic nie miałam żadnej infekcji a ciąża była ciąża. Tz mi mówił, ze mam coś nie tak z głowa bo jak na początku jeszcze mieliśmy normalnie sex to mu mówiłam , ze się wstydzę bo wydaje mi się , ze tam śmierdze , a on mi powiedział ze chyba zwariowałam ze to chyba mój mózg sfiksowal mi. No i akurat moja koleżanka, która zaszła w ciąże po mnie jakiś miesiąc mi powiedziała , ze ma taki problem i zaczęłam się śmiać bo dokładnie to samo ja trafiło ![]() A bob mnie wkurza na sama myśl już. Bo często teściu to nam przynosi jak ogląda mecze z Tz u nas i biorą mi to w salonie przed tv obierają . Nasyfia zawsze i potem oczywiście posprzątają jakby nie było sprzątane ![]() Cytat:
![]() Xzora - nie wiem czy mój Tz się zmieni kiedyś :/ Ja już straciłam nadzieje. Napewno nie spędzę z nim starości bo ja nie zamierzam zgnić przed tv całe życie w ciepłych kapciach. Jak mu powiedziałam ze chce na emeryturze poleciec do Nowej Zelandii i tam pomieszkać trochę to on powiedział , ze zwariowałam bo kto za to zapłaci. Od razu jest taki ze już z góry zakłada przegrana , ze się coś nie uda albo właśnie ze po co coś robić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Ja jak się przewracam to tez wyje z bólu. Jak wstaje siku to mam takie skurcze w pachwinach ze mam ochotę z bólu nieba liznąć ![]() Zmierzyłam mój brzuch dziś i mam już 132cm czyli pobiłam rekord z poprzedniej ciąży. W poprzedniej ciąży w 40tc miałam 130cm ![]() Jak zrobię przysiad to żeby się podnieść to muszę użyć takiej siły , ze aż mam wrażenie ze mi miednica pierdyknie pęknie i po mnie będzie. Poprostu - co za głupia laska w tym urzędzie ![]() Rozumiem ze musi zadać pytanie o ojca , ale jak już jej raz powiedziałaś , ze ojca nie ma to po jakiego grzyba drążyć temat. Dla mnie ludzie to są czasami takie leków dzidy , ze aż boli. Nie wiem czy ja jestem jakaś nienormalną czy co, ale dla mnie to , ze kobieta jest single mom nie jest jakimś szokiem żeby robić z tego wielkie hallo. Niektórzy nie pomyślą , ze może ta kobieta jest z wyboru samotna matka bo może nie chce mieć faceta albo może jest lesbijka i może chce mieć dziecko akurat sama . Mojej ciotki koleżanka z pracy samotna panna przed 40stka wtedy właśnie nie chciała mieć nigdy stałego faceta. Ma kobieta za☠☠☠ista prace, sama umie zadbać o siebie . Zachciało jej się mieć dziecko i poszła sobie na jakaś imprezkę poderwała faceta poszła z nim do łóżka zrobił jej dziecko i ma córkę . Mała ma juz chyba 7lat jakoś tak. Potem ten koleś do niej dzwonił i ona się mu przyznała ze jest z nim w ciąży , ale mówiła mu wprost ze nie chce nic od niego i ze to był tylko sex ze go użyła. Także różne są historie . Najlepiej olać ludzi. Następnym razem powiedz ze ojca potrącił autobus i zginą . Ciekawe jakie ludzie wtedy będą mieć miny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie u mnie noce tez okropne nie mogę się przewrócić z boku na bok a rano wstaje taka opuchnieta ze masakra.
Oby za tydzień po ktg lekarka mnie zostswila🙏 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#145 |
Zakorzenienie
|
Zapisuję sobie.
Ależ kiepską noc miałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Etusiaaa Ja też cała opuchnieta... W nocy miałam mega bolesny skurcz, tzn bolała pachwina, przy porodowych to chyba wykituję z nią serio! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#147 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, przez Was mi pakietu internetu braknie, bo tyle naskrobalyscie
![]() Nocka spoko, skurcze i ból brzucha delikatny jest, czekam teraz na obchód, ale bardziej na śniadanie 🍽️ Odezwę się później jak czegokolwiek się dowiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm z racji mojego stanu nie chce sie kłócić ale po porodzie albo w trakcie jak przy mnie bedzie to mu wygarne. On niestety z domu wyniosl to ze nikt sie u niego nikim nie zajmowal i nie jest tego nauczony takie jest moje zdanie. Do tego u niego wnerwiające jest to że wszystko mówi innym. Taka klepi dupa. Opierdzielam go i tlumacze że ja z nim ślub wzięłam a nie z innymi i nie wszystko wszyscy musza wiedziec. Ahh tak sobie od rana po narzekałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |||
Zadomowienie
|
Vadi uwielbiam te Twoje obrazki
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dzien dobry gaduły 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Na szczęście nie było dużo do nadrobienia! Nulka czekamy na wieści od Ciebie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.