![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcówki 2016 cz. 4
Dzień dobry
![]() Madzia, zdrówka dla Hani! Szkoda, że ząbkowanie zbiegło się z adaptacją... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry!
Ja wczoraj znowu zamiast iść spać o ludzkiej porze to oglądałam do północy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj padłam po 22
![]() ![]() My już po śniadaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy Franek po chorobie wraca do żłobka? Cytat:
![]() Ja też czasem siedzę cicho jak słyszę dobre rady od starszych osób. Nie chce mi się po prostu gadać bo i tak części się nie przegada. Posłucham a i tak zrobię swoje. chociaż są osoby którym mówię wprost swoje zdanie i koniec:P Cytat:
![]() Dziś jest już lepiej. Nos dalej zawalony i furczy ale mniej kaszle i humor zdecydowanie lepszy ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Madzia, a na jaką spacerówkę się w końcu zdecydowałaś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Madziu właśnie nie wiem. Lekarka kazała 5 dni co nie posylac czyli w poniedziałek już powinien iść, i tak by też mi pasowało bo muszę w poniedziałek załatwić lekarza i jechać podpisać umowę.
Ale niestety cały czas gil leci. No i nie wiem czy go posylać. Też sprzedajemy wózek: D spacerowke już wypralam przedwczoraj, a teraz jestem w trakcie prania gondoli ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
No właśnie- ogarnąć wózek...
Ja tą naszą "nową"spacerówkę kupiłam taką brudną że szok. Mi byłoby wstyd taki uwalony wózek w ogóle komuś pokazać. Ludzie niektórzy są bezobciachowi. U nas pada deszcz, odpoczywam po obiedzie przy kawie i kulkach z biedry :P |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
Valco snap wersja tailormade
![]() Jestem mega zadowolona!!! Lekki i w porównaniu do BJ city mini mniej miejsca zajmuje złożony ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby mam co robić w tym czasie, ale czy ja będę w stanie się czymś zająć żeby non stop o Hani nie myśleć... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
'' Na seksapil składa się w połowie to, co kobieta ma, a w połowie to, co myśli, że ma ''. Sophia Loren Edytowane przez Madzia9999 Czas edycji: 2017-07-08 o 19:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Hej ho, u mnie intensywnie. Nowa praca od tygodnia a dzis przeprowadzka i pierwsza noc na swoim. Umeczona jestem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co z Mieszkiem w czasie Twojej pracy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#133 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dasz radę, początki są trudne ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Mieszko jest wtedy z moją mamą. Dobrze sobie radzi bez mamusi u babci.
Australia, noo macierzyński sie skończył, wybralam zaległy wypoczynkowy to teraz do roboty, a że sie przy okazji nowa trafiła... Przynajmniej kasa duzo lepsza, trzeba jakos hipoteke splacic xD Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#135 |
Konto usunięte
|
Łał Caryca! Jak Mieszko się odnajduje w takich zawirowaniach? Jak w pracy?
Dla mnie valco fajne ![]() Lena, a jak drzemki Franka? Wytrzyma do 12:00? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
Już widzę że Mieszko dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ach zapomniałabym o sławetnej czapeczce przy 28 stopniach w lecie rok temu ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Paulinagm Czas edycji: 2017-07-08 o 20:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
Madziu, ja też mam stresa. U nas trochę inaczej adaptacja bo pierwszego dnia byliśmy razem oboje od 9:30 do 12, drugiego dnia zostawiłam małego o 9:30 I około 10:30 wychodzili na spacer to byłam z nimi a trzeciego dnia zostawiłam go o 9:30 i miał sam być do 11 Ale niestety o 10:20 dzwonili ze bardzo płacze i byłam z nim do 12.
Caryca, Ale się dzieje. Super ![]() No właśnie nie wiem jak z drzemkami bo każdego dnia ma inaczej. Ostatnio budzi się około 5 więc gdzieś o 9 jest śpiący, Ale jeśli się dużo dzieje to "zapomina" spać. Mam nadzieję że jak jednego dnia się przetrzyma to następnego już będzie dłużej spał w nocy. Bo nie mogę tych drzemek mu unormowac ![]() Paulina, współczuję teściowej, wiem co przezywasz. Moja przynajmniej udaje ze nam wierzy że mamy rację xD Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja myślę, że to nie chodzi o ilość dzieci, a bardziej o dojrzałość, pewność siebie no i wiek. Nie ukrywajmy, ja teraz też sama się nie mogę nadziwić, że dzieci, które niedawno bawiły się na placu zabaw dzisiaj prowadzą samochody, że kuzynka, której nie tak dawno zmieniałam pieluchy w przyszłym roku zdaje maturę... Ja jak urodziłam Igę czułam się dojrzale, inni widzieli we mnie właśnie takie dziecko, które to niedawno z wózkiem z lalkami robiło tunele w kukurydzy ![]() Jak tak sobie czasem przypominam różne historie sprzed 10 lat to stwierdzam, że straszną wtedy byłam sierotą ![]() Paulina, a Ty to już w ogóle nie wiem dlaczego nie umiesz się odezwać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hania się w nim topiła no i brak podnóżka nogi i coś tam jeszcze ale bierz na mnie poprawkę bo ja meeega wybredna byłam wybierając spacerówkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U Nas gadanie o fotelik też będzie już się doczekać nie mogę. Jak byłam kiedyś z TŻ u jego rodziców i wracałam z Hania i teściową z miasta obok nagle Hanka zaczęła jęczeć a ona to ja ją wyjmę i przytulę na kolanach (bo z pierwszym wnukiem tak robiła) noo i że nogi teraz Hani wystają za fotelik to pewnie niewygodnie i drugi fotelik już musimy kupić taki przodem to więcej widzi 😂😂😂 Ja powiedziałam że kupimy najbardziej bezpieczny fotelik na jaki będzie Nas stać ![]() ![]() Cytat:
![]() Ile jest dzieci w grupie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#141 |
Konto usunięte
|
Dzień Dobry!
Dziś jestem niewyspana, dużo pobudek w nocy było. Tz przed chwilą wrócił z pracy i mówi że znowu pójdzie dzisiaj na 17:00 ![]() Ech, trzeba sobie jakoś zaplanować dzień jak zwykle bez niego... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Rozeznanie
|
Madziu dzieci było 13 Ale z tej ekipy tylko dwójka zostaje we wrześniu a reszta idzie do przedszkola lub starszej grupy żłobka a zamiast tego przyjdą nowe dzieci
![]() Cytat:
Dziewczyny, czy mężowie dali wam do zrobumienia albo powiedzieli że zmienilyscie się po urodzeniu dziecka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Madzia, zdecydowanie wydaje mi się, że BJ będzie idealny chociaż nie mierzyliśmy na żywo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczoraj byliśmy na uro kuzyna Kini. Była też 10 msczna dziewczynka i fajnie się razem bawiły ![]() Moja mama i teściowa praktycznie sie nie wtrącają w nasze wychowanie Kini, alr czasem zdarzy się, ze cos powiedzą. Wtedy zazwyczaj jestem nie przyjemna i szybko kończa temat ![]() ![]() Wysłane z mojego X7pro przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego X7pro przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Agusia, a jak tam wózek się sprawuje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
U Was też?
![]() 1499609073599.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Wózek jest super! Fajnie sie go prowadzi i mieści sie do bagażnika
![]() Wysłane z mojego X7pro przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas weekend bardzo intensywny i szczerze ppwiedziawszy dopiero mam chwilę od wczorajszego poranka żeby usiąść na d ![]() ![]() Jeśli chodzi o dobre rady to pomimo mojego wieku wszyscy czują się upowaznieni wtrącić swoje 3 grosze bo to przecież nasze pierwsze dziecko i nie wiemy co czynimy ![]() ![]() ![]() Przepraszam, ale nie wiem co jeszcze miałam napisać więc oddalę się w celu ugotowania ziemniaków do obiadokolacji ![]()
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
A ja wpadłam na cudowny pomysł zabrania moich dzieci na wycieczkę do zoo. Przed chwilą wróciliśmy. Padam na gębę i boli mnie głowa. Nigdy więcej nie będę sobie robić pod górkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.