![]() |
#121 |
królikoholiczka
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Mam ochotę na mcflury. Będę szła po siostrzenice to zajde do maka chyba
![]()
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Chilli to maść pośladkowa tak się nazywa, jest robiona w aptece na receptę, jak coś się dzieje z pupcią pediatra powinen przepisać, zresztą położna też powinna wiedzieć o co chodzi. Mi załatwia ją znajoma bo nasza pediatra nie bardzo chce nam ją przepisywać profilaktycznie
![]() ![]() A zaufaj to najlepszy specyfik jaki używałam, już po paru godzinach jest ogromna poprawa. Jeszcze bepanthen nas ratował w kryzysowych sytuacjach jak maści zabrakło, ale on jest dosyć drogi, a pośladkowa parę złoty, jest niby doczepiona karteczka do pudełeczka że maść ważna 7 dni ale to mit, nawet położna tak mówiła, u mnie leży tygodniami w lodówce i nic się nie dzieje. A w ogóle mam takiego nerwa dzisiaj że najchętniej wszystkich bym rozstrzelała, a męża w pierwszej kolejnośćci. Wkurza mnie w nim dziś wszystko, chociaż tak naprawdę nic złego nie robi ![]() I jeszcze mała jakoś słabo się rusza i wkręcam sobie że coś nie tak. A jak wasze dzieciaczki teraz na chwilę przed finiszem? Uspokoiły się trochę i dalej ruchliwe? |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
DEVILEK trzymam kciuki by balonik szybko zadziałał! Będzie dobrze!
#124 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Electric, śliczny brzuszek
![]() ![]() Mój brzuch zdecydowanie znalazłby się na podium tego wątku ![]() Poprostu, dobrze ze się odezwałas i ze jeszcze w dwupaku bo tak się zastanawiałam... ![]() ![]() ![]() ![]() Mini, jesteś! Już myślałam ze mnie wykiwalas!!!! ![]() ![]() Dziedzic mój cały dzień był taki cichy i nieśmiały a teraz robiłam mamie paznokcie i dostał jakiegoś szału ![]() ![]() Chilli, mam nadzieje ze nocka będzie spokojna!!! ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]()
#126 |
Wtajemniczenie
|
Witam się w nowym watku😊 tutaj mam zamiar urodzic😅 zaraz biorę się za nadrobienie co tam naskrobalyscie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#127 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mój maluch aktywny jak zwykle, jak się mało rusza to ja świruję bo zdarzyło mu się to może ze dwa razy ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#128 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
MerDer 4ever
|
Cytat:
Ja tak samo! ![]() Poprostu nie przejmuj sie panem palantem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Mój tez sie rozpycha we wszystkie strony, nie jest to komfortowe a z pełnym żołądkiem to juz wgl ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakim mlekiem w ogóle karmicie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie przejmuj się dziadem ![]() Cytat:
No ale w razie problemów to on jest tym opanowanym, więc mam nadzieję, że jakoś to będzie.... Cytat:
Masz doświadczenie z balonikami, będzie dobrze ![]() Ja machnęłam tartkę ![]() Edytowane przez calineczka3 Czas edycji: 2017-07-09 o 21:07 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku!
Devilek- mega kciuki dla Ciebie ![]() Zasłużyłaś na poród SN i tego Ci życzę ![]() Morelle- myśle , ze Pestka lubi być kołysana. Ja miałam taki bujaczek który był prawie na płasko i wkładałam tam starszaka jak już padalam na twarz. Mam nadzieje , ze jak załatwisz doradczynię od laktacji to coś zaradzi dla Was ![]() Brawa za szybkie zrzucanie wagi ![]() ![]() Chilli - super , ze położna przyjechała i pomogła , musi być fajna babka z niej ![]() Ma ona racje czasy perfekcyjnej pani domu to przeszłość teraz. Przerabiałam to tez po porodzie. Do dziś chodzę na wkurzeniu zwłaszcza na Tz bo on lubi syfic , gorzej niż mój starszak ![]() Ale musisz zluzowac bo zwariujesz na koniec jak Ci syn zacznie w szafkach kasze miksować jak pójdziesz na minutę na siku ![]() ![]() A dla Tz baty za gadanie głupot. Widzę pasuje do mojego z takimi tekstami z dupy ![]() Karolinusia - super ze do domku ![]() Electric - fajny okrągły brzuszek ![]() Mama ma super talent ![]() Cashmere - brawa za zrzucanie wagi ![]() Mała - trzymaj się ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#132 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Ja już nie pamietam co komu miałam napisać wiec proszę o zrozumienie .
Poprostu - ![]() Ja dostanę jakiegoś prdlca chyba . Noc miałam fatalna. Poszłam spać o 3 w nocy od pełnego pęcherza myślałam ze zejdę z bólu i nie dojdę do łazienki. Rano po 7 starszak wpadł do pokoju i po spaniu było bo się władował na nas i zaczął piać . Tz nie wstał w ogóle do niego. Wkur mnie. O 8 złapały mnie dwa skurcze pod rząd takie , ze wyłam . Kręgosłup mi wygięło w chińskie osiem. Wygarnęła Tz wszystko , ze jest chamem , ze go nie poznaje ze taki nigdy nie był i ze jak może przewracać jajka przed tv lub sobie spać po 10h kiedy ja już poprostu zdycham z wycieńczenia. Ze chyba powinien przyjść dać mi jakieś wsparcie, pomoc mi pomasowac stopy plecy i ze jak może mi proponować jakieś sprzątanie w niedziele ze chyba się z ch na rozum zamienił. Chyba go zatkało i powiedział tylko "masz racje" . Potem wziął starszaka i pojechali po moje krzesło bujane kupic od faceta . Idę zaraz je umyć. Miałam za to zarabisty sen. Śniło mi się , ze pękł mi pęcherz płodowy i ze dziecko wyszło mi przez skore i okazało się ze urodziłam małego kotka ![]() ![]() Nie mogłam wypchnąć łożyska wiec Tz przyszedł i pociągnął za pępowinę i wyciągną i obciął pępowinę zawiązał na supeł i spuścił w kiblu resztę. Jak już się umylam to pojechaliśmy do sklepu kupić kotkowi chrupki :Hahaha: I ze kotek mówił normalnie ludzkim głosem hahahahahaha leje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
:ślina: Podziwiam za sile ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Tez myśle o Myszowatej , długo się nie odzywa kurde :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Baby 2
Mój też spokojniejszy... i ja też od rana chodzę wściekła :/ Dziewczyny czytałyście może jakieś opinie o mm, jakieś porównanie? Bo nie wiem jakie wybrać? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#135 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() Miałam 3skurcze krótkie co 5minut i teraz nic już się nie dzieje ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale tarta pysznie wygląda, chyba bym całą zjadła ![]() Samantha dobrze że wygarnęłaś Tż!! Może zrozumie, w ogóle to masakra że Ty jeszcze nie urodziłaś, tak się męczysz a tu już tyle po terminie ![]() ![]() Niezły sen miałaś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
Witam sie w nowym watku.
Mala Olga przyszla na swiat 7.07.2017r o godz 11:45, mierzy 55cm i ma 3kg ![]() Wybaczcie ze dopiero teraz ale nadrobic was jest sztuka a tu jeszcze nowy watek. Mala czasami ssie ladnie a czìasami musi dostac pare lykow mm zeby zalapala cyca. Ogolnie mamy soe dobrze. Dzis byla pionizacja. Da sie przezyc. Planowany wypis na poniedzialek. A teraz ide nadabiac dalej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
*sportaddict*
|
Haha Samantha ostatnio też rodzilam kotki
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Ooooo Myszowata! Gratulacje! Czekamy na zdjęcia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje i bardzo ładna waga Olgi (pamietam ze na usg mało wychodziło). Samantha - bardzo dobrze zrobiłaś, ze wygarnęłas TZ. Obie jesteśmy przeterminowane ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
MYSZOWATA gratuluję!!!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Przemo od 18 nie chce oddać cycki. Co odloze do łóżeczka, to zaraz wola żebym wracała ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- SAMANTHA co za sen hahaha ![]() ![]()
#142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Samantha dobrze ze nagadalas tztowi! A na sen to chyba bierzesz to co Vadi i zadna sie nie podzieli 😛 Poprostu a ten Pan tatuś to sie z choinki urwal? Trochę pozno co 😒 skopac tylek to malo. Mała ja w ogole nie planowalam kupowac mm. A teraz sie zastanawiam bo jak mala mi bedzie plakac i bedzie glodna to co zrobie? A z drugiej stronu chce tylko kp a jak kupie mm to boje sie ze pójdę na latwizne. Ehhh dylematy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Sam
![]() ![]() Myszowata napisalas to z takim opanowaniem jakbyś napisała nam że właśnie zjadlas kolację ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Jestem po ktg i założeniu tego balonika. Nie było tak źle
![]() ![]() Na razie się nic nie rusza Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#145 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeśli będziesz miała chwilkę to napisz coś więcej o porodzie ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Devileek To trzymam kciuki ![]() Sam Też kiedyś rodziłam zwierzaka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Myszowata gratulacje ! Zazdroszczę daty
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#148 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mniam! też dzis mialam w planach ciasto. ale dostalam zakaz ![]() Cytat:
![]() a twojemu tz sie należało wygarnięcie! oby zmienił swoje nastawienie i zaczal Cie traktować jak mąż żone w ciąży... Cytat:
ja od siebie tylko powiem zeby czytac skład - nie wiem jak teraz ale pamietam ze 5 lat temu niektore mleka byly slodzone syropem glukozowym. chyba nawet babydream rosmanowy.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#150 |
MerDer 4ever
|
Calineczka
![]() Myszowata gratulacje! Odpoczywajcie ![]() ![]() Samantha dobrze, że wygarnęłas Tz! Oglądałam ten pamiętnik na TVN. Spłakałam sie jak głupia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.