Zwi±zek z... no có¿, "panem spod sklepu". Czy to ma przysz³o¶æ? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2017-07-14, 07:10   #121
kalor
Gazela inteligencji

Wiadomo¶ci: 6 371
Dot.: Zwi±zek z... no có¿, "panem spod sklepu". Czy to ma przysz³o¶æ?

Cytat:
Napisane przez Hiiro Poka¿ wiadomo¶æ
Jako magister ekonomii czesto mialas pewnie do czynienia z ludzmi "wykutymi" - bo ani inteligentnymi, ani oczytanymi, ale z tytulami - ktorzy dla kariery czy statusu kompletnie zatracili szczerosc. Ktorzy sa swietnymi negocjatorami i dyplomatami i w sumie nie wiadomo, kiedy graja. I do tego ten usmieszek w stylu "jestem wiecej wart od ciebie". Ludzie w garniturach o zerowym poziomie kultury osobistej, jedzacy homary i pakujacy sobie w restauracji na widoku innych wykalaczki w rozdziabiona buzie.

Przynajmniej ja spotkalam sie z takimi ludzmi i naprawde nie wydaje mi sie bardzo dziwnym, ze porwal cie szczery i prosty czlowiek.

Ty sama wiesz najlepiej czy jestes szczesliwa, czy nie. I chocby byl narkomanem po amputacji rak i nog i z 10 dzieci, liczy sie tylko to, czy czujesz sie szczesliwa.

Wiesz takich panow Wojtkow mozesz ubrac w garnitur, umyc i ogolic, a panow z korporacji postawic pod sklepem w starych ciuchach. Niczym sie od siebie nie roznimy - kazdego mozna przebrac.

A poza tym masz piekny styl pisania .
Eeeeee a tak w ogóle to od kiedy magister ekonomii to taki wielce presti¿owy tytu³? Studia jak studia, czemu niby maja byæ wielkimi dyplomatami, ±ê, homary na kolacje. Wtf???

Pytam, bo CA£A moja rodzina to magistrzy ekonomii mo¿e kto¶ mi powie, czemu nie chodz± non stop a garniturach i nigdy matka mi homara nie ugotowa³a?

Ojciec to urzêdnik skarbowy, mo¿e i wed³ug niektórych zatraci³ w pewnym stopniu szczero¶æ matka ma o wiele lepsza posadê, ale na pewno nie dziêki dyplomacji i nieszczero¶ci, tylko dziêki umiejêtno¶ciom i dziêki temu, ze bardzo lubi to co robi.

Najbardziej inteligentna osoba, która znam, to ich przyjaciel ze studiów. Tez urzêdnik skarbowy. Serio, logik± nikt go nie zagnie. Ale nasze rozmowy nie s± zawsze specjalnie kulturalne, a ju¿ na pewno nie udawane i nie na pokaz

W sumie gdyby kto¶ napisa³, ze prawnicy s± fa³szywi i na pokaz, to bym mo¿e uwierzy³a. Ale magistrzy ekonomii, gdzie wcale te studia nie s± specjalnie "presti¿owe"...

To ja siê boje, jaki poziom ma autorka, skoro zwykli ludzie po ekonomii s± dla niej zbyt "±ê"

Edytowane przez kalor
Czas edycji: 2017-07-14 o 07:15
kalor jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 07:37   #122
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

Cytat:
Napisane przez kalor Poka¿ wiadomo¶æ
Eeeeee a tak w ogóle to od kiedy magister ekonomii to taki wielce presti¿owy tytu³? Studia jak studia, czemu niby maja byæ wielkimi dyplomatami, ±ê, homary na kolacje. Wtf???

Pytam, bo CA£A moja rodzina to magistrzy ekonomii mo¿e kto¶ mi powie, czemu nie chodz± non stop a garniturach i nigdy matka mi homara nie ugotowa³a?
(...)
Kalor, oni pewnie te homary przed Tob± ukrywaj±. Nie jeste¶ po prostu zapraszana. Przykro mi, ¿e dowiedzia³a¶ siê tego z forum. No w³a¶nie siê powa¿nie zaczê³am zastanawiaæ, czy na G. ¦l±sku to mamy jaki¶ inny "sort" magistrów ekonomii, czy co. To by³ raczej opis bubków z korpo, którym na mózg siê korpo rzuci³o i szpanuj± wystawnym ¿yciem, na które ich czêsto nie staæ. A tacy mog± byæ po dowolnych studiach, a nawet bez studiów. Wiêc nie wiem czemu "magistrom ekonomii" siê akurat dosta³o. Z bankowo¶ci i ubezpieczeñ - gdzie znam kilku takich ±, ê ale oczywi¶cie znam i ca³kowicie normalnych - to akurat kilku jest po politologii. I nie, nawet przebrani za Sebixa, Sebixem siê jednak nie stan±. A Sebix w garniturze jednak nie bêdzie potrafi³ obs³u¿yæ klienta i przygotowaæ dokumentacji. I Sebix i pan z banku to ludzie - oczywista oczywisto¶æ, ale jednak o ró¿nym ¿yciowym do¶wiadczeniu, poziomie wys³awiania siê, kultury i umiejêtno¶ciach. Strój, czy menu nie maj± tu nic do rzeczy. Czarno-bia³e zestawienia pt. wykszta³cony, w garniturze, wiêc oczywi¶cie fa³szywy, szpaner, zadufany w sobie kontra prosty, biedny, wiêc na pewno szczery i z sercem na d³oni s± po prostu ¶mieszne i na poziomie telenoweli meksykañskiej.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2017-07-14 o 07:41
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 07:39   #123
Agus8794
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 177

Cytat:

Ojciec to urzêdnik skarbowy, mo¿e i wed³ug niektórych zatraci³ w pewnym stopniu szczero¶æ matka ma o wiele lepsza posadê, ale na pewno nie dziêki dyplomacji i nieszczero¶ci, tylko dziêki umiejêtno¶ciom i dziêki temu, ze bardzo lubi to co robi.

Najbardziej inteligentna osoba, która znam, to ich przyjaciel ze studiów. Tez urzêdnik skarbowy. Serio, logik± nikt go nie zagnie. Ale nasze rozmowy nie s± zawsze specjalnie kulturalne, a ju¿ na pewno nie udawane i nie na pokaz

W sumie gdyby kto¶ napisa³, ze prawnicy s± fa³szywi i na pokaz, to bym mo¿e uwierzy³a. Ale magistrzy ekonomii, gdzie wcale te studia nie s± specjalnie "presti¿owe"...

To ja siê boje, jaki poziom ma autorka, skoro zwykli ludzie po ekonomii s± dla niej zbyt "±ê"

Gdyby autorka napisa³a to samo o prawnikach i Twoja rodzina by³aby po studiach prawniczych to tez by¶ broni³a i t³umaczy³a ¿e mama Homara Ci nie gotowa³a.
Nie bierz wszystkiego do siebie.
Równie dobrze mo¿na powiedzieæ co¶ niemi³ego o politykach i praktycznie ka¿dy siê zgodzi ale to nie oznacza ¿e ka¿dy polityk jest z³y.
Agus8794 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 07:41   #124
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 7 966

@kalor a co Ty tak wszystko ci±gle do siebie odbierasz?
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 07:45   #125
201803290936
Konto usuniête

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;75475081]@kalor a co Ty tak wszystko ci±gle do siebie odbierasz? [/QUOTE]

Ale ma racjê. Jak kto¶ wypisuje bzdurki i robi zestawienia (rzekomo maj±c bardzo na sercu to, aby ka¿dy by³ traktowany sprawiedliwie i jak cz³owiek), ¿e ci s± beee, a ci istni bohaterowie trzepaka, to nie ma prawa wyraziæ swojego zdania? Przecie¿ to jaka¶ komedia. Za moment siê oka¿e, ¿e studia to w ogóle ludzi korumpuj±, odbieraj± im niewinno¶æ, szczero¶æ i wlewaj± z³o do serca.
Stary 2017-07-14, 07:51   #126
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 7 966

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Poka¿ wiadomo¶æ
Ale ma racjê. Jak kto¶ wypisuje bzdurki i robi zestawienia (rzekomo maj±c bardzo na sercu to, aby ka¿dy by³ traktowany sprawiedliwie i jak cz³owiek), ¿e ci s± beee, a ci istni bohaterowie trzepaka, to nie ma prawa wyraziæ swojego zdania? Przecie¿ to jaka¶ komedia. Za moment siê oka¿e, ¿e studia to w ogóle ludzi korumpuj±, odbieraj± im niewinno¶æ, szczero¶æ i wlewaj± z³o do serca.
To nie by³o nawet generalizowanie, a PRZYK£AD. Nie popadajcie w jak±¶ paranojê!
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 07:56   #127
kalor
Gazela inteligencji

Cytat:
Kalor, oni pewnie te homary przed Tob± ukrywaj±. Nie jeste¶ po prostu zapraszana. Przykro mi, ¿e dowiedzia³a¶ siê tego z forum. No w³a¶nie siê powa¿nie zaczê³am zastanawiaæ, czy na G. ¦l±sku to mamy jaki¶ inny "sort" magistrów ekonomii, czy co. To by³ raczej opis bubków z korpo, którym na mózg siê korpo rzuci³o i szpanuj± wystawnym ¿yciem, na które ich czêsto nie staæ. A tacy mog± byæ po dowolnych studiach, a nawet bez studiów. Wiêc nie wiem czemu "magistrom ekonomii" siê akurat dosta³o. Z bankowo¶ci i ubezpieczeñ - gdzie znam kilku takich ±, ê ale oczywi¶cie znam i ca³kowicie normalnych - to akurat kilku jest po politologii. I nie, nawet przebrani za Sebixa, Sebixem siê jednak nie stan±. A Sebix w garniturze jednak nie bêdzie potrafi³ obs³u¿yæ klienta i przygotowaæ dokumentacji. I Sebix i pan z banku to ludzie - oczywista oczywisto¶æ, ale jednak o ró¿nym ¿yciowym do¶wiadczeniu, poziomie wys³awiania siê, kultury i umiejêtno¶ciach. Strój, czy menu nie maj± tu nic do rzeczy. Czarno-bia³e zestawienia pt. wykszta³cony, w garniturze, wiêc oczywi¶cie fa³szywy, szpaner, zadufany w sobie kontra prosty, biedny, wiêc na pewno szczery i z sercem na d³oni s± po prostu ¶mieszne i na poziomie telenoweli meksykañskiej.
Kurde, wiedzia³am, ze nie trzeba by³o siê wy³amywaæ i i¶æ na medycynê te homary to taka inicjacja ekonomisty z tego co widzê...
Stary 2017-07-14, 07:58   #128
201803290936
Konto usuniête

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;75475441]To nie by³o nawet generalizowanie, a PRZYK£AD. Nie popadajcie w jak±¶ paranojê![/QUOTE]

No taki przyk³ad jednak brzmi±cy jak generalizowanie. I niepotrzebne wzmacnianie skrzywionego obrazu ¶wiata w wykonaniu Autorki, ¿e po studiach to sami beee, szczê¶cia nie zazna, a jak niewykszta³cony i prosty, to szczery i cudowny.
Stary 2017-07-14, 07:59   #129
kalor
Gazela inteligencji

Odbieram do siebie? Nie, po prostu na swoim przyk³adzie pokazuje, ze to bzdura totalna jako¶ nie sydaje mi siê, ¿eby autorka by³a tym bubkiem z korporacji i ¿eby jej wszyscy znajomi byli niewiadomo jak kulturalni. Ona po prostu lubi poziom nieco inny, ni¿ poziom ZWYCZAJNEGO magistra ekonomii czyli nawet nie ±ê. I o to mi chodzi³o.
Stary 2017-07-14, 08:00   #130
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Wiadomo¶ci: 41 748

Cytat:
Eeeeee a tak w ogóle to od kiedy magister ekonomii to taki wielce presti¿owy tytu³?
Ale tu nie chodzi nawet o magistrów ekonomii, tylko o pewn± mentalno¶æ. Serio nie spotka³a¶ nigdy buraka ubranego w postawê ±ê "bo studia", "bo praca"? Tak zwana "elyta", w Armanim chodz±, a s³oma wystaje
Stary 2017-07-14, 08:01   #131
mabi27
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 477

Na moje oko to troll, mnie zmêczy³o psychicznie samo czytanie o tym. A co dopiero w tym tkwiæ.
mabi27 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 08:01   #132
kalor
Gazela inteligencji

Cytat:
Napisane przez elvegirl Poka¿ wiadomo¶æ
Ale tu nie chodzi nawet o magistrów ekonomii, tylko o pewn± mentalno¶æ. Serio nie spotka³a¶ nigdy buraka ubranego w postawê ±ê "bo studia", "bo praca"? Tak zwana "elyta", w Armanim chodz±, a s³oma wystaje
Ale¿ spotka³am. Tylko ¿e u¿ytkowniczka wcze¶niej twierdzi³a, ze tacy to magistrzy ekonomii s± i ze homary i te sprawy. To siê zwyczajnie dziwie.

Wiadomo, burakiem mo¿na byæ po ekonomii, prawie, polibudzie... Po zawodówce tez
Stary 2017-07-14, 08:02   #133
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
jako¶ nie sydaje mi siê, ¿eby autorka by³a tym bubkiem z korporacji i ¿eby jej wszyscy znajomi byli niewiadomo jak kulturalni.
Ale mo¿liwe, ¿e z takimi bubkami mia³a do tej pory styczno¶æ i przez to pan, który okazuje jej szacunek i nosi na rêkach wydaje jej siê cudem.
Stary 2017-07-14, 08:03   #134
201803290936
Konto usuniête

Cytat:
Ale przecie¿ burak mo¿e byæ i po studiach i po zawodówce i po podstawówce. Przecie¿ to bezsensowna dyskusja. W ka¿dej grupie zawodowej, spo³ecznej itd. znajd± siê buracy. Dyskusja sta³a siê absurdalna, bo zaczê³o z niej wynikaæ, ¿e im mniej wykszta³cony i im mniej ma, to lepiej - prosty = na pewno szczery.
Stary 2017-07-14, 08:03   #135
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
i ze homary i te sprawy.
Homar by³ przyk³adem przecie¿, zestawiony z publicznym grzebaniem wyka³aczk± w uzêbieniu pokazywa³ to w³a¶nie buractwo ubrane w ±ê

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Ale przecie¿ burak mo¿e byæ i po studiach i po zawodówce i po podstawówce.
Mo¿e byæ. Ale mówimy o sytuacji autorki i o towarzystwie, które ona opisa³a.
Stary 2017-07-14, 08:04   #136
kalor
Gazela inteligencji

Cytat:
Ale przecie¿ burak mo¿e byæ i po studiach i po zawodówce i po podstawówce. Przecie¿ to bezsensowna dyskusja. W ka¿dej grupie zawodowej, spo³ecznej itd. znajd± siê buracy. Dyskusja sta³a siê absurdalna, bo zaczê³o z niej wynikaæ, ¿e im mniej wykszta³cony i im mniej ma, to lepiej - prosty = na pewno szczery.
No dok³adnie. Dlatego tez tak wziê³am do siebie tych ekonomistów, bo trochê absurdalnym jest dla mnie stawianie magisterki z ekonomii jako taki szczyt szczytów - najbardziej wykszta³ceni, najbardziej buraccy
Stary 2017-07-14, 08:05   #137
201803290936
Konto usuniête

Cytat:
(...)
Mo¿e byæ. Ale mówimy o sytuacji autorki i o towarzystwie, które ona opisa³a.
Na pewno dobrym pomys³em jest wzmacnianie czyich¶ - fa³szywych przecie¿ - przekonañ, ¿e tylko celuj±c w taki targer mo¿e zaznaæ szczê¶cia? ¯e tylko "prosty" to szczery? Metod± na wnuczka oszukuj± staruszki zapewne tylko magistrowie.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2017-07-14 o 08:07
Stary 2017-07-14, 08:10   #138
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Na pewno dobrym pomys³em jest wzmacnianie czyich¶ - fa³szywych przecie¿ - przekonañ, ¿e tylko celuj±c w taki targer mo¿e zaznaæ szczê¶cia? ¯e tylko "prosty" to szczery? Metod± na wnuczka oszukuj± staruszki zapewne tylko magistrowie.
Na pewno powinna celowaæ w taki target, w jakim czuje siê szczê¶liwa. Tyle ¿e nie chodzi o wykszta³cenie, a o ogólny poziom inteligencji, równie¿ emocjonalnej, który jej pasuje.

Nikt tu nie napisa³, ¿e jak "prosty" to szczery, po prostu nie dziwi to, ¿e przy takim towarzystwie, ona siê "prostym" okazuj±cym jej uwielbienie zachwyci³a. Jakby by³ wykszta³conym okazuj±cym uwielbienie, to te¿ by siê pewnie zachwyci³a.
Stary 2017-07-14, 08:12   #139
_Supernova_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 472

Ja pierdziele.A czemu autorka mia³aby nie byc szczesliwa z panem spod budki z piwem??Moze jej ktos taki pasuje?Ma prawo do szczescia z kim chce.Halinka Kiepska tez by³a szczesliwa z Ferdynandem to co autorka ma nie byc?Ktos zula tez kochac musi baby zazdrosne.

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
_Supernova_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 08:15   #140
visionAM
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 32 059

Cytat:
Napisane przez _Supernova_ Poka¿ wiadomo¶æ
Ja pierdziele.A czemu autorka mia³aby nie byc szczesliwa z panem spod budki z piwem??Moze jej ktos taki pasuje?Ma prawo do szczescia z kim chce.Halinka Kiepska tez by³a szczesliwa z Ferdynandem to co autorka ma nie byc?Ktos zula tez kochac musi baby zazdrosne.

Zazdrosne?
visionAM jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 08:15   #141
201803290936
Konto usuniête

Cytat:
Na pewno powinna celowaæ w taki target, w jakim czuje siê szczê¶liwa. Tyle ¿e nie chodzi o wykszta³cenie, a o ogólny poziom inteligencji, równie¿ emocjonalnej, który jej pasuje.
(...)
Tylko, ¿e ona celuje w taki target, bo wykreowa³a sobie w g³owie fa³szywe przekonania na temat ludzi. A to jest niebezpieczne na d³u¿sz± metê. I w sumie dyskryminuj±ce zarówno dla tych symbolicznych magistrów, jak i panów spod sklepu. Za tym id± te¿ oczekiwania, które mog± zostaæ niespe³nione (i pewnie nie zostan±). I co wtedy?
Stary 2017-07-14, 08:17   #142
Fleur_D
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 265

Cytat:
Daj spokój, to internet. Tutaj ka¿dy osobnik po studiach to prostak, a ka¿dy niewykwalifikowany robotnik lub nawet "pan spod sklepu" móg³by wyst±piæ jako ekspert w "Projekcie lady", programach o biznesie i sympozjach medycznych.
Fleur_D jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 08:17   #143
_Supernova_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Poka¿ wiadomo¶æ
Zazdrosne?
No raczej

Stary 2017-07-14, 08:22   #144
Belet
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 564

Cytat:
No dok³adnie. Dlatego tez tak wziê³am do siebie tych ekonomistów, bo trochê absurdalnym jest dla mnie stawianie magisterki z ekonomii jako taki szczyt szczytów - najbardziej wykszta³ceni, najbardziej buraccy
Przyjmuj±c Twój tok my¶lenia to ja siê powinnam obraziæ za Twoje stwierdzenie "W sumie gdyby kto¶ napisa³, ze prawnicy s± fa³szywi i na pokaz, to bym mo¿e uwierzy³a".
Serio, zluzuj albo zmieñ sposób formu³owania zdañ bo z Twoich wypowiedzi bije uraza straszliwa, a jak sama piszesz - nie taki jest Twój cel.
Stary 2017-07-14, 08:24   #145
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Tylko, ¿e ona celuje w taki target, bo wykreowa³a sobie w g³owie fa³szywe przekonania na temat ludzi. A to jest niebezpieczne na d³u¿sz± metê. I w sumie dyskryminuj±ce zarówno dla tych symbolicznych magistrów, jak i panów spod sklepu. Za tym id± te¿ oczekiwania, które mog± zostaæ niespe³nione (i pewnie nie zostan±). I co wtedy?
I wtedy przekona siê na w³asnej skórze, ¿e generalizowa³a i mo¿e zmieni pogl±dy.

Na razie nie ma mowy o "d³u¿szej mecie", bo pani jest tym konkretnym panem zachwycona i nigdzie chyba nie stwierdzi³a, ¿e zamierza zapraszaæ do ¿ycia ka¿dego napotkanego menela, bo na pewno bêdzie jej ksiêciem, tylko zaprosi³a tego jednego. A co bêdzie je¶li im nie wyjdzie, to nawet Wiza¿ nie wywró¿y
Stary 2017-07-14, 08:25   #146
zakonna
Naczelna Nastolatka

Wiadomo¶ci: 25 807

Tiaaa, zazdrosne...
Niech¿e autorka przegrywa ¿ycie i je rujnuje w tym zwi±zku. Tylko ¿eby nie mia³a ani dzieci ani zwierz±t w takim popapranym zwi±zku.
Stary 2017-07-14, 08:28   #147
kalor
Gazela inteligencji

Cytat:
Napisane przez Belet Poka¿ wiadomo¶æ
Przyjmuj±c Twój tok my¶lenia to ja siê powinnam obraziæ za Twoje stwierdzenie "W sumie gdyby kto¶ napisa³, ze prawnicy s± fa³szywi i na pokaz, to bym mo¿e uwierzy³a".
Serio, zluzuj albo zmieñ sposób formu³owania zdañ bo z Twoich wypowiedzi bije uraza straszliwa, a jak sama piszesz - nie taki jest Twój cel.
jaka uraza? Nie wmawiajcie mi urazy jak ja sobie tutaj ¶mieszkujê o poranku jak ju¿ to powinno mi schlebiaæ, ze moja rodzinka jest za elyty uznawana

Kurde, cz³owiek tu parê zdañ z rozbawieniem wyskrobie, a ju¿ wszyscy urazê i branie wszystkiego do siebie wmawiaj± wy mo¿e zluzujcie, co?

Edytowane przez kalor
Czas edycji: 2017-07-14 o 08:32
Stary 2017-07-14, 08:30   #148
_Supernova_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zakonna Poka¿ wiadomo¶æ
Tiaaa, zazdrosne...
Niech¿e autorka przegrywa ¿ycie i je rujnuje w tym zwi±zku. Tylko ¿eby nie mia³a ani dzieci ani zwierz±t w takim popapranym zwi±zku.
No prosze Cie.Juz bardziej sarkastycznie napisac nie umia³am.Co sie tu z Wami sta³o na wizazu,ze na zartach sie nie znacie.A zycie jest autorki,skoro jej sie menele podobaja,(o ile to nie sciema)jej sprawa,nie ma co roztrz±sac tematu.Troche dystansu nie zaszkodzi😉zbawianie spo³eczenstwa nie ma racji bytu.

Stary 2017-07-14, 08:35   #149
stewardesa
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 9 515

Najlepiej zainwestowane 3z³ w ¿yciu. Normalnie by nie odda³, ale wyczu³ wiêkszy biznes, to co siê bêdzie w drobne bawi³. A autorka wniebowziêta uczciwo¶ci±

Z kolei uznawanie za standard kierowania siê w wyborze partnera tym, jak siê w Towarzystwie, ojej, ojej, zachowa i jakie zrobi na nich wra¿enie, te¿ mnie rozwala bardziej ni¿ za¶lepienie Dagmary.
stewardesa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-14, 08:38   #150
siarka40
Szef ds. Wymianek

Wiadomo¶ci: 17 865

_Supernova_, ja za³apa³am ironiê .

Trudno mi Autorkê zrozumieæ, poniewa¿ chyba nie potrafi³abym siê tak silnie zauroczyæ "od pierwszego wejrzenia"; poza tym nie mogê sobie wyobraziæ tego urodziwego ¿ula, bardzo mnie zafrapowa³a w jego opisie ta rumiana buzia^^ (sorry, to mi siê tylko z beneficjentami Szlachetnej Paczki kojarzy ).
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2017-07-19 11:31:22

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.