|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tż-tówki 2017
Dość niedawno stwierdziłam, że relacja, która zaczęła się w sierpniu niedawno zmieniła się w związek.
Poznaliśmy się przez internet, chociaż z widzenia znamy się już całe wieki, bo chodziliśmy do jednej podstawówki i gimnazjum. Ja 27 lat, on rocznikowo 30 - chociaż kończy dopiero w listopadzie. Oboje wpadliśmy w sidła zauroczenia, jest między nami ogromna chemia i poza tym stajemy się przyjaciółmi. Rozumiemy się idealnie i czuję taki spokój, jak nigdy. Nawet przy byłym się tak nie czułam.
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpadaj z impetem, mozna bardzo 😀 Jestescie sierpniowi ludzie jak my. Maciek Balcar spiewal o sierpniowych ludziach. 😉 Siedze w pracy, mam tylko komputer i lampke. Wszystko spakowane juz w pudla. Trening zycia dla moich barkow dzis 😛 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez klatka Czas edycji: 2017-10-16 o 16:29 |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo Felinko nikt jeszcze do mnie nie mówił. Ładnie!
![]() No sierpniowo - październikowi tak właściwie. Ja dziś i jutro mam wolne. Fajnie tak zaczynać tydzień.
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Mojego Tż też poznałam przez internet. Na początku nie traktowałam tego poważnie a tu już 9 miesięcy razem
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dzisiaj tż przerzucił przez ramię i niósł przez całe osiedle do samochodu, bo ostrzegał, że to zrobi, a ja powiedziałam, że mu nie wierzę.
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
Panna miło Cię tu widzieć
![]() u mnie w domu sensacja bo kupiłam macbooka. Tż oczywiście przeżywa, że za te pieniądze to taki dobry laptop do grania by był ![]() No i w końcu był u fryzjera-barbera. Szałowej różnicy nie ma, ale on zachwycony bo jakieś olejki pasty mu ponakładała ![]() dobrze wiedzieć, przynajmniej wiem co kupię mu pod choinkę |
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj chcialby miec gesta brode ale mu taka nie rosnie Ostatnio wlasnie rozmawialismy wstepnie o Swietach i chyba pojedziemy razem do moich rodzicow. Pierwszy raz w zyciu bylabym w domu na Swieta z facetem. Moja mama juz przejeta Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
My razem od początku czerwca a czuję jakbyśmy byli ze sobą znacznie dłużej
Cieszę sie, ze coraz wiecej nas
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Xylogic
Cytat:
![]() Klatka to przecież nic strasznego. Z M. nigdy nie byłaś na święta w domu? Mój też już zaczyna coś mówić na temat świąt, ale nie wiem jeszcze jak to będzie. Pewnie ja pójdę na trochę do niego i on trochę do mnie. Stresuje mnie znowu poznawanie rodziny. Wczoraj w żartach mówił, że jestem tak fajna, że on musi założyć mi pierścionek na palec zeby nikt mu mnie nie zabrał.
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz sie bardzo ciesze na mysl, ze bedziemy razem i ze bedzie tak rodzinnie. Straszne tylko dla mojej mamy, ktora mowi przyjezdzajcie! A potem ojeju co ja ugotuje, co on lubi ale jak Wy tak bez nabialu, ja nie umiem tak, bedziesz mi musiala powiedziec co mam kupic, zrobic, przepisy wyslac itp. Powiedzialam ze spoko, ma sie nie martwic, kazdy bedzie zadowolony 😀Z M. spedzalismy Swieta albo osobno albo razem, jak razem to tylko we dwoje. W domu rodzinnym nigdy z nim nie bylam z takiej okazji. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#131 | |
|
Interleukina Druga
|
Hej!
Dla mnie Internet jest takim samym miejscem na poznanie nowych ludzi jak każde inne. Co prawda trzeba traktować wszystko z przymrużeniem oka, bo znacznie łatwiej udawać kogoś kim się nie jest w Internecie niż na żywo, ale generalnie kto mi da gwarancję, że ta osoba poznana na uczelni nie będzie dobrze udającym socjopatą? ![]() Cytat:
![]() Podejrzewam, że u nas wspólne Święta nie przejdą w tym roku. Gdybyśmy mieli rodziny bliżej i na przykład moglibyśmy spędzić pierwszy dzień Świąt w jednym, a drugi w drugim domu to byłoby spoko. A na chwilę obecną nasi rodzice nie pogodziliby się z brakiem czonka rodziny przez całe święta. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dzisiaj jakis kiepski humor, jesienna chandra czy co
nie mogę znaleźć pracy w zawodzie i mnie to dołuje.
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Aszin, dlugo szukasz? Pewnie to kwestia najblizszego czasu ale wiem, ze to frustruje.
Masz jakas inna tymczasowa prace ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś 3 miesiące, ale w ogóle nie ma ofert :/ a pracę mam, w sklepie, muszę mieć jakieś pieniądze. Tylko frustruje mnie, ze studiowalam 5 lat niełatwy kierunek a jestem tu gdzie jestem.
|
|
#136 |
|
Interleukina Druga
|
Na co dzień nie, bo studiujemy w tym samym mieście. Ale nasze domy rodzinne oddziela jakieś... 3/4 Polski. Także nie ma możliwości żeby połączyć Święta tak żeby każda z rodzin była w miarę usatysfakcjonowana - albo wszystko u jednej i nic u drugiej albo spędzenie ich całkiem osobno, ze sobą. Brakuje mi tego złotego środka.
Aszin, trzymam kciuki! Frustruje mnie działanie tego systemu: z jednej strony na fizjoterapie czeka się w kolejce nawet i kilka miesięcy, a z drugiej nie ma pracy dla nowych osób. I jak tu być mądrym? |
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Na niektóre zabiegi czeka sie nawet okolo roku
![]() Tz chce mnie wyciągnąć na morsowanie
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polubilam juz Twojego Tz Probowalam ale zabraklo mi kogos kto moglby towarzyszyc w tej atrakcji i porzucilam to. Metoda malutkich, systematycznych kroczkow i nie jest tak strasznie. Ostatnio mi sie na fb wyswietla duzo zdjec z jesiennych kapieli w jeziorku Czerniakowskim. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Póki co to mnie to przeraża.
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
umarłabym w zimnej wodzie.. Jak zmieniałam pracę to poszukiwania czegoś sensownego trwały 5 miesiecy. Do wiekszego miasta od razu bym mogła ale miłość...
Fakt po rozmowie od razu mnie chcieli, ale samo szukanie gdzieś gdzie zaczną potrzebować i to kosmetologa który nie robi pazurów.. Aszin w jakim zawodzie szukasz? |
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Aszin dawaj znac, czy sie skusilas
Ja zaczynalam od zimniejszej wody pod prysznicem i to nie cale cialo od razu ale idac od dolu i tak stopniowo szlam dalej i zimniej 😀 A skad jestes w ogole? Aha, ostatni mors jakiego spotkalam mial rozkminke czy taka lodowata woda nie sprzyja odkladaniu sie tluszczu bo wiekszosc morsow jest gruba Ale nie wydaje mi sie. Szczuplych tez widzialam, jednak fakt, tezszych jest wiecej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Pomorze zachodnie
lodowata woda nie sprzyja temu dam znac. A tezszych jest wiecej, bo jednak tkanka tluszczowa ma funkcję izolacyjna,wiec z reguly jest im latwiej.A pracy szukam jako fizjo.
|
|
#144 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aaaa to ciężko w tym zawodzie... moja przyjaciółkę wkręciłam do yasumi - często w spa potrzebują osoby do masaży i zabiegów na ciało Kliknięte z iPhone ![]() Czasem słownik wie lepiej
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Co dobrego u Was Dziewczyny?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy ostatnio mało czasu dla siebie i rzadziej się widzimy.
A tak poza tym, to w sumie nic się u mnie nie zmieniło. A co u Ciebie klatka?
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie godzinę temu pożegnałam TZta, jutro albo pojutrze znów się zobaczymy, przyjedzie do mnie. Coraz bardziej mi zależy na nim, jest taki kochany. Wsiąkłam na dobre.
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez dobrze. Zeszly tydzien byl wycienczajacy w pracy, na tyle ze w piatek juz sie naprawde zle poczulam. Ale weekend to relaks przyklejony cialem do Tz wiec zmeczenie odeszlo. Teraz mam tyle werwy do pracy ile jeszcze nigdy nie mialam. Nie wiem czy to nowe miejsce tak na mnie dziala czy obecnosc Tz ale czuje, ze moge wszystko i chce mi sie dzialac 
A popoludniu naszym cotygodniowym rytualem idziemy do kina. Felinko to bedzie pierwsza wizyta Tz u Ciebie czy juz kolejna? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już mi zapowiedział, że będzie mi gotował obiady, zawoził i odbierał z pracy. Ciekawe co na to powie moja przyjaciółka. ![]() Już mi zrobił prezent - dostałam od niego taki opiekacz, grill i piekarnik w jednym. Moja siostra mówi, że nie może się napatrzeć na nas, że on jest wpatrzony we mnie jak w obrazek. A ja czuję się jak na emocjonalnym haju.
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
Panna to dobrze
🏻 my zaplanowaliśmy wyjazd na weekend do Karpacza w listopadzie ![]() po znajomosci mamy apartament w cenie zwykłego pokoju ![]() Kliknięte z iPhone ![]() Czasem słownik wie lepiej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

juz sie bardzo ciesze na mysl, ze bedziemy razem i ze bedzie tak rodzinnie. Straszne tylko dla mojej mamy, ktora mowi przyjezdzajcie! A potem ojeju co ja ugotuje, co on lubi ale jak Wy tak bez nabialu, ja nie umiem tak, bedziesz mi musiala powiedziec co mam kupic, zrobic, przepisy wyslac itp. Powiedzialam ze spoko, ma sie nie martwic, kazdy bedzie zadowolony 😀

nie mogę znaleźć pracy w zawodzie i mnie to dołuje.
Masz jakas inna tymczasowa prace ?

Już mi zrobił prezent - dostałam od niego taki opiekacz, grill i piekarnik w jednym.
🏻 my zaplanowaliśmy wyjazd na weekend do Karpacza w listopadzie